تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 184 از 1547 اولاول ... 841341741801811821831841851861871881942342846841184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال؟
    اگه در یک ماه خطو محدود کنن با تمدید ماه
    بعد محدودیت از بین میره یا همچنان پابرجاست؟
    نه ؛ لزوما تمدید اشتراک ربطی به محدودیت نداره و محدودیتو رفع نمی کنه. البته ممکنه شما روز 15 ماه محدود بشی و موقع تمدید ببینی که محدودیتت رفع شده که این قضیه اصلا ربطی به تمدید نداره و معمولا محدودیت ها بین 14 تا 20 روز رفع میشه...
    محدودیت تنها با یک کار از بین میره و اونم = ارتقا سرویس

2. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستانی که سرویس 128 نامحدود با محدودیت 11 گیگ دارن... بعد از تموم شدن این 11 گیگ سرعتشون روی چند هست؟ ( البته من ساکن رشت هستم . نمیدونم فرقی داره یا نه)
    تو اندیشه بعد از 6 گیگی محدودیت حجمی سرعت میره زیر 10 حتی یه صفحه باز نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان شاتل هنوز هم ثبت نامش مثل چند سال قبل گیر و دار داره؟
    الان همه شرکتها تلفنی و اینترنتی ثبت نام میکنن و مشکلی هم نداره ولی یادمه قبلا( 2 سال پیش) شاتل حتما باید پیک میفرستاد و مدارک رو تحویل میگرفت و پول پیک هم به عهده شما بود. هنوزم همینطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان شاتل هنوز هم ثبت نامش مثل چند سال قبل گیر و دار داره؟
    الان همه شرکتها تلفنی و اینترنتی ثبت نام میکنن و مشکلی هم نداره ولی یادمه قبلا( 2 سال پیش) شاتل حتما باید پیک میفرستاد و مدارک رو تحویل میگرفت و پول پیک هم به عهده شما بود. هنوزم همینطوره؟
    بله هنوز هم همینطوره ولی تنها شاتل نیست همه شرکت ها مدارک میخوان ولی خوب یه سری ها فکس میکنن
    البته قضیه پول پیک به شرکت ربط داره بعضی ها میگیرن بعضی ها نه!

6. این کاربر از number-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام آقا من پارس آنلاین داشتم دارم عوض میکنم میام برای شاتل دستتون درد نکنه یه راهنمایی کنید
    پارس آنلاین بدون اینکه نامه یا چیز دیگه ای بخواد بیشتر از 128 به کاربرای خونگی سرویس میداد شاتل هم همنیطوره؟ آخه جفتشونم زدن مدرک میخواد من راحت از پنل پارس بدون مدرک تقییر میدادم. (تهرانم)
    من ماهی 70-80 گیگ دانلود دارم تا 100 تومن هم میتونم خرج کنم به نظرتون کدوم سرویس به صرفه تره؟ ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بله هنوز هم همینطوره ولی تنها شاتل نیست همه شرکت ها مدارک میخوان ولی خوب یه سری ها فکس میکنن
    البته قضیه پول پیک به شرکت ربط داره بعضی ها میگیرن بعضی ها نه!
    من دوتا شرکتی که این اواخر ازشون سرویس داشتم(های وب و آسیاتک) جفتشون مشخصات رو به صورت تلفنی پرسیدن و خطم رو رانژه کردن هیچ مدرک مستند و کاغذی هم نخواستن.
    به همین دلیل هم خیلی سریع خط رانژه میشه به خصوص های وب که به 72 ساعت هم نرسید اینترنتم وصل شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام آقا من پارس آنلاین داشتم دارم عوض میکنم میام برای شاتل دستتون درد نکنه یه راهنمایی کنید
    پارس آنلاین بدون اینکه نامه یا چیز دیگه ای بخواد بیشتر از 128 به کاربرای خونگی سرویس میداد شاتل هم همنیطوره؟ آخه جفتشونم زدن مدرک میخواد من راحت از پنل پارس بدون مدرک تقییر میدادم. (تهرانم)
    من ماهی 70-80 گیگ دانلود دارم تا 100 تومن هم میتونم خرج کنم به نظرتون کدوم سرویس به صرفه تره؟ ممنون میشم
    من نامه گرفتم ولی ازم نگرفتن و گفتن لازم نیست
    آرت ۶ بگیر سرعتش بالای ۳مگ هست و حداقل ۷۰گیگ هم جواب میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان واسه دانلود رایگان هر ماه باید 5.250 بدی درسته؟ بعد اگه هر شب به اندازه دانلود کنی یعنی مثلن با سرویس 8 مگ به جای 12 گیگی شبی 4-5 بگیری بازم محدودت میکنن یا نه؟ یه سوال دیگه هم این که سرعت دانلود سرویس 6 مگ چنده؟ مرسی خیلی سوال شد

های وب برا دانلود خیلی خوبه فشفشه بگیرو فقط دانلود کن من دوجا سرویس دارم یکی شاتل یکی های وب،کیفیتاشون مثل همه ولی قیمتاشونو برخورد پشتیبانیشون زمین تا آسمون با هم فرق داره ،اگه پورت داشت اون یکی خطمم های وب می گرفتم ، شاتلیا فکر می کنن آسمون باز شده اینا افتادن پایین .

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

های وب برا دانلود خیلی خوبه فشفشه بگیرو فقط دانلود کن من دوجا سرویس دارم یکی شاتل یکی های وب،کیفیتاشون مثل همه ولی قیمتاشونو برخورد پشتیبانیشون زمین تا آسمون با هم فرق داره ،اگه پورت داشت اون یکی خطمم های وب می گرفتم ، شاتلیا فکر می کنن آسمون باز شده اینا افتادن پایین .
    وقتی شبانه رایگان هست ، چرا آدم اینقد پول بده واسه فشفشه؟!!!!
    در ضمن ، من خودم از منتقدان شاتلم ولی کیفیت و ثبات شاتل خیلی بالاتر از های وبِ ....

12. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

وقتی شبانه رایگان هست ، چرا آدم اینقد پول بده واسه فشفشه؟!!!!
    در ضمن ، من خودم از منتقدان شاتلم ولی کیفیت و ثبات شاتل خیلی بالاتر از های وبِ ....
    داداش شما نگاه شاید خواستی 500 مگ تو روز دان کنی با فشفشه هزینه ای نداره و خیلی ارزون تر میفته

14. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •