آنتی ویروسی که تسک منیجر خاموشش کنه نه واسه لای جرز و نه در کوزه، خوب نیست! یعنی اصلا آنتی ویروس نیست!
شما باید مشخصات سیستم و آنتی ویروس رو بدی.
مثلا اگر pure kaspersky نصب کرده باشی، همین که تا اینجا اومدی و کامنت دادی، خودش خیلیه!
آنتی ویروسی که تسک منیجر خاموشش کنه نه واسه لای جرز و نه در کوزه، خوب نیست! یعنی اصلا آنتی ویروس نیست!
شما باید مشخصات سیستم و آنتی ویروس رو بدی.
مثلا اگر pure kaspersky نصب کرده باشی، همین که تا اینجا اومدی و کامنت دادی، خودش خیلیه!
برنامه خوبیه. سعی کنید از تنظیمات پیش فرض استفاده کنید و برنامه رو مجبور نکنید مدام این و اون ور رو اسکن کنه. یک بار کل کامپیوتر رو اسکن کرد، دیگه لازم نیس مدام اسکن کنه. آنتی بنر رو هم می تونید خاموش کنید.
و راه های دیگه.
با سلام.
نسخه بتای انتی ویروس و اینترنت سکیوریتی 2014 هم منتشر شده.
لینک دانلود مستقیم از سایت کسپرسکی :
اینترنت سکیوریتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتی ویروس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه نسخه های انتشار یافته بتا هست همواره مشکلاتی رو خواهند داشت.
عزیزانی که قصد دارن باگ های پیدا شده توسط خودشون رو گزارش بدن میتونن از طریق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من یه مشکلی دارم با کسپر اسکایم.وقتی می خوام لپتاپم رو وصل کنم به pc م از طریق مودمم،حتما باید آنتی ویروسم رو غیر فعال کنم تا به صورت home group بتونم mach بشم.
گزینه ای هست توی تنظیمات کسپر اسکای که بتونم هم آنتی ویروسم رو فعال نگه دارم و هم بتونم به صورت homegroup با لپتاپم شبکه بشم؟؟
سلام
به نظر میرسه حالش خوب نیست
هنوز چند ماهی از انتشار 2013 نگذشته رفته سراغ 2014
خب بابا بیا همون 2013 را سرو سامان بده بعد بیا نسخه جدید بده
ولی گرافیکش خیلی خیلی بهتر شده![]()
سلام محمد جان
شرکت کسپرسکی دلیل ارائه نسخه 2014 برای رفع باگ هایی که در ویندوز 8 وجود داره و هماهنگی بهتر نسخه 2014 با ویندوز 8 بوده است.
ای بابا کسپرسکی هم ظاهرش رو مثل نورتون مترویی کرد! avast هم همین کارو کرده.
ما تازه میخواستیم اعتراض بزنیم که رابط گرافیکی رو عوض کنن!
من شخصا ظاهر فبلی رو بیشتر میپسندم....حتی اوست و نورتون هم به نظر من ظاهر نسخه های قبل خیلی زیباتر و شکیلتر بود....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)