اینم دو تا خالکوبی 50cent برای CJ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اینم دو تا خالکوبی 50cent برای CJ
قبلا یه ماشین بد رو جایگزینش کردم اینطوری شده بود.الان یه ماشین دیگه گزاشتم جاش حل شد.
Toyota Supra VeilSide TUNING 1999کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن آقا مجيد از آموزشت ممنون همه چي دستم اومد . اما فارسي كردن خيلي سخته چون بايد هم حروف چسبان و هم حروف جدا درست كني و اينا رو نميشه توي فونت جا كرد . اما من اسم ماشينا رو تغيير دادم مثلا پرايد رو كه اسمش buffalo بود درست كردم pride .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اقا مجيد من هم دارم بازي رو فارسي ميکنم ولي چه طور ميشه فونت رو عوض کرد براي من حروف يوناني ميکشه وقتي بازي اجرا ميشه
سلام من یه مشکل دارم ماشین ها رو که ادیت میکنم . توبازی تا میاد از بازی میاد بیرون رور میده مشکل چیه؟
دوست عزیز یا ماشین رو بد ادیت کردی یا هندلینگ دستکاری شده
چون شما رفتی از داخل نرم افزار فارسی نوشتی
شما اول باید بري داخل پوشه models , font رو تغییر بدی بعد حروف چینی کنی
تو توضیحات صفحه قبل نوشتم به دقت تا آخر بخونش
بیاین اینم فارسی ساز
البته هنوز کامل نیست ولی منو های اصلی بازی کاملا فارسی هست
اگر کسی نرم افزاری داره که انگلیسی به فارسی ترحمه کنه لطفابزاره
فایل 300کیلوبایت هست
font رو در modelsکپی کنید و amrican رو درtext
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid_sd2009; 28-12-2007 at 11:30.
مگه باید ماشین رو چه جوری ادیت کنم من تازه اومدم تو کار ادیتدوست عزیز یا ماشین رو بد ادیت کردی یا هندلینگ دستکاری شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)