اگه کامل گزارش می کنه و وسط بازی چرت و پرت نمی گه یعنی درست شده
باید از اکسترا کنتنت این قابلیت رو بخری تا بتونی با بازیکنای اصلی بازی کنی .
اگه کامل گزارش می کنه و وسط بازی چرت و پرت نمی گه یعنی درست شده
باید از اکسترا کنتنت این قابلیت رو بخری تا بتونی با بازیکنای اصلی بازی کنی .
سلام آرمین جان.من نسخه قبلی رو برای pc دارم.یعنی همونکه قبل از 14 اکتبر اومده بود.برو تو تاپ پلیر با یه تیم دسته سوم بازی کن دفاع آخر تیم حریف مثل مسی همه بازیکنانت رو تا دروازت دریبل میکنه.خیلی شاهکاره بخدا همه شدن بارسا.البته میشه جلوشونو گرفت ولی خدایی سیمولیشن رو انداختن ته گل...
این نسخه نهایی هنوز این موارد رو داره یا درست شده؟
شما باید برید تو تنظیمات و ببینید بخش گزارشگر انگلیسی اضافه شده یا نه
دیشب بازی کردم؛ گزارشگرش اون اسپانیایی نبود؛ چون هر 30 ، 40 دقیقه یک حرفی میزنه و میخوابه؛ مشکل چیه؟ من که پچ گزارشگر رو تو ایمیج بازی ریختم، چرا بازم درست نشده؟
مطلب دوم رو هم گرفتم؛ دستت درد نکنه!
میشه یخورده بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؛ شرمنده، میخوام بدونم دقیقا باید چیکار کنم!؟ خیلی ممنون از راهنمایی خوبت!![]()
اگه من بازیم معمولیه احتمالا بازی شما در حد آماتور هست که همچین حرفی رو میزنین.حیف که نمیشه آنلاین بازی کرد وگرنه باهاتون از fifa94-fifa97-fifa98-fifa99-fifa2000-fifa2001-fifa2002-wining eleven3 و همینجور بیا بالا بازی میکردم بببینم کی بازیش معمولیه.![]()
عجب بازی توپیه
سلام دوستان
من بازی رو بالاخره تونستم نصب کنم
یه پچ هم دانلود کردم که تیشرت ها و لگوها رو درست کرد و یه پچ هم برای بهتر شدن گرافیک
حالا به نظرتون چه پچی برام لازم هست؟
چیزی که واقعا لازم هست رو بگید
ممنون
دقیقا یک صفحه پیش یکی از دوستان توضیح دادند
تو منوی اصلی بخش صدا گرارش هست
میتونی بری ببینی
شما چرا بهتون برخورد
یعنی قبول کردن واقعیت انقدر سخته ؟
محتوای مخفی: مخفی
یه پچ Pesedit 1.3 هست . اونو دانلود کنی همه چی اعم از تاری صفحه و نقل و انتقالات و لباسا و ..... درست میشه . به پچ دیگه نیازی نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)