سلام دوستان عزیز.
من این لپ تاپ و چندماهیی میشه خریدم و به مشکل خوردم.میخواستم از دوستانی که این مدل و دارن n550jv سوال کنم ببینم واس اونا هم این مدلی هست ؟
من روزی اولی که این سیستمو خریدم و بعد که اومدم خونه و نرم افزارهای مورد نیازمو خواستم نضب کنم سیستم وحشتناک هنگ میکرد و دی وی دی رام به سروصدا میافتاد تا اینکه بردم گارانتیش و ویندوز اوریجینالشو ریکاوری کردن و کج دار مریض واسم خودشون نضب کردن برنامه هارو ولی بازم بعد از چند روز سیستمم منو اذیت کرد باز.
وقتی سیستممو روشن میکنم نزدیک به 1 دقیقه و گاهی 2 دقیقه طول میکشه بوت بشه.
وقتی دی وی دی بازی یا برنامه ای میخوام نصب کنم دستگاه قادر به نضب کامل برنامه نیس چه برسه به اجرا.
گه گاه از ذاخل سیستم صدای تق و توقی میاد ک اوایل فکر میکردک از هارد یا فنه ولی یکی از دوستان گفت چند نمونه دیده که وقتی درایور گرافیکو اپدیت میکرده اینجور سروصدا میاد.
در کل این سیستم خیلی ازارم داده و وقتی با گارانتی صحبت میکنم میگن از ویندوز 8 اوریجیناله.
حالا سوالی که داشتم اینه ایا ویندوز 8 اوریجینال انقدر داغونه ؟ در ضمن من 1.6 گیگ ویندوزمو اپدیت کردم.
به نظر شما ایا اینقدر اذیت کردن در بوت شدن و هنگ کردن ونصب نشدن برنامه یا گیم طبیعیه ؟ در ضمن انتی ویروسم بیت دیفندر هست.
ایا این اشکالاتو طبیعی هست یا دستگاه مشل داره ؟
در ضمن شاید گارانتیش اینو برداره و ی سیستم دگه بهم بده اما میترسم اونم اینجور باشه.ایا بازم متل همین سیستم بگیرم یا ی مدل دگه. خواهشا راهنماییم کنید دوستان.
در ضمن شرکت گارانتی ویندوز اوریجینالم پرونده و ویندوز کپی واسم ریخته.نمیدونم چکار کنم.
ایا این سیستم با این کانفیگ باید انقدر داغون باشه ؟ یا ویندوز 8 انقدر بده ؟ یا مشکل از این سیستمه منه.

ممنونمم