سلام دوباره . از دوستان عزيز كسي اطلاعي از شيوه كار قفل سخت افزاري shegerd داره و اينكه اصولا راه ساده اي براي باز كردن قفل هاي Dungle هست يا نه. آدرس سمرقند را هم كه بدين چون پيرو اطلب العلم هستم تا اونجا هم ميرم. Smile
سلام دوباره . از دوستان عزيز كسي اطلاعي از شيوه كار قفل سخت افزاري shegerd داره و اينكه اصولا راه ساده اي براي باز كردن قفل هاي Dungle هست يا نه. آدرس سمرقند را هم كه بدين چون پيرو اطلب العلم هستم تا اونجا هم ميرم. Smile
جناب nikndm چرا تا سمرقند؟؟؟كافيه كه تو سايت خودمون( p30world ) يا تو سايت هاي ديگه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سرچي بكني تا بتوني كركش رو پيدا كني.البته براي استفاده از بعضي سايت ها بايد حتما در آن ها عضو بشي.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××
البته من قفط اون فيل exeو dllوwxوqzرو به شرط اينكه برات مشكل نداشته باشهنوشته شده توسط nikndm
به هر حال ممنون كه گفتي
راستی اینم دو عکس که از Isobuster ماله این سی دیه گرفتم
اولیش ماله آبیشه و دومیش ماله قرمزشه
![]()
و دومی :
![]()
CrackMaster ها كپي نميشن
يا حداقل من بلد نيستم
من تا حالا اينجوريش رو نديده بودم.وقتي soda جان ميگه كپي نميشن واي به حال ما.
به نظر مياد كه فايل اجرايي session1 را چك مي كنه .اگر Magic iso داري باهاش يه ايميج از نوع bin/cue بگير.
يا با virtual cd 7.1 يه ايميج از نوع 1:1 بگير.اين جور برنامه ها كمتر استفاده مي شوند.ولي امتحانش ضرري نداره .
يه سرچي تو سايت هاي كرك فارسي بكن شايد باشه.
در ضمن يه نگاهي هم به بخش iso مربوط به crackmaster بنداز.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××
يه سوال هم از soda جان داشتم.توابع بررسي كننده قفل نگهبان كه در فايلهاي dll هستند چه كاري انجام مي دهند؟
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××
Last edited by luckylock; 17-05-2006 at 18:09.
سلام
عزيز من كه گفتم دليل نميشه
شايد من كامل بلد نيستم
سي دي دست isaaaac بره و اون اگه نتونه يعني ديگه واقعا نمي شه
توابع نگهبان رو هم بايد از خود نگهباني ها بپرسيد !
آقا کسی از این قفل سر در میاره
فکر کنم حجم مجازی داره
![]()
سلام
اين حجم واقعآ زياده.من تا 3.98 گيگا بايتش رو واسه فايلها درست كردم.
جناب navid_gh درisobuster روي اين ترك راست كليك كن و sector view را انتخاب كن. گزينه RAW رو تیک بزن وبعد اونو به صورت يك فايل متني با استفاده از گزينه save در بالاي پنجره ذخيره كن.همين كار رو با سكتور قبلي(14) و سكتور بعدي(16) انجام بده و zip شده ي هر سه فايل را توي رپيد يا يه جاي ديگه آپلود كن تا يه نگاهي بهش بندازيم.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××
soda جان مگه با كرك كردن dll هاي قفل نگهبان به توابع اون دسترسي پيدا نمي كنيد.(همانهايي كه در صورت درست بودن قفل, 1 را برمي گردونند)
Last edited by luckylock; 18-05-2006 at 09:01.
سلام
آره كرك ميكنيم
اما براي پي بردن به كاري كه اون توابع در Dll انجام ميدن بايد كلي وقت بزاريم و الگوريتم اونو در بياريم
حالا نه وقت ما اجازه ميده نه سواد كم ما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)