تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 293 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2930

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] عکسهایی که گرفتیم (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    شیراز -ارگ کریمخانی

2. 8 کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام خدمت تمامی عکاسان فروم
    بعد از مدتا خوشحالم که باز تونستم بهتون سربزنم
    مدتی در خدمت دوستان نبودم، در دوره خدمت سربازی به سر میبرم
    اول که آموزشی و بعد هم تقسیم یگان و دردسر های خودش الان تو شهر خودم هستم امید وارم بتونم بازم فعالیت داشته باشم
    دوستان ما رو ازنظراتشون دریغ نکنند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اول که آموزشی و بعد هم تقسیم یگان و دردسر های خودش الان تو شهر خودم هستم امید وارم بتونم بازم فعالیت داشته باشم

به به هنرمند عزیز خیلی خوش آمدید .باز هم ثبت های زیبا و هنرمندانه

.................................................. ..................................

5. 10 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

[SPOILER]با سلام خدمت دوستان و سروران
    یه سوال یه گله و یه پیشنهاد دارم
    1-سوالم اینه که برای پرسیدن سوالات مربوط به عکاسی کجا باید سوالامو بپرسم، مثلا یه سری سوال در مورد نحوه فوکوس کردن در شب، علت تار شدن بعضی عکسام و... دارم.تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک یه سوال پرسیدم چند ماه پیش ولی هیچکس جوابی نداده هنوز

2-گلایه ام اینه که چرا اینجا اینقد سوت و کوره و مثل سابق کسی عکس نمیذاره، عکسایی هم که گذاشته میشه نه نقد میشه نه نکات فنیش گفته میشه

3-پیشنهادم اینه که اینجا رو مثل سابق کنیم. هرکی یه خورده فعالیت کنه دیگه اینجا از این حالت سایلنت درمیاد

مسعود خان چند وقته نه سر میزنه نه عکس میذاره، فک کنم دیگه کارشون گرفته تو شیرینی پزی و کافی شاپ و....
    بهزاد جان لطف دارن به تاپیک و هر از چندی نظری میدن و عکسی میذارن
    آقا مازیار گل که کلا نیستن
    آقا محمد (mahpesar) که بن شدن و نمیتونن بیان
    علی آقا (Ali_Best) و vtn54 جان و چندتا دیگه از دوستان با عکساشون تاپیکو سرپا نگه داشتن
    احسان ، محمد (spak) ، سید مهدی (amateur) ، علی (alisub) ، ندا ، سارا (sara-program) و...... خیلی کم فعالیت شدن

توی فروم عکاسی که منه آماتور تقریبا هیچ جایی ندارم و اجازه ی فعالیت نمیدن ، اصن عکسی رو تایید نمیکنن
    اینجا هم اساتید عکاسی هستن پس حیف نیست از جمع دوستانه خودمون استفاده کنیم؟
    امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه
    لطفا بقیه دوستان نظرشونو بگن
    ممنون

[/SPOILER]

7. 7 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب تاپیکی که سایلنت شده دیگه چه انتظاری دارید کسی به سوالاتتون جواب بده
    معمولا یا باید تاپیک بزنید یا اینجا بپرسید و یا تو دوتاپیک مربوطه که سوالات عمومی و تخصصی عکاسی هستن بپرسید
    آره منم موافقم اکثر بچه ها کم لطف شدن

9. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

پس اجازه بدید من پیشقدم بشوم

عکستون خیلی قشنگه ولی به نظر من از جای خوبی کراپ نکردید بهتر بود از قسمت پایین گردن یا حتی قسمت بالای تنه کراپ می‌کردید.

ارادتمند

11. 3 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

13. 11 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

1-سوالم اینه که برای پرسیدن سوالات مربوط به عکاسی کجا باید سوالامو بپرسم، مثلا یه سری سوال در مورد نحوه فوکوس کردن در شب، علت تار شدن بعضی عکسام و... دارم.تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک یه سوال پرسیدم چند ماه پیش ولی هیچکس جوابی نداده هنوز
    البته اینجا جای گذاشتن عکس هستش نه سوال و جواب و ای کاش یه تاپیک برای این سوال ایجاد میکردید یا در جایی مرجع می‌پرسیدید....
    بنده حرفه‌ای نیستم ولی پاسخ میدم به سوال شما شاید به کار شما یا دیگری اومد( مشخصا این فقط از نظر من هستش و ممکنه دوستان با سطح دانش بالاتر از حقیر، پاسخ های دقیق تر و کامل تری داشته باشن)...

اول اینکه، در عکاسی از شب، معمولا باید بدونیم که با لرزش دست هستش که عکس ها از فوکوس در میان.. بنابراین اگر اتوماتیک (مود های اتوماتیک) استفاده میکنید، لزوما باید دوربین روی سه پایه یا چیزی باشه که دوربین رو ثابت بکنه... حتی روی سه پایه هم برای عکس‌هایی با سرعت شاتر کم( در حد ۱/۲ ثانیه و یک ثانیه و ۲ ثانیه و .... پیشنهاد میشه که روی تایمر هم بذارید و مثلا دوربین روی تایمر باشه که بعد از زدن شاتر، ده ثانیه یا ۵ ثانیه طول بکشه بعد عکس گرفته بشه... دلیل این مسئله هم این هستش که وقتی شاتر رو میزنی، روی سه پایه یا ساپورت، دوربین کمی می‌لرزه و این کار باعث خراب شدن عکس میشه....

مسئله دوم اگر از سه پایه استفاده میکنید یا سرعت عکاسیتون بالاست ( مشخصا باید سرعت شاتر رو مثلا بذارید روی سریعتر از ۱.۱۲۵ ام ثانیه و حتی سریعتر(شاید خیلی سریعتر!) و بعد دیاف رو باز بکنین که نور بیشتری در زمان کمتر بگیره که کار لنز های گرون قیمته!! و لنز های ارزون، معمولا از ۴ و ۳.۵ باز تر نمیشن!!...

مسئله‌ی سوم از نظر بنده اگر تمام این مسائل رعایت شده، و شما میخواید از یه سوزه عکس بگیرید که تاریکه و نور بخصوصی نداره و به قولی، دوربین کلا نمی‌تونه روش فوکوس کنه، این هستش که یک منبع نوری مثل یه چراق قوه رو جلوی دوربین و در محلی که میخواید فوکوس باشه بگذارید( رو به دوربین نه!!!! فقط یه منبع باشه به سمت بالا یا پایین!!) بعد :
    ۱- با فوکوس اتوماتیک، روی اون نقطه فوکوس کنین و فوکوس رو از روی اتوماتیک بردارید و دستی بکنید و بدون دست زدن به فوکوس و یا دیاف و سرعت، منبع نوری راهنما رو بردارید و تصویر رو ثبت بکنید...
    ۲- کلا فوکوس رو در حالت دستی قرار بدین و روی منبع نوری فوکوس کنین، بعد منبع نوری رو از بین ببرید...

این حالت برای فوکوس روی اجسام نزدیک مثل ساختمون و پل و درخت و سنگ و ماشین و این صحبت ها قابل استفاده هستش و قطعا میتونید مثلا از یه دوست بخواید که براتون منبع نوری رو ایجاد بکنه که بتونید روش فوکوس کنین و بعد ...

اینها راه‌حل هایی بود که بنده به اجرا میگذاشتم به ترتیبی که عرض کردم خدمتتون...

15. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خب تاپیکی که سایلنت شده دیگه چه انتظاری دارید کسی به سوالاتتون جواب بده
    معمولا یا باید تاپیک بزنید یا اینجا بپرسید و یا تو دوتاپیک مربوطه که سوالات عمومی و تخصصی عکاسی هستن بپرسید
    آره منم موافقم اکثر بچه ها کم لطف شدن
    ایشالله بچه ها پرلطف میشن

سلام

پس اجازه بدید من پیشقدم بشوم

عکستون خیلی قشنگه ولی به نظر من از جای خوبی کراپ نکردید بهتر بود از قسمت پایین گردن یا حتی قسمت بالای تنه کراپ می‌کردید.

ارادتمند
    بله وحید جان اونجوری که فرمودین خیلی قشنگ میشه ، یه شات دیگه باید بگیرم
    در ضمن عکس گلی که گذاشتین بسیار زیباست

البته اینجا جای گذاشتن عکس هستش نه سوال و جواب و ای کاش یه تاپیک برای این سوال ایجاد میکردید یا در جایی مرجع می‌پرسیدید....
    بنده حرفه‌ای نیستم ولی پاسخ میدم به سوال شما شاید به کار شما یا دیگری اومد( مشخصا این فقط از نظر من هستش و ممکنه دوستان با سطح دانش بالاتر از حقیر، پاسخ های دقیق تر و کامل تری داشته باشن)...

اول اینکه، در عکاسی از شب، معمولا باید بدونیم که با لرزش دست هستش که عکس ها از فوکوس در میان.. بنابراین اگر اتوماتیک (مود های اتوماتیک) استفاده میکنید، لزوما باید دوربین روی سه پایه یا چیزی باشه که دوربین رو ثابت بکنه... حتی روی سه پایه هم برای عکس‌هایی با سرعت شاتر کم( در حد ۱/۲ ثانیه و یک ثانیه و ۲ ثانیه و .... پیشنهاد میشه که روی تایمر هم بذارید و مثلا دوربین روی تایمر باشه که بعد از زدن شاتر، ده ثانیه یا ۵ ثانیه طول بکشه بعد عکس گرفته بشه... دلیل این مسئله هم این هستش که وقتی شاتر رو میزنی، روی سه پایه یا ساپورت، دوربین کمی می‌لرزه و این کار باعث خراب شدن عکس میشه....

مسئله دوم اگر از سه پایه استفاده میکنید یا سرعت عکاسیتون بالاست ( مشخصا باید سرعت شاتر رو مثلا بذارید روی سریعتر از ۱.۱۲۵ ام ثانیه و حتی سریعتر(شاید خیلی سریعتر!) و بعد دیاف رو باز بکنین که نور بیشتری در زمان کمتر بگیره که کار لنز های گرون قیمته!! و لنز های ارزون، معمولا از ۴ و ۳.۵ باز تر نمیشن!!...

مسئله‌ی سوم از نظر بنده اگر تمام این مسائل رعایت شده، و شما میخواید از یه سوزه عکس بگیرید که تاریکه و نور بخصوصی نداره و به قولی، دوربین کلا نمی‌تونه روش فوکوس کنه، این هستش که یک منبع نوری مثل یه چراق قوه رو جلوی دوربین و در محلی که میخواید فوکوس باشه بگذارید( رو به دوربین نه!!!! فقط یه منبع باشه به سمت بالا یا پایین!!) بعد :
    ۱- با فوکوس اتوماتیک، روی اون نقطه فوکوس کنین و فوکوس رو از روی اتوماتیک بردارید و دستی بکنید و بدون دست زدن به فوکوس و یا دیاف و سرعت، منبع نوری راهنما رو بردارید و تصویر رو ثبت بکنید...
    ۲- کلا فوکوس رو در حالت دستی قرار بدین و روی منبع نوری فوکوس کنین، بعد منبع نوری رو از بین ببرید...

این حالت برای فوکوس روی اجسام نزدیک مثل ساختمون و پل و درخت و سنگ و ماشین و این صحبت ها قابل استفاده هستش و قطعا میتونید مثلا از یه دوست بخواید که براتون منبع نوری رو ایجاد بکنه که بتونید روش فوکوس کنین و بعد ...

اینها راه‌حل هایی بود که بنده به اجرا میگذاشتم به ترتیبی که عرض کردم خدمتتون...
    ممنون میثم جان
    بعضا چیزایی رو که فرمودین رعایت میکنم
    تار شدن عکسام به علت خارج از فوکوس بودنه نه تکون خوردن و لرزش
    اکثرا رو سه پایه و با تایمر عکس میگیرم ولی نمیتونم درست فوکوس کنم
    راهکار شما رو امتحان میکنم
    واسه فاصله های کم و متوسط سوژه راهکار شما عملی و بسیار کاربردی خواهد بود ولی اگه یه خورده فاصله بیشتر شد چجوری میتونم درست فوکوس کنم

یه دوستی قبلا بهم گفت اینا همش تجربیه و باید عکاس باشی تا اینارو بدونی!!!

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

[SPOILER]با سلام خدمت دوستان و سروران
    یه سوال یه گله و یه پیشنهاد دارم

2-گلایه ام اینه که چرا اینجا اینقد سوت و کوره و مثل سابق کسی عکس نمیذاره، عکسایی هم که گذاشته میشه نه نقد میشه نه نکات فنیش گفته میشه

3-پیشنهادم اینه که اینجا رو مثل سابق کنیم. هرکی یه خورده فعالیت کنه دیگه اینجا از این حالت سایلنت درمیاد

مسعود خان چند وقته نه سر میزنه نه عکس میذاره، فک کنم دیگه کارشون گرفته تو شیرینی پزی و کافی شاپ و....
    بهزاد جان لطف دارن به تاپیک و هر از چندی نظری میدن و عکسی میذارن
    آقا مازیار گل که کلا نیستن
    آقا محمد (mahpesar) که بن شدن و نمیتونن بیان
    علی آقا (Ali_Best) و vtn54 جان و چندتا دیگه از دوستان با عکساشون تاپیکو سرپا نگه داشتن
    احسان ، محمد (spak) ، سید مهدی (amateur) ، علی (alisub) ، ندا ، سارا (sara-program) و...... خیلی کم فعالیت شدن

توی فروم عکاسی که منه آماتور تقریبا هیچ جایی ندارم و اجازه ی فعالیت نمیدن ، اصن عکسی رو تایید نمیکنن
    اینجا هم اساتید عکاسی هستن پس حیف نیست از جمع دوستانه خودمون استفاده کنیم؟
    امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه
    لطفا بقیه دوستان نظرشونو بگن
    ممنون

[/SPOILER]
    سلام عزیزم
    والا کلا فروم و اینترنت یه دوره خاصی برای خودش داره. والا مشکلاتی که برای من پیش آمد مجبور شدم زود بزرگ شم(به علت فوت پدرم) برا همین صبح ساعت 8 تا ساعت 10 شب مغازم. تازه ارشد هم امتحان دادیم که دیگه قبول شیم که هیچی!!!! اصلا دیگه حس و حال هیچی ندارم.

بهههههههه دوست قدیمی
    خوبی خوشی رو به رشدی؟
    عکس خیلی خوبی گذاشتی. ولی میدونی که من کارم خراب کاری روی رنگهاست. با اجازت عکست رو خراب کردم. البته دلم میخواست یه کادر بتری رو میبستی.

به بزرگی خودت ببخش

Last edited by AliSub; 29-08-2014 at 20:23.

18. 9 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •