تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 444 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان ديگه خيلي ايراد يگيرن.بستگي به تيم شما،مدافعان شما و سيستم شما داره.مثلا بارسا بدليل برخورداري از مدافعان كند(ماسكرانو و بويول و بيكه)جا ميمونن و تيمايي مثل سيتي (ناستاشيچ)و پاريس(تياگو سيلوا) و دورتموند(سوبوتيچ)كمتر جا ميمونند.هميشه تركيبي از يه مدافع بلند و قدرتي و سرعتي ايده اله

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    دفاع میخوای، فقط چلسی. از هافبک دفاعیا که رامیرس و میکل یکی سرعتی و اونیکی خرس.
    دفاعا هم یکی از یکی خرس تر و سریعتر و در اخر افسانه ای به نام چک.
    خداوکیلی بهترین دروازه بان فیفا پیتر چکه.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

شاید مثل من فکر میکردید، ولی مطمئنا من بعد از خرید کنسول مثل شما فکر نمیکنم.
    من کلا کنترل درستی رو دسته ندارم. هر وقت با دسته بازی میکنم، فقط دفاع میکنم تا گل نخورم، ولی با کیبرد قضیه فرق داره.
    یکی از دلایلش عمق دکمه های کیبرده که کنترل رو راحت تر میکنه.
    ببين دوست عزيز كاملا سليقه اي هست ولي حتي اگه بازي Shooter هم باشه ، با كنترلر ميشه بازي كرد به راحتي چه برسه به فيفا !
    مگه دسته كنسول تاچ هست كه عمق نداره ؟
    ضمنا سختي بازي رو گردن دسته نندازين چون دفاع كردن Legendary واقعا سخته ولي يه مدت بايد بازي كرد. من قبلا شايد از يه تيم 3 ستاره 2-3 تا ميخوردم ولي الان با همون تيم 3 ستاره (‌Hull City ) اگه بازي رو نبرم حداقل تمام آمار بازي به نفع منه.(Legendary)
    (حاضرم يه آمار از بازيم اينجا بذارم.)
    آدما مخصوصا خودم وقتي بازي واسم سخت ميشه همين ايرادا رو ميگيرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جریان چیه من هی میخوام یک بازی درست حسابی کنم هی زمین بارونی میاره برام اعصاب نذاشته برام بازیکنا راه میرن لاس میزنن باهم چی گیری کردیما هوا تو فیفا 14 بارونی زیاد فکر کنم شمال ایران فیف 14 هر روز بارون میاد

4. این کاربر از a1l2i3z4a5h6r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

جریان چیه من هی میخوام یک بازی درست حسابی کنم هی زمین بارونی میاره برام اعصاب نذاشته برام بازیکنا راه میرن لاس میزنن باهم چی گیری کردیما هوا تو فیفا 14 بارونی زیاد فکر کنم شمال ایران فیف 14 هر روز بارون میاد
    خب توي تنظيمات قبل از بازي ، آب و هوا رو از Rainy در بيارين.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان ديگه خيلي ايراد يگيرن.بستگي به تيم شما،مدافعان شما و سيستم شما داره.مثلا بارسا بدليل برخورداري از مدافعان كند(ماسكرانو و بويول و بيكه)جا ميمونن و تيمايي مثل سيتي (ناستاشيچ)و پاريس(تياگو سيلوا) و دورتموند(سوبوتيچ)كمتر جا ميمونند.هميشه تركيبي از يه مدافع بلند و قدرتي و سرعتي ايده اله

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    مسئله جا موندن نیست . برای مثال شما داری با هافبک دفاعیت جلوی یه بازیکن شوت زن رو میگیری که شوت از راه دور نکنه و میبینی از اون طرف مهاجمشون داره فرار میکنه توی عمق و مدافعت که جزو بهترین مدافعهای جهان هم هست مثل ماست همونجا وایستاده و نه یارگیری میکنه نه افساید گیری .
    مشکل اینجاست با اینکه داری میبینی طرف داره در میره منتهی نمیتونی جلوش رو بگیری . اگه سوییچ کنی روی مدافعت هافبک دفاعیت بازیکن شوت زنشون رو ول میکنه و طرف شوت میزنه و اگه هم روی همون هافبک دفاعیت بمونی طرف یه پاس تو عمق میده و تموم . خداییش توی 13 اصلا همچین هوش پایینی نداشتن بازیکنهای خودی .
    عجیبه که اینقدر EA واسه این نسخه دم از هوش بازی میزد و حالا بدتر از قبل شده . اولین باریه که میبینم فیفا افتش بیشتر از پیشرفتشه نسبت به سال قبل .

یه مشکل دیگه که خیلی رو اعصاب من رفته توپ هاییه که cpu استپ میکنه و میاد بالا و ازش جدا میشه و هر بار که میرم که توپ رو بگیرم انگار مثل روح از تو بدن من رد میشه

اینایی که اینقدر میگن فیفا شبیه سازه تا حالا به این نکته دقت کردن که دو بازیکن از دو تیم نمیتونن همزمان به توپ ضربه بزنن ؟ مثلا توی منطقه جریمه تیم مقابل مدافع حریف توپ رو از مهاجمت گرفته ولی نمیشه دوباره مستقیما توپ رو از جلوی پای حریف شوت کرد در حالی که بازیکن حریف کنترلی روی توپ نداره و توپ از پاش یه کم جدا شده . باید حتما توپ رو با تکل ازش بگیری و بعد شوت رو بزنی .

دفاع میخوای، فقط چلسی. از هافبک دفاعیا که رامیرس و میکل یکی سرعتی و اونیکی خرس.
    دفاعا هم یکی از یکی خرس تر و سریعتر و در اخر افسانه ای به نام چک.
    خداوکیلی بهترین دروازه بان فیفا پیتر چکه.
    خدایی خیلی با دفاع چلسی حال میکنم . مخصوصا داوید لوییز .
    کلا من دفاعم با چلسی خیلی همیشه خوب بوده توی نسخه های فیفا . به نظرم مدافع های معتدلی هستن و توی همه چی عالین . هم سرعت هم قدرت هم سرزنی و هم پاس های بلند برای مهاجمین که خوراکه لوییزه .

اگه منظورت کریره که همون اول یه ورزشگاه سرپوشیده انتخاب کن که هوای بارونی نداشته باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها مثل اینکه کرک اومده هم سایت ریلود گذاشته اما من نمیدونم دانلود کنم هم این سایت ایرانی داره اپلودش میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

بچه ها مثل اینکه کرک اومده هم سایت ریلود گذاشته اما من نمیدونم دانلود کنم هم این سایت ایرانی داره اپلودش میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام؛

گروه ریلودد که سایت نداره، اسکیدرو هم تا این لحظه کرک رو نداشته...

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقایون این کرک تاییــــــــــــد شده ؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگــــــــــه آره بریـــــــم بدانلودیمش !

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Fake
    طبق معمول لینک های تبلیغاتی و سو استفاده .

اقایون این کرک تاییــــــــــــد شده ؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگــــــــــه آره بریـــــــم بدانلودیمش !
    حجم فایل 123 مگ هست که برای کرک کاملا غیر طبیعی به حساب میاد .

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •