نه
من خیلی تو گوشی ها چرخیدم و از آخر رسیدم به همین S3
نکسوس 4 خیلی خوبه ولی بزرگترین عیبش کارت حافظشه
الان میخواستم ببینم با توجه به اینکه گوشی 32 گیگه و لوازم زیاد داره تا چه حدود می ارزه .. ؟؟
لوازمش رو میگه داخل یک کارتون دیگه اصل سامسونگ بوده
نه
من خیلی تو گوشی ها چرخیدم و از آخر رسیدم به همین S3
نکسوس 4 خیلی خوبه ولی بزرگترین عیبش کارت حافظشه
الان میخواستم ببینم با توجه به اینکه گوشی 32 گیگه و لوازم زیاد داره تا چه حدود می ارزه .. ؟؟
لوازمش رو میگه داخل یک کارتون دیگه اصل سامسونگ بوده
راستش اگه گوشی بدون خط و خش باشه ، باتوجه به اینکه کلی لوازم جانبی داره و 32 گیگه می ارزه !!!
سلام دوستان
یه سوال داشتم :
من می تونم روی اس ام اس هام قفل بذارم ولی اون اس ام اس براحتی قابل دیدن هست .
حالا من می خوام بدونم آیا راهی هست که مثل فایل ها در pc ،بعضی فایل ها یا مثلا برخی اس ام اس ها و ... رو هیدن کرد که اصلا دیده نشند ؟
با تشکر ... .
سلام
از نرم افزار قدرتمند شرکت Go استفاده کن :
در این زمینه پیشنهاد من : GO Sms
برنامه go sms pro یک قسمتی داره به اسم private boxکه میتونی روش رمز بزاری قسمت private contact شماره شخصی که بهت اس میده وارد کنی میره تو لیست برات مسیج میاد دیگه دیده نمیشه
Last edited by clau; 14-06-2013 at 23:17.
اینجا کسی خبر نداره سامسونگ دیروز خبرش تو سایتا بود که اندروید 4.2.2 برای اس 3 با تاخیر میده بیرون زمانش کی هست
من که دیگه طاقتم تمام شده همین رام آزمایشی اندروید 4.2.2 دانلود میکنم فلش میزنم![]()
Last edited by clau; 15-06-2013 at 00:35.
دوستان شاید این سوال تکراری باشه اما چون جایی جوابشو پیدا نکردم اینجا میپرسم : آیا S3 قابلیت ضبط مکالمات تلفنی رو داره ؟ اگه داره لطف کنید بگید چجوری ؟ و اگه نداره و باید نرم افزار خاصی روش نصب بشه لطف کنید و بگید چه نرم افزاری؟
یک سرچی توی گوگل بزنی چندتا برات میاره . این رو سرچ کن : android call recorder
من خودم این رو دارم و ازش راضیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
صدای هر دو طرف ضبط میشه ؟
خب معلومه دیگه ... تماس برقرار میشه شروع میکنه به ضبط کردن ... مکالمه ها ضبط میشه دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)