تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 421 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان . لبِ پائین رو به دندان گرفتن فقط مخصوص خانومهاست یا مردها هم میتونند انجام بدند ؟ مثال : یه نفر میگه پسر فلانی فلان کارِ بد رو انجام داده . شنونده میگه وای , نچ نچ و لبِ پائینش رو گاز میگیره . . یا وقتی بچه ای کار زشتی انجام میده , یه آدم بزرگ برای اینکه بهش بفهمونه کار زشتیه نگاهش میکنه و لبِ خودش رو گاز میگیره .

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان . لبِ پائین رو به دندان گرفتن فقط مخصوص خانومهاست یا مردها هم میتونند انجام بدند ؟ مثال : یه نفر میگه پسر فلانی فلان کارِ بد رو انجام داده . شنونده میگه وای , نچ نچ و لبِ پائینش رو گاز میگیره . . یا وقتی بچه ای کار زشتی انجام میده , یه آدم بزرگ برای اینکه بهش بفهمونه کار زشتیه نگاهش میکنه و لبِ خودش رو گاز میگیره .
    من فقط نظر شخصیم رو میگم اینکار مختص خانومهاست
    ولی اقایون در برخورد با بچه های کوچک بخاطر اون جلوه مزه ریختن و ادا بازی های خاص بچه ها میتونن استفاده کنند
    ولی اگر اقایی این حرکت رو در مقابل اقا یا خانوم دیگه ای انجام بده اونوقت بنظرم جلوه جالبی نداره و برداشت های بدی میتونه داشته باشه...

4. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سپاس از پاسخگویی شما. بنده از گناهکار بودن این شخص مطمئن هستم ایشان من را هم به کفر دعوت کرد که نپذیرفتم ولی می دانم خیلی ها توسط ایشان کافر شده اند افرادی که در گذشته نماز می خوانندند ولی حالا نمی خوانند. وظیفه شرعی بنده است که آبروی ایشان را ببرم و با ایشان مبارزه کنم وگرنه بنده هم مسئول گناهان افرادی که توسط ایشان به کفر گرویده می شوند خواهم بود. بنده به اندازه کافی به ایشان امر به معروف و نهی از منکر کرده ام و ایشان گوش نمی دهند چون وجودش پر از صدای شیطان است. پس بنده باید به دنبال دو نفر شاهد باشم. آیا خود بنده شاهد به حساب می آیم یا به دو نفر به جز بنده نیاز است؟ آیا شهادت دو مرد در دادگاه برای به هلاکت رساندن این شخص کافی است؟
    به نظر من دنبال دردسر نباشین.

در ضمن اگه پیگیری کنید اون فرد یا خانواده اش رو نسبت به خودتون دشمن میکنید و ممکن باعث خطراتی بشه.

اگه خیلی احساس مسئولیت می کنید به حراست اداره ( در صورت وجود ) یا به کلانتری محل یا پایگاه بسیج یا اداره اطلاعات و... مشخصاتشون رو بدین تا خودشون پیگیر بشن.
    خودتون رو درگیر نکنید.

6. 4 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من فقط نظر شخصیم رو میگم اینکار مختص خانومهاست
    ولی اقایون در برخورد با بچه های کوچک بخاطر اون جلوه مزه ریختن و ادا بازی های خاص بچه ها میتونن استفاده کنند
    ولی اگر اقایی این حرکت رو در مقابل اقا یا خانوم دیگه ای انجام بده اونوقت بنظرم جلوه جالبی نداره و برداشت های بدی میتونه داشته باشه...
    + اگه بین دو تا آقا بعنوان شوخی باشه هم مشکلی نداره!! مثلا موقع امتحانـه یکی داره تقلب میکنه، رفیقش به شوخی اَووو میکنه

8. 3 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    یه موردی هست که من خیلی باهاش مشکل دارم و اونم اینکه :
    به دوستی پول قرض دادیم یا جایی رفتیم و شرط بر دنگی حساب کردن بودن( یا مادر خرج شدن) بعد طرفین به دلایلی فراموش کردن سهم خودشون رو پرداخت کنن و یا اینکه دوستمون کلا به روی خودش نمیاره به ما مقروضه!

من خیلی از طریق اس ام اس بهشون یاد اوری کردم که فلانی اگر امکانش هست تا هفته دیگه اون مبلغو برام بریز یا مثلن برای اینکه ناراحت نشن گفتم دوستان راستی سهم من از اون دفعه قبلی چیزی مونده که پرداخت کنم؟ ( به در گفتم دیوار بشنوه) اوناهم گفتن نه ولی ما باید سهممون رو بدیم بهت!ولی بعدش اصن انگار نه انگار!! هیچ کدوم به روی خودشون نیاوردن!

توی این شرایط باید چه کنیم؟ چه جوری بگیم طرف ناراحت نشه؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همونطور که دوستان هم فرمودند من هم نظر خودم رو عرض می کنم.

من شخصا از این کار کلا خوشم نمیاد چه برای خانم چه آقا ولی به نظرم این کار بیشتر مختص خانم ها است هرچند زیاد دیدم آقایونی که در شرایط مختلف این کار رو می کنند ولی زیاد جالب نیست به نظرم.

( برای اینکه به بچه کوچک بفهمونید هم می تونید براش سر تکون بدید و بگید که کارش خوب نبوده یا فقط می تونید بگید کارش خوب نبوده. به نظر من بچه های کوچک هم اگر بهشون بگید کارشون درست نیست خیلی بهترین قبول می کنند و یاد میگیرند اون کار رو انجام ندد دیگه )

موفق باشید

11. 3 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    به دوستی پول قرض دادیم یا جایی رفتیم و شرط بر دنگی حساب کردن بودن( یا مادر خرج شدن) بعد طرفین به دلایلی فراموش کردن سهم خودشون رو پرداخت کنن و یا اینکه دوستمون کلا به روی خودش نمیاره به ما مقروضه!

من خیلی از طریق اس ام اس بهشون یاد اوری کردم که فلانی اگر امکانش هست تا هفته دیگه اون مبلغو برام بریز یا مثلن برای اینکه ناراحت نشن گفتم دوستان راستی سهم من از اون دفعه قبلی چیزی مونده که پرداخت کنم؟ ( به در گفتم دیوار بشنوه) اوناهم گفتن نه ولی ما باید سهممون رو بدیم بهت!ولی بعدش اصن انگار نه انگار!! هیچ کدوم به روی خودشون نیاوردن!

چون بحث دوستی مطرحه و دوستمون برامون مهمه متاسفانه خیلی نمیشه برخورد مستقیمی داشت
    فقط میشه مثلا از دفعه بعد خوده شما بگید دوستان از این به بعد هرکسی خودش حساب کنه چون من خیلی فراموشکارم شرمندتون میشم بعد
    یا بگید از این به بعد هرکی خودش حساب کنه شاید فردایی نباشد حلال کنید ((از در شوخی ))
    دیگه اگر خیلی ناراحت کننده هست قضیه سریع یک قرار جور کنید و پیش دستی کنید و بگید ایندفعه قراره ایکس(یا ایکس و ایگرگ کلا اونایی که پول رو ندادن) حساب کنن تازه با دیر کرد (اینم با شوخی و خنده)

+

تجربه شخصیم میگه خدا نکنه به ادم پررو برخورد کنی! هرکاری بکنی : از در دوستی ، شوخی، قهر، کنایه و...اصلا انگار نه انگار! هیچی هم بهشون برنمیخوره کلا تحت تاثیر بعضی اخلاقهای خنثی قرار میگیرم من

13. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

سلام

تو این شرایط چندین راه کار هست که به نظرم جواب میده.

اولیش : ولی اصلا جالب نیست.

دومیش : مظلوم نمایی کنید که یکی از دوستان هم چند روز پیش موضوعی در موردش ایجاد کرده بودند. خیلی ها رو دیدم وقتی طلبی دارند از کسی جوری برخورد می کنند که انگار اگر پولشون رو ندی دیگه هیچی ندارن. مثلا می کن به فرض چند نمونش رو میگم. میگند اجاره خونم عقب افتاده صاحب خونه می خواد وسایلم رو بریزه تو خیابون. یا بچم مریضه پول ندارم ببرمش دکتر. یا بچه هام یک ماهه گوشت نخوردند شوخی نمی کنم کاملا جدی عرض می کنم.

حالا اون حرف ها بیشتر برای طلب های بزرگ زده میشه. که به نظر من بدترین بدترین و بدترین راه ممکنه ! اصلا نمی فهمم چرا بعضی ها اینکار رو می کنند.

سومیش : اما راه سوم که می خوام بگم به نظر خودم بهترین راه هست. وقتی همتون با هم هستید بهشون بگید من حساب خودم رو اون روز دادم ولی شما هنوز پول اون روز که رفتیم بیرون رو ندادید.

رک و پوست کنده بهشون بگید که شما هم حساب تون رو بدید که کدورتی پیش نیاد بینمون. این برای زمانی هست که فکر می کنید از روی قصد نمی خوان طلب شما رو بدند.

ولی اگر واقعا بدون قصد اینکار رو انجام می دن و واقعا یادشون میره. بهشون بگید که اون شب انقدر شد حسابمون که X مقدارش مال من بود که حساب کردم X مقدارش مال Y هست که باید حسابش رو بده و X مقدار دیگش هم مال Z هست که هنوز حسابش رو نداده.

ولی در کل من خودم نظرم اینه که در مسائل اقتصادی حتی برای 100 تومان ( 100 تا تک تومان ) هم نباید تعارف داشته باشید و باید همون 100 تومان رو هم حتی از برادرتون و خواهرتون هم که باشند بگیرید.

کلام آخر اینکه اگر می بینید از قصد خودشون رو زدند به فراموشی شما هم خیلی راحت و آسوده بر گردید رک تو صورتشون حرفتون رو بزنید. اس ام اس و تماس و ایمیل و وی چت و وایبر هم گره ای از کار باز نمی کنه در شرایط شما.

موفق باشید

15. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

چون بحث دوستی مطرحه و دوستمون برامون مهمه متاسفانه خیلی نمیشه برخورد مستقیمی داشت
    فقط میشه مثلا از دفعه بعد خوده شما بگید دوستان از این به بعد هرکسی خودش حساب کنه چون من خیلی فراموشکارم شرمندتون میشم بعد
    یا بگید از این به بعد هرکی خودش حساب کنه شاید فردایی نباشد حلال کنید ((از در شوخی ))
    دیگه اگر خیلی ناراحت کننده هست قضیه سریع یک قرار جور کنید و پیش دستی کنید و بگید ایندفعه قراره ایکس(یا ایکس و ایگرگ کلا اونایی که پول رو ندادن) حساب کنن تازه با دیر کرد (اینم با شوخی و خنده)

+

تجربه شخصیم میگه خدا نکنه به ادم پررو برخورد کنی! هرکاری بکنی : از در دوستی ، شوخی، قهر، کنایه و...اصلا انگار نه انگار! هیچی هم بهشون برنمیخوره کلا تحت تاثیر بعضی اخلاقهای خنثی قرار میگیرم من

بله همینه دقیقا!!
    کلا انگار نه بهشون بر میخوره نه چیزی و من موندمو یه خرج سنگین ))
    امروز این ترفندو برم ببینم جواب میده یا نه

17. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان اگه بخوایم یه دختر خانومی رو یه جا سوار کنیم (بقولی بلندش کنیم طرف سنده قرار نیس باشه!) چی میتونیم بگیم ما پسرا؟ تورو خدا کمک کنید ممنون

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •