تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 535 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز ورژن ویندوز منم همینه ولی RTM نیست.
    ورژن IE هم اینه: 7.0.6000.16546IC
    سلام.
    دستت درد نکنه خیبالم راحت شد.
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راستي من عاشق ويستام اگه سيستم بالا داريد بريزيد. اگه نداريد نريزيد!.انقدرم الكي رو هوا نگيد ويستا آشغاله من تو خيلي از تاپيكها ديدم كه خيليها ناراضي هستند اما اصلا اين طور نيست ويستا عالي !!!!!!!!!!!!!!! نتيجه ي 7 ماه كار من با ويستاست اولش كه گرفتم خيلي ايراد داشت اما با گذشت زمان و صبر و حوصله الان من نه مشكل نرم افزاري باهاش دارم نه سخت افزاري سيستم پيشنهادي من : cpu:2 duall core 2.6 - ram:2g vga:8600gt m.b:Gigabyte - asus - abit hdd: 320 400 500g maxtore sata2
    dvd rw
    اينارو گفتم كه ديگه نگيد بدرد نميخوره براي مثال: من يه فيلم دي وي ديو تو power dvd و media center خود ويستا ديدم مقايسه كردم كف كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عالي عالي از نظر گرافيكم كه اوله چه تو بازي چه سيستم aero آن امنيت فوق العاده.مايكروسافت بيخودي يه ويندوز نميده بيرون 6 سال براش ضحمت كشيده منم دارم لذت ميبرم از كار كردن باهاش طرف دار پرو پا قورسشم.ويستا يه دنياي ديگس بيخود نيست كه مايكروسافت اسم اين ويندوز رو ويستا گذاشت يعني چشم انداز مايكروسافت!!!!!!!!!!!
    خيلي حرفا از ويستا دارم كه براتون بگم اما ديگه حسش نيست خوابم مياد. در كل :هر جه زودتر سيستم خودتونو ارتقا بدين و مهاجرت كنيد به سوي ويستا يقينا تا چند ماه ديگه يا 1 سال ديگه همه گير خواهد شد.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره دانلود سرویس پک rc1 ویستا برای عموم آزاد شد
    اینهم آدرس دانلود با حجم 733 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

حجمش 548 مگ نه 733 مگ

حـــــرفـه ای usfelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ایالت p30world

پيش فرض

البته قبل دانلود بد نیست این رو هم بخونید:
    کد:

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بالاخره دانلود سرویس پک rc1 ویستا برای عموم آزاد شد
    اینهم آدرس دانلود با حجم 733 مگابایت

کد:
    سلام.
    دوستان rc1 همون نسخه ی آزمایشی است؟و این که من این رو نصب کنم کرک ویندوزم از بین نمیره؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان vista رو میشه از رو hard یا flash disk یا شبکه نصب کرد ؟ اخه من dvd-rom ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

12

خيليها فقط ميگن ويستا خوشگلتر شده از نظر ظاهري (خيلي خندم ميگيره از اين حرفا ) همين !!!! اما تخصصي با ويستا رو به رو نشدن دوست من 7 ماه پيش ويستا گرفت بعد از 2 ماه به من گفت اين ويستا آشغاله!!!!!!!!!

(چون رشته تحصيلي من برنامه نويسي كامپوتر هست. خيلي با كامپيوتر سر و كار دارم. حالا بگزريم....)

به دوستم گفتم سيستمت چيه؟؟؟؟ تا گفت گفتم ok ديگه ادامه نده بهش گفتم اول سيستمتو ارتقا بايد بدي رفت اين كارو كرد الان 5 ماه فقط با ويستا داره كار ميكنه مخصوصا با بازيهاش خيلي داره حال ميكنه.

بهم گفت:چرا ويستا بازيهارو انقدر باحال اجرا ميكنه چي مگه بهش اظافه شده؟

من فقط بهش گفتم : DX10

كف كرده بود فكر ميكرد همون 9 اكس پي روشه

بعد گفت چرا انقدر سنگينه چرا مثل اكس پي نيست 6-7 گيگ از هاردو ميگيره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

گفتم:فقط يه سوال ازت ميپرسم. >>>> بازي Call of Duty 4 - Modern Warfare بازي كردي؟

گفت : آره بابا سه سوته تمومش كردم خيلي مرحله هاش كم بود.
    گفتم:تو فقط ظاهر بازي رو ديدي مثل خيليهاي ديگه مثل ويستا كه فقط ظاهرشو ميبينن.

اما گرافيك بازييو ديده بود تو ويستا كف كرده بود.گفتم اون بازي با اون گراف فقط در عرض چند ساعت ميتوني تمومش كنيد البته حرفه اي ها به پي سي بازها بر نخوره.

ميدوني چرا؟ چون انقدر گراف اين بازي بالاست كه تو 2 تا دي وي دي دادن بيرون اميدوارم فهميده باشين كه چي ميگم بخاطر گرافشه كه انقدر حجم بازي بالاست. اميدوارم در آينده سري جديدشو رو بولو راي بدن بيرون.

از نظر امنيت من با خيلي كامپوترها سر و كار داشتم كه آنلاين بودن صبح تا شب حتي بدون ضد ويروس چند تاشونو امتاحان كردم 1 ماهي اما بويي از ويروس نميومد.

media center , media player , photo gallery كه جاي خود دارن هر كودومشونو بخام براتون توضيح بدم يه چند روزي وقط ميبره البته فقط اين سه تا بخش نيستن كه خيلي مفيدن ويستا خيلي امكانات داره 1 دونشو براي مثال ميگم.

WooooooooooW >>>>> Windows DreamScene عاليه عاليه.

اين قابليت براي بخشه Windows Ultimate Extras ميباشد كه با مراجعه به ويندوز آپ ديت ميتونيد نصبش كنيد اگه خواستيد طريقه نصبشو براتون ميگم.

معرفي: دسكتاپ ويندوز شما را رويايي ميكند. يعني بجاي عكس ثابت فيلم يا هرچي دلتون بخواد ميتونيد بريزيد.
    البته خودش به طور پيش فرض داره كه كف كنيد.

و قابليت بيت لاكر و ...

گفتم اگه بخوام از ويستا براتون بگم يه 1 سالي بايد وقت كافي داشته باشم.

از سرويس پك 1 ويندوز ويستا كه در راه هست غافل نشيد بازام خيلي چيزا از اين پك براتون دارم كه بگم اما خوابم مياد ديگه شرمنده ي گل روي بر و بچهاي گل

در كل : ويستا مال آينده و پيشرفت (بازيها و سخت افزارها و نرم افزارها و...)همين! چرا بايد جلوي پيشرفتو گرفت؟؟؟ من خودم به شخصه عاشق پيشرفته تكنولو‍ژي و علم و... هستم.

شرمنده اگه زياد صحبت كردم به اميد پيشرفت بيشتر..........................براي پيشرفته موبايل هم فقط ميگم

IPHONE for apple يه دونياي ديگه اي از موبايل را تجربه كنيد.البته موبايل كه چه عرض كنم.... كامپيوتري هست واسه خودش.

به اميد پيشرفت بيشتر جهان.

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ویستا عالیه.من سرویس پک 1 دارم نصب میکنم به شما هم میگم چه اتفاقاتی می افته.

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ای داد بیداد.دیگه اکتیو نمیشه!

به دادم برسیددددددددددددددددددددد دددد.

هر چی اکتیویتر داشتم امتحان کردم.نشد که نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •