سلام
يه چيزي تو اقتصاد هست ميگه
بالا بالا بالاتر هر چه بالاتر بهتر
سود رو به هر طريقي مي توني بالا ببر
سلام
يه چيزي تو اقتصاد هست ميگه
بالا بالا بالاتر هر چه بالاتر بهتر
سود رو به هر طريقي مي توني بالا ببر
خوب آره ولی هیچ وقت شرکتی به اون عظمت نمیاد دنبال تبدیل هارو بگیره
بجاش میاد گوشی با امکانات جدید تر وارد بازار میکنه که با صرفه تره
دوست عزيز منم همين رو مي گم اگه قضيه به راحتي جايگزيني يك نرم افزار بود خوب اونو رو همون k750 مي ذاشت نه اينكه يك گوشي ديگه با 70 80 تومن بيشتر بده تو بازار مني كه اقتصاد نخوندم مي گم اين كارو هيچ احمقي نمي كنه مگه هزينه توليد يه نرم افزار جديد چقدر است؟ بازم مي گم مدار اين دو تا گوشي رو ببينيد تا همتون به اشتباهتون پي ببريد
من هنوز هم منتظر عكس هستم
من خودم عاشق نصب نرم افزار براي بالا بردن كارايي هستم اما k750 به w800 تبديل نميشه
Last edited by badterojan; 15-07-2007 at 13:44.
با عرض سلام وخسته نباشید به همه کسانی که تو این سایت وتو این تاپیک زحمت میکشین من .cid49.دارم و باphone xs 2اونو فلش وبعدم با فار واردش شدم و با اموزشی که گذاشته بودید فضایsms رو زیاد کردم وبعد هملودر رو شات دون کردم وبعد هم فایل rest رو اضافه وflash کردم ولی بعد از زدن فلش اون کادر قرمز رنگ نیومد وفقط همون صفحه ی بعدی اومد ودر مدت 1 ثانیه فلش شد گوشی رو جدا وباتری رو بیرون اوردمولی بعد از 30 ثانیه گوشی روشن نشد خواهش میکنم کمکم کنید دارم دیوونه میشم راستی گوشیم مشخصاتش اینه>>.k750.red.R1AA008
امتحان کن ببین میتونی وارد flash بشی یا نه
اگه موقعی که میخاد وارد این پوشه بشه برنامه هنگ کنه باید فایل main رو کامل روش فلش کنی.
اگه رجیستر اصلی باشه با ++xs و اگه چینج باشه باید بدی با باکس برات فلش کنن.
یک نکته هم بگم که W800 دارای مموری بیشتر و هندزفری سری دبلیو هست (فکر کنم یک مقدار در اختلاف قیمت تاثیر داشته باشه). همچنین اولین گوشی واکمنی که معرفی شد با تبلیغات زیاد W800 بود که بعد از K750 به بازار عرضه شد و خیلی هم زود کمیاب شد.شما الان تو بازار میتونی گوشی نو K750 پیدا کنی ولی W800 بعیده.من تا به حال جایی ندیدم که گفته باشه از نظر سخت افزاری با هم فرق دارند ولی تا دلت بخواد منبع دارم که میگه از نظر سخت افزاری مثل هم هستند.اگر هم عکسی پیدا کردم میذارم تا بقیه هم ببینند.
آقايون يا خانوماي صاحب نظر در زمينه سوني اريكسون(انواعو اقسامش) سلام عرض مي كنم
من يه k310i دارم
مي خوام نرم افزارايي كه الان در موردشون حرف مي زنمو توش نصب كنم خواهش مي كنم منو در مورد چگونگي نصب راهنمايي كنيد
ليست نرم افزارا از اين قراره:
1-Battery desharj كه تو پوشه اين نرم افزار يه پوشه ديگه هست به نامMeta-inf و چند تا هم فايل ديگه از نوع class و چند تا هم فايل ديگه كه گوشي اونارو نشناخته و كنارشون يه لوزي آبي گذاشته
2-KD.player كه تو پوشه اين نرم افزار 2تا پوشه هست يكي پوشه images و يه پوشه ديگه با نام Meta-inf و يه سري فايل ديگه دقيقا مثل نرم افزار شماره 1
3-MS Word تو پوشه اين نرم افزار 2تا پوشه هست mobiword وMeta-inf و بقيه داستانم مثل مثال 1
حالا اصل داستان اينجاست كه اصلا اين نرم افزارا رو اين گوشي نصب مي شه يا نه چون يكي شون به طور خاص مال k310 طراحي شده و اينكه اگه نصب مي شه چطوري بايد نصبشون كرد هر كسي لطف كنه شيوه نصبو ريز به ريز برام بگه خيلي خيلي در حقم لطف مي كنه چون من طبق گفته اين دوست خوبمون كه تو نقل قول هست عمل كردم (البته فكر مي كنم) ولي جوابي نگرفتم
لطف كنيد منو راهنمايي كنيد
امتحان کن ببین میتونی وارد flash بشی یا نه
اگه موقعی که میخاد وارد این پوشه بشه برنامه هنگ کنه باید فایل main رو کامل روش فلش کنی.
اگه رجیستر اصلی باشه با ++xs و اگه چینج باشه باید بدی با باکس برات فلش کنن.
امتحان کردم وارد فلش میشه چند بار هم امتحان کردم راستی اگه زحمتی نیست این عکسو نگاه کن (که وقتی دوباره گوشی رو با phone xs 2میخوام فلش کنم اطلاعات گوشیمو این جور نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سریال چنجی هستش
شما اول ببین پسوند فایلهایی که داری چیه و با چه برنامه ای اونها رو تو کامپیوتر میبینی.اگر پسوند فایلها چیزی به غیر از Jar بود پسوندشونو عوض کن و به Jar تغییر بده و طبق آموزشی که گفتم روی گوشی نصب کن.شما احتمالا با نرم افزار Winrar فایلها رو تو کامپیوتر میبینی و این نرم افزار فایلهای درون فایل اصلی رو نشون میده.یک نکته هم بگم که برنامه KD Player رو اگه نصب نکنی بهتره چون هم سوالهای زیادی میپرسه هم کار باهاش سخته و در کل مدیاپلیر خود گوشی بهتره.برنامه MS Word هم فکر نکنم جواب بده.اگه تونستی باهاش فایلهای ورد رو توی گوشی ببینی حتما برای منم بفرست چون خیلی دنبالش گشتم.
راستی اینم بگم که به سایت GSM رفتم و گوشیها رو با هم مقایسه کردم.تنها فرق بین این دو گوشی این بود که W800 از Edge و HScsd پشتیبانی میکنه ولی K750 نه.که اینکار فقط با سخت افزار امکانپذیره.
اینم تنها مزیت w800 که K750 با تبدیل هم نمیتونه بدشستش بیاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)