عوض کردم حل نشد!
عوض کردم حل نشد!
Master و Slave بودنو چک کن و بعد اینکه توی تنظیمات BIOS هم یه نیگا بنداز
ضمن اینکه هارد اول رو روی Sata0 و دوم رو روی یک پورت دیگه نصب کن.
۱- اگر از تول بار بالا با آدرس زیر بری خودش اوتوماتیک نصب می کنه(من توضیع اوبونتو رو بلدم (محیط گنوم))
applications>ubuntu software center>search
توی سرچ باکس بنویس mplayer هم خود ام پلیر رو میاره هم کلی پکیج های مدیا پلیر دیگه که هر کدوم رو توضیحاتش رو بخوای می خونی و انتخواب می کنی باقی کار با خود سیستم عامله (از این راحت تر تو عمرم نشنیدم حتی از next زدن توی ویندوز هم راحت تره)
۲- نه منضور فایل های فلش هست
۳- اصلاْ خود سی دی یا دی وی دی ها لینوکس هر توضیعی رو که بگیری بگذاری توی درایو خودش یا یه سیستم عامل لایو بهت اراءه می ده که اگر فایلی چیزی روی درایو یا محلی از هارد که می خوای لینوکس رو نصب کنی داری خودت جابجا کنی یا جا باز کنی یا اصلاْ اگر دوست داری به اینترنت وصل بشی و از سیستم عامل به صورت لایو استفاده کنی (خدمات لایو تقریباْ عین سیستم عامل نصب شده کامله)
۴- برای هر پکیج یا نرم افزار سایت مخصوص هستش که ترافیک یک سایت بیخودی بالا نره سرعت دانلود شما هم کم نشه (ولی در کل خود سایت توضیعی که نصب می کنید هر چیزی رو که بخواید به شما اراهه می ده فقط کافیه بدونی چی می خوای)
(من تازه اوبونتو نصب کردم و اطلاعاتم ناقصه اگر ایرادی داره اساتید تذکر بدند این پست رو هم جهت افزایش اعتماد به نفس خودم دادم):d
دست شما درد نکنه . زحمت کشیدین . من فلاش رو بی خیال شدم . میخوام برم سراغ همون ماشین مجازی . به نظر شما کدوم یکی از این دو تا برنامه ای که معرفی کردین برای شروع بهتره ؟ من یه ویندوز 7 روی پارتیشن پرایمری دارم که حجم کل درایو پرایمری 56 گیگ هست . میخوام یه ویندوز xp و یه ubuntu 2.7 با یکی از این نرم افزارهای virtualization ، نصب کنم . به نظر شما از کدوم نرم افزار استفاده کنم ؟
شما اوبونتو 10.10 رو بگیر، (دانلود کن و یا سی دیش رو بخر) در ویندوز سی دی رو در داخل درایوش قرار بده و بعد گزینه ی install inside windows یا یک همچین چیزی رو بزن، و با چند کلیک ساده اوبونتو را در داخل ویندوز به عنوان یکی از برنامه های ویندوز نصب کن، سیستم رو ریستارت کن و در هنگام بوت، از منویی که برات می آید اوبونتو رو انتخاب کن! و تمام!
هر وقت هم خواستی دیگه نباشه! به ویندوز برو، در add/remove programs اوبونتو رو حذف کن!
دیگه فکر نمی کنم راهی ساده تر از این باشه!![]()
همه این کار ها رو انجام دادم ولی درست نشد.الان لینوکس رو روی یه هارد دیگه نصب کردم باز هم همین مشکل رو داره
آقا من نمی دونم شما چطوری سیستم عاملهاتونو نصب می کنید
۲ تا هاردتو به سیستم وصل کن و موقت نصب کردن سیستم عاملها تغییری توشون نده
فقط حواست باشه توی پارتیشن درست نصب می کنی
بعد می تونی تو گراب هر دو سیستم عامل رو داشته باشی و انتخاب کنی که از کدوم استفاده کنی
با سلام ، من اوبونتوی 10.04 رو امروز به صورت لایو از روی خود dvd اجرا کردم و کلی حال کردم. واقعا عالی بود . بدون هیج درایوری حتی مودم adsl رو که با usb وصل کرده بودم رو هم شناخت . حال میخوام با virtual box نصبش کنم . حالا سوالم رو بگم :
1- بعد از نصب هم به هیج دراوری نیاز نداره ؟
2- ورژن فایرفاکس ، pidgin و بقیه ی نرم افزارهاش رو میشه تغییر داد ؟
3- با توجه به اینکه تعداد بدافزارهای لینوکس خیلی کمه ، اگر من موقع وبگردی در اوبونتویی که داخل virtual box نصب (روی ویندوز 7) شده به یک سایت آلوده برم (مثلا اسکریپتش مخرب باشه ، یا یه فایل ویروسی دانلود کنم) ، اونوقت چه اتفاقی میوفته ؟
دقیقا طبق راهنمای نصب پارسیکس .بنده با گراب و بوت سیستم عامل ها مشکل ندارم.فقط موقعی که هارد دوم رو وصل میکنم دیگه لینوکس بالا نمیاد . ولی ویندوز اینطوری نیست. اصلا کسی هست که از لینوکس استفاده کنه و همزمان از دوهارد استفاده کنه؟
تو اون منوی گراب هم هم ایکس پی دارم هم لینوکس هردو هم بدون هیچ مشکلی بالا میاد وفقط فقط موقعی که هارد دوم رو وصل میکنم دیگه لینوکس بالا نمیاد.
تو هارد اصلی ایکس پی نصبه و پارسیکس و هارد دوم هم فیلمه
منظور شما اینه که هر دو هارد رو وصل کنم و دو باره لینوکس رو نصب کنم؟ هارد دوم 1 ترا دیتا داخلش هست اگه پرید چیکار کنم؟![]()
ببینید، خطر پاک شدن اطلاعات اون موقع هست که شما با هارد کار کنید، و این کار با پارتیشن هاست که همیشه به دلیل مشکل بودن (البته از نظر برخی) به جای کار با یک پارتیشن، کل هارد درگیر میشه!
ولی مثال میگم، شما دو هارد دارید در سیستم، به نام های sda و sdb در هنگام نصب می گید از هارد sda استفاده کن، و شروع می کنید به کار با اون، هیچ اتفاقی روی sdb نخواهد افتاد، پس خطری هم نداره براش.
خود من البته قبلا این کار رو کردم، و تازه نه اوبونتو که آرچ، ولی به مشکلی بر نخوردم، چون که همونطور که گفتم، خیلی واضح هاردتون رو انتخاب می کنید و عملا هارد دوم از پروسه ی نصب خارج میشه.
اگر شک دارید در VIRTUAL BOX اول امتحان کنید.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)