تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 279 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عزیز حسابشون دارن ولی شما داری میگی با یک تبدیل سود شرکت میاد پایین.به فرض هم بیاد پایین گوشی های جدیدی که وارد بازار میشه چندین برابر سود میکنن
    پس زیاد به شرکت آسیب نمیرسه
    بعد عزیز شرکت سونی ، سهام اریکسون رو خریده و با توجه به اجناسی که از شرکت سونی هم میاد بیرون این سودی که میگی میاد پایین با همین اجناس چندین برابرش در میاد
    اگه بد میگم بگو بد میگی
    دیگه تقریبا مردم دارن میرن رو گوشیهای pocket و مخصوصا سری p سونی اریکسون
    پس سونی اریکسون زیاد یا اصلا نگران این تبدیل ها نیست
    ------------------------------------
    توصیه میکنم گوشی K750 تبدیل شده رو با W800 که از خود کارخونه اومده بیرون یک مقایسه بکن
    تاریخچه شرکت اریکسون هم پیدا کن و بخون.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    يه چيزي تو اقتصاد هست ميگه
    بالا بالا بالاتر هر چه بالاتر بهتر
    سود رو به هر طريقي مي توني بالا ببر

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام
    يه چيزي تو اقتصاد هست ميگه
    بالا بالا بالاتر هر چه بالاتر بهتر
    سود رو به هر طريقي مي توني بالا ببر
    خوب آره ولی هیچ وقت شرکتی به اون عظمت نمیاد دنبال تبدیل هارو بگیره
    بجاش میاد گوشی با امکانات جدید تر وارد بازار میکنه که با صرفه تره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب آره ولی هیچ وقت شرکتی به اون عظمت نمیاد دنبال تبدیل هارو بگیره
    بجاش میاد گوشی با امکانات جدید تر وارد بازار میکنه که با صرفه تره

دوست عزيز منم همين رو مي گم اگه قضيه به راحتي جايگزيني يك نرم افزار بود خوب اونو رو همون k750 مي ذاشت نه اينكه يك گوشي ديگه با 70 80 تومن بيشتر بده تو بازار مني كه اقتصاد نخوندم مي گم اين كارو هيچ احمقي نمي كنه مگه هزينه توليد يه نرم افزار جديد چقدر است؟ بازم مي گم مدار اين دو تا گوشي رو ببينيد تا همتون به اشتباهتون پي ببريد
    من هنوز هم منتظر عكس هستم
    من خودم عاشق نصب نرم افزار براي بالا بردن كارايي هستم اما k750 به w800 تبديل نميشه
    Last edited by badterojan; 15-07-2007 at 13:44.

داره خودمونی میشه omidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید به همه کسانی که تو این سایت وتو این تاپیک زحمت میکشین من .cid49.دارم و باphone xs 2اونو فلش وبعدم با فار واردش شدم و با اموزشی که گذاشته بودید فضایsms رو زیاد کردم وبعد هملودر رو شات دون کردم وبعد هم فایل rest رو اضافه وflash کردم ولی بعد از زدن فلش اون کادر قرمز رنگ نیومد وفقط همون صفحه ی بعدی اومد ودر مدت 1 ثانیه فلش شد گوشی رو جدا وباتری رو بیرون اوردمولی بعد از 30 ثانیه گوشی روشن نشد خواهش میکنم کمکم کنید دارم دیوونه میشم راستی گوشیم مشخصاتش اینه>>.k750.red.R1AA008

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید به همه کسانی که تو این سایت وتو این تاپیک زحمت میکشین من .cid49.دارم و باphone xs 2اونو فلش وبعدم با فار واردش شدم و با اموزشی که گذاشته بودید فضایsms رو زیاد کردم وبعد هملودر رو شات دون کردم وبعد هم فایل rest رو اضافه وflash کردم ولی بعد از زدن فلش اون کادر قرمز رنگ نیومد وفقط همون صفحه ی بعدی اومد ودر مدت 1 ثانیه فلش شد گوشی رو جدا وباتری رو بیرون اوردمولی بعد از 30 ثانیه گوشی روشن نشد خواهش میکنم کمکم کنید دارم دیوونه میشم راستی گوشیم مشخصاتش اینه>>.k750.red.R1AA008
    امتحان کن ببین میتونی وارد flash بشی یا نه
    اگه موقعی که میخاد وارد این پوشه بشه برنامه هنگ کنه باید فایل main رو کامل روش فلش کنی.
    اگه رجیستر اصلی باشه با ++xs و اگه چینج باشه باید بدی با باکس برات فلش کنن.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

یک نکته هم بگم که W800 دارای مموری بیشتر و هندزفری سری دبلیو هست (فکر کنم یک مقدار در اختلاف قیمت تاثیر داشته باشه). همچنین اولین گوشی واکمنی که معرفی شد با تبلیغات زیاد W800 بود که بعد از K750 به بازار عرضه شد و خیلی هم زود کمیاب شد.شما الان تو بازار میتونی گوشی نو K750 پیدا کنی ولی W800 بعیده.من تا به حال جایی ندیدم که گفته باشه از نظر سخت افزاری با هم فرق دارند ولی تا دلت بخواد منبع دارم که میگه از نظر سخت افزاری مثل هم هستند.اگر هم عکسی پیدا کردم میذارم تا بقیه هم ببینند.

داره خودمونی میشه saeed jun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

14 در مورد k310i راهنمايي مي خوام

نصب کردن برنامه روی K310 با بقیه نسخه های جاوای سونی اریکسون تفاوتی نداره.شما باید فایل برنامه یا بازی خود با پسوند Jar یا Jad خودتونو بوسیله کامپیوتر در فولدر Other گوشی بریزید سپس با استفاده از فایل منیجر گوشی برنامه را نصب کنید.یعنی به فولدر Other رفته و نصب کردن را میزنیم تا برنامه در فولدر Application نصب شه.فقط یادت باشه برنامه هایی که دانلود میکنی با سایز صفحه نمایش گوشیت یکی باشه وگرنه درست نمایش داده نمیشه.فکر می کنم 128*160 باشه.

آقايون يا خانوماي صاحب نظر در زمينه سوني اريكسون(انواعو اقسامش) سلام عرض مي كنم

من يه k310i دارم
    مي خوام نرم افزارايي كه الان در موردشون حرف مي زنمو توش نصب كنم خواهش مي كنم منو در مورد چگونگي نصب راهنمايي كنيد
    ليست نرم افزارا از اين قراره:
    1-Battery desharj كه تو پوشه اين نرم افزار يه پوشه ديگه هست به نامMeta-inf و چند تا هم فايل ديگه از نوع class و چند تا هم فايل ديگه كه گوشي اونارو نشناخته و كنارشون يه لوزي آبي گذاشته
    2-KD.player كه تو پوشه اين نرم افزار 2تا پوشه هست يكي پوشه images و يه پوشه ديگه با نام Meta-inf و يه سري فايل ديگه دقيقا مثل نرم افزار شماره 1
    3-MS Word تو پوشه اين نرم افزار 2تا پوشه هست mobiword وMeta-inf و بقيه داستانم مثل مثال 1

حالا اصل داستان اينجاست كه اصلا اين نرم افزارا رو اين گوشي نصب مي شه يا نه چون يكي شون به طور خاص مال k310 طراحي شده و اينكه اگه نصب مي شه چطوري بايد نصبشون كرد هر كسي لطف كنه شيوه نصبو ريز به ريز برام بگه خيلي خيلي در حقم لطف مي كنه چون من طبق گفته اين دوست خوبمون كه تو نقل قول هست عمل كردم (البته فكر مي كنم) ولي جوابي نگرفتم
    لطف كنيد منو راهنمايي كنيد

داره خودمونی میشه omidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امتحان کن ببین میتونی وارد flash بشی یا نه
    اگه موقعی که میخاد وارد این پوشه بشه برنامه هنگ کنه باید فایل main رو کامل روش فلش کنی.
    اگه رجیستر اصلی باشه با ++xs و اگه چینج باشه باید بدی با باکس برات فلش کنن.
    امتحان کردم وارد فلش میشه چند بار هم امتحان کردم راستی اگه زحمتی نیست این عکسو نگاه کن (که وقتی دوباره گوشی رو با phone xs 2میخوام فلش کنم اطلاعات گوشیمو این جور نشون میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی سریال چنجی هستش

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آقايون يا خانوماي صاحب نظر در زمينه سوني اريكسون(انواعو اقسامش) سلام عرض مي كنم

من يه k310i دارم
    مي خوام نرم افزارايي كه الان در موردشون حرف مي زنمو توش نصب كنم خواهش مي كنم منو در مورد چگونگي نصب راهنمايي كنيد
    ليست نرم افزارا از اين قراره:
    1-Battery desharj كه تو پوشه اين نرم افزار يه پوشه ديگه هست به نامMeta-inf و چند تا هم فايل ديگه از نوع class و چند تا هم فايل ديگه كه گوشي اونارو نشناخته و كنارشون يه لوزي آبي گذاشته
    2-KD.player كه تو پوشه اين نرم افزار 2تا پوشه هست يكي پوشه images و يه پوشه ديگه با نام Meta-inf و يه سري فايل ديگه دقيقا مثل نرم افزار شماره 1
    3-MS Word تو پوشه اين نرم افزار 2تا پوشه هست mobiword وMeta-inf و بقيه داستانم مثل مثال 1

حالا اصل داستان اينجاست كه اصلا اين نرم افزارا رو اين گوشي نصب مي شه يا نه چون يكي شون به طور خاص مال k310 طراحي شده و اينكه اگه نصب مي شه چطوري بايد نصبشون كرد هر كسي لطف كنه شيوه نصبو ريز به ريز برام بگه خيلي خيلي در حقم لطف مي كنه چون من طبق گفته اين دوست خوبمون كه تو نقل قول هست عمل كردم (البته فكر مي كنم) ولي جوابي نگرفتم
    لطف كنيد منو راهنمايي كنيد
    شما اول ببین پسوند فایلهایی که داری چیه و با چه برنامه ای اونها رو تو کامپیوتر میبینی.اگر پسوند فایلها چیزی به غیر از Jar بود پسوندشونو عوض کن و به Jar تغییر بده و طبق آموزشی که گفتم روی گوشی نصب کن.شما احتمالا با نرم افزار Winrar فایلها رو تو کامپیوتر میبینی و این نرم افزار فایلهای درون فایل اصلی رو نشون میده.یک نکته هم بگم که برنامه KD Player رو اگه نصب نکنی بهتره چون هم سوالهای زیادی میپرسه هم کار باهاش سخته و در کل مدیاپلیر خود گوشی بهتره.برنامه MS Word هم فکر نکنم جواب بده.اگه تونستی باهاش فایلهای ورد رو توی گوشی ببینی حتما برای منم بفرست چون خیلی دنبالش گشتم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

راستی اینم بگم که به سایت GSM رفتم و گوشیها رو با هم مقایسه کردم.تنها فرق بین این دو گوشی این بود که W800 از Edge و HScsd پشتیبانی میکنه ولی K750 نه.که اینکار فقط با سخت افزار امکانپذیره.
    اینم تنها مزیت w800 که K750 با تبدیل هم نمیتونه بدشستش بیاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •