دوست عزیز مرسی ولی همه این کارا رو کردم نشد باز آبی لباسا .... چرا آخه باید اینجور بشه؟
دوست عزیز مرسی ولی همه این کارا رو کردم نشد باز آبی لباسا .... چرا آخه باید اینجور بشه؟
ممنون که اینقدر سریع جواب منو دادین و مشکلم حل شد!!!!
واقعا که!!!
سلام خسته نباشید
من pes2013 رو نصب و پچ 2.8 ریختم.پیراهن اکثرتیمها و لوگوی تیمها قدیمی یه شکل و فقط ازنظر رنگ باهم فرق دارند.
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری این مشکل حل میشه!
مرسی.
پچ شما به درستی نصب نشده دوست من ......
برید پوشه کیت سرور بخش mange یکبار چک کنید ببینید درست attach شده یا نه ؟
سلام دوست من...
ببینید شما یک پچ دست ساز خارجی نصب کردید اصول کار این هست که از سایت یا فروم تخصصی که در واقع ساپورت می کنه این پچ رو شما کمک بگیرید... همه کسانی که توی این تاپیک حضور دارن که از پچ دست ساز استفاده نمی کنن که دقیقا بدونن مشکل کجاست مسلماً تعداد کمی با شما وجه مشترک دارن... حالا از این تعداد کم باید اولا آنلاین بشن پست شما رو ببین بخونن اگه متوجه بشن اشکال از کجاست و تازه اگه خیلی حوصله کنن و بخوان راهنمایی کنن می بینید که احتمالش میاد پائین ولی اگه دقت کرده باشید جواب دوستانی که در مورد خود بازی هست سریع تر داده میشه چون به فرض من می دونم و میام و جواب میدم و مطمئن باشید اگر خودم نسخه PC بازی می کردم و از پچ استفاده می کردم و می دونستم اشکال کار رو ساکت نمی نشستم و حتماً سعی می کردم پاسخگوی مشکل شما باشم... در ضمن سوال پرسیدن در تاپیک یکی از تلاش های یوزرهاست برای حل مشکل نه تنها راه حل...
مرسی
ولی تو کیت سروس بخشی به نام mange ندیدم!
مرسی
بخش نیست یه فایل به اسم manager هست.
احتمالا مسیر نصب بازی در مسیر پیش فرض نبوده.بازی رو در چه مسیری نصب کردی و پوشه کیت سرور کجاست؟اون فایل manager رو هم در پوشه کیت سرور پیدا کن و فایل pes2013.exe رو attach کن.
کسی نمیدونه چرا فقط لباس اسپانیا تو این پچ خرابه؟ تو بیکام لجند![]()
دمت گرم قلبم داش وا ميساد ايشالا هفته ديگه لپتاپ رو عوض ميكنمنه مشكلی پيش نمياد راحت باش!!![]()
![]()
سلام دوستان
به یه نفر متخصص در بازی با بارسلونا نیاز دارم
کسی هست به من آموزش بده
به شکل حرفه ای![]()
خب دوستان بلاخره جناب جانکی برگشتن و کیت سرور رو آپدیت کردن فعلا برای پچ 1.02آماده کردن برای 1.03 هم بزودی آماده میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kitserver 13 by Juce & Jenkey1002
- Version 13.2.0.0
- Available module : afs2fs, afsio, lodmixer, speeder, ballsrv, sides, fserv, kserv
- Support : PES2013 demo 1, PES2013 v1.00, PES2013 v1.01, PES2013 v1.02
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shahi666; 29-01-2013 at 12:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)