تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 720 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آخ جون
    چه عالی!
    وقتی موجودی V20 بازار کم بشه ، مجبور میشن زودتر مدلهای ST30 و VT30 () رو وارد کنند.
    دوست عزیز می خوای پلاسما بگیری؟

با این مشکلات میخوای چیکار کنی؟
    1_ آرم شبکه ها که اکثر شبکه ها آرم ثابت دارند.
    2_با دستگا هایی که خروجی 50 هرتز دارن پلاسما ها خوب کار نمی کنند.
    3_ تصاویر SD که بعضی LCD ها بهتر نشون میدن.
    4-حرکت Jerky در موقع Panning
    گزینه 1 رو فقط می شه به جون بخری که بگی اگه خراب شد یکی دیگه میخرم بقیه گزینه ها که کاریش نمیشه کنی.
    Last edited by kambiz11000; 03-08-2011 at 04:43.

2. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

گزینه 1 رو فقط می شه به جون بخری که بگی اگه خراب شد یکی دیگه میخرم بقیه گزینه ها که کاریش نمیشه کنی.
    شما خودتون پلاسما داری؟ چه مدلی؟

من رنگهای کارتونی و الکی LCD برام قابل تحمل نیست و رنگ طبیعی و کنتراست خیلی برام مهمه برای همین رفتم تو نخ پلاسما
    در ادامه...
    1- من بیشتر از دو ساعت یه شبکه رو نگاه نمی کنم که تازه وسطش پیام بازگانی هست و آرم برداشته میشه.
    2- میشه خروجی دستگاهها رو روی NTSC تنظیم کرد و Intelligent Frame Creation را روی MAx قرار داد.
    3- به گفته بسیاری از سایتها مدل VT30 تصاویر SD را با جزئیات بهتری نمایش میده.
    مثلا یک نمونه سایت flatpanelsHD
    SD picture quality is impressive. I can honestly say that Panasonic still manages to squeeze out even small details from the softer SD pictures and I think that Panasonic’s plasma TVs are amongst the best TVs when it comes to SD
    4- اینو دیگه نمی دونم چیه.؟
    Last edited by poonel; 03-08-2011 at 05:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما خودتون پلاسما داری؟ چه مدلی؟

من رنگهای کارتونی و الکی LCD برام قابل تحمل نیست و رنگ طبیعی و کنتراست خیلی برام مهمه برای همین رفتم تو نخ پلاسما
    در ادامه...
    1- من بیشتر از دو ساعت یه شبکه رو نگاه نمی کنم که تازه وسطش پیام بازگانی هست و آرم برداشته میشه.
    2- میشه خروجی دستگاهها رو روی NTSC تنظیم کرد و Intelligent Frame Creation را روی MAx قرار داد.
    3- به گفته بسیاری از سایتها مدل VT30 تصاویر SD را با جزئیات بهتری نمایش میده.
    مثلا یک نمونه سایت flatpanelsHD

4- اینو دیگه نمی دونم چیه.؟
    فکر نکنم لزومی داشته باشه که بخوام داشته باشم همین که چند نفر مشکلاتشو نو عنوان کنن فکر کنم کافیه. این سایت معتبره؟
    مطمعنی که با Intelligent Frame Creation مشکل حل می شه خودت Test زدی؟چون NTSC تا جایی که می دونم مربوط به تصاویر SD می شه؟ و اگه دقت کنی CRT هم داره.
    حلا اومدیم پیام بازرگانی گذاشت آرم شبکه هم ور نداشت مطمعنی تا 2 سا عت هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ بطوری دیگه یک خردسال یا یک نفر که با تکنولوژی پلاسما آشنا نبود اومد خونت خودت خونه نبودی یک شبکه نگاه کرد و بیشتر 2 ساعت آرم شبکه هم ورداشته نشد آرم موند بعد چی؟
    یک نفر هم که داشته بازی میکرده بود جای تصاویر بازی مونده بود داشت کلافه میشد.
    4- هم یعنی سوژه متحرک از روبرو تشنجی یا(غیر واضح) نشون میده
    اینجا هم یه نگاهی بنداز.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by kambiz11000; 03-08-2011 at 07:17.

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    از تمام اين مواردي كه شما گفتي فقط با مورد 2 شما تقريبا موافقم درمورد 50 هرتزي ها . ديگه اين مشكلو بايد با كاليبره كردنش حل كنيم كه البته حل كه نميشه ولي خيلي خيلي كم ميشه طوري كه اصلا شايد به چشت نياد . ( ديگه پانيه ديگه ... ميگه با 50 هرتز حال نميكنه و قديمي شده )
    در مورد پرشهاي حركتاي افقي يا همون Panning مورد نظر شما هم بايد بگم من تا حالا با اين مسئله برخورد نكردم و نديدم .
    در ضمن من تمام كانالامو از طريق ري.سي.ور كه تازه اونم با كابل " كامپوزيت" به TV وصله ميبينم كه ببيني شايد باورت نشه كه تصاوير SD رو به اين خوبي نشون ميده ( دستگاه ري.سي.وره من مدل قديميه كه فقط خروجيه كامپوزيت داره )
    در مورد مشكل آرم شبكه ها هم كه ان موضوع در مورد LED . LCD هم اتفاق ميافته .... خيالت راحت تو NEO PDP ها اين مسئله خيلي نادر شده . بله دوست عزيز اگه با LED .LCD هم 3-4 ساعت بدون وقفه و حتي چند ثانيه استراحت يه آرم يا هر چيز ثابتو نگاه كني اونا هم دچار Image Sticking ميشن . بقول شما اگه يه بچه هم بياداينكارو بكنه تو پلاسما ميشه با چند بار Breakin image حلش كرد يا حداقل كمش كرد ولي تو LED.LCD اگه بمونه رفتي واسه خودت .
    يه چيز جالب خوندم تو يكي از اين تاپيكا كه يكي از دوستان LED 46 داشته و يه بچه با تفنگاي اسباب بازي كه تيراي پلاستيكي دارن زده به وسط TV و الان اوون بندهد خدا عكساشم گذاشته ... كه پنل بايد عوض شه .... يكي ديگه هم بچه با توپ شوتيده وسط خال TV و پنلو مرخص كرده ... ولي پلاسما خدا خيرش بدده حداقل يه شيشه محافظم داره واسه اينجور خرابكاريا
    Last edited by infernal_a; 03-08-2011 at 07:53.

6. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

نوشته شده توسط kambiz11000
    مطمعنی که با Intelligent Frame Creation مشکل حل می شه خودت Test زدی؟چون NTSC تا جایی که می دونم مربوط به تصاویر SD می شه؟ و اگه دقت کنی CRT هم داره.
    با تنظیمات Intelligent Frame Creation کاملا حل نمیشه ولی تا حد خیلی زیادی برطرف میشه. متاسفانه خودم تست نکردم. تو سایتها خوندم.
    تنظیم خروجی روی NTSC به این خاطره که سیستم NTSC بصورت 60 هرتزه که با پلاسما سازگاره ولی سیستم پال 50 هرتزه.

8. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

الان زنگ زدم بانیان یکیشون گفت تا 2 هفته دیگه vt30 میاد بازار بعد یکی دیگه گفت نه الان فقط vt20 داریم خبری از vt30 نیست اصلا معلوم نیست اونجا چه خبره دوستان پیگیری کنن

10. این کاربر از flasher_for_nokia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

الان زنگ زدم بانیان یکیشون گفت تا 2 هفته دیگه vt30 میاد بازار بعد یکی دیگه گفت نه الان فقط vt20 داریم خبری از vt30 نیست اصلا معلوم نیست اونجا چه خبره دوستان پیگیری کنن
    حتما یارو یه چی می دونسته که گفته دو هفته.

دوستان دیگه اگه خواستید پیگیری کنید این شمارش:
    تلفن: 19-88870417 و 88664934 و 88664935

اینم یه شماره بهتر : 88671020 مرکز اطلاع رسانی و پاسخگویی پاناسونیک
    Last edited by poonel; 03-08-2011 at 10:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من هم پیگیر شدم. گفتند تاریخ دقیقش معلوم نیست. هر موقع وارد شد تبلیغ می کنیم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اين v20 هارد اكسترنال ساپورت ميكنه؟؟
    usb 1 و usb2 با هم تفاوتي دارند ؟
    بانيان برگه ضمانتنامه نداره؟
    و آخر اينكه اين tv قابليت تصوير در تصوير رو ساپورت نميكنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من امروز جمهوری بودم یک سر رفتم نمایندگی پاناسونیک دیدم مدل42u30 اومده بود قیمتش هم 1300000 بود پرسیدم st30 کی میاد ایران گفت احتمال زیاد 1 ماهه دیگه

15. 2 کاربر از bocelli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •