تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 308 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

2. 15 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه اسپورت-24 مارس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بمب ترکوندن : آگوئرو در بارسا

بارسا آگوئرو را زیر نظر دارد که اگر ویا در انتهای فصل جدا شود لو را به خدمت بگیرد
    قیمت او 40 میلیون یوروست و قدرت هجومی بارسا با او و مسی بالاتر می رود
    مقابله موازی با رئال که تصمیم دارد فالکائو را بگیرد

زنگ خطر در بارسا به صدا درآمد :آلبا چمپیونزلیگ را از دست داد
    آلوز ، پیکه ، ماسچی ، مونتویا دفاع های احتمالی

4. 16 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

15 سال پیش در چنین روزی ژاوی اولین بازی خودش رو در سال 1998 در برابر لیدا انجام داد.در این بازی ویلانووا برای لیدا موفق به گلزنی شد ولی بارسا 2-1 پیروز شد.

گومز (مهاجم بایرن مونیخ):

"مسی یه 9 کاذب نیست. یه مهاجم مرکزیه و همزمان یه بازیساز هم هست. یه قاتل که بدون مرز گل میزنه"

Last edited by runner; 24-03-2013 at 14:52.

6. 16 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

یه خبر خوب!

يوردي البا ستاره تيز پاي بارسلونا كه در بازي فنلاند و اسپانيا مصدوم شده و گمانه زنيها از غيبت احتمالي اين بازيكن در برابر پاريس ان ژرمن خبر ميداد ،،
    با معاينات پزشكي بيشتر در بارسلونا مشخص شد به ١٠ روز استراحت نياز دارد و خوشبختانه به بازي پاريس ان ژرمن خواهد رسيد ،،،

آمار پنالتی های مسی:

50 پنالتی، 41 گل که یعنی %82

- از این تعداد 7 تاش برای آرژانتین بوده که فقط یکیش رو از دست داده

8. 14 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از چند خبر بد پشت سر هم که همه مصدوم شده بودن خوبه البا میرسه به بازی...واقعا یکی از بهترین خرید های بارسلونا در چند سال اخیر بوده

10. 13 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بعد از چند خبر بد پشت سر هم که همه مصدوم شده بودن خوبه البا میرسه به بازی...واقعا یکی از بهترین خرید های بارسلونا در چند سال اخیر بوده
    بله یا بهتره بگیم یکی از موفقیت های لاماسیا!!

12. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درسته در لاماسیا بزرگ شده و فوتبال یاد گرفته ولی مثل سسک یه رفت و برگشت داشته دیگه.میشه گفت خرید

14. 10 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هر دو درسته

محصول لاماسیا

خرید تیم 1 بارسلونا

مسی به دنبال شکست رکورد مارادونا‎

همچنین گفتنی است هرنان کرسپو و گابریل باتیستوتا به ترتیب با به ثمر رساندن 35 و 56 گل رده های دوم و اول این رتبه بندی را به خود اختصاص داده اند

سایت گل – لیونل مسی ستاره آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا، پس از کسب 4 توپ طلای پیاپی همچنان چالش های جدید و مختلفی را پیش روی خود می بیند.

ستاره 25 ساله آرژانتین که در حال حاضر برای برگزاری دیدارهای مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل، تیم ملی کشورش را همراهی می کند تنها 3 گل دیگر با رکورد گلزنی دیگو مارادونای افسانه فاصله دارد.

مارادونا در طول دوران بازی خود برای تیم ملی آرژانتین توانست 34 گل به ثمر برساند که از این حیث سومین گلزن برتر تاریخ تیم ملی آرژانتین به شمار می رود و پس از او لیونل مسی با 31 گل زده در 77 بازی ملی در رتبه بعدی قرار می گیرد.

همچنین گفتنی است هرنان کرسپو و گابریل باتیستوتا به ترتیب با به ثمر رساندن 35 و 56 گل رده های دوم و اول این رتبه بندی را به خود اختصاص داده اند.

پی نوشت: حالا 32

16. 15 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

/////////////////////////////

ساندرو روسل، رئيس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد که اين تيم با پيروزي هاي اخير ثابت کرد که هنوز هم قوي ترين تيم دنياست و هرگونه ترديد در مورد افت شان را از بين برد.

دو شکست پياپي مقابل رئال و همچنين شکست 2-0 مقابل ميلان در ديدار رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان، بحث هاي زيادي در مورد افت بارسا به وجود آورد.

با اين وجود، روسل در گفتگو با نشريه ال موندو دپورتيوو اعلام کرد هيچ جاي نگراني براي هواداران آبي و اناري وجود ندارد.

به گزارش گل، او در پاسخ به اين سوال که آيا پيروزي 4-0 مقابل ميلان، فشارها را از روي بارسا برداشت، گفت:" اين سوال از ديد آنهايي است که ترديدهايي در مورد تيم داشتند زيرا من فشاري احساس نمي کردم.

اگر اين سوال از ديدگاه ورزشي است بايد بگويم که دوست دارم با بارسا به جام هاي بيشتري برسم و در اين راه، بازيکنان از انگيزه بيشتري برخوردار هستند. به ويژه اينکه مي خواهند بهترين استقبال را از تيتو داشته باشند.

اگر در مورد يک بحران صحبت مي کنيد، من چنين چيزي نمي بينم زيرا بارسا هنوز بهترين تيم دنياست.

فکر مي کنم اين داستان بيشتر از اينکه واقعيت داشته باشد، ساخته رسانه هاست. من به چنين چيزهايي علاقه ندارم.

او همچنين در مورد جوردي رورا که در غياب ويلانووا هدايت تيم بارسا را برعهده داشت، گفت:" از نظر من، رورا يک قهرمان است؛ هرچند شايد بعضي ها بگويند که من اغراق مي کنم.

او فوق العاده کار کرد و وفاداري اي که اين روزها کمتر ديده مي شود را به نمايش گذاشت. او خيلي خوب کار کرد و دستمزدش را هم گرفت. بايد ببينيم از اين پس چه رخ خواهد داد."

///////////////////////////////

طرفداری - زوبیزارتا، مدیر ورزشی بارسلونا و تیتو ویلانوا، سرمربی این تیم اهداف خود را در خط حمله مشخص کرده‌اند. مدیران و کادر فنی بارسلونا تا کنون چند جلسه با هم برگزار کرده‌اند تا برنامه‌های باشگاه را برای فصل نقل و انتقالات فصل آینده مرور کنند و به نظر می‌رسد که برای خط حمله برنامه باشگاه کاملا مشخص است.

بارسلونا نمی‌خواهد تا آخرین دقیقه منتظر بماند و می‌خواهد زودتر ترکیب تیم برای فصل آینده مشخص شود. اولویت زوبیزارتا و کادر فنی بارسا برای تمام کننده تیم در فصل آینده بدون شک تمدید قرارداد ویا و ماندن وی در ترکیب بارسا است، ولی مشکلاتی بر سر راه قرار دارد.

با وجود پیشنهاد بارسا برای تمدید قرارداد ویا، وی هنوز تصمیم نهایی خود را نگرفته است و بارسلونا هم قصد ندارد تا پایان فصل منتظر بماند. اگر ال‌گواخه زودتر قرارداد خود را تمدید نکند، بارسلونا به دنبال جذب یک جایگزین برای وی خواهد بود. و گزینه اصلی کادر فنی بارسلونا آگوئرو خواهد بود.
    آگوئرو به دلیل دوستی خود با مسی و هماهنگی وی با ستاره بارسلونا در تیم ملی آرژانتین، گزینه مناسبی برای بارسلونا دانسته می‌شود. ولی احتمال خرید آگوئرو هیچ ربطی به نیمار ندارد.

تلاش بارسلونا برای خرید و یا نخریدن آگوئرو به ماندن و یا نماندن ویا بستگی دارد، ولی در هر شرایطی بارسلونا تلاش خود را برای جذب نیمار در این فصل و یا نهایتا فصل آینده متوقف نخواهد کرد.

به نظر کادر فنی بارسلونا نیمار بازیکنی کاملا متفاوت است و احتمالا جایگزین الکسیس سانچز در بارسلونا خواهد بود، بازیکنی که نتوانست در مدت حضور خود در اسپانیا، نظر مساعد کادر فنی بارسا را کسب کند.

18. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

درسته در لاماسیا بزرگ شده و فوتبال یاد گرفته ولی مثل سسک یه رفت و برگشت داشته دیگه.میشه گفت خرید
    بله ولی از پایه هم نمیشه گذشت!!
    یه زمانی هست خیلی از این فروشا یا قرض دادن بازیکنای لاماسیا برا این هست که بازی خوب یکی از استعداداشون به دلیل تراکم زیاد بازیکن تو پستی که هستن خراب نشه!!

ولی در کل بازیکن خیلی عالی هست و فکر میکنم هرجا که بازی میکرد بازم معروف میشد ولی این سبک بازی بیشتر سر زبونا میندازدش و میتونه خودشو خوب نشون بده!!
    74 امتیاز از 28 بازی، دومین رکورد امتیازگیری در ده سال گذشته

24 برد، 2 تساوی و 2 شکست در این فصل از لالیگا، 74 امتیاز را برای بارسا به همراه آورده است. این دومین رکورد امتیازگیری برای بارسا تا به اینجای فصل در ده سال اخیر است. بارسا در این دهه از 9 دوره لالیگا، 5 بار قهرمان شده است.

75 امتیاز در 11-2010

در ده سال گذشته، میانگین امتیازات بارسا تا هفته بیست وهشتم 63.6 بوده است. به عنوان مثال، در فصل 05-2004 تیم 64 امتیاز داشت و فصل بعد 65 امتیاز. در هر دو سال، بارسا موفق شد قهرمان لالیگا شود. همچنین در فصل پیش بارسا تا اینجای فصل 66 امتیاز داشت.

بهترین رکورد امتیاز گیری بارسا بعد از 28 هفته، به فصل 11-2010 بر می گردد که در آن فصل بارسلونا 75 امتیاز داشت. این فصل، تنها فصلی است که در آن بارسا بیشتر از فصل جاری امتیاز اندوخته بود. در آن فصل بارسا قهرمان لالیگا شد و لیگ را با رکورد خارق العاده 96 امتیاز به پایان رساند.

بهترین رکورد پایان فصل، 99 امتیاز

بهترین رکورد امتیازات بارسا در پایان فصل، با 99 امتیاز مربوط به فصل 10-2009 است. اگر چه در آن دوره بارسا تا به اینجای فصل، 71 امتیاز بیشتر کسب نکرده بود. در آن فصل تکلیف قهرمان لالیگا به هفته آخر کشیده شد. کاتالانها از 30 امتیاز آخر فصل 28 امتیاز را گرفتند و با اختلاف سه امتیازی نسبت به تیم دوم قهرمان شدند.

با 74 امتیاز از 28 بازی، بارسای کنونی این فرصت را دارد که رکورد تاریخ باشگاه را از آن خود کند. برای انجام این کار، این تیم باید حد اقل به 25 امتیاز از 30 امتیاز باقیمانده دست پیدا کند.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم:محمد نجفی منش / FCBarcelona.ir
    دو نقل قول از مصاحبه دیروز تورام با ال پایس

1-وقتی یک بچه بودم آرزو داشتم که فوتبال بازی کنم.وقتی به بارسلونا درسن 34 سالگی پیوستم از خودم پرسیدم تا الان چه چیزی بازی کرده ام؟این فوتبال واقعی بود.الان احساس می کنم یک فوتبال واقعی بازی کرده ام زیرا در بارسلونا بوده ام.کاش زودتر به آنجا آمده بودم

2-سبک بازی تیم ملی اسپانیا مشابه بارسلونا است و در هافبک می بینیم که اینیستا ، ژاوی و بوسکتس هستند .این تیم فقط مسی را ندارد .می توان بازی برزیل گذشته را نیز که مرتبا با هم در تماس بودند را نیز در آن یافت.

تیترهای روزنامه الموندو-24 مارس

روسل در مصاحبه اختصاصی با الموندو :

1-بارسلونا به بهترین بودن خود در جهان ادامه خواهد داد.
    2-تیتو:یکی از سخت ترین بازی ها در برابر میلان داشتیم.با حضور تیتو در اینجا سازماندهی بارسا بسیار بهتر خواهد شد.
    3-نیمار:او بازیکنی با سبک خاصی از بازی است ، چیزی که هواداران بارسا و کادر فنی پسندیده اند.
    4-پویول:من نمیفهمم چرا بعضی ها در مورد تعهد او شک دارند ، او کسی است که سرش هم برای بارسا شکسته است.

20. 12 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •