تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 278 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    من این لپ تاپ و چندماهیی میشه خریدم و به مشکل خوردم.میخواستم از دوستانی که این مدل و دارن n550jv سوال کنم ببینم واس اونا هم این مدلی هست ؟
    من روزی اولی که این سیستمو خریدم و بعد که اومدم خونه و نرم افزارهای مورد نیازمو خواستم نضب کنم سیستم وحشتناک هنگ میکرد و دی وی دی رام به سروصدا میافتاد تا اینکه بردم گارانتیش و ویندوز اوریجینالشو ریکاوری کردن و کج دار مریض واسم خودشون نضب کردن برنامه هارو ولی بازم بعد از چند روز سیستمم منو اذیت کرد باز.
    وقتی سیستممو روشن میکنم نزدیک به 1 دقیقه و گاهی 2 دقیقه طول میکشه بوت بشه.
    وقتی دی وی دی بازی یا برنامه ای میخوام نصب کنم دستگاه قادر به نضب کامل برنامه نیس چه برسه به اجرا.
    گه گاه از ذاخل سیستم صدای تق و توقی میاد ک اوایل فکر میکردک از هارد یا فنه ولی یکی از دوستان گفت چند نمونه دیده که وقتی درایور گرافیکو اپدیت میکرده اینجور سروصدا میاد.
    در کل این سیستم خیلی ازارم داده و وقتی با گارانتی صحبت میکنم میگن از ویندوز 8 اوریجیناله.
    حالا سوالی که داشتم اینه ایا ویندوز 8 اوریجینال انقدر داغونه ؟ در ضمن من 1.6 گیگ ویندوزمو اپدیت کردم.
    به نظر شما ایا اینقدر اذیت کردن در بوت شدن و هنگ کردن ونصب نشدن برنامه یا گیم طبیعیه ؟ در ضمن انتی ویروسم بیت دیفندر هست.
    ایا این اشکالاتو طبیعی هست یا دستگاه مشل داره ؟
    در ضمن شاید گارانتیش اینو برداره و ی سیستم دگه بهم بده اما میترسم اونم اینجور باشه.ایا بازم متل همین سیستم بگیرم یا ی مدل دگه. خواهشا راهنماییم کنید دوستان.
    در ضمن شرکت گارانتی ویندوز اوریجینالم پرونده و ویندوز کپی واسم ریخته.نمیدونم چکار کنم.
    ایا این سیستم با این کانفیگ باید انقدر داغون باشه ؟ یا ویندوز 8 انقدر بده ؟ یا مشکل از این سیستمه منه.
    ممنونمم

از سافت 98 آخرین آپدیت 8.1 رو دانلود کن و ویندوز قبلی رو کامل پاک کن اینو دوباره بنصب ( بی خیال اورجینال شو همین 8.1 رو با اسکایپ کاملا قانونی اکتیو کن )

درایورها رو هم از تک تک سایت ها بگیر آخرین آپدیت هاشو نصب کن ( اگه نتونستی پیدا کنی بگو آدرس ها شونو برات بدم ) ... اگه راضی شدی که هیچ راضی نشدی بر گارانتی

2. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوست عزیز شما گارانتیتون چیه ؟؟؟

یکی از دلایلش میتونه ویندوز 8 اورجینال باشه و بیت دیفتدر شما همون کار هایی که اقای گفتن انجام بدین ولی نرم افزار دیگه ای نریزین ببینید درست شده اگه درست بود که نرم افزار های مورد نیازتون رو بریزید و انتی ویرووس هم نود بریزید یا یه چیز دیگه بیت دیفندر فوق العاده سنگینه و اصلا به کارت هم نمیاد این لب تاپ محشره شما یه مقدار اطلاعاتت کمه

ویندوز 8 اورجینال به خاطر ابدیت های مخفی که میکنه سنگین و سرعت سیستم و اینترنت رو هم میاره پایین

اگه میشه بگید از کجا و چه گارانتی خریدید .

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

از سافت 98 آخرین آپدیت 8.1 رو دانلود کن و ویندوز قبلی رو کامل پاک کن اینو دوباره بنصب ( بی خیال اورجینال شو همین 8.1 رو با اسکایپ کاملا قانونی اکتیو کن )

درایورها رو هم از تک تک سایت ها بگیر آخرین آپدیت هاشو نصب کن ( اگه نتونستی پیدا کنی بگو آدرس ها شونو برات بدم ) ... اگه راضی شدی که هیچ راضی نشدی بر گارانتی
    دوست عزیز شما با بلوتوث ویندوز 8.1 مشکلی دارین ؟؟؟

مشکل ریز شدن نوشته ها و تار شدنشون توی 8.1 هست یا تو 8 ؟؟؟

یکی از دوستان میگفت 8.1 مصرف باتری لب تاپم رو برده بالا و کندش کرده برای شما همچین مشکلی وجود نداره
    ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

فکر کنم من بهتره asus n56jr رو بگیرم چون assassin's creed 4 رو 38 فریم رو مدیوم یه ذره کمه........ولی از یه طرف دیزاینش گنده
    من موندم کدوم رو بگیرم.....من بیشتر گیم بازی می کنم برام خیلی خیلی گرافیک مهم نیست ولی میخوام بازی بدون لگ بازی کنم
    پس n56jr آپشن بهتریه.....به هرحال با تشکر از همه ی دوستان

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اگه گرافیک برات مهمه msi ge 60 2oe بگیر که گرافیکش و سی پی یوش از همه اینا بهتر تازه کولینگش هم بهتره فقط بدش زیاد خوب نیست که اونم از لحاظ کیفیت خوب نیست نه ظاهری و این مدل msi و jr فقط 30-35 درصد قویتر از jv هستن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من این و از پاساژایرانیان خریدم و گارانتی طلایی همون شرکته به دلیل اینکه شرکتش ادم هایی محترم داره اسمشو نمیتونم بیارم. اما این سیستم دلمو زده.بهرحال یکی از دوستانم میگفت این سیستم مشکل داره و درحال طبیعی نباید اینجور باشه.
    احتمالا بگم فردا شرکت یه سیستم اکبند و نو مثل همینو بده بهم میشه بگین چطور با نرم افزار ها تستش کنم.در ضمن من رشته ام عمران هست و بازی هم عاشق کریسیس 3 و کال اف دییوتی هستم اما نصب نشد رو سیستم.
    اگه نرم افزار تست دارین بدین که رو لپ تاپ جدید تست کنم تا مشکلی نباشه.خیلی میترسم.
    مشکل پردازش یا گرافیک و صفحه نمایش و صدا.
    بهرحال سوالی که تو پیام قبل ذاشتم دوستان ایا این همه هنگ کردن و نصب نشدن و سروصدا دارن تئ این سیستم ؟ ویندوز اوریجینال خوبنی ؟ ویندوز 8.1 اخرین ورژن و پیشنهاد میدین ؟اگه لینک درایور بدین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیز شما با بلوتوث ویندوز 8.1 مشکلی دارین ؟؟؟

مشکل ریز شدن نوشته ها و تار شدنشون توی 8.1 هست یا تو 8 ؟؟؟

یکی از دوستان میگفت 8.1 مصرف باتری لب تاپم رو برده بالا و کندش کرده برای شما همچین مشکلی وجود نداره
    ؟؟
    قبلا داشتم ولی وقتی دوباره ویندوز 8.1 رو زدم و درایور بلوتوث رو نصب نکردم خودش بدون هیچ مشکلی تا الان کار می کنه

ربطی به 8 یا 8.1 بودن نداره ... این مشکل هم بود ولی با تنظیماتی که دوستان اینجا گفتن حل شده الان ( با زدن یکی دو تا تیک ساده )

من که زیاد با باطری سر و کار ندارم و اکثرا با برق استفاده می کنم ... از اول هم 8.1 نصب کردم هر موقع هم از باطری استفاده کردم تا آخر کارم 3 4 ساعت دووم آورده

9. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

میشه صبح تا شب چه روشن چه خاموش تو برق باشه دیگه در نیاری ؟؟؟اخه میدونم که وقتی کار میکنی 100 بشه از مدار خار میشه ولی مثلا وقتی خاموشه اونوقت چی ؟؟؟ اونوقت برق اتصالش رو قطع میکنه ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من با وب کم سیستمم به مشکل خوردم
    توی برنامه های مبتنی بر وب مثل اسکایپ و یاهو و ... وب کم کار میکنه و مشکلی نداره
    ولی وقتی دوربین رو از تو استارت باز میکنم وب کم کار نمیکنه و پیغام میده که دوربین غیر فعاله و برای فعال کردنش به app setting برید
    هرچی گشتم app setting رو پیدا نکردم
    از جاهای دیگه هم هرچی دستکاری کردم نتونستم فعالش کنم
    کسی میدونه چطوری درست میشه؟
    ویندوزش همون 8 اورجیناله
    ممنون

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

شرمنده دوستان وقت نشده به تاپیک سر بزنم :

دوست عزیز، وقتی میاری رو حالت Medium یا low خیلی گرافیک بازی ها بد نشون داده میشه؟ چون منم تا یکی دو ماه دیگه قصد خریدشو دارم ولی دوس دارم گرافیکش برای بازی های گرافیکی روز و حداقل 3-4 سال بکشه، برام مهمه که بازی رو روون و بدون لگ انجام بدم و از بازی و موضوع بازی حین بازی کردن لذت ببرم، مثل گیمرهای حرفه ای نیستم که به گرافیک های جزیی بازی هم توجه کنم، ولی خب در کنارش دوس دارم نسبتا با کیفیت نشون بده گرافیک بازی رو، زیاد داغون نباشه! حالا نظر شما چیه؟ راستی مبارکت باشه دوست من :-)
    من به شخصه چندین بازی ریختم و برای 2 تا رزرولیشن را روی 1366x768 و گرافیک را روی High قرار دادم به قدری خوب و با جزییات و روون اجرا شدن که اصلا مشکلاتی که شما نگرانشید را ندیدم برای با گرافیک ترین بازی های اینده هم هم نهایتا با همین رزولیشن و روی Medium به راحتی قابل اجرا هستند...البته بازم میگم اگه خیلی به بازی اهمیت میدید یا MSI G602OE یا N56JR را تهیه کنید

سلام دوستان عزیز.
    من این لپ تاپ و چندماهیی میشه خریدم و به مشکل خوردم.میخواستم از دوستانی که این مدل و دارن n550jv سوال کنم ببینم واس اونا هم این مدلی هست ؟
    من روزی اولی که این سیستمو خریدم و بعد که اومدم خونه و نرم افزارهای مورد نیازمو خواستم نضب کنم سیستم وحشتناک هنگ میکرد و دی وی دی رام به سروصدا میافتاد تا اینکه بردم گارانتیش و ویندوز اوریجینالشو ریکاوری کردن و کج دار مریض واسم خودشون نضب کردن برنامه هارو ولی بازم بعد از چند روز سیستمم منو اذیت کرد باز.
    وقتی سیستممو روشن میکنم نزدیک به 1 دقیقه و گاهی 2 دقیقه طول میکشه بوت بشه.
    وقتی دی وی دی بازی یا برنامه ای میخوام نصب کنم دستگاه قادر به نضب کامل برنامه نیس چه برسه به اجرا.
    گه گاه از ذاخل سیستم صدای تق و توقی میاد ک اوایل فکر میکردک از هارد یا فنه ولی یکی از دوستان گفت چند نمونه دیده که وقتی درایور گرافیکو اپدیت میکرده اینجور سروصدا میاد.
    در کل این سیستم خیلی ازارم داده و وقتی با گارانتی صحبت میکنم میگن از ویندوز 8 اوریجیناله.
    حالا سوالی که داشتم اینه ایا ویندوز 8 اوریجینال انقدر داغونه ؟ در ضمن من 1.6 گیگ ویندوزمو اپدیت کردم.
    به نظر شما ایا اینقدر اذیت کردن در بوت شدن و هنگ کردن ونصب نشدن برنامه یا گیم طبیعیه ؟ در ضمن انتی ویروسم بیت دیفندر هست.
    ایا این اشکالاتو طبیعی هست یا دستگاه مشل داره ؟
    در ضمن شاید گارانتیش اینو برداره و ی سیستم دگه بهم بده اما میترسم اونم اینجور باشه.ایا بازم متل همین سیستم بگیرم یا ی مدل دگه. خواهشا راهنماییم کنید دوستان.
    در ضمن شرکت گارانتی ویندوز اوریجینالم پرونده و ویندوز کپی واسم ریخته.نمیدونم چکار کنم.
    ایا این سیستم با این کانفیگ باید انقدر داغون باشه ؟ یا ویندوز 8 انقدر بده ؟ یا مشکل از این سیستمه منه.
    ممنونمم
    سیستم من ویندوز 8 اورجنیال روش بود و این مشکلاتی که گفتید و اصلا نداشتم , 1 دقیقه و چند ثانیه از وقتی دتسگاه را روشن کنید و تا به محیط دستکتاپ برسید و تمام نرم افزارهای تسک بار اجرا بشن زمان خیلی خوبیه !! و این که برای لپ تاپ اگه زیاد جا به جاش نمیکنید بهترین حالت برای این که اصطحلاک کمتر باشه اینه که استفاده کردید درشو ببندید و شات دان نکنید و هر چند روز یک بار یک Restart انجام بدید...
    در مورد DVD-ROM من مدل Bluray دار را تهیه کردم و همون روز اول چندین DVD گیم برای تست گذاشتم و به نظرم از لپ تاپ قبلیم و مدل های مشابه صداش خیلی کمتر بود و اصلا جیغ و داد نمیکرد...
    نصب نکردن برنامه ها منظرتون چیه ؟ چون همیشه باید نرم افزار و بازی هایی که برای ویندوز 8 بهینه شدن را نصب کنید و از اخرین نسخه ی اون نرما افزار بهره بگیرید.
    نکته ی بعدی اینه که من اولین کاری که کردم اپدیت ویندوز 8 را دستی کردم و از روی اتومات برداشتمش و با خوندن جزییات فقط اونایی که لازم بود را نصب کردم , پس نیازی نیست شما 2 گیگ همون اول اپدیت به خورده ویندوزتون بدین...
    Last edited by AF021; 10-05-2014 at 14:12.

13. 2 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •