بچه ها فیفا 13 رو کامپیوتر پسر داییم نصب کردم فقط تا ایکون مسی میره دیگه حتی واسه انتخاب کردن زبان هم نمیرسه باید چکارش کنیم. مرسی
بچه ها فیفا 13 رو کامپیوتر پسر داییم نصب کردم فقط تا ایکون مسی میره دیگه حتی واسه انتخاب کردن زبان هم نمیرسه باید چکارش کنیم. مرسی
من حتی سیو هم نمیتونم بکنم...توبخش سیوها چندتا فایل از اول که نصبیدم هست...نه میشه روشون سیو کرد ونه هیچی...
این سیو ها کجا ریخته میشه؟تو داکیومنت؟
روی ویندوز XP بازی اصلا لگ نداره. فقط روی 7 هست که مشکل داره
بچه ها چه خبره اینجا . همه پستها مربوط به اجرای فیفاست . تاپیک نصب و اجرا جداست . خواهشا یکی اینجا رو مرتب کنه . ساعتی چند صفحه به این تاپیک اضافه میشه .
1.موقع پنالتی زدن اون نوار سمت چپ پایین رو باید روی سبز نگه داری و شوت رو پر کنی . موقع زدن پنالتی یه نشونه مخفی روی دروازه هست . بعدش توی باید سریع با اون نشونه گیری کنی . توی قسمت skill games پنالتی ها رو بازی کن دستت میاد .
2. شوک سمت راست رو فقط یه هر طرف بزنی توپ رو میندازه اونور .
3.همون دکمه کنترل توپ رو بگیر و با شوک سمت راست میتونی تکنیک بزنی . توی help خود فیفا قسمت کنترل داره تکنیک ها رو .
4.دو سری تاکتیک داریم . تاکتیک های تعریف شده و تاکتیک های تیمی . توی پد دسته دکمه پایین رو که بزنی میره واسه انتخاب تاکتیک تعریف شده مثل ضد حمله یا custom tactic و ... که باز با پد دسته اینا رو انتخاب میکنی . اگه بالا رو که بزنی میره واسه انتخاب تاکتیک های تیمی که لحظه ای هستن . مثلا دفاع هم به حمله اضافه بشه یا ...
5.فکر نکنم داشته باشیم توی فیفا . فقط باید با کنترل بازیکنات افساید بگیری . البته این افسایدگیری توی قسمت تاکتیک تیمی هم هست که من یکی تا حالا استفاده نکردم . کلا از تاکتیک های پد بالا استفاده نمیکنم خیلی .
روی 60 گذاشتم حل شد.دمت گرمچه فوتبالی شده قابل قیاس با فیفا 12 نیست.
Last edited by hamidkabiri6270; 12-10-2012 at 02:05.
چرا. داره. البته باید دسته xbox داشه باشید یا اینکه با آنالوگ بازی کنید و فلش ها رو تنظیم کنید برای این کار ها.
توی بازی می تونید با استفاده از فلش ها ( جهت ها) یا همون D pad تاکتیک پیاده کنید. یکی از تاکتیک ها offside trap هست که به محض اینکه بزنین تمام بازیکنان خط دفاع می کشن عقب. عملا بدرد نمی خوره چون من هیچکسی رو ندیدم که استفاده کنه! چون دفاع کلا یهو وای میسته! در حدی که اگر اشتباه بزنی یهو مهاجم حریف با فاصله 600 کیلومتر میوفته جلو و تک به تک میشه.
کسی جوابه منو نمیده؟
داداش منم همین مشکل کیبورد رو دارم ولی کسی جواب نمیده
تایپک مشکلات نصب و اجرا رو میخوندی شاید مشکلت حل میشد برای config
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو اینجا یکی از دوستان توضیح داده
دوست من تنظیمات کلیدها داخل خوده بازیه نیازی به config نداره. برو settings-controls و بعد با زدن دکمه e برو رو منوی تغییر دکمه های keyboard. یادت نره سیو کنی!
هنوزم منتظر جواب هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)