شما دوست و آشنایی ندارید که مودم های دیگه رو داشته باشه و بشه از همین نقطه با اونا هم تست گرفت؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
شما دوست و آشنایی ندارید که مودم های دیگه رو داشته باشه و بشه از همین نقطه با اونا هم تست گرفت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان این مودم B 2142 زیزش نوشته هوآوی .کلک زدن؟
میشه ازش و مارکش عکس بگیری بفرستی
در یک کلام ویژگی های td-lte ایرانسل :
1 . قیمت 2 برابر نسبت به مبین نت
2 . بعضی مودم ها واقعا بی کیفیت هستن از جمله این جدیده که زوری داره می کنه توی پاچه مردم .
3 . عدم ثبات طرح ها و قیمت ها
4 . عدم پوشش درست و حسابی حتی از مبین نت هم که هنوز راه نیفتاده بدتره
5 . مودم فروشی با کلاه برداری به وایمکس دارها و نشان دادن یک مودم دیگر و تعویض با مودم آشغال در آخرین لحظه
6 . سوق دادن اجباری کاربران عادی موبایل به خرید tdlte با از کار انداختن بسته های موبایل
7 . عدم امکان تست مودم هنگام خرید و هزار درد سر دیگه
8 . پشتیبانی و گارانتی الکی ( اگه مودم خراب بشه می فهمید ) سر ما که آوردن !!
9 . الان تست هم گه گذاشتن جر در موارد خاص سرعت چندانی نداره
10 . بسته شبانه ندارهمگه به علم رو با سیمکارت موبایل
اصلا ایرانسل چیش درسته که اینش درست باشه .حدافل مودم های مبین نت و سیگنال درست بود البته اون هم سابقه بدی توی wimax دارهاگه به زوره منو یکی نمی تونی td-lte کنی ... ممنون که بسته های موبایل رو گرون کردی ... من که میرم مبین نت
Last edited by جیوه; 05-05-2017 at 12:56.
دوستان این دکل برای کدوم اپراتوره؟ خیلی به خونه ما نزدیکه و از طرفی همراه اول و رایتل سیگنالشون متوسطه ولی ایرانسل قوی هست و فکر میکنم واسه اون باشه . اگه برای ایرانسل هست آیا تجهیزات TD LTE روش هست؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
ببخشید.رفتم دیدم.عجب بی وجدانهایی هستند. تو قسمت ssid زده Huawei_A1F0C0 من اشتباه کردم.اینا میرن تو چین میگردن ارزونترین جنسو میگیرن.فکر کنم z6000بهتره حداقل کلید خاموش وکلید وای فای داره
ببخشید.رفتم دیدم.عجب بی وجدانهایی هستند. تو قسمت ssid زده Huawei_A1F0C0 من اشتباه کردم.اینا میرن تو چین میگردن ارزونترین جنسو میگیرن.فکر کنم z6000بهتره حداقل کلید خاموش وکلید وای فای داره
من یه سرچ زدم در مورد قدرت آنتن
بر اساس چیزی که متوجه شدم تو سایت های دیگه به ازای هر 6dBi افزایش گین آنتن مقدار برد آنتن دو برابر میشه و در این صورت مودمی که آنتن 8dBi داره نسبت به مودم 5dBi حدودا ۵٠ درصد قدرت گیرندگی بالاتری داره...
For every 6 dBi in gain, you double the range of the antenna.
البته صحت اطلاعات رو من تایید نمیکنم چیزی بود که پیدا کردم... اگر کسی دقیق تر اطلاع داره با بقیه هم به اشتراک بزاره...
البته مودم های مدل دیگه green packet رو همون 5dbi هست، احتمالا ایرانسل از همینا وارد کرده بوده، که در این صورت کیفیت انتن دهیشون با این جدیده برابره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by greatpouya; 05-05-2017 at 13:24.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)