البته صبح من چک کردم نوشته بود 100 گیگ 70 با 10 گیگ شبانه یک روزه، الآن عوضش کردن شده 1 ماهه. ببین چه راحت شبانه رو پیچوندن حالا درسته سرعت کم نمیشه ولی معنی نداره این حرکت، 10 گیگ به کجا میرسه.
البته صبح من چک کردم نوشته بود 100 گیگ 70 با 10 گیگ شبانه یک روزه، الآن عوضش کردن شده 1 ماهه. ببین چه راحت شبانه رو پیچوندن حالا درسته سرعت کم نمیشه ولی معنی نداره این حرکت، 10 گیگ به کجا میرسه.
منم مشکل شما رو دارم،هیچ راهی نیست مثلا درخواست بدیم که آنتن دهی رو مثلا توی منطقه بهبود بدن؟![]()
برای من که قطعا راهی نیست .
تو فاصله بسیار کم و مناسبی از من 3 تا دکل داره مبین نت
خیلی عجیبه که نزدیکترینش اصلا سیگنال نداره . حتی کارشناسش بخاطر این دکل تو منزل ما یک ربع تلفنی با دفترشون صحبت کرد آخر به این نتیجه رسیدن خیلی مویی به من نمیخوره!
دو تا دکل دیگه هم هست من بخاطر ساختمانهای بلند روبرومون ، یکیش برام سیگنال داره یکش هم خیلی ضعیفه .
شما حتما اعلام کن اگه مشترکان سمت شما هم زیاد بگن در آینده دور شاید حرکتی کردن
چون واقعا جایی که آنتندهی عالی باشه خیلی حال میده این سرعت . همین دیروز یجا دیدم سیگنال 86 بود کوالیتی هم 4 خط سبز داشت ، سرعت دانلودش که بماند ، تک کانکشنش هم خیلی خوب بود . تلویزیون رو زدن به آیو یه فیلم با کیفیت 720p بدون استپ تصویر راحت دیدیم . من با adsl چند روز پیش از همین آیو یه فوتبال اونم غیر زنده نتونستم درست ببینم همش استپ میشد و کیفیت تصویر خودکار میومد پایین .
آخه 10 گیگ دیگه شبانه داره که بخواد سرعتش هم بالا باشه
خب بگو شبانه نداریم
راحع به ما چه فکری کردی ؟
کلی باهاشون صحبت کردم
حداقل 3 بار
نمی تونند کاری کنند
اخه بخاطر فقط یک مشترک معلومه کاری نمیکنن ، مگر اینکه تو منطقه شما زیاد تماس بگیرن شکایت کنن ...
دیگه اینا همراه اول و ایرانسل نیستن که زنگ بزنی بگی این تیکه آنتن نداره بیاید برطرف کنید .
دیگه چه میشه کرد دوست عزیز ، منم تقریبا حجمش فقط بدرد بخور شده بود برام چون تو ساعت غیر اداری که شلوغ میشد افت سرعتم به نسبت روز زیاد بود . الان هم adsl شدیدا تو زمینه حجم جوابگو شده یهویی!
بیا و خوبی کن مثل من مودمتو اهدا کن به کسی بره![]()
منطقه ما شلوغه اولش خوب بود الان داغون شده
چیز با ارزشی نیست اهدا کنم. دکوری استفادش میکنم
واقعا کارشون معنی نداره به جای اینکه طرحشونو ارزون کنن میان شبانه رو محدود میکنن
این ماه تمام بشه من هم adsl خودمو استفاده میکنم الان پارس آنلاین راحت میتونم 300 گیگ که 150 گیگش برای بین المللی رو بخرم 55 تومن یا 600 گیگ که 300 تاش میشه بین المللی بخرم 97 تومن که خیلی هم به صرفه هستش سرعت هم 8 مگ میده
همین الان سرعت من از 900 کیلوبایت بالا نمیره
اینا به جای اینکه بیان سرعتشونو درست کنن که افتضاح شده میان شبانه رو که محدود کردن برمیدارن
هیچی تو ایران درست نیست
دقیقاً برنامه من هم همین هستش
اتفاقاً امروز هم داشتم تعرفههای پارسآنلاین رو بررسی میکردم تا مبیننت رو دیگه تمدید نکنم و برگردم به ایدیاسال
با بهتر شدن وضعیت ایدیاسال به جای اینکه یه کاری کنن بقیه ترغیب بشن بمونن بدتر شبانه رو هم برداشتن حذف کردن
به سلامتی خود مبین نت داره کاری میکنه که مشترک هاش برن سمت ADSL
من قبلا وسط شهر تهران تو همین خونه خودمون راحت سرعت 40 مگابیت دانلود داشتم و فوق العاده راضی بودم که البته سیگنال نسبتا خوبی هم دریافت میکنم که عکسشو گذاشتم.
حالا با همین سیگنال سرعت دانلود من به 2 مگابیت رسیده!!!!!! در حالی که پینگ همچنان خوبه!!!
آدم می مونه چی بگه واقعا! با این اوصاف نمی ارزه تمدید کنم ماه بعد رو!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)