تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 184 از 328 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

خلاصه و مفید دلایلی که میتونه ازدواج رو دچار مشکل کنه:
    ( البته از نظر مسائل فرهنگی )

نظر شما چیه؟

محتوای مخفی: جدول 

کاملا موافقم

چقدر زیبا و منطقی به مشکلات سر راه ازدواج جوانها اشاره کرده

البته این کلیات و براساس جغرایفا و محل زندگی و فرهنگ و ساختارهای اجتماعی متفاوت این گزینه ها کمرنگ و پر رنگ میشن
    مثلا تو شمال شهر تهران عمرا مشکل اقتصادی سر راه جوانها باشه و از امار مشخصه که میزان ازدواج تو مناطق مرفه شهر های بزرگ داره کاهش پیدا میکنه...

2. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من هیچ وقت ازدواج نمیکنم چون حس میکنم اینجوری آزادی بیشتری دارم و هر کاری بکنم به خودم مربوطه کسی نیست تز صادر کنه

4. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من هیچ وقت ازدواج نمیکنم چون حس میکنم اینجوری آزادی بیشتری دارم و هر کاری بکنم به خودم مربوطه کسی نیست تز صادر کنه
    من این کار رو نمیکنم چون نمی تونم همه کارها رو خودم تنهایی انجام بدم
    خانواده تا یه جایی میتونه با ما همراهی کنه ( نه تا ابد )
    دوست و رفیق هم تا جایی هوای آدم رو دارن که به ضررشون تموم نشی
    این طوری ناچاری تک و تنها با زندگیت کنار بیای؛ شاید از نظر بقیه این ضعفه ولی من با این عظمتم توانایی چنین کاری رو ندارم

ضمناً مگه ما میخوایم چکار کنیم که ازدواج ما رو محدود میکنه؟
    شاید منظور اینه : سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن. یعنی مسئولیت نقش آفرینی در اداره ی یک خانواده جدید رو به عهده نگیریم

به هر حال ما هر کاری بکنیم همیشه افرادی هستن که تز صادر کنن
    البته قبول دارم، اینکه چنین فردی بخواد وارد زندگی ما بشه خیلی فرق داره با حالتی که توی محل کار و ... این رفتارها رو شاهد هستیم.

واضحه که هر تصمیمی یک سری مزایا و البته چالش هایی رو به همراه داره. ما در نهایت باید با پاسخ گویی به یک سؤال وضعیتمون رو جمع بندی کنیم:
    آیا حاضریم به خاطر مزایای تأهل از حفظ شرایط زندگی مجردی بگذریم یا نه؟
    و یا از زاوبه ی دیگر:
    آیا حاضریم برای در امان موندن از دردسرهای ازدواج قیدش رو بزنیم یا نه؟
    Last edited by hamed29; 14-11-2014 at 17:42.

6. 7 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

سعی کنید شیرینی حرف دیگران ، شیرینی زندگی فعلی تون را تلخ نکنه .

از روی شرایط فعلی و یکم اینده نگری باید تصمیم گرفت نه از روی زندگی دیگران ، نمونش من ازدواج کردم ب کلی چیزا رسیدم ولی نمیاد بگه چطوری و کجا و به چه طریقی رسیدم !

8. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم قبل ازدواج اینجوری بودم، حوصله ادم دیگه ای غیر از خودم نداشتم، نمیخواستم یکی دیگه رو دنبال خودم بکشونم
    میگفتن برو زن بگیر میگفتم برو بابا حال داری.
    الان فکر میکنم چقدر اشتباه میکردم.[emoji4]
    عجیب غریب هم ازدواج برکت میده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اينم باز از اون حرفاست!!!طرف بخاطر زن گرفته مثل چي كار ميكنه،ميگه بركت مياره!!!بابا اين دروغا چيه بخورد همديگه ميدهيم

11. 4 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام

سعی کنید شیرینی حرف دیگران ، شیرینی زندگی فعلی تون را تلخ نکنه .

از روی شرایط فعلی و یکم اینده نگری باید تصمیم گرفت نه از روی زندگی دیگران ، نمونش من ازدواج کردم ب کلی چیزا رسیدم ولی نمیاد بگه چطوری و کجا و به چه طریقی رسیدم !
    یکی از آسیبهای زندگی آشنا نبودن به واقعیت های جامعه و زندگی مشترک هست.
    اینکه می بینیم فردی و یا زوجی به جایی رسیدن و ما فقط نتیجه رو می بینیم و مسیری که با رنج و زحمت طی شده رو نمی بینیم.
    برای همین فکر میکنیم بدون زحمت هم میشه به جایی رسید؛ در نتیجه چون خودمون بدون زحمت به جایی که دیگران هستند نرسیدیم و در عین حال داشته های خودمون رو هم با مصیبت به دست آوردیم، فکر میکنیم بدشانسـیم و داشته های خودمون رو نادیده میگیریم.
    ( کسی متوجه شد من چی گفتم؟ خودم که نفهمیدم )

منم قبل ازدواج اینجوری بودم، حوصله ادم دیگه ای غیر از خودم نداشتم، نمیخواستم یکی دیگه رو دنبال خودم بکشونم
    میگفتن برو زن بگیر میگفتم برو بابا حال داری.
    الان فکر میکنم چقدر اشتباه میکردم.[emoji4]
    عجیب غریب هم ازدواج برکت میده.
    اينم باز از اون حرفاست!!!طرف بخاطر زن گرفته مثل چي كار ميكنه،ميگه بركت مياره!!!بابا اين دروغا چيه بخورد همديگه ميدهيم
    تفاوت قبل و بعد از ازدواج در جدیت و پشتکار هست؛ اینکه هدف بزرگتری داریم، پس کار بیشتری میکنیم و نتیجه بیشتری میگیریم.

13. 5 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

باید تجربه کرد تا فهمید

هر چقدر خسته بشم
    هرقدر ناراحتی داشته باشم
    در هر شرائطی عشقم اینه

برم خونه دخترم بیاد بغلم
    برم خونه بازیشو ببینم

خونه که میرم تمام مشکلاتم یادم میره .

15. 2 کاربر از mtjt258 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

باید تجربه کرد تا فهمید
    هر چقدر خسته بشم
    هرقدر ناراحتی داشته باشم
    در هر شرائطی عشقم اینه
    برم خونه دخترم بیاد بغلم
    برم خونه بازیشو ببینم
    خونه که میرم تمام مشکلاتم یادم میره .
    شكم خالي و بدن بيمار همه اينها را از ياد آدم ميبره

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض پیش از ازدواج قول‌های واقعی به یکدیگر بدهید

پیش از ازدواج قول‌های واقعی به یکدیگر بدهید

یک روانکاو گفت: قول‌ها و وعده‌هایی که دختر وپسر پیش از ازدواج به یکدیگر می‌دهند باید به واقعیت نزدیک باشد چون اگر برپایه و اساس درستی بیان نشود، بنیان زندگی را متزلزل می‌کند.

نسرین طهرانی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: جملات " هر چی تو بگی من انجام می‌دهم" ، " بدون تو هیچ تصمیمی نمی‌گیرم" و " هیچ وقت تنهات نمیزارم" جملاتی کلی هستند و در عمل، در مسیر اصلی زندگی اتفاق نمی افتد. بنابراین بسیار مهم است به قوانین و مرز تصمیم گیری‌ها آگاه باشیم و برمبنای آنها قول و وعده‌هایمان را تنظیم کنیم.

این روانکاو تصریح کرد: هیچ‌گاه اتفاق نمی‌افتد که فردی به طور کامل خواسته‌های دیگری را انجام دهد. بنابراین پذیرفتن این قول موجب بروز درگیری‌ها و مشکلات زیادی در زندگی مشترک می‌شود.
    وی در ادامه گفت: هم‌کفو بودن به معنای هم‌طراز بودن است نه تشابه و مثل هم بودن که لازم است دختر و پسر از نظر ویژگی‌هایی مانند شغل، تحصیل، خانواده و حتی زیبایی هم‌طراز باشند. در این جهت بسیار زیبنده است برخی نمرات در دختران و برخی نمرات در پسران بالاتر باشد، برای مثال بسیار بجاست که نمره زیبایی دختر کمی بالاتر و میزان قدرت مرد بیشتر باشد، چراکه مردان قدرتمند در نظر همسرانشان از جایگاه ویژه ای برخوردارهستند.

طهرانی یکی از دلایل فروپاشی خانواده‌ها را تغییر نقش و جایگاه مردان و زنان دانست که در برخی موارد قدرت و تکیه‌گاه بودن مردان را زیر سوال می برد.
    وی با اشاره به معیارهای غلط ازدواج اظهارکرد: گاهی هدف از ازدواج، فرار از خانواده و یا تامین نیازهای مالی و یا هر هدفی غیر از ازدواج است.
    این روانکاو تاکید کرد: از جمله قواعد بازی، موضوع نقش هاست. در قاعده نقش، نقش ما به عنوان یک فرد متاهل کاملا با نقش قبلی ما به عنوان یک فرد مجرد متفاوت می‌شود. اصلا قرار نیست کسی پس از ازدواج خودش را به طور کامل تغییر دهد، چراکه باید پیش از ازدواج تغییرات لازم را در خود ایجاد کرده باشد و از نقش خود به عنوان یک فرد متاهل آگاهی و دانش کسب کرده باشد و سپس وارد زندگی مشترک شود.
    وی در ادامه گفت: پیش از ازدواج باید دنیای متاهلی را بشناسیم و خود را برای آن آماده سازیم. سپس با آرامش به آن بپردازیم و از زوایای شگفت انگیز آن لذت ببریم. زندگی مشترک"نمایش قدرت یک مرد و مدیریت آن قدرت توسط یک زن است". مادامی که این اصل استوار است، زندگی با قدرت و زیبایی پابرجاست!
    طهرانی با بیان اینکه ازدواج امری قانونمند است، اظهارکرد: باید پیش از شروع آن، از قوانین آن مطلع باشیم. در این جهت برنامه قاعده بازی را طراحی کرده‌ایم. برنامه قاعده بازی، دانش زندگی متاهلی است که دختران و پسران باید قبل از ازدواج آن بیاموزند و از قوانین آن آگاه شوند.
    وی افزود: اصول و قوانین زندگی مشترک، از امور بسیار مهم و ضروری هستند که باید فراگرفته شوند و نا آگاهی از دانش زندگی متاهلی آسیب‌های غیرقابل جبرانی به‌دنبال خواهد داشت و تاثیر آن در جامعه اجتناب ناپذیر خواهد بود.از جمله این قوانین، قانون مرزهاست که باید به عنوان یکی از بنیادی‌ترین اصول و قوانین زندگی مشترک از آن نام برد.
    طهرانی در پایان گفت: قوانین مرزها به بسیاری از ریز موضوعاتی که قبل از شروع زندگی از نظر دور می مانند و در مسیر زندگی فرد را با بحران روبرو می سازد، اشاره می کند. یکی از این ریز مرزها، مرز بین واقعیت و ایده‌ال‌ها، مرز بین خیال و واقعیت و مرز بین درست و نادرست است.
    انتهای پیام

18. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •