هردوتاشون پخش میکنن ولی اگه به دفتر های خدمات ارتباطی مراجعه کنید خیلی بهتره و زود کارتون راه میاندازن !
هردوتاشون پخش میکنن ولی اگه به دفتر های خدمات ارتباطی مراجعه کنید خیلی بهتره و زود کارتون راه میاندازن !
سلام
من نفیسه هستم سوم تجربی درس میخونم
امسال اصلا حس و حال درس خوندن ندارم و همینطور انگیزه میشه یکی به من کمک کنه بهم بگه
که چجوری درس بخونم یا همون برنامه ریزی؟؟؟
من الان تو ازمون گزینه 2 شرکت کردم اصلا رتبه خوبی نمیارم
توروخدااااااا بگید چیکار کنم؟؟؟؟
سلام دوستان گل
امیدوارم جای درستی مطرح کرده باشم
من سال دیگه میخام برای دومین بار کنکور سراسری بدم
من کاردان علوم آزمایشگاهی هستم و هدف اصلیم قبولی تو کنکور کاردانی به کارشناسیه. الانم دارم خدمت رو می گذرونم
دیپلم اصلی من علوم تجربی هست که سال 84 گرفتم. اما امسال اومدم مدرک کامپیوتر رو تو شاخه کاردانش دوباره گرفتم و در واقع دو دیپلمه شدم.
میخواستم بدونم چطور باید از طریق کنکور امسال کامپیوتر رو تو دانشگاه پیام نور ادامه بدم؟ چون تو دفترچه که تازه اومده نوشته دیپلمه های کاردانش که پیش دانشگاهی نرفتن نمیتونن ثبت نام کنن...
آیا میخوام کنکور علوم تجربی رو شرکت کنم . ایا از همین آزمون میتونم رشته های کامپبوتر رو تو پیام نور ادامه بدم ( یعنی با دیپلم علوم تجربی شرکت کنم) یا حتما باید دیپلم کامیپتر باشه؟
به طور خلاصه من میخوام پیام نور کامپیوتر بخونم چکار کنم؟
یه سوال دیگه:
خواهر من امسال سوم دبیرستانه و میخوام کنکور رو آزمایشی بده ایا نیازی به د سوابق تحصیلی هست؟ اصلا میتونه ثبت نام کنه؟
راستی این که میگن میشه رشته پیام نور رو همزمان با یه رشته دانشگاهی دیگه خوند درسته؟ یعنی همزان با گذروندن مقطع کارشناس علوم آزمایشگاهی پیام نور کامپیوتر رو همخوند؟
ممنوم از وقتی که میزارین....
Last edited by davood.2008; 03-12-2011 at 09:22.
یعنی نمیخواد؟ مطمئنی؟ داستان نشه؟نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم سال دوممه ولی میتونم برم مدرسه یه امضا بگیرم بیام
تو که هیچی در مورد خودت نگفتی! نگفتی چی کتابی ها خریدی!
الان سومی و اگه درسات رو کامل بخونی کل مشکلاتت واسه کنکور 92 حله! تابستون هم دوم رو می خونی
شیمی و زیست رو باید 100 بشی! سعی کن کل دروس رو با معلم پیش بری! بعد تستش رو بزنی! نذار درسا رو هم جمع بشه! فیزیک هم الان باید فصل 2 باشی! فصل 2 رو اول از رو کتاب و جزوه بخون بعد تست بزن! قبل از امتحانات نوبت اول هم فصل یک رو بخون!
شیمی که فقط استوکیومتری فصل یک سخته و زیست ژنتیک فصل 8! ( کلی تست می یاد تو کنکور) ژنتیک رو با معلم پیش برو بعد اگه کتاب ژنتیک خیلی سبز یا گربه بخری! عالیه می شه هم تو معدلت تاثیر داره هم به درد کنکور می خوره!
سلام دوستان:
چه کتابی هست که سوالات کنکور های اخیر داخل و خارج کشور(آزاد وسراسری) همه درسها رو به صورت فصل بندی شده داشته باشه؟؟؟؟
سلام
آره داداشی مطمئن مطمئنم چون خودم برام سوال بود رفتم آموزش و پرورش حسابی سوال پیچشون کردم![]()
سلام
اگه فقط سوالای کنکور مد نظرتونه می تونین از دفترچه های سوال به همراه جواب تستی وتشریحی آزمونهای سال گذشته تا 90 که از600 تومن هست تا زیر2000 تومن رو از کتابفروشی ها تهیه کنین. که "راه اندیشه "(عربشاهی) داده بیرون وتازه غلطای سازمان سنجش رو هم گرفته!
ولی اگه سوالای درهم وبرهم مد نظرتونه می تونین کتابایی مثل" گاج"، " قلم چی" رو تهیه کنین که تو این کتابها سوالا به طور کلی هست و اگه کتابهای آبی رنگ قلم چی رو بگیری برای هر رشته رو جدا کرده که کدوم چند بار و چه سالی اومده وتکرار شده.
امیدوارم توضیحم کامل باشه
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
سلام
معمولن دفاتر پستی به همراه دفترچه می فروشن ولی پست بانکها خریدشون اینترنتی یعنی از خود سایته!
Last edited by زهـــZAHRAــــــرا; 03-12-2011 at 22:42.
سلام
چندین روز هست که پست زیر رو دادم کسی جواب نداد
ظاهرا" این تاپیک خیلی خیلی فعال هست، یه نگاه بندازید، ممنون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان پست دفترچه ها و کارت اعتباری رو میده ؟ پس چرا بچه ها رفته بودن گفتن همزمان با روز دانشجو دفترچه ها رو میدن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)