سلام میشه بگید چطور میشه اهنگهایی با فرمت (mp3.*) رو پخش کرد ؟؟
چطور میتونم به اینترنت با فدورا متصل شم ؟؟ اگه مقاله ای دارید در این موضوع ها بفرمائید ...
ممنون
سلام میشه بگید چطور میشه اهنگهایی با فرمت (mp3.*) رو پخش کرد ؟؟
چطور میتونم به اینترنت با فدورا متصل شم ؟؟ اگه مقاله ای دارید در این موضوع ها بفرمائید ...
ممنون
سلام میشه بگید چطور میشه اهنگهایی با فرمت (mp3.*) رو پخش کرد ؟؟اقا حسین تو گروه لینوکس گفته بودید از سوال های تکراری لذت میبریدچطور میتونم به اینترنت با فدورا متصل شم ؟؟ اگه مقاله ای دارید در این موضوع ها بفرمائید ...![]()
همیشه قبل از سوال فهرست رو نگاه کن ، سوال اولت :
در مور دسوال دومت هم بعضی از مودم های اینترنال توسط لینوکس ساپورت میشه با انجام یکسری اعمال . ولی در کل از پر سرعت داری یعنی adsl فقط مودم پورت LAN.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من از کاربرای ابونتو بودم که کوچ کردم به فدورا و الان تعدادی سوال
۱− این پیدگین چرا کار نمی گنه؟ یادمه این مشکل تو ابونتو هم بود که نصب یه سری مخازن و اینجور چیزا درست میشد
۲− چرا اینقدر کند شده سیستم رو فدورا
۳− چطور فونت نصب کنم؟
۴− معادل دستوز sudo اوبونتو در فدورا چیه؟
ممنون
Last edited by Arashdn; 16-08-2009 at 14:14.
حالا ما که اوبونتو کار نیستیم ولی یه سری از سوالت رو می جوابم !
جواب سوال اول :
اگر اخرین نسخه رو از مخازن دانلود کنی اون مشکلش هم حل میشه!
جواب سوال دوم :
در این مورد باید چک کنی خودت ببینی برنامه ای چیزی نصب کردی یا ...!
جواب سوال سوم :
باید تو System setting بری.
جواب سوال چهارم :
su و هم چنین - su
هیچی نصب نکردمدر این مورد باید چک کنی خودت ببینی برنامه ای چیزی نصب کردی یا ...!
کجاست؟باید تو System setting بری.
کارت گرافیکت چیه ؟ درایورش رو نصب کردی ؟
مسئله کارت گرافیک فک نکنم باشه
در هر حال ان ویدیاست و نصب نکردم
مطمئنا یکی از عوامل مهم همین کارت گرافیکه ! درایورش رو نصب کن. برای نصب راحتتر میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی یا اینکه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درایورش رو دانلود و دستی نصب کنی.
بالاخره هیچکی پیدا نشد به من بگه چطور فونت نصب کنه
راستی به نظر شما اولوشن میل بهتره یا تاندربرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)