تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 396 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها فیفا 13 رو کامپیوتر پسر داییم نصب کردم فقط تا ایکون مسی میره دیگه حتی واسه انتخاب کردن زبان هم نمیرسه باید چکارش کنیم. مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من حتی سیو هم نمیتونم بکنم...توبخش سیوها چندتا فایل از اول که نصبیدم هست...نه میشه روشون سیو کرد ونه هیچی...
    این سیو ها کجا ریخته میشه؟تو داکیومنت؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

msaa برای لگ اف باشه که بهتره
    frame rate رو بزار رو 60 نتیجه رو اعلام کن
    میخوام ببینم همدردیم یا خیر آخه لگ من بخاطر افت فریم نیست یه لرزش خیلی خیلی ریز هست
    سون بهتره
    روی ویندوز XP بازی اصلا لگ نداره. فقط روی 7 هست که مشکل داره

4. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها چه خبره اینجا . همه پستها مربوط به اجرای فیفاست . تاپیک نصب و اجرا جداست . خواهشا یکی اینجا رو مرتب کنه . ساعتی چند صفحه به این تاپیک اضافه میشه .

سلام دوستان
    من به تازگی بعد از حدود 10 سال (از زمان wining eleven) از PES به FIFA مهاجرت کردم و واقعا عاشقش شدم...

می تونم بگم که فوق العادست...روانی کرده منو...بخصوص این FIFA 13
    من Career Mode بازی میکنم...واقعا محشره...خود خود زندگیه...
    وقتی امروز ابروی پویول در برخورد با آرنج مهاجم حریف شکست داشتم دیوونه می شدم...!!! آخه تا این حد طبیعی ؟؟؟؟؟
    یا مثلا اینکه بدون سوت داور بازی رو شروع کردم و داور دستور داد دوباره شروع کنم...!!!!!!!!!!!
    من عاشق این طبیعی بودنشم...خیلی حال کردم وقتی دیدم کنترل توپ خیلی سخت و غیرقابل پیش بینی شده...کاملا حس میکنی تو زمینی !!!!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    البته من چون به دسته PES عادت داشتم دکمه های فیفا رو مثل اون تنظیم کردم و الان چند تا سوال دارم :
    من دکمه ها رو اینجوری تنظیم کردم :
    دکمه مربع = شوت
    دکمه ضربدر = پاس
    دایره = تکل و سانت
    مثلث=پاس عمقی
    RB یا R1 = سرعت
    RT یا R2 = کنترل توپ
    LT یا L1 = تغییر بازیکن - شوت چیپ
    LB یا L2 = کات شوت - دفاع هم تیمی
    ---------------------------------------------------------
    چطوری پنالتی بزنم و بگیرم ؟
    چطوری توپ رو بندازم جلو و استارت بزنم ؟
    تکنیک ها رو چطوری اجرا کنم ؟
    چجوری تاکتیک ها رو اجرا کنم ؟ مثلا پرس شدید یا حمله همه جانبه مثل موقعی که عقبم ؟
    چطور دستی آفساید گیری کنم؟

.................................................. ........
    مرسی

1.موقع پنالتی زدن اون نوار سمت چپ پایین رو باید روی سبز نگه داری و شوت رو پر کنی . موقع زدن پنالتی یه نشونه مخفی روی دروازه هست . بعدش توی باید سریع با اون نشونه گیری کنی . توی قسمت skill games پنالتی ها رو بازی کن دستت میاد .
    2. شوک سمت راست رو فقط یه هر طرف بزنی توپ رو میندازه اونور .
    3.همون دکمه کنترل توپ رو بگیر و با شوک سمت راست میتونی تکنیک بزنی . توی help خود فیفا قسمت کنترل داره تکنیک ها رو .
    4.دو سری تاکتیک داریم . تاکتیک های تعریف شده و تاکتیک های تیمی . توی پد دسته دکمه پایین رو که بزنی میره واسه انتخاب تاکتیک تعریف شده مثل ضد حمله یا custom tactic و ... که باز با پد دسته اینا رو انتخاب میکنی . اگه بالا رو که بزنی میره واسه انتخاب تاکتیک های تیمی که لحظه ای هستن . مثلا دفاع هم به حمله اضافه بشه یا ...
    5.فکر نکنم داشته باشیم توی فیفا . فقط باید با کنترل بازیکنات افساید بگیری . البته این افسایدگیری توی قسمت تاکتیک تیمی هم هست که من یکی تا حالا استفاده نکردم . کلا از تاکتیک های پد بالا استفاده نمیکنم خیلی .

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

msaa برای لگ اف باشه که بهتره
    frame rate رو بزار رو 60 نتیجه رو اعلام کن
    میخوام ببینم همدردیم یا خیر آخه لگ من بخاطر افت فریم نیست یه لرزش خیلی خیلی ریز هست
    سون بهتره
    روی 60 گذاشتم حل شد.دمت گرمچه فوتبالی شده قابل قیاس با فیفا 12 نیست.
    Last edited by hamidkabiri6270; 12-10-2012 at 02:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

5.فکر نکنم داشته باشیم توی فیفا . فقط باید با کنترل بازیکنات افساید بگیری . البته این افسایدگیری توی قسمت تاکتیک تیمی هم هست که من یکی تا حالا استفاده نکردم . کلا از تاکتیک های پد بالا استفاده نمیکنم خیلی .

چرا. داره. البته باید دسته xbox داشه باشید یا اینکه با آنالوگ بازی کنید و فلش ها رو تنظیم کنید برای این کار ها.

توی بازی می تونید با استفاده از فلش ها ( جهت ها) یا همون D pad تاکتیک پیاده کنید. یکی از تاکتیک ها offside trap هست که به محض اینکه بزنین تمام بازیکنان خط دفاع می کشن عقب. عملا بدرد نمی خوره چون من هیچکسی رو ندیدم که استفاده کنه! چون دفاع کلا یهو وای میسته! در حدی که اگر اشتباه بزنی یهو مهاجم حریف با فاصله 600 کیلومتر میوفته جلو و تک به تک میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقا من دو تا سوال داشتم کیبدرد چه جوری مثل قبل میشه مثل قبلنا شوت یا d بود اینا وفیفا conficgمن بالا نمیاد خطا میده چه جوری تنطیم کنم
    کسی جوابه منو نمیده؟

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسی جوابه منو نمیده؟
    داداش منم همین مشکل کیبورد رو دارم ولی کسی جواب نمیده
    تایپک مشکلات نصب و اجرا رو میخوندی شاید مشکلت حل میشد برای config
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برو اینجا یکی از دوستان توضیح داده

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسی جوابه منو نمیده؟
    دوست من تنظیمات کلیدها داخل خوده بازیه نیازی به config نداره. برو settings-controls و بعد با زدن دکمه e برو رو منوی تغییر دکمه های keyboard. یادت نره سیو کنی!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    میگم گزارشگر عربی برای بازی هست؟؟
    یه درخواستی داشتم کسی تنظیمات مخصوص کیبورد را داره؟(همون تنظیمات کلاسیک و قدیمی که مثلا شوت دکمه d پاس s وسانتر a و....) اگه دارین ممنون میشم بدین بهم
    هنوزم منتظر جواب هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •