تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 626 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

آخه صدای بایوس هستش که میاد.یه خواهشی داشتم.با گوشی موبایل از تمام صفحات تنظیمات بایوس یه عکس بگیرین بذارین تا من مال خودم رو مثل مال شما بکنم.
    دوربین موبایلم کیفیتش خیلی ضایس
    دوربینمون رو پیدا میکنم یه عکس میگیرم میزارم براتون

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میگم که من دو روز روز اول این صدا رو نمی شندیدم و از دیروز شروع شد. من پریروز یه موس به لپ تاپ وصل کردم که خراب بود و حتی دکمه وسطش کار نمی کرد.احتمال میدم اون خرابش کرده باشه! نظر شما چیه ممکنه اون موس باعث شده باشه؟ راستی معنی صدای بوق هارو از کجا بفهمم؟ار کدوم سایت؟ بنظرتون بفرستم گارانتی؟
    نه به ماوس به هیچ وجه مربوط نمیشه ، اول مطمئن شو صدا از هارده بعد برند و مدل هاردت رو دربیار ببین شرکتش براش فریمور جدیدی بیرون نداده علاوه بر اون اگه بایوس جدیدی برا لپ تاپ اومده نصب کن ، همچین مشکلاتی معمولا در ورژن های جدیدتره بایوس رفع میشه مخصوصا صدای بالای فن و دمای cpu(اگه سخت افزاری نباشه که معمولا نیست)
    راستش نمیدونم از کجا میشه فهمید اما شما اول داخل بایوس و درایور های لپ تاپ رو چک کن ببین جایی این بوق سلامت فعال نشده؟ اگه تک بوقه باید همون بوق سلامتش باشه
    در نهایت باید به سایت سازنده مادربورد لپ تاپت که برند اون هم میتونی با یه سری نرم افزار میشه در آورد مراجعه کن ایشالا که پبداش میکنی
    حالا منم احتمالا این لپ تاپ رو بزودی میگیرم ، نگران نباشید بزودی برا کمک به بچه های میام

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نه به ماوس به هیچ وجه مربوط نمیشه ، اول مطمئن شو صدا از هارده بعد برند و مدل هاردت رو دربیار ببین شرکتش براش فریمور جدیدی بیرون نداده علاوه بر اون اگه بایوس جدیدی برا لپ تاپ اومده نصب کن ، همچین مشکلاتی معمولا در ورژن های جدیدتره بایوس رفع میشه مخصوصا صدای بالای فن و دمای cpu(اگه سخت افزاری نباشه که معمولا نیست)
    راستش نمیدونم از کجا میشه فهمید اما شما اول داخل بایوس و درایور های لپ تاپ رو چک کن ببین جایی این بوق سلامت فعال نشده؟ اگه تک بوقه باید همون بوق سلامتش باشه
    در نهایت باید به سایت سازنده مادربورد لپ تاپت که برند اون هم میتونی با یه سری نرم افزار میشه در آورد مراجعه کن ایشالا که پبداش میکنی
    حالا منم احتمالا این لپ تاپ رو بزودی میگیرم ، نگران نباشید بزودی برا کمک به بچه های میام
    من که نگفتم از هارده.من حدس می زنم مال مادربورد باشه.بایوس جدید هم فکر نکنم اومده باشه واسش.اگه هم بوق سلامت هستش چرا تو روزای اول خبری ازش نبود؟ تازشم چرا تو لپ تاپ بقیه خبری از این بوق نیست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستانی که این لپ تاپ رو دارن این یک پیج راهنماست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که نگفتم از هارده.من حدس می زنم مال مادربورد باشه.بایوس جدید هم فکر نکنم اومده باشه واسش.اگه هم بوق سلامت هستش چرا تو روزای اول خبری ازش نبود؟ تازشم چرا تو لپ تاپ بقیه خبری از این بوق نیست؟
    خوب مسلما یک تغییری یه جایی از لپ تاپ دادی
    گفتم هارد چو بنظرم گفته بودید خیلی صدا میده
    قطعاطی مثل هارد خیلی بیشتر از قطعات دیگه دچار خرابی میشن مخصوصا در اثر ضربه
    شما از طریق نرم افزاری قطعاتت رو چک کن ببین رمت همون 6 گیگه ( ممکنه یکی از زم ها رو خوب جا نزده باشن صدا بده )

خوب چنتا سایت برات پیدا کردم که فکر کنم مشکلت رفع شه بفرما

دومی لیست صداها برای thinkpad هست

داره خودمونی میشه nima snr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

سلام منم خریدم i5 6 750 2g تو دیوایس منیجرم یه ایکون هست 3d video controller چیکار کنم؟
    آقا مطمعنی z500 تون 750 هست؟؟؟ متنظورتون هارده یا گرافیک؟؟؟ هارده تمام z500ها 1تراست و گرافیکشون 740 و 635!!!!!
    دوستان از صحت اطلاعاتتون مطمعن شید..

7. 2 کاربر از nima snr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima snr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

لپ تاپی که سری جدید گرافیک رو عوض کنه ولی درایورش رو نذاره توش چه انتظاری میره؟ کیفیت صفحه کلید مزخرف.من 20 دقیق بازی کردم دکمه w لق می زنه.چند نفر هم دکمه هاشون کنده شده بود. باتری خوب نگه نمی داره تو بعضی لپ تاپ ها تو مال من گوش شیطون کر خوبه.صدای خوبی نداره.کیفیت صفحه نمایش مزخرف و کلی موارد دیگه. صدای فنش اذیت می کنه و در عین حال لپ تاپ موقه محاسبات سنکین فوق العاده داغ می کنه و کلی موارد دیگه . . .
    شما بار اولتونه که لپتاپ میخری؟ لپتاپ ظریفه و باریک معلومه که نباید رو کیلیداش فشار تحت استرس در بازی وارد شه!! باتری هم با 4سلولی بودن 2 ساعت و 45دیقه با وایفای روشن و باتری لیتیوم یون واقعا درست و تعریف شدست هرچند i7 ها مصرفشون کمی بیشتره.. در مورد صدا باهاتون موافقم، درسته نمیشه باهاش پارتی گرفت ،. صدا فن نصبت به گرمای تولید شده معنی داره و نصبت به سونی وایوی قبلیم واقعا کم صداتره..

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما بار اولتونه که لپتاپ میخری؟ لپتاپ ظریفه و باریک معلومه که نباید رو کیلیداش فشار تحت استرس در بازی وارد شه!! باتری هم با 4سلولی بودن 2 ساعت و 45دیقه با وایفای روشن و باتری لیتیوم یون واقعا درست و تعریف شدست هرچند i7 ها مصرفشون کمی بیشتره.. در مورد صدا باهاتون موافقم، درسته نمیشه باهاش پارتی گرفت ،. صدا فن نصبت به گرمای تولید شده معنی داره و نصبت به سونی وایوی قبلیم واقعا کم صداتره..
    در نظر داشته باشید معمولا لپ تاپ ها برای کیفیت صدای بهتر یه سری مشخصات صدا رو پایین می آرن
    نرم افزار تنظسم صدا اگه داره این لپ تاپ حتما میشه همه مشخصات رو بالا برد و صدایی به مراتب بیشتر شنید ( توجه کنید تنظیمات ویندوز رو نمیگم چون کاملا جداست)
    لپ تاپ n5010 با اینکار صداش تقریبا دو برابر میشه اما خوب کیفیت پایین میاد
    Last edited by sheytoon001; 28-07-2013 at 14:38.

داره خودمونی میشه shervin2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید.. من تازه عضو این فروم شدم و قصد دارم لپ تاپ Lenovo z500-G را تهیه کنم ..... یه چندتا سوال داشتم

صفحه نمایشش به درد بازی می خوره؟

باطریش تا چند ساعت جوابگو کارهایی مثل بازی و اینترنت را دارد ؟ با تشکر

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من امروز مدل 6 گیگ رو خریدم
    وقتی نرم افزار gpu z رو باز کردم دیدم 2 تا کارت گرافیک تو لیست لپتاب هست
    یکی اینتل 4000 و یکی هم انویدیا 740m
    دوستان من کاملا گیج شدم یعنی لپتاب دوتا کارت گرافیک داره؟
    اگه میشه توضیح بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •