تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 827 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ferrari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ميرزاپور مقصر نبود نصرتى‌ چپ‌پا نيست

ابراهيم‌ ميرزاپور اصلاً‌ روى‌ گل‌هاى‌ خورده‌ ايران‌ مقصر نبود. گل‌ اول‌ به‌ گونه‌اى‌ زده‌ شد که‌ واقعاً‌ سرعت‌ توپ‌ فوق‌العاده‌ بود و هيچ‌ دروازه‌بانى‌ نمى‌توانست‌ آن‌ را دفع‌ کند. روى‌ گل‌ دوم‌ هم‌ تمام‌ مدافعان‌ تيم‌ بچگى‌ کردند. چرا که‌ در صحنه‌ گل‌ دوم‌ تمام‌ بازيکنان‌ تيم‌ روى‌ دروازه‌ حريف‌ يورش‌ برده‌ بودند و هيچکس‌ در خط‌ دفاعى‌ نبود 30 ثانيه‌ به‌ پايان‌ بازى‌ مانده‌ بود که‌ همگى‌ زمين‌ ايران‌ را خالى‌ کردند! ميرزاپور روى‌ اين‌ گل‌ هم‌ کارى‌ از دستش‌ ساخته‌ نبود.
    در مجموع‌ تيم‌ ايران‌ «ترسو» ارنج‌ شده‌ بود برانکو پس‌ از گل‌ اول‌ بايد سياوش‌ يا برهانى‌ را به‌ ميدان‌ مى‌فرستاد تا با دو مهاجم‌ به‌ دروازه‌ کره‌حمله‌ کنيم. علوي، نويدکيا و ستار زارع‌ آماده‌ نبودند، اما از همه‌ مهمتر اينکه‌ نمى‌دانم‌ برانکو چرا نصرتى‌ را در دفاع‌ چپ‌ بازى‌ مى‌دهد. مگر ميثم‌ منيعى‌ آماده‌ نبود؟ نصرتى‌ دفاع‌ يارگير چپ‌ نيست‌ او راست‌ پاست‌ و اگر با پاى‌ چپ‌ هم‌ توپ‌ بگيرد با پاى‌ راستش‌ سانتر مى‌کند.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض برانكو بايد شجاع باشد

ناصر حجازى
    با اينكه كره جنوبى آن تيم دونده و جنگنده گذشته نبود اما در ابتداى مسابقه بازيكنان با ترس و دلهره بازى مى كردند. بازى دوستانه بود و مى شد برانكو شجاعت بيشترى به خرج بدهد. بعد از گل بايد تعداد مهاجمان را زياد مى كردند تا به گل برسند.
    با يك مهاجم، آن هم در زمين حريف نمى شود كارى كرد. به نظرم بيرون كشيدن نصرتى فوق العاده بود زيرا او در نيمه اول پر اشتباه ظاهر شد اما ستار زارع بايد در همان دفاع راست مى ماند و به دفاع چپ منتقل نمى شد.
    او در جناح چپ به زمان حمله استارت مى زد، بعد سر توپ مى زد و با پاى راست سانتر مى كرد. در حالى كه يك بازيكن چپ پا مثل منيعى در آن لحظات مى توانست كارايى بيشترى داشته باشد. در ضمن بهتر بود آرش برهانى و سياوش اكبرپور به ترتيب به جاى علوى و نويدكيا وارد زمين مى شدند.
    در اين حالت تيم ملى شكل تهاجمى ترى به خود مى گرفت و مطمئناً موقعيت هاى بيشترى براى گلزنى فراهم بود، اما در اين مسابقه نويدكيا پس از ۲ سال بازيكن ثابت بود.
    علوى هم چهره خوبى براى اين بازى نبود. او يك بازيكن تدافعى است و به درد بازيهايى مى خورد كه قرار است تيم ملى بسته بازى كند. او بازيكن توانايى است اما در كارهاى تدافعى. برانكو مى توانست به تيموريان فرصت بيشترى بدهد. به نظر من با يك دقيقه بازى بازيكن نمى تواند كار كند.
    بازيكن تا خودش را در زمين پيدا كند بازى تمام شده. مربيان در اين شرايط تنها براى حفظ نتيجه دست به چنين كارى مى زنند كه تيم ملى چنين وضعيتى نداشت. به همين دليل تيموريان حداقل ۲۰ دقيقه مى توانست زودتر به زمين بيايد.ابراهيم ميرزاپور بد نبود. در گل هاى خورده هم تقصيرى نداشت امادر گل دوم كمى اشتباه كرد. ميرزاپور اعتماد مربيان تيم ملى را به دست آورده به همين دليل فكر مى كنم برانكو در اينگونه بازيها بايد به گلرهاى ديگرى بازى بدهد. مثلاً چه اشكالى دارد مهدى واعظى در يك بازى دوستانه به ميدان برود.
    برانكو بايد قدرت ريسك پذيرى داشته باشد؛ حداقل در بازيهاى دوستانه.
    در دقايق پايانى، لحظاتى كه تيم جلو كشيده بود گل بدى دريافت كرديم. به نظر من نبايد اين اتفاق مى افتاد زيرا حمله با همه بازيكنان به غير از ميرزاپور در آن شرايط اصولى نبود. معمولاً تيم ها در اين شرايط در ۳۰ ثانيه پايانى چنين كارى انجام مى دهند وقتى كه حريف نمى تواند ضد حمله بزند.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اوون: در جام جهانى چيز ديگرى خواهيم بود

مايكل اوون ستاره و كاپيتان موقتى انگليس مى گويد امكان ندارد تيم وى با فرم بد فعلى اش در دور پايانى جام جهانى ۲۰۰۶ هم ظاهر شود.
    به گزارش رويترز، مهاجم نيوكاسل در پاسخگويى به منتقدان بازيهاى ۳-۲ ماه اخير انگليس مدعى است كه تيم اش در موقع مقتضى اوج مى گيرد و به چيزى به كلى متفاوت در «آلمان ۲۰۰۶»بدل خواهد شد.
    به اعتقاد او حتى اگر انگليس در ماه هاى پيش رو صاحب چند برد متوالى شود و شكست هاى اخير در برابر دانمارك و ايرلند شمالى را جبران كند، بازيهاى دور پايانى جام جهانى مسأله ديگرى خواهد بود و اين ميدانى است كه انگليس بايد براى آن كاملاً مهيا شود.
    ممكن است انگليس به خاطر نتايج بد اخيرش اصلاً جزو »سيد»هاى اول (سرگروه ها) قرار نگيرد و با اين وجود اوون اميدوارى اش را از دست نمى دهد. «اين ادعا غلط است كه چون در ماه هاى اخير ضعيف كار كرده ايم در جام جهانى در برابر برزيل و آلمان و ايتاليا نيز چنين خواهيم بود. اگر چنين باشد ما بايد از حالا بازنده مسابقات خود با نتيجه صفر - ۳ و صفر - ۴ تلقى شويم و اصلاً هيچ مقاومتى نداشته باشيم و راحت تسليم شويم. ما بازيكنان توانا و پرتجربه اى داريم كه خودشان را براى آن موقعيت هاى مهم به فرم و روال لازم خواهند رساند. قدر مسلم اينكه آنها يك پيش باخته و تسليم شده از قبل نيستند.»

آنجا فرق مى كند
    اوون معتقد است كه بازى در دور مقدماتى در برابر رقبايى كه دفاعى و در برابر آنها بسته بازى مى كنند، متفاوت با دور پايانى جام جهانى خواهد بود كه انگليس با تيم ها و حريفانى تهاجمى و صاحب بازى رو به جلو روبرو خواهد شد. «بسيارى از حريفان ما طى ماه هاى اخير چون مى دانستند حريف ما نمى شوند، عقب مى نشستند و صرفاً دفاع مى كردند اما در جام جهانى چنين نخواهد بود.
    در آنجا هر تيمى خودش را صاحب شانس پيروزى مى داند و مثبت و هجومى كار مى كند و بنابراين ما با قصه و وضعيتى كاملاً متفاوت روبرو خواهيم بود. بازى كردن با يك حريف دفاعى در يك جاى سرد و در محيطى ناشناخته طبعاً بسيار مشكل و متفاوت با بازى كردن در فضاى گرم جام جهانى و در برابر حريفانى خوب و تهاجمى است.»
    در عين حال اوون كاملاً مطلع است كه هواداران تيم انگليس از بازيهاى اخير اين تيم ناراحت اند و بدتر از همه شكست سنگين يك - ۴ در برابر دانمارك بوده است و انگليس حتى در روزى كه ولز را صفر - يك برد، هيچ كس را قانع نكرد و برد با همين نتيجه در مقابل اتريش نيز راضى كننده نبود.

نياز به تغيير
    به اعتراف اوون، انگليس نياز به تغيير را حس كرده است و در ديدارهاى بعدى جبران مافات خواهد كرد.
    «مشكل ما هرچه باشد، قطعاً به كمبود تلاش و اين جور چيزها مربوط نمى شود. ما از هر نظر كوشش كرده و از هيچ چيز غافل نمانده ايم. فوتبال اين روزها بسيار دشوارتر و فشرده تر از گذشته شده است و هيچ حريفى آسان تسليم نمى شود. بد بودن ما را بايد به اين مسأله نيز مرتبط دانست. اگر ۱۵-۱۰ سال پيش مى شد كارهايى را در صحنه هاى بين المللى انجام داد، به اين خاطر بود كه تيم ها با سبك و سياق امروز بازى نمى كردند اما حالا فشردگى كار خيره كننده است. با اين حال ما مسائل بازيهاى اخير خود را آناليز كرده و به مشكلات فنى مان پى برده ايم. از اين پس كوشش ما صرف رفع اين ضعف ها و ارايه نمايش هايى بهتر به قصد راضى كردن تماشاگران خواهد شد. اين چيزى است كه كشور ما به آن نياز دارد.»

بازى كم تأثير
    ديشب انگليس بازى آخرش را در دور مقدماتى جام جهانى ۲۰۰۶ در برابر لهستان انجام داد. مسابقه اى كه به جز تعيين سرگروه هيچ فايده و حاصلى به حال هيچ يك از آنها نداشت و صعود هر دو تيم از قبل محرز شده بود.
    اوون ساعتى پيش از اين بازى مى گفت: «كافى است يك بازى بد ديگر ارايه بدهيم و رسانه ها پر از منفى بافى شوند. با اين حال يادتان باشد كه خوب يا بد بودن ما در حال حاضر هيچ ارتباطى با وضعيت ما در زمان برگزارى دور پايانى جام جهانى نخواهد داشت. آنجا مقوله و ميدانى متفاوت و مكانى است كه من اميدوارم بهترين بازيهايمان را در آن ارايه بدهيم و چيزى ديگر و به كلى متفاوت با امروز باشيم.»

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض وومه از پنالتى از دست رفته كامرون و لحظات عذاب آور پس از آن مى گويد

اتوو يك دروغگوى بزرگ است

سايت اينتر _ به خانه اش حمله كردند و هر آنچه را مى توانستند نابود كردند. حتى به اتومبيل اش هم رحم نكردند و مغازه نامزدش را هم به آتش كشيدند. خيابان به خيابان و كوچه به كوچه دنبال اش گشتند، در حالى كه او با اسكورت پليس با اولين هواپيمايى كه به اروپا مى رفت به سمت پاريس پرواز كرده بود. پير وومه، ۲۶ ساله، عضو ثابت تيم ملى كامرون كه چند ماه پيش براى پوشاندن ضعف دفاع چپ رهسپار اينتر شد روزهاى سختى را مى گذراند حالا همه گذشته و آينده به اميد او توسط يك پنالتى به باد رفته است.
    او تنها هنگامى كه در هواپيماى پاريس _ ميلان نشسته بود كمى آرامش يافت تا به آن پنالتى و همه آنچه قبل و بعد از آن رخ داد فكر كند. آن پنالتى لعنتى كه به معنى حضور در جام جهانى يا خداحافظى از آن بود. شايد وومه در لحظه زدن آن پنالتى به فينال رقابت هاى المپيك ۲۰۰۰ در سيدنى فكر مى كرد. آنجا هم سرنوشت مسابقه در يك پنالتى خلاصه شده بود و آنجا هم وومه پشت حساس ترين پنالتى ايستاده بود، آن بار توپ درون دروازه قرار گرفت و مدال طلا بر سينه شيرهاى رام نشدنى، همان ها كه فوتبال قاره سياه را به اروپا معرفى كردند جا خوش كرد و شايد همان طلا به وومه اين شجاعت را داد تا يك بار ديگر پشت حساس ترين پنالتى تاريخ قرار بگيرد. مرز بين فاجعه و جشن تنها يك ضربه بود و ميليون ها نگاه كه به پاهاى او دوخته شده بود، اما اين بار روى نحس سكه به نام شير ها افتاده بود و پنالتى دقيقه ۹۵ بازى با مصر كه تا آن لحظه به تساوى يك _ يك رسيده بود خراب شد تا كامرون غايب بزرگ جام جهانى آلمان شود.
    از هم تيمانتان پيغامى دريافت كرده ايد؟
    < بعضى ازهم تيمان ملى پوشم به من زنگ زدند و برخى نه، اما اينترى ها به محض رسيدن همه به من تلفن كردند.
    صحبت هاى اتوو و اينكه گفته او مى خواسته آن پنالتى را بزند اما شما خواسته ايد آن را بزنيد و اطمينان داده ايد كه گل مى شود را شنيده ايد؟
    < خيلى ناراحت شدم. اصلاً باور نمى كردم. به همين خاطر هم امروز ساعت ده به او تلفن كردم و پيغام گذاشتم تا به من تلفن كند. حتى خيلى دير از خانه خارج شدم شايد تلفن كند، اما وقتى زنگ نزده يعنى اين حرف ها را گفته.
    قطعاً اين برخورد خوبى از سوى اتوو نبود!
    < نه تنها رفتار خوبى نبود، بلكه او دروغ محظ گفته است. هيچ كس نمى خواست آن پنالتى را بزند، نه اتوو نه كاپيتان تيم. زيرا آنها مى دانستند اگر موفق نشوند چه پيش خواهد آمد.
    براى ما لحظات بعد از آن پنالتى را شرح مى دهيد؟
    < واقعاً سخت بود. من ناراحت بودم و به آنچه در كامرون روى خواهد داد فكر مى كردم. به خانواده ام كه آنجا زندگى مى كردند و بلافاصله بعد از رفتن به رختكن به پليس زنگ زدم آنها به من اطمينان دادند كه امنيت عزيزانم را فراهم خواهند كرد. هواداران ضررهاى مادى زيادى به ما زدند اما مهم اين است كه خانواده ام سالم هستند.
    خانواده تان اكنون مخفيانه و زير نظر پليس زندگى مى كنند؟
    < بله.
    و شما هم براى امنيت خودتان فوراً به ايتاليا بازگشتيد؟
    < بله. دقيقاً.
    به نظر مى رسد كه يك تراژدى ملى روى داده.
    < بله، فوتبال در كامرون خيلى مهم است. اگر نتايج خوب باشد همه چيز فوق العاده است و اگر بد باشد ... ما صعود به جام جهانى را در خانه از دست داديم و اين يعنى فاجعه.
    مى توانيد مردم را ببخشيد؟
    < عصبانيت آنها قبل درك است. آنچه را نمى فهمم صحبت هاى اتوو است. او دوست من بود. در سيدنى من پنالتى آخر را زدم و قهرمان شديم. درجام ملت هاى آفريقا هم پنالتى زدم. اصلاً نمى فهمم چرا او اين حرف ها را زده، در حالى كه كسانى كه در زمين بودند ديدند كه او و كاپيتان نخواستند پنالتى بزنند.
    باز هم براى تيم ملى بازى خواهيد كرد؟
    < نمى دانم، فعلاً فقط به سلامت خود و خانواده ام فكر مى كنم. من روزهاى سخت شبيه به اين را زياد ديده ام.
    اگر اتوو به شما زنگ بزند به او چه مى گوييد؟
    < ترجيح مى دهم او را مستقيم ببينم. من از او خواستم اگر اين چيز ها كه در مطبوعات نوشته شده دروغ است به من زنگ بزند، اما او زنگ نزد و اين يعنى او اين حرف ها را زده.
    فكر مى كنيد زندگى شما در خطر است؟
    < براى خودم ترسى ندارم. من از مرگ نمى ترسم، شخصيت من قوى تر از اين حرف ها است. اما براى خانواده ام كه در كامرون زندگى مى كنند نگران ام. آنها اكنون در جايى هستند كه نه مى توانند بيرون بروند و نه فعاليتى انجام دهند. والدين ام روزهاى سختى را مى گذرانند.
    باز هم پنالتى مى زنيد؟
    < بله. به زودى در اينتر اين كار را انجام مى دهم. البته به شرطى كه هم تيمان ام به من اطمينان كنند.
    و حرف آخر ...
    < يك ضرب المثل هست كه مى گويد موفقيت پدرهاى زيادى دارد اما شكست يتيم است.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بازتاب برخورد فدراسيون با ظاهر بازيكنان در رسانه هاى خارجى

بى بى سى‎/ ركسانا صابرى - قانون جديد فدراسيون فوتبال ايران درباره محروم كردن بازيكنانى كه از سبك ها و شيوه هاى لباس پوشيدن و آرايش موى «غير معمول» و «خارجى» استفاده كنند حرف و حديث هايى در جامعه فوتبال ايران به وجود آورده است.
    فدراسيون فوتبال ايران ماه پيش به باشگاه هاى فوتبال اين كشور اعلام كرد كه بازيكنان نه تنها در داخل زمين چمن بلكه در خارج از استاديوم ها و در سفرها هم بايد وضعيت «مناسبى» داشته باشند.
    اين فدراسيون همچنين اعلام كرد كه بازيكنان حرفه اى بايد از بستن موهاى خود يا به كار بردن تل پرهيز كنند، همچنين آنها نبايد گردنبند، گوشواره يا حلقه هاى نامناسب داشته باشند. طبق اين قانون، بازيكنان نبايد لباس هاى تنگ يا بدن نما يا كپى بردارى شده از الگوهاى غربى بپوشند.

تقويت مو يا فكر؟
    اين قانون باعث ناراحتى بازيكنانى نظير على منصوريان شده است. او سرش را كاملاً از ته مى تراشد اما برخى از هم تيمى هاى او در استقلال موهاى خود را بلند مى كنند.
    منصوريان مى گويد: «به نظر من وضعيت ظاهرى يك بازيكن به خود او مربوط مى شود. من نمى توانم به فلان بازيكن بگويم آقاى ... موهايت را بلند نكن يا فلان جور لباس نپوش. در دين اسلام هم بزرگان دين موهاى بلندى داشته اند و خيلى هم زيبا بوده اند.»
    اما تصميم فدراسيون فوتبال ايران باعث ستايش بازيكنانى مثل مجتبى جبارى مى شود. او كه بازيكن تيم ملى ايران است كه در سال بعد در جام جهانى آلمان بازى مى كند، مى گويد: «به نظر من ظاهر بازيكنان بايد خوب باشد ... با توجه به اينكه ما به جام جهانى رسيده ايم بهتر است بازيكنان ما به فكر تقويت توانايى هاى خود باشند تا به فكر مدل موهايشان.»

دشوارى الگو بودن
    فدراسيون فوتبال ايران معتقد است كه بازيكنان بايد به قوانين و شؤونات اسلامى كشورشان احترام بگذارند و بتوانند الگوى خوبى براى جامعه جوان ايران باشند.
    ايرج نديمى يكى از اعضاى كميته تربيت بدنى مجلس شوراى اسلامى ايران مى گويد: «هر كشورى براى خود تعاريف، رفتار و مدل هاى مناسب دارد. در لباس پوشيدن، صحبت كردن و ... اينجا هم وضعيت همين گونه است. من فكر مى كنم كه اغلب بازيكنان ما اين مسأله را مى دانند...»
    اين مقام ايرانى مى گويد: «آزادى بر مبناى سلايق شخصى تعريف نمى شود. مثلاً اگر من بخواهم بدون لباس و برهنه به خيابان بروم اين آزادى نيست. ما نمى پذيريم كه ورزشكاران ما اينگونه باشند... ورزشكاران ما الگوهاى جامعه هستند و از وسايل و امكانات اجتماعى هم استفاده مى كنند (نظير ورزشگاه ها) پس بايد به اين مسائل احترام بگذارند.»

تماشاگران موافق، مخالف
    در استاديوم هاى ايران معمولاً فقط مردها حق حضور دارند. در ميان اين تماشاگران مردانى هستند كه موهايشان را با كش هايى مى بندند، برخى ديگر هم از تل مو يا گردنبندهاى طلا استفاده مى كنند.
    محمد يك علاقه مند ۲۰ ساله فوتبال مى گويد كه او به جاى الگو قرار دادن بازيكنان فوتبال، دوست دارد از خوانندگان غربى مدل بردارد: «به نظر من بازيكنان هر شيوه اى كه بخواهند موهايشان را آرايش كنند اشكالى ندارد اما اگر بخواهند ابروهاى خود را بردارند اين مشكل است.»
    مهدى ۲۷ ساله معتقد است كه اين قانون باعث محدود كردن بازيكنان فوتبال مى شود: «اين قانون خيلى بد است ... من فكر مى كنم تمام مردم آزاد هستند.»
    هنوز مشخص نيست كه اين قوانين چه نوع مجازات هايى را ممكن است به همراه داشته باشد. برخى اعضاى فدراسيون مى گويند كه بازيكنان ممكن است با جرايم مالى و محروميت از بازى روبرو شوند اما طبق قوانين مكتوب: «تبعيت ورزشكاران از اين مسائل مورد نظارت و تشويق قرار مى گيرد.»
    البته تاكنون دو بازيكن درباره وضعيت موهايشان اخطار دريافت كرده اند.
    مترجم: امير صدرى

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض كدام تيم ملى دو مربى دروازه بانى دارد؟

ايران عكس جهان

ايران ورزشى - نگاهى به ليست كادر فنى تيم هاى مطرح و غير مطرح جهان نشان مى دهد كه در ايران چه اتفاقات عجيب و غريبى رخ مى دهد.
    در حالى كه اغلب تيم هاى جهان يك سرمربى، يك مربى و يك مربى دروازه بان ها دارند اينجا در تيم ملى ايران به تنهايى ۲ مربى دروازه بان ها در ليست ديده مى شوند.
    اتفاقى كه فقط در فوتبال ايران مى تواند رخ دهد نه در هيچ جاى دنيا حتى در كشورهاى عقب مانده آفريقا. در آستانه جام جهانى اين مسأله ذهن همه را به خود مشغول كرده اما فدراسيون از مواضع قبلى خود عقب نشينى نمى كند تا همچنان فخرالدين بگوويچ و احمد سجادى ۲ مربى دروازه بان هاى ايران باشند. در حالى كه به نظر مى رسد ايران در كادر فنى خود به يك كمك مربى ماهر نياز دارد تا بتواند در شرايط سخت به برانكو كمك كند. دو مربى دروازه بان ها روى نيمكت مى نشينند تا جا براى ديگران تنگ تر شود. تفكر روى اين قضيه پاسخ روشنى ندارد. چرا كه مسؤولان و مربيان هم به اين سؤال كه چرا دو مربى دروازه بان ها بايد روى نيمكت ايران بنشينند پاسخ روشنى نداده اند. شايد در هيچ كجاى دنيا تيمى با دو مربى دروازه بان ها فعاليت نكند. حداقل تيم هاى مطرح جهان از اين اتفاق عجيب در امان مانده اند، باور كنيد.

ايتاليا؛ پوردانو
    تيم سيزدهم جهان يك كادر فنى ۳ نفره دارد. سرمربى مارچلو ليپى است. دستيار او«نارسيسو پزوتى» نام دارد. تنها مربى دروازه بانى ايتاليا هم«اوانو پوردانو» است.

انگليس؛ كلمنسه
    در رده بندى فيفا به پله يازدهم تكيه كرده. انگليس با يك كادر فنى ۴ نفره فعاليت مى كند. اريكسون سرمربى است. استيو مك لارن و سامى كى هم دو مربى اين تيم هستند. رى كلمنسه هم مربى دروازه بان ها است. او سابقه بازى و مربيگرى در ليورپول و تاتنهام را دارد.

امريكا؛ سوسيكيچ
    اين تيم با حضور«بوروس آرنا» سرمربى خود نتايج خوبى گرفته. امريكا حتى به رده هفتم جهان رسيده. اين تيم با ۴ مربى به كار خود ادامه مى دهد. علاوه بر آرنا، گلن ميرنيك و كورت اونالفو دو مربى تيم هستند. مربى دروازه بان هاى امريكا هم ميلتونين سوسيكيچ است.

آلمان؛ كوپكه
    در اين تيم هم اتفاقات عجيب تكرار نشده. آلمان يورگن كلينزمن را سرمربى خود مى بيند. يواخيم لوو هم كمك كلينزمن است. آندرياس كوپكه دروازه بان سابق آلمان هم به عنوان مربى دروازه بان ها در كادر فنى اين تيم ديده مى شود.

فرانسه؛ مارتين
    قهرمان جام جهانى ۱۹۹۸ امروز دومنك را سرمربى خود مى بيند. پيتر مانكوفسكى كمك مربى اوست. تنها مربى دروازه بانى فرانسه هم برونو مارتينى نام دارد. او دروازه بان اين تيم در يورو۹۲ و در زمان مربيگرى پلاتينى بوده.

جزاير سليمان هم با يك مربى دروازه بانى
    حتى كشورى مثل جاماييكا هم ۲ مربى دروازه بانى ندارد يا كشورى مثل جزاير سليمان! هم با ۳ مربى كادر فنى خود را تشكيل داده.
    در جاماييكا، پاول كمپبل در كنار دانسون (سرمربى) و والتر (مربى) مربى دروازه بان ها است يا در جزاير سليمان«كادينا» تنها مربى دروازه بانى تيم ملى اين كشور است. آمار نشان مى دهد كه نمونه ايرانى انتخاب ۲ مربى دروازه بان ها در جاى ديگرى وجود ندارد. تيم هاى بزرگ و كوچك جهان با رعايت قاعده، تنها يك مربى دروازه بانى دارند. حالا برانكو و فدراسيون فوتبال دوباره مى توانند بگويند:«كار ما درست است، جهان اشتباه مى كند؟»

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تقويم فوتبال ايران

۸۴‎‎/۷‎/۲۲
    هفته هفتم ليگ برتر
    فجرسپاسى _ صباباترى(۱۵:۱۹ حافظيه)
    سايپا _ برق(۱۵:۱۹ انقلاب)
    ملوان _ راه آهن(۱۵:۱۹ تختى انزلى)
    استقلال اهواز _ ابومسلم(۱۵:۱۹ تختى آبادان)
    يكشنبه ۸۴‎‎/۷‎/۲۴
    قندى _ پاس (شهيد نصيرى)
    شموشك _ فولاد (شهداى نوشهر)
    سپاهان _ استقلال(۱۵:۱۹ نقش جهان)
    پرسپوليس - ذوب آهن(۱۵:۱۹ آزادى)
    پنجشنبه ۲۸/۷/۸۴
    هفته هشتم
    صباباترى _ سايپا (۱۵:۱۹ _ درخشان)
    برق _ پرسپوليس (۱۵:۱۹ _ حافظيه)
    جمعه ۲۹/۷/۸۴
    پاس _ استقلال اهواز (۱۵:۱۹ _ دستگردى)
    ذوب آهن _ شموشك ( ۱۵:۱۹ _ فولادشهر)
    ملوان _ سپاهان (۱۵:۱۹ _ تختى انزلى)
    ابومسلم _ راه آهن (۱۵:۱۹ _ تختى مشهد)
    فولاد _ قندى (۱۵:۱۹ _ تختى آبادان)
    استقلال _ فجرسپاسى (۱۵:۱۹ _ آزادى)
    ۱۸ آذر
    قرعه كشى جام جهانى
    ۱۹ خرداد _ ۱۸ تير
    مسابقات جام جهانى۲۰۰۶ آلمان

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لين تصميمى كه على پروين بعد از منصرف شدن از حضور مجيد جلالى در كادرفنى پرسپوليس گرفت اين بود كه روز پنجشنبه تلفنى اين خبر را به كارگران منتقل كند: «بعد از ديدن تمرين به بازيكنان بگوييد شنبه دو پايان جلسه تمرين داريم. از ساعت ۱۱ صبح تا يك بعدازظهر و از ساعت ۳ بعدازظهر تا پنج. خودم اين تيم را درست مى كنم. بين تمرين هم بايد در كارگران بمانند و استراحت كنند. كسى حق ندارد از ساعت يك تا ۳ ورزشگاه را ترك كند.»
    على پروين براى افزايش قواى جسمانى شاگردانش اين برنامه تمرينى را در نظر گرفت. او صبح روز شنبه در جلسه اى كه قبل از شروع تمرين با بازيكنان تيم داشت گفت: «از امروز تا سه شنبه روزى دو جلسه تمرين مى كنيم. بايد خوب تمرين كنيد و از زير كار فرار نكنيد.» مديرفنى و سرمربى پرسپوليس در مصاحبه هايش نيز به اين نكته اشاره كرد كه افت بدنى شاگردانش با اين برنامه تمرينى برطرف مى شود. اين اظهار نظرها و تمرينات جديدى كه پروين براى جبران افت بدنى سرخپوشان در نظر گرفت توأم شد با قهر پرويز كماسى مربى بدنساز تيم.
    از اين سو اما يك واقعيت تلخ در تصميمى كه پروين گرفته و آن را به مرحله اجرا درآورده بود به وضوح ديده مى شد. همه مربيانى كه مدارج مربيگرى را طى كرده اند قطعاً از اين برنامه تمرينى متعجب شدند. علم فوتبال مى گويد: «بين دو جلسه تمرينى حداقل بايد ۴ يا ۵ ساعت فاصله باشد تا بدن بازيكنان بعد از سوخت و ساز به حالت اوليه برگردد.» اصطلاح «ريكاورى» نيز در اين باره كاربرد خاصى دارد. پروين اما تمام معادلات فوتبال را به هم ريخته بود. حتى اين شك و ترديد در اذهان ايجاد شد كه پروين چون دير از خواب بيدار مى شود تمرين نوبت صبح را با دو ساعت تأخير شروع مى كند چرا كه وقتى يك تيم دو جلسه در روز تمرين مى كند معمولاً نوبت اول تمرين ساعت ۹ صبح برگزار مى شود و تمرين بعدازظهر ساعت ۴ يا پنج بعدازظهر.
    اما تغيير در اين برنامه تمرينى چه علتى مى تواند داشته باشد؟ بازيكنان پرسپوليس برخلاف برنامه اى كه پروين اعلام كرده بود فقط روزهاى شنبه و يكشنبه دو جلسه تمرين كردند. روز دوشنبه تمرين نوبت صبح لغو شد و شاگردان پروين فقط بعدازظهر در كارگران تمرين داشتند. روز سه شنبه هم يك بازى تداركاتى با پيكان جاى خود را به دو جلسه تمرين از پيش تعيين شده داد. با اين وضعيت بايد به اصلاح يك اشتباه بزرگ در پرسپوليس اشاره كرد. اشتباهى كه تكرار آن مى توانست افت شديد بدنى بازيكنان تيم را درپى داشته باشد. حال اينكه پروين به توصيه اطرافيان پى به اين اشتباه برد يا اينكه ناخواسته تغيير عقيده داد، سؤالى است كه پاسخ آن مشخص نيست. با اين وجود بايد اين اتفاق را به فال نيك گرفت. خطر از بيخ گوش پروين گذشت. او مى خواهد امروز و فردا هم شاگردانش را در كارگران به تمرين وا دارد و البته روز شنبه يك تمرين سبك را در نظر بگيرد. تمرينى كه ممكن است به جاى ورزشگاه كارگران در هتل آزادى محل برگزارى اردو پرسپوليس برگزار شود. دويدن در راهروها يا محوطه بيرون هتل كه در سال هاى گذشته نيز تجربه شده! با اين شرايط آيا پرسپوليس در نبرد با ذوب آهن جان سالم به در مى برد(؟) براى رسيدن به پاسخ اين سؤال بهتر است تا يكشنبه صبر كنيم. فعلاً كه پروين مى گويد: «مى بريم. راحت مى بريمشان!»

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض طالب لو: مى توانم در فهرست نهايى جام جهانى باشم

مهر- وحيد طالب لو دروازه بان استقلال معتقد است شرايط حال حاضر استقلال به گونه اى است كه مى توان قهرمانى را براى اين تيم متصور بود.
    طالب لو با اشاره به سيستم چرخشى دروازه بان هاى استقلال مى گويد: « قبل از اينكه رقابت هاى فصل آغازشود كادرفنى در اين باره جلسه گذاشت و من هم رضايت خودم را ازسيستم چرخشى اعلام كردم. درحال حاضر فقط به اين فكرمى كنم كه در تمام بازيها دروازه بان شماره يك استقلال هستم. درصورتى كه مربى از من درون دروازه استفاده كند كه چه بهتر و در غير اين صورت ازبيرون زمين و از روى نيمكت به تيم انرژى مثبت مى دهم تا بلكه با يكدلى درآن ديداربه پيروزى برسيم.» دروازه بان استقلال آرزوى هردروازه بانى را پوشيدن پيراهن تيم ملى مى داند. سعى مى كنم با تمركزبر روى بازيهاى باشگاهى، مربيان تيم ملى را مجاب كنم تا از من براى حضور درتيم دعوت كنند. فكر مى كنم بتوانم درفهرست نهايى جام جهانى ۲۰۰۶ جا داشته باشم.»

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ترسو مثل هميشه

تا دو روز قبل هر انتقادى كه به برانكو مى شد او مى توانست بگويد «من تيم تان را به جام جهانى بردم. هدف اصلى نتيجه گرفتن بود كه تيم ملى گرفت و به جام جهانى رفت.» اما حالا چه جوابى دارد؟ او البته آنقدر در توجيه كردن استاد است كه قادر است براى بازى بد و غير قابل دفاع تيم اش مقابل كره جنوبى هزار و يك دليل بياورد و واقعيت را نپذيرد اما آنهايى كه از بيرون بازى تيم ملى را تماشا مى كنند و بى طرفانه قضاوت مى كنند هرگز توجيهات او را نخواهند پذيرفت.
    تيمى كه ديروز مقابل كره جنوبى بازى كرد، به هيچ وجه يك تيم منسجم و با برنامه نبود كه بتوان فهميد از اين بازى چه مى خواهد. تنها نكته قابل درك بازى اين بود كه برانكو تيمى را به زمين فرستاده بود كه ۹۰ دقيقه بازى را ببندد و با حداقل اختلاف نتيجه را واگذار كند و يا مساوى بگيرد تا وقتى به ايران برگشت بگويد: «ما جلوى تيم چهارم جهان و در خانه آنها بازى كرديم و اين بهترين نتيجه ممكن است.» او به طور حتم اين پاسخ را به تمام آنهايى كه نظرش را در مورد بازى بپرسند خواهد داد اما اين باعث نمى شود كه كسى حقيقت را متوجه نشود.
    او در شروع بازى ۸ بازيكن دفاعى به زمين فرستاده بود تا تمام جوانب احتياط را رعايت كرده باشد. به غير از زندى، كريمى و هاشميان، ۸ بازيكن ديگر ايران بازيكنان دفاعى بودند كه وظيفه بستن بازى را به عهده داشتند. اين در حالى بود كه تيم ملى اين فرصت را پيدا كرده بود كه با يك تيم قدرتمند بازى دوستانه انجام دهد و توانايى هاى خودش را براى حضور در جام جهانى و بازى مقابل تيم هاى قدر اروپايى و امريكاى جنوبى بسنجد.
    نيمكت تيم ملى ضعيف تر از هر زمان ديگرى بود. به غير از آرش برهانى، هيچ بازيكن ديگرى روى نيمكت وجود نداشت كه بتوان اميدوار بود با حضورش در زمين، شرايط را تغيير مى دهد. اين در حالى بود كه بازيكنانى مثل رضا عنايتى، جواد كاظميان و ايمان مبعلى به عنوان بازيكنان برجسته ليگ به اردو دعوت نشده بودند تا برانكو به منتقدان ثابت كند، حرف، حرف خودش است.
    معلوم نيست برانكو با چه كسى لج مى كند. او در روز بازى با ژاپن كه جواد كاظميان را در بهترين شرايط به همراه داشت، آرش برهانى را جاى مهدوى كيا بازى داد و كاظميان را روى نيمكت نشاند. در اين بازى اما اوآرش برهانى را كه كاملاً آماده است بازى نداد و نويدكيا را در پست غير تخصصى اش به بازى گرفت تا هم تركيب تيم دفاعى شود و هم اينكه جناح راست هم مثل جناح چپ تعطيل شود. از قرار معلوم او قصد ندارد دست از ستاره بازى بردارد. همكار او يعنى ادووكات بازيكنان بزرگى مثل«لى چون سو» و«آن يونگ هوان » و ... را روى نيمكت نشانده بود تا آماده ترين ها در پست خودشان بازى كنند اما برانكو مثل هميشه بازى دادن به ستاره ها حتى در پست هاى غير تخصصى را به هر كار ديگرى ترجيح داد تا تيم ايران مثل بازى رفت مقابل بحرين هيچ حرفى براى گفتن نداشته باشد.
    اينكه برانكو چه توجيهى براى بازى دادن به آندرانيك تيموريان در آن دقايق دارد معلوم نيست اما مى توان به جرأت گفت كه هيچ مربى جسور و بادانشى در دنيا چنين كارى انجام نمى دهد. زمانى كه منتقدان تيم ملى به تعويض هاى كليشه اى برانكو در مقدماتى جام جهانى ايراد مى گرفتند او با طرح اين قضيه كه علوى يك بازيكن بلندقد، دفاعى و قلدر است و مى تواند در لحظاتى كه تيم زير فشار است ضربات اول سر را بزند و با حريف بجنگد، تصميماتش را توجيه مى كرد. او اما در بازى ديروز و در شرايطى كه تيم اش عقب بود دست روى دست گذاشت و هم برهانى و هم تيموريان را دير به زمين فرستاد. اينكه يك بازيكن دفاعى مثل تيموريان در شرايطى كه تيم دو گل عقب است و در فاصله دو دقيقه مانده تا پايان بازى به زمين مى آيد، مى خواهد چه كار كند سؤالى است كه قطعاً بزرگترين مربيان و كارشناسان فوتبال در دنيا هم نمى توانند به آن پاسخ دهند.
    مشكل محمد نصرتى هم همچنان ادامه دارد. او بازيكن بدى نيست اما مدت هاست به خاطر اشتباهاتى كه مى كند زير فشار مطبوعات قرار دارد و به خوبى مشخص است كه روحيه لازم براى بازى كردن را ندارد.
    برانكو در اين شرايط با بازى دادن او جز اينكه خرابش مى كند و زمينه نابودى اش را فراهم مى كند كار ديگرى انجام نمى دهد.
    نصرتى نياز به يك دوره استراحت براى بازسازى دارد كه ظاهراً برانكو در راستاى همان سياست لجبازى با منتقدان اين كار را انجام نمى دهد و او را به سمت نابودى پيش مى برد.بازى ديروز ايران - كره جنوبى در شرايطى برگزار شد كه ديك ادووكات تازه مربيگرى كره را قبول كرده و اين اولين بازى او با اين تيم بود اما به خوبى مى شد تأثير مثبت او را در تيم كره احساس كرد. او هرگز از اينكه در اولين بازى اش مقابل تيم بزرگى مثل ايران قرار گرفته بود نترسيد و حتى در زمانى كه تيم اش جلو بود با تعويض هاى هجومى سعى در بهتر كردن روند بازى كره و رسيدن به گل هاى بيشتر داشت.
    اين در حالى بود كه او مى توانست با اين توجيه كه تازه مربى كره شده، يك بازى محتاط در دستور كارش قرار دهد و به دنبال يك نتيجه آبرومند باشد. درست برعكس برانكو كه حالا مى توان بيش از هر زمان ديگر ترس را در او ديد.
    شايد فرق مربيان بزرگ و كوچك همين باشد. با اين وجود آيا مى توان هنوز به حضور قدرتمند تيم ايران در جام جهانى اميدوار بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •