مثل این که شماهام نمی دونین آخه خودم با چشمام دیدم با سنج و بلد اتک و . . . ترکیب کرده بودن شده بود لول 3 ونومنسر همون که هم سمی می کنه و هم از ms طرف کم می کنه !!!
مثل این که شماهام نمی دونین آخه خودم با چشمام دیدم با سنج و بلد اتک و . . . ترکیب کرده بودن شده بود لول 3 ونومنسر همون که هم سمی می کنه و هم از ms طرف کم می کنه !!!
بگو تو کدوم صفحه است
و اگه ترکیبش را خودت بلدی بگو
من گفتم که تا حدودی بلد هستم و میدونم که یکیش با داگو ن آبی و یاشا و ... ترکیب می شه که به همه هیروهای اطرافش 60% دمیج اضافه می کنه
خواهش می کنم هر که بلده جواب بده
میخواستم ببینم کسی هست که تو مسابقات شهرداری تهران بازی کرده باشه و یا اینکه دمو بازی ها را داشته باشه ؟
اگه کسی سراغ دار ه لینکش را بزاره تا ببینیم این مسابقات در چه سطحی بوده چون من از شیراز هستم و از اون مسابقات خبر چندانی نداشتم.
میلاد غزیز اگه دنبال یادگیری لول های obsidian destroyer(harbinger ) هستی از شانس خوبت دیروز یه مسابقه با یه تیم داشتیم که هیروی من همون obsidian بود . replay های بازی رو میزاروم تو لینک زیر .replay های بدی نیست .حدودا 20 25 تا کیل (از هیروهایی مثل sleath va bounty va protector)گرفتم .البته هنوز replay ها رو به من ندادن . یه توضیح هم راجع به کل بازی میدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که همیشه برای sand king و tiny میخرم که به درد هم میخوره.به طور مثال برای پاندا گفته بود که بیلینک جمع کنید در صورتی که فکر نکنم در هیچ گیم نتی 2300 برای بیلینک پول بدن!!!
ما که این همه مدت بازی میکنیم یه همچین چیزی ندیدیماگه ایتم برای همس اگه مخفی استفادش ممنوع مثل باگ اسپریت بریکر
![]()
سلام عزیز دل.
بابا مگه دوتا یه بازی آتاریه که دنبال اینجور چیزا هستی . بازی هایی که مسابقات استاندارد دارن همیشه شرایط برای هردو طرف یکسان و اگه قرار یه اتفاقی تو بازی بیفته(مثلا یه آیتم عجیب ) همه باید ازش اطلاع کافی داشته باشن . منم بعد از چند سال تاحالا ندیدم .البته ممکنه یه چیزی شنیده باشی دلیلشم اینه که بعضی ها تو بعضی از سایت های خارجی 4 تا عکس آیتم میبینن و نویسنده به خاطر زیبایی کار یه عکس متفرقه میزاره و فکر میکنن که این یه آیتم جدید هست بعدش میرن ترکیبش کنن چون که جواب نمیده میان به بقیه میگن.
اگر دیدی برو ترکیبش را ببین چی بوده و بهمون بگو بریم چک کنیم در غیر این صورت جو سازی نکنید!ولی من مطمئنم ترکیب دیگه ای نیستش!
بهترین هیروی بازی زمانه هیچ کسیم روش حرف نمیزنه
سلام
دوست من بله ما قهرمان مسابقات شهر داری هستیم
در مورد رپلی بازی ها هم باید بگم فعلا دیال اپ دارم و اپلودس طول میکشه انشا ا.. در اینده نزدیک میزارم
سلام
ببینید توی دوتا هیروی قوی وجود نداره و اگه هر دفعه Changelog رو که میزارم یا میزران بخونید به این جمله میرسید
Hero's now rebalance
یعنی که دوباره هم بالانس شدن یعنی تراز شدن
هر هیرویی که باشه یه ضد هم داره یا چند ضد اون
یا توی تیم خودش یا تیم حریف ولی اکثرا توی تیم حریف هست
Faceless هیروی بسیار عالی
ولی من با این هیرو همیشه در مقابل Encahnters یا همون آهو مشکل دارم
چون وقتی لول 1 میکنی و بعد 6 نیمدونم چی میشه 6 اون میگرت و نمی ذاره اتک بدی و اینجوری فقط دو یا سه اتک می تونی بدی توی اون مدت زمان
این یکی از ضد های این هیرو است
هیروی خود من در تیم یک Stealth Assasin هست
واقعا assasin
assasin در روسی به معنی قاتل یا Killer هست
در مورد آنلاین بازی کردن هم باید بگم که تا آخر همین هفته آموزش رو به صورت pDF که خودم نوشتم رو میزارم
در مورد آیتم مخفی یا Secret Item این آیتم ها وجود دارن
ولی من هنوز پیدا نکردم
ولی دیدم که توی گیم نت روبینا مشهد یک نفر اونو ساخته بود
البته یه عکس هم دارم بزارم ببینین بعد نظرتون رو بگین
نوبت میرسه به Sprit Breaker
اگه منظورتون اون لول یکشه که اون قدرت هیرو هست و می تونین این عمل رو روی لول بخونین
هر چی دورتر باشه MSبیشتری می گیرین
در ضمن هر چی دورتر باشه Fade تر میشه
یعنی که وقتی از توی بیس روی دشمن میزنین تا به اون که مثلا وسط هست می رسه هیرو کاملا غیب شده و دیده نمیشه و با اولین اتک هیرو دشمن گیج میشه و با دومین اتک به عقب هلش میده و الا آخر
زیاد حرف زدم دیگه بسه
بای![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)