نه.
من اون وقتا که از Torrent دانلود ميکردم سرعت آپلود رو حتي رو 1 هم ميذاشتم ولي مشکلي پيش نميومد و دانلود به روال طبيعيش ادامه ميداد.
نه.
من اون وقتا که از Torrent دانلود ميکردم سرعت آپلود رو حتي رو 1 هم ميذاشتم ولي مشکلي پيش نميومد و دانلود به روال طبيعيش ادامه ميداد.
سلام خدمت دوستان،
من دیال آپ دارم و گاهی اوقات فقط لینک های تورنت در مورد بعضی آهنگ ها رو پیدا می کنم.
سوال اینه که آیا برای دانلود از طریق تورنت باید حتما سرعت بالا داشت؟
اصلا تک آهنگ تو تورنت پیدا میشه؟
خواستم ببینم اگر برای ما هم کار میده بریم تو کار تورنت.
---------------------------------------------------------------------------
هر چند سوال من ربطی به نام این تاپیک نداشت، چون تو انجمن نرم افزار دنبال تاپیکی برای تورنت میگشتم ولی دیدم بحث ها اینجا بیشتر و جامع تره، برای همین سوالم رو این جا مطرح کردم.
سلام
من امروز U Torrent رو نصب کردم تا یک فیلم دانلود کنم سرعتم تو دانلود معمولی 20 - 25 هست ولی توی این اصلا بعضی وقتا میره 5 میاد صفر و اصلا میشه گفت دانلود نمیشه ... میشه کمک کنید ؟
در ضمن اینم لینک اون تورنت ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بعد از عوض کردن ویندوز با utorrent va bittorrent نمی تونم دانلود کنم!
service pack 2
firewall off
مشکل از isp است باید از شرکت درخواست باز گردن پورت بدی یا ازپ ورت های خاص که نمی تونن ببندن استفاده کنی
معمولا هذ نرم افزار بر اساس نیاز و قابلیت های یک گروه از کاربر ها ساخته شده با هر کدوم کار کنید .هر کدوم که باهاش راحتتر بودید را استفاده کنید
1و 2 - هر چه بیشتر باشد بهتر است مخصوصا سید
3- ترکر یک سرور ارتباط دهنده است که کاربران را به هم متصل و الویت بندی می کند و در صورت موجود نبودن پیدا کردن افراد سخت می شود
4- این سوال بسته به سرعت اپلود دانلود دیگران و وضع سرعت شما زمانش متفاوت است ولی بیشتر از سرعتی که دارید بهتان نمی دهد
در عمومی در حق دیگران ظلم می کنی و تو اخر لیست ترکر می روید.کاربر ها هم اگر بتونن به شما کمتر ارسال می کنند. همچینی در حالت استاندارد خود نرم افزار تورنت هم به نسبت کاهش سرعت ارسال دریافت را هم محدود می کند.
در خصوصی ها هم بن می شوبد
البته بسته به تورنتی که میگیری هم داره چون بعضی هاش اگر محدود کنی سرعت خیلی افت می کنه
سوال شما به اینجا ریط داشت
در تورنت معمولا افراد یک مجموعه را اپلود می کنند که عمرش بیشتر بشود.
ولی معمولا کسی از دایل اپ برای تورنت استفاده نمی کنه
تو تورنت با 64 هم میشه استفاده کرد
برای هر کس که بتونه درست استفاده کنه میشه .
تصویری از تورنت را هم بگذارید.
میشه بهتر بگید .نرم افزار اجرا نمیشه دانلود قطع میشه پورت خرابه....
یکم کاملتر همراه با تصویر در جواب می تونه خیلی کمک کنه
utorrent به سرور کانکت نمیشه! و حتی علامت ! هم ظاهر نمیشه!
THANKS FOR YOUR ATTENTION
تا انجا که من می دانم تورنت سرور نداره بلکه از کاربرهای دیگر که فایل رو دارن دانلود می کنید.
ای کاش عکس می زاشتید.
سلام
جايي كه torrent را ----- كرده باشن براي استفاده از اون چيكار بايد كرد
ممنون
سلام
ترکر خصوصی زیر که در زمینه آموزشهای الکترونیکی فعالیت میکند
تا جمعه بازه ثبت نامش:
حالا ازما گفتنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تورنت سایت نیست که بخوان از ان کارها بکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)