تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 263 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

دوستان من یه لپ تاپ 4540s دارم که رمش 4 میخواستم رمش رو ارتقا بدم به 8
    به نظرتون تاثیر بسزایی داره تو سرعت و خودش رو نشون میده این ارتقا در سرعت سیستم
    تاثیر که داره اما بستگی به نوع استفادتون داره.یکی کارش وب گردی و تماشای فیلم و شنیدن موسیقیه که اگه رمش 4 یا 12 باشه زیاد تفاوتی احساس نمیکنه یکی هم بازی میکنه و کارا گرافیکی و رندر انجام میده که احتیاج به رم بالا داره که واسه اون شخص جواب میده و خوب هست.بستگی به نوع استفادتون داره

2. 2 کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wiy2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ویندوزم 7 اولتیمیته
    ممنون بابت راهنماییتون درایور ها رو دانلود میکنم امیدوارم جواب بده

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

ویندوزم 7 اولتیمیته
    ممنون بابت راهنماییتون درایور ها رو دانلود میکنم امیدوارم جواب بده
    اگه میخای 7 نصب کنی ویندوز 7 پروفشنال نصب کن.من روز اولی که 4540 خریدم ویندوز 7 اولتیمیت نصب کردم با بعضی درایور ها مشکل داشتم مثل سوییچ گرافیک تو یه سایت خارجی خوندم یکی گفته بود بهترین ویندوز واسه این لپ تاپ ویندوز 7 پروفشنال هست.منم خیلی راهها واسه مشکلات درایورها رفته بودم اما درست نمیشدن اومم ویندوز 7 پروفشنال نصب کردم درایور هایی که سایت اچ پی واسه ویندوز پروفشنال گذاشته بود رو دانلود کردم و نصب کردم تو هیچ درایوری به مشکل برنخوردم.نه بلوتوث نه گرافیک نه وایرلس...دیگه اون مدتی که 4540 داشتم همش ویندوز 7 پروفشنال نصب میکردم و دیگه با درایور ها اصلا به مشکل بر نمیخوردم. اگه بازم درست نشد یه ویندوز 7 پروفشنال نصب کن شاید واسه شما هم درست شد برار
    Last edited by hojat.n; 25-02-2014 at 00:34.

5. 6 کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه treat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز من هم یکسال میشه این لپ تاپ رو دارم ولی هنوز نتونستم بلوتوثش رو نصب کنم
    میشه دقیقا بگید کدوم درایور رو نصب کردید و چجوری تونستید بلوتوث رو نصب کنید؟
    با سلام من هم یکسال بیشتره که این مدل لپ تاپ رو دارم ولی ظاهرا بلوتوث نداره مال من ،، توو همین انجمن گفتن اوون مدلهایی که کارت وای فای اونها ralink RT5390R هستش انگاری اصلا بلوتوث ندارن ،، درهرحال من که از خیر بلوتوث گذشتم ،، حتی توو قسمت دیوایس منیجر هم اثری ازش نیست از ویندوز 7 بگیر تا 8 تا 8.1

7. 2 کاربر از treat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wiy2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اگه میخای 7 نصب کنی ویندوز 7 پروفشنال نصب کن.من روز اولی که 4540 خریدم ویندوز 7 اولتیمیت نصب کردم با بعضی درایور ها مشکل داشتم مثل سوییچ گرافیک تو یه سایت خارجی خوندم یکی گفته بود بهترین ویندوز واسه این لپ تاپ ویندوز 7 پروفشنال هست.منم خیلی راهها واسه مشکلات درایورها رفته بودم اما درست نمیشدن اومم ویندوز 7 پروفشنال نصب کردم درایور هایی که سایت اچ پی واسه ویندوز پروفشنال گذاشته بود رو دانلود کردم و نصب کردم تو هیچ درایوری به مشکل برنخوردم.نه بلوتوث نه گرافیک نه وایرلس...دیگه اون مدتی که 4540 داشتم همش ویندوز 7 پروفشنال نصب میکردم و دیگه با درایور ها اصلا به مشکل بر نمیخوردم. اگه بازم درست نشد یه ویندوز 7 پروفشنال نصب کن شاید واسه شما هم درست شد برار

دوست عزیز ویندوز رو تغییر دادم به 7 پروفشنال و درایورهایی رو هم که گفتید نصب کردم ولی بلوتوث نصب نشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام به دوستان گل من این لپ تاپ رو چند ماهی میشه که گرفتم . با وجود ایرادهایی که ازش گرفتن اینجا باید بگم عالیه من یه ویندوز 7 64 بیت ریختم روش و با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه درایور هاش به درستی نصب شدن . بلوتوسش تست کردم کار کرد بازی بتلفیلد 3 هم روی بالاترین جزییات اجرا شد با مقدار جزیی لگ یعنی من دخالتی نکردم خودش سوییچ کرد. به نظر من این نرم افزار رو پستی بخرین خیال خودتون رو راحت کنین 1 dvd بیشتر نیست همه درایور ها رو هم آفلاین داره یعنی نیازی به دانلود درایور نیست . من از این آدرس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( منتظر بمونین تا بالای صفحه سمت راست skip ad ظاهر بشه روش کلیک کنین )

دانلودش کردم . کسانی هم که دسترسی به نت پر سرعت ندارن میتونن پستی بخرنش 2 روزه تحویلش میدن
    فقط هنوز حسگر اثر انگشتش رو فعال نکردم که همین الان دورشم .
    از نظر ظاهری عالی .
    من i7- ram8 - گرافیک2 - hdd 750 گرفتم راضی ام ازش
    این ایمیلمه سوال داشتین ایمیل بزنین اینجا کم میام فقط دیدم زیاد آدم سردرگم اینجا هست گفتم کمکی کرده باشم
    یا حق
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mohsenparsoomash; 28-02-2014 at 00:27.

10. 4 کاربر از mohsenparsoomash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان . بنده حدود یک ماهیه که بدنبال خرید لپ تاپم. تقریبا ً از همون روزهای اول جستجو چشمم به 4540 و 450 افتاد و باتوجه به رنج قیمتی مد نظرم خیلی مناسب اومد این دو گزینه . با اینحال به شدت بین این دوتا (کانفیگ i5شون) در شک هستم . من استفاده بیشتر برای کار و مقداری بازی از لپتاپ استفاده دارم و اولین باره که لپ تاپ میخرم اگه دوستانی هستن که هم 4540 و هم 450 رو هم امتحان کردن یه 1.راهنمایی بکنید ممنون میشم که کدوم بهتره و بنظرتون کدوم دوام و عمر بیشتری خواهند کرد 2.مزایای هر کدوم ازینها نسبت به هم چیه و 3.معایب شون چیاست 4. کدوم باتری بیشتری نگه میداره 5. درضمن این ایراداتی که از 450 و 4540 مبنی بر صدای زیاد خصوصاً صدای الماسه ی هارد ، صفحه نمایش ضعیف و رنگ خوردگی بسیار بی کیفیت باتری ضعیف که برای معمولی ترین کارها بیشتر از 3 ساعت دوام نمیاره واقعیت داره یا نه؟ ازینکه زیاد پرسیدم معدرت ولی چون هردوی این مدل های عالی ان ولی بینشون که کدوم رو انتخاب کنم بشدت شک دارم و میترسم بخرم و خیلی عمر نکنه یا پشیمون بشم . مرسی از شما منتظر جوابتونم بازم معذرت بخاطر حجم بالای سوال

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

سلام دوستان . بنده حدود یک ماهیه که بدنبال خرید لپ تاپم. تقریبا ً از همون روزهای اول جستجو چشمم به 4540 و 450 افتاد و باتوجه به رنج قیمتی مد نظرم خیلی مناسب اومد این دو گزینه . با اینحال به شدت بین این دوتا (کانفیگ i5شون) در شک هستم . من استفاده بیشتر برای کار و مقداری بازی از لپتاپ استفاده دارم و اولین باره که لپ تاپ میخرم اگه دوستانی هستن که هم 4540 و هم 450 رو هم امتحان کردن یه 1.راهنمایی بکنید ممنون میشم که کدوم بهتره و بنظرتون کدوم دوام و عمر بیشتری خواهند کرد 2.مزایای هر کدوم ازینها نسبت به هم چیه و 3.معایب شون چیاست 4. کدوم باتری بیشتری نگه میداره 5. درضمن این ایراداتی که از 450 و 4540 مبنی بر صدای زیاد خصوصاً صدای الماسه ی هارد ، صفحه نمایش ضعیف و رنگ خوردگی بسیار بی کیفیت باتری ضعیف که برای معمولی ترین کارها بیشتر از 3 ساعت دوام نمیاره واقعیت داره یا نه؟ ازینکه زیاد پرسیدم معدرت ولی چون هردوی این مدل های عالی ان ولی بینشون که کدوم رو انتخاب کنم بشدت شک دارم و میترسم بخرم و خیلی عمر نکنه یا پشیمون بشم . مرسی از شما منتظر جوابتونم بازم معذرت بخاطر حجم بالای سوال
    دوست عزیز من خودم 4540 داشتم 450 هم از نزدیک دیدم.4540 از 450 خیلی خوشگلتره،کیفیت ساختش بهتر و مقاوم تره.قدرت صدا شون مثل همه خوبه.کیفیت صفحه نمایششون راضی کنندست.از لحاظ گرافیک برتری با 450 هست .گرافیک 450 خیلی قوی تره.به نظر من 450 بگیر.اگه میتونی با پردازنده نسل 4 core i7 بگیر .هم گرافیک آن برده 4600ش از 4000 خیلی قوی تره هم قدرت پردازش سی پی یوش .اگه core i5 میخای بگیری که همون نسل 3 بگیر.

13. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز من تازه تو این سایت عضو شدم و اولین پست من میباشد من حدوده 6 ماه میشه این لپ تاپ رو خریدم و هنوز با بلوتوث این لپ تاپ مشکل دارم تمام درایورهای مربوط به لپ تاپ رو از سایت hp دانلود کردم اما هنوز نتوسنتم بلوتوثش رو فعال کنم و تو این مدت خیلی سرچ کردم و بیشتر افرادی که این لپ تاپ رو دارن با مشکل بلوتوث مواجه هستند اگه کسی میتونه کمک کنه دیگه دارم کلافه میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز من تازه تو این سایت عضو شدم و اولین پست من میباشد من حدوده 6 ماه میشه این لپ تاپ رو خریدم و هنوز با بلوتوث این لپ تاپ مشکل دارم تمام درایورهای مربوط به لپ تاپ رو از سایت hp دانلود کردم اما هنوز نتوسنتم بلوتوثش رو فعال کنم و تو این مدت خیلی سرچ کردم و بیشتر افرادی که این لپ تاپ رو دارن با مشکل بلوتوث مواجه هستند اگه کسی میتونه کمک کنه دیگه دارم کلافه میشم.
    بجز بلوتوث از این لپ تاپ و خریدش راضید ؟ مشکلاتش رو چی میدونید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •