سلام دوستان
یدونه ep 630 کریتیو میخوام از یکی از دوستان اینترنتی بخرم،گارانتی داشته اما الان برگش گم شده
فروشنده این دوتا عکسو ازش گذاشته ،میشه فهمید اصل هست یا نه ؟!
ممنون
![]()
سلام دوستان
یدونه ep 630 کریتیو میخوام از یکی از دوستان اینترنتی بخرم،گارانتی داشته اما الان برگش گم شده
فروشنده این دوتا عکسو ازش گذاشته ،میشه فهمید اصل هست یا نه ؟!
ممنون
![]()
بايد باز بشه ببيني اون دايره نقره اي رنگي كه دور گوشي هاس جنسش از اين پلاستيك الكي نباشه كه تيكه پلاستيكي اضافه هم دور تا دورش قابل تشخيصه.....
اگه اينجوري نباشه اصله ...
ولي از ظاهر قضيه به نظر اصل مياد
دوستان بین ایرفون AKG K 321 و کریتیو EP-830 به نظرتون کدوم انتخاب بهتری هست ؟
سلام
من چندبار پست دادم جواب نگرفتم ... لطفا اگه کسی اطلاع داره جوابمو سریع بده:
من میخوام از دبی یه هدفن حول و حوش 50 تومن بخرم.
یه هدفن واسه موسیقی گوش کردن میخوام ...روی گوش(over ear)...صدا درز نده و کیفیت هم داشته باشه...
مرســـــــی
koss porta pro behtare ya koss ur 20?
aslanina khooban?
az zahere portapro khosham nemiyad!!!!!!
سلام
دوستان هدست خوب تا این قیمت چی پیدا میشه؟
یک هدست 17 تومنی 2 سال پیش خریدم Creative اما پلاستیکش خیلی زود شکست!
هدست خوب میشناسین که پلاستیک مقاومی داشته باشه نسبتا؟ قیمت تا 35 اینا
پلاستیک چیه؟
سونی e35 برای شما و بودجه تون فک کنم بهترین انتخابه
بعد چند مدل از jvc تو این رنج قیمت هست مثل [JVC-HA-FX67] که میتونی بری jvc سنترها نگاه کنی یا تو jvctehran.com مدلای با کیفیتی هستن
Last edited by your_star; 12-10-2010 at 02:26.
سلام . بهترین earbuds (in-ear headphones) چی پیشنهاد میدید تا 30 تومن. درضمن لیست فروشگاهای که مارکای خاصی رو میدن رو دارید؟
سلام دوستان
من 80 تومن بودجه دارم و اولین باریه که میخوام یه هد فون خوب برای pc بخرم
بیشترم برا گوش کردن اهنگ پاپ و یه کمم برای دیدن فیلم میخوام استفاده کنم ولی موزیک خیلی مهم تره(25%-30% برا فیلم و 70%-75% برا اهنگ)
انتظار هایی که از یه هدفون دارمم اینان
1-کیفیتش که طبیعتا از همه مهم تره تو درجه ی بعد از کیفیتم boss و بلندیه صداست که اهمیت هر دوشون یک اندازست
2-محکم باشه و زود خراب نشه
3-تو مدت زمان طولانیم گوش رو اذیت نکنه
4-طول سیمش بلند باشه
5-ویبره هم نداشته باشه
در مورد in-ear و فول سایز و ایناش هم چون چیز زیادی در مورد مزیت ها و بدی هاشون نمیدونم هنوز تصمیم نگرفتم اگه در این موردم کمکم کنین ممنون میشم
لطفا اگه چیز مهم دیگه ای هم هست که باید مد نظر داشته باشم بم بگین چون همونظور که گفتم اولین باره که میخوام یه هد فون خوب بگیرم البته امید وارم با این بودجه چیزی گیرم بیاد
یه چیز مهم دیگه هم که هست اینه که من تو مشهد زندگی میکنم و یه هدفون میخوام که تو مشهد گیر بیاد یا اگه تو تهرانه به شهرستانم سرویس بده
اگه کمکم کنین ممنون میشم![]()
یه هدفون بی سیم میخوام برای SONY ux200
اصلا برای این جور دستگاهها هدفون بی سیم کوچیک وجود داره؟
یا اگه سیمی است یه جوری باشه که سیم اضافی توش جم بشه و اگه بکشی سیم بیاد بیرون مثل همین جارو برقی ها یا یه سری از موسهای باسیم
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)