دفاع میخوای، فقط چلسی. از هافبک دفاعیا که رامیرس و میکل یکی سرعتی و اونیکی خرس.
دفاعا هم یکی از یکی خرس تر و سریعتر و در اخر افسانه ای به نام چک.
خداوکیلی بهترین دروازه بان فیفا پیتر چکه.
دفاع میخوای، فقط چلسی. از هافبک دفاعیا که رامیرس و میکل یکی سرعتی و اونیکی خرس.
دفاعا هم یکی از یکی خرس تر و سریعتر و در اخر افسانه ای به نام چک.
خداوکیلی بهترین دروازه بان فیفا پیتر چکه.
ببين دوست عزيز كاملا سليقه اي هست ولي حتي اگه بازي Shooter هم باشه ، با كنترلر ميشه بازي كرد به راحتي چه برسه به فيفا !
مگه دسته كنسول تاچ هست كه عمق نداره ؟
ضمنا سختي بازي رو گردن دسته نندازين چون دفاع كردن Legendary واقعا سخته ولي يه مدت بايد بازي كرد. من قبلا شايد از يه تيم 3 ستاره 2-3 تا ميخوردم ولي الان با همون تيم 3 ستاره (Hull City ) اگه بازي رو نبرم حداقل تمام آمار بازي به نفع منه.(Legendary)
(حاضرم يه آمار از بازيم اينجا بذارم.)
آدما مخصوصا خودم وقتي بازي واسم سخت ميشه همين ايرادا رو ميگيرم.
جریان چیه من هی میخوام یک بازی درست حسابی کنم هی زمین بارونی میاره برام اعصاب نذاشته برام بازیکنا راه میرن لاس میزنن باهم چی گیری کردیما هوا تو فیفا 14 بارونی زیاد فکر کنم شمال ایران فیف 14 هر روز بارون میاد
خب توي تنظيمات قبل از بازي ، آب و هوا رو از Rainy در بيارين.
مسئله جا موندن نیست . برای مثال شما داری با هافبک دفاعیت جلوی یه بازیکن شوت زن رو میگیری که شوت از راه دور نکنه و میبینی از اون طرف مهاجمشون داره فرار میکنه توی عمق و مدافعت که جزو بهترین مدافعهای جهان هم هست مثل ماست همونجا وایستاده و نه یارگیری میکنه نه افساید گیری .
مشکل اینجاست با اینکه داری میبینی طرف داره در میره منتهی نمیتونی جلوش رو بگیری . اگه سوییچ کنی روی مدافعت هافبک دفاعیت بازیکن شوت زنشون رو ول میکنه و طرف شوت میزنه و اگه هم روی همون هافبک دفاعیت بمونی طرف یه پاس تو عمق میده و تموم . خداییش توی 13 اصلا همچین هوش پایینی نداشتن بازیکنهای خودی .
عجیبه که اینقدر EA واسه این نسخه دم از هوش بازی میزد و حالا بدتر از قبل شده . اولین باریه که میبینم فیفا افتش بیشتر از پیشرفتشه نسبت به سال قبل .
یه مشکل دیگه که خیلی رو اعصاب من رفته توپ هاییه که cpu استپ میکنه و میاد بالا و ازش جدا میشه و هر بار که میرم که توپ رو بگیرم انگار مثل روح از تو بدن من رد میشه![]()
اینایی که اینقدر میگن فیفا شبیه سازه تا حالا به این نکته دقت کردن که دو بازیکن از دو تیم نمیتونن همزمان به توپ ضربه بزنن ؟ مثلا توی منطقه جریمه تیم مقابل مدافع حریف توپ رو از مهاجمت گرفته ولی نمیشه دوباره مستقیما توپ رو از جلوی پای حریف شوت کرد در حالی که بازیکن حریف کنترلی روی توپ نداره و توپ از پاش یه کم جدا شده . باید حتما توپ رو با تکل ازش بگیری و بعد شوت رو بزنی .
خدایی خیلی با دفاع چلسی حال میکنم . مخصوصا داوید لوییز .
کلا من دفاعم با چلسی خیلی همیشه خوب بوده توی نسخه های فیفا . به نظرم مدافع های معتدلی هستن و توی همه چی عالین . هم سرعت هم قدرت هم سرزنی و هم پاس های بلند برای مهاجمین که خوراکه لوییزه .
اگه منظورت کریره که همون اول یه ورزشگاه سرپوشیده انتخاب کن که هوای بارونی نداشته باشه .
بچه ها مثل اینکه کرک اومده هم سایت ریلود گذاشته اما من نمیدونم دانلود کنم هم این سایت ایرانی داره اپلودش میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛
گروه ریلودد که سایت نداره، اسکیدرو هم تا این لحظه کرک رو نداشته...
سلام
کسی کرک ریلودد رو تست کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون این کرک تاییــــــــــــد شده ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگــــــــــه آره بریـــــــم بدانلودیمش !
Fake
طبق معمول لینک های تبلیغاتی و سو استفاده .
حجم فایل 123 مگ هست که برای کرک کاملا غیر طبیعی به حساب میاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)