رفتم همون آدرسی که گفتین و تب driver رو انتخاب کردم و گزینه ی آپدیتو زدم که یک سوال میپرسه که از اینترنت پیدا کنه یا از خود کامپیوتر ، وقتی گزینه ی اولو میزنم مینویسه windows dterminate..... و فقط دکمه ی کلوز میاد!!!
چطوری آپدیتش کنم؟؟؟
رفتم همون آدرسی که گفتین و تب driver رو انتخاب کردم و گزینه ی آپدیتو زدم که یک سوال میپرسه که از اینترنت پیدا کنه یا از خود کامپیوتر ، وقتی گزینه ی اولو میزنم مینویسه windows dterminate..... و فقط دکمه ی کلوز میاد!!!
چطوری آپدیتش کنم؟؟؟
سلام .
پادرا هستم گوشیم5800xmنوکیاسوهرکاری میکنم -- نمیشهشماره سریالش351531040509415 لطفا راهنمایی کنید
برای آپدیت باید از سایت Nvidia اقدام کنی. با هیتلر شکن ! هم باید بری. حتما تو بخشهای مربوطه همین فروم هست اونجا قشنگ راهنمایی میکنن شما رو.
وی پی ان دارم ولی نمیدونم از کجا...
میشه لینکشو بزارید؟
این لینکش برای 7 64 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه واسه من 32بیتی هست....البته الان پیداش کردم و دارم دانلودش میکنم امیدوارم درست بشه...![]()
دوستان همین الان دانلود تموم شد و آپدیتو نصب کردم و بازی راحت اجرا شد ممنون از همه....
فقط یک سوال واسم پیش اومده ، این درایور انویدیا رو که میخواستم آپدیت کنم یک گزینه ای به اسم لایسنس اومد روی صفحه که اوکی کردم و بعد آپدیت نصب شد.. میخواستم بدونم این مشکلی پیش نمیاره؟
یعنی ماکروسافت یا انویدیا نمیفهمن ویندوزم اصل نیست و بازی هام و ....
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
راستی بازی یکم کند اجرا میشه از کجا میتونم گرافیک بازی رو low کنم آخه هرچی میگردم واسه تنظیمات جایی وجود نداره!!!
آقا تنظیماتشو توی خود بازی پیدا کردم فقط یک مشکل بزرگ:
بالاترین کیفیتی که واسه تصویر انتخاب میکنم با پایینترین تنظیمات تصویر باهم هیچ فرقی نمیکنه!!!
یعنی وقتی تنظیماتو میزارم روی high کیفیت تصویر عالیه ولی بازی کنده....
وقتی هم که روی low میزارم بازم کیفیت عالیه و بازی کنده...
هیچ فرقی نمیکنه و بازی کنده چکار کنم که درست بشه؟
یه سری مفصلسر این قضیه توی تاپیکش بحث کردم میتونید برید ببنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+++++++++
ضمنا دوستانی که میخوان درایور مخصوص nvidia رو دانلود کنند میتونند از این سایت اقدام کنند:
محتوای مخفی:
Last edited by mehdy.z; 23-11-2011 at 21:59.
جالب بود ولی من نفهمیدم چطور بازی رو روون اجرا کنم؟!
یعنی راهی وجود نداره؟ آخه پیش نیازاشو دارم...
اگه اینجوریه پس نباید توی پیش نیازای بازی اون اطلاعات غلط رو میدادن که ما 10روز بشینیم پای دانلود بازی چون اصلا با اون سیستم ریکوئرمنتی که توی پک بازی نوشته شده نمیشه بازی رو اجرا کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)