تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 300 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

کاپت رو ببر رو گلد
    رو مخزنای دارک اسپیل ابی بزن
    بالاتر نبر ک پدرت در میاد از سکه و اکسیر میفتی

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    بعد اونوقت شما چه ترکیب نیرویی رو پیشنهاد میکنید؟
    از اونجایی که هیچ دیدی نسبت به اکثر بیس هایی که تو گلد پیدا میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من برنامه BlueStacks روی لپ تاپ ریختم و کلش رو بازی میکنم.یه ماهی میشه بدون مشکل اجراش میکردم تا دیروز که سرعت بازی اومده پایین.سربازا با سرعت پایین حرکت میکنند و کلا لک میزنه بازی.مشکل از کجاست؟ BlueStacks پاک و دوباره نصب کنم حل میشه؟
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين مورد برای من زمانی پیش میاد که نرم افزارهای دیگه ای مثل کروم روی سیستم باز هستن و باعث میشن رم زیاد درگیر بشه
    سعی کنید نرم افزارهای دیگه رو ببندید تا فضای رم آزاد بشه
    یه مورد دیگه هم اینکه سعی کنید از این شبیه ساز استفاده نکنید چون هم کیفیت تصویر خوبی واسه بازی نداره هم از cpu و رم به شدت کار میکشه
    من بعد از تست چند شبیه ساز به Windroye رسیدم هم بازی رو به صورت HD نمایش میده که خیلی باحاله هم یه مقدار از سخت افزار کمتر کار میکشه و کلا یه پروسه تو سیستم بیشتر ایجاد نمیکنه مثل BlueStacks نیست شونصدتا پروسس و ... تو سیستم ایجاد میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نسخه 269 گیگی بهتر و کاملتره

3. 3 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

اين مورد برای من زمانی پیش میاد که نرم افزارهای دیگه ای مثل کروم روی سیستم باز هستن و باعث میشن رم زیاد درگیر بشه
    سعی کنید نرم افزارهای دیگه رو ببندید تا فضای رم آزاد بشه
    یه مورد دیگه هم اینکه سعی کنید از این شبیه ساز استفاده نکنید چون هم کیفیت تصویر خوبی واسه بازی نداره هم از cpu و رم به شدت کار میکشه
    من بعد از تست چند شبیه ساز به Windroye رسیدم هم بازی رو به صورت HD نمایش میده که خیلی باحاله هم یه مقدار از سخت افزار کمتر کار میکشه و کلا یه پروسه تو سیستم بیشتر ایجاد نمیکنه مثل BlueStacks نیست شونصدتا پروسس و ... تو سیستم ایجاد میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نسخه 269 گیگی بهتر و کاملتره
    ممنونم سعید عزیز.این برنامه رو تست میکنم

دقیقا خیلی خیلی کار میکشه از cpu.من بتلفیلد4 رو بازی میکردم اینجوری فن لپ تاپ کار میکرد و داغ میشد و وقتی کلش هم بازی میکنم همینطور میشه

فقط اینکه برای اجرای کلش روی BlueStacks شونصدتا برنامه دیگه ریختم تا اجرا بشه از جمله گوگل پلی سرویس و گوگل پلاس و...برای اینکه بتونم لوگین کنم به اکانت گوگل ام.برای این برنامه هم باید همینکارا رو کرد برای لوگین شدن؟

5. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بعد اونوقت شما چه ترکیب نیرویی رو پیشنهاد میکنید؟
    از اونجایی که هیچ دیدی نسبت به اکثر بیس هایی که تو گلد پیدا میشه!
    من تعجب میکنم اون دوستمون به شما میگه کاپت رو ببر رو 2600!!!!!
    اولا شما تا به 2600 برسی معذرت می خوام ولی رسما دهنت سر...س میشه
    دوما به هیچ عنوان نمی تونی لوت بزنی در حالی که شما تازه رفتی تان هفت و نیاز شدید به گلد و اکسیر برای آپ کردن دفنس ها و نیرو ها داری
    سوما به محض اینکه از بازی خارج بشی مپت باخاک یکسان میشه
    من خودم چند هفتس رفتم تان هفت تا کریستال هم رفتم اینا رو از رو تجربه گفتم
    اما در مورد دارک اکسیر
    اگه چند صفحه قبل رو بخونی من خودم از دوستان در این مورد سوال کردم به عنوان کسی که الان کینگش رو داره میبره لول سه و حدود پنجاه هزار دارک زده راهنمایی میکنم
    لوت دارک زدن خیلی سخته و باید خیلی صبور باشی و در هر اتک بین 300 تا 500 دارک می تونی جمع کنی در بهترین حالت 800 که خیلی سخته پس باید خیلی صبور باشی
    نیروهات رو هر چه سریع تر به لول چهار برسون آرچر بربر و جیانت در اولویت باشه
    من از وقتی اینا رو لول چهار کردم خیلی راحتتر لوت میرنم
    کاپت رو بیار پایین بین 850 تا 1000 توی این محدوده dead base های زیادی هست که هم لوت گلد و اکسیر خیلی خوبی دارن
    هم معمولا دریلهای لول سه یا بالاتر دارن که اگه بتونی دو تا دریل لول سه بزنی به راحتی 800 تا دارک میده
    مپهای با تان هفت که بین 300 تا 500 دارک دارن رو می تونی بزنی مخصوصا اونایی که دارن یه مورتار رو آپ میکنن رو حتما بزن
    در مورد ترکیب هم من از این ترکیب استفاده کردم جواب داده
    60 درصد آرچر 40 درصد بربر 8 تا 10 جیانت سه اسپل هیل
    موفق باشی
    Last edited by saeed ssd; 02-06-2015 at 13:59.

7. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ممنونم سعید عزیز.این برنامه رو تست میکنم

دقیقا خیلی خیلی کار میکشه از cpu.من بتلفیلد4 رو بازی میکردم اینجوری فن لپ تاپ کار میکرد و داغ میشد و وقتی کلش هم بازی میکنم همینطور میشه

فقط اینکه برای اجرای کلش روی BlueStacks شونصدتا برنامه دیگه ریختم تا اجرا بشه از جمله گوگل پلی سرویس و گوگل پلاس و...برای اینکه بتونم لوگین کنم به اکانت گوگل ام.برای این برنامه هم باید همینکارا رو کرد برای لوگین شدن؟
    خواهش میکنم
    نه این همه اون برنامه ها رو خودش نصب داره و روت شده هم هست
    فقط تا جایی که یادم میاد آخرین نسخه برنامه رو که نصب کردم و بعد بازی رو نصب کردم وقتی وارد بازی شدم پیغام اومد که شما از نسخه قدیمی گوگل پلی سرویس استفاده میکنید که منم از همونجا چیز شکن رو روشن کردم و نسخه جدید از گوگل پلی دانلود و نصب شد
    Last edited by saeed ssd; 02-06-2015 at 13:51.

9. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

نه این همه اون برنامه ها رو خودش نصب داره و روت شده هم هست
    فقط تا جایی که یادم میاد آخرین نسخه رو که نصب کردم وقتی وارد بازی شدم پیغام اومد که شما از نسخه قدیمی گوگل پلی سرویس استفاده میکنید که منم از همونا چیز شکن رو روشن کردم و نسخه جدید از گوگل پلی دانلود و نصب شد
    پس با این تفاسیر کمتر از cpu کار میکشه و دیگه مشکل لگ زدن ندارم.حتما تست اش میکنم
    ممنون

11. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

Hp جان کاش مشخصات سیستمت رو می گفتی .

به طور کلی در صورتی که سیستمتون زیاد قوی نباشه یا تعداد برنانه ها زیاد باشن شبیه ساز ها کند عمل می کنند . مخصوصا ورژن های قبلی blustacks که فقط از یک هسته پردازنده و ماکزیمم 768 مگابایت رم استفاده می کرده و در صورتی که پردازنده زیاد قوی نبوده و یا پروسس های زیادی باز بودن تاثیر می زاشته .
    در ضمن تا اونجا که یادمه bluestacks قبل از عید play games و سایر نرم افزار های مورد نیاز برای اجرای بازی ها رو به خودش اضافه کرده . بعد از ورژن 0.9.17 هم ماکزیمم رم تا 2گیگابایت افزایش پیدا کرده و پشتیبانی از چندین هسته نیز اضافه شده . نسخه قبلی bluestacks چند بوده ؟ اخرین نسخه ارایه شده bluestacks :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

Hp جان کاش مشخصات سیستمت رو می گفتی .

به طور کلی در صورتی که سیستمتون زیاد قوی نباشه یا تعداد برنانه ها زیاد باشن شبیه ساز ها کند عمل می کنند . مخصوصا ورژن های قبلی blustacks که فقط از یک هسته پردازنده و ماکزیمم 768 مگابایت رم استفاده می کرده و در صورتی که پردازنده زیاد قوی نبوده و یا پروسس های زیادی باز بودن تاثیر می زاشته .
    در ضمن تا اونجا که یادمه bluestacks قبل از عید play games و سایر نرم افزار های مورد نیاز برای اجرای بازی ها رو به خودش اضافه کرده . بعد از ورژن 0.9.17 هم ماکزیمم رم تا 2گیگابایت افزایش پیدا کرده و پشتیبانی از چندین هسته نیز اضافه شده . نسخه قبلی bluestacks چند بوده ؟ اخرین نسخه ارایه شده bluestacks :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حیان عزیز نسخه ی من v0.8.12 هست و سی پی یو دو هسته ای 2.30گیگاهرتز و رم 4گیگ.این نسخه ای که شما لینک دادید باید بالاتر باشه درسته؟

برنامه زیاد دارم رو سیستم ولی جز چندتاشون نمیذارم بالا بیان وقتی سیستم روشن میشه

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

حیان عزیز نسخه ی من v0.8.12 هست و سی پی یو دو هسته ای 2.30گیگاهرتز و رم 4گیگ.این نسخه ای که شما لینک دادید باید بالاتر باشه درسته؟

برنامه زیاد دارم رو سیستم ولی جز چندتاشون نمیذارم بالا بیان وقتی سیستم روشن میشه
    رو یه سیستم با رم 2 و پردازنده 2.8 گیگاهرتزی دو هسته ای که قبلا تست کرده بودم clash of clans به کندی اجرا می شد

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

رو یه سیستم با رم 2 و پردازنده 2.8 گیگاهرتزی دو هسته ای که قبلا تست کرده بودم clash of clans به کندی اجرا می شد
    مورچه چیه کله پاچه اش چی باشه من بتلفیلد4 رو راحت اجرا کردم و تمومش کردم حالا کلش چیه که بخواد بازی دربیاره!!!

البته تا دیروز من مشکلی نداشتم یکدفعه دیشب اینطور شده.باز هم نسخه ی جدید برنامه و هم برنامه ای که سعید عزیز پیشنهاد کرد رو تست میکنم ببینم جواب میده یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •