تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 339 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تنها چيزي كه از حرفه اي بودن فهميدن پول قلمبه اي هست كه بايد رد و بدل بشه !!!
    جباري از توز بزرگ تر هست ؟ اقاي فتح الله زاده و مظلومي بايد از منچستر سيتي ياد بگيرن كمي !!! حالا اومدن 30 تومن جريمه كردن كثلا درست ميشه ؟ وقتي همين جوري الكي الكي ميلياردي پول دادن به جباري حالا اين 30 تومن رقمي هست ؟
    درسته جباري بازيكن خوبي هست و واقعا تحمل اينكه بره تو يه تيم ديگه بازي كنه واسه من سخته اما اينكه هر وقت هر كاري خواست بكنه و هرچي بخواد بگه درست نيست و بايد باهاش برخورد ميشد !! بايد 5-6 هفته حداقل از تيم اخراج ميشد ، جريمه مالي ميشد كه يكم اذيتش كنه نه 30 تومن و ميرفت رو سكو مي نشست تا بفهمن كه وقتي پول ميگيري ديگه بايد درست رفتار كني !! همين ميشه كه س فردا بقيه هم ميان از اين رفتارها مي كنن و باز بخشيده ميشن !!!
    ولي خب اين وضعيت درست شدني نيست تو اين فوتبال تا وقتي كه ول بي حساب به ادمايي ميدن كه نمي دونن حرفه اي بودن يعني چي ، تا وقتي كه مسئولين هم نمي فهمن فوتبال چيه و كلا حانه از پايبست ويرانست

2. 7 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اگه سه چهار هفته‌ای جباری رو محروم میکردن خیلی بهتر ازین بود که 30 ملیون جریمش کنن ، حداقلش بازیکن سالاریش کمتر بود

4. 4 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

باید بگم از رای باشگاه کاملا متاسفم!
    هر چند انتظارشو داشتم که فتح الله زاده ای که کلا دوست داره همه رو اشتی بده رای سنگینی برای جباری در نظر نگیره ولی نه اینکه فقط 1 جلسه محرومش بکنن؟!
    با این رای یعنی اقای جباری حرفت درست بود و باشگاه و ایضا هوارا از شما معذرت خواهی می کنیم!؟
    واقعا متاسفم!
    ولی حداقلش این قضیه باعث شد جباری هم حالا تا هر زمان که توی اس اس باشه برای من و خیلی از ابی ها بشه یه نیکبخت ثانی!
    می خواد بازی کنه یا نه ... توی دربی گل بزنه یا فقط راه بره!

6. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

وليد علي: حکم فيفا به نفع من است

بازيکن پيشين استقلال مي‌گويد مطمئن است که تصميم فيفا به نفع او خواهد بود.

وليد علي هافبک الکويت که در فصل جديد به عنوان اولين بازيکن کويتي به ليگ ايران آمد و با باشگاه استقلال قرار داد امضا کرد، زياد در اين تيم دوام نياورد و به دليل اختلاف با مسئولان باشگاه استقلال بدون هماهنگي تهران را به مقصد کويت ترک کرد.

مسئولان باشگاه استقلال معتقدند که وليد علي به تعهدات خود عمل نکرده و بايد تمام هزينه‌هايي را که براي او شده به باشگاه برگرداند، به همين سبب شکايتي را عليه وي به فيفا ارائه داده‌اند.

اين هافبک کويتي در گفت‌وگو با سايت رسمي باشگاه الکويت در واکنش به اين اقدام باشگاه استقلال گفت: ما پيش از اين عليه اين باشگاه ايراني به فيفا شکايت کرديم و در متن شکايت‌نامه خود آورده‌ايم که آن‌ها به سه بند قرارداد عمل نکرده‌اند، به طوري که تنها به مبلغ پيش‌ پرداخت به باشگاه الکويت اکتفا کردند و حقوق ماهيانه‌ام را پرداخت نکردند.

وي افزود: شکايت استقلال به فيفا فقط نوعي دفاع از خود است. آن‌ها در يکي از برنامه‌هاي تلويزيوني خود از من بازيکن نافرمان و عصيانگر ياد کردند. يک بازيکن وقتي کشورش را ترک مي‌کند و براي بازي به کشور ديگري مي‌رود با اين کار خود مي‌خواهد که پيشرفت کند و روز به روز نمايش بهتري را از خود ارائه دهد اما متاسفانه اين باشگاه ايراني اصلا به تعهدات خود عمل نکرد. به ويژه وقتي از اردوي تيم ملي کويت برگشتم رفتار اين تيم با من کاملا تغيير کرد به طوري که ديگر مرا را در ترکيب اصلي قرار ندادند. اين در حالي بود که من قبل از پيوستن به تيم ملي در ترکيب اصلي قرار مي‌گرفتم و نمايش خوبي را از خود ارائه مي‌دادم. حتي موفق به گلزني هم شدم.

وليد علي در ادامه مصاحبه‌اش مدعي شد که مسئولان باشگاه استقلال پس از بازگشت او از اردوي تيم ملي با تصميات "ظالمانه" خود ادامه کار را بر وي سخت کردند.

وي افزود: مطمئنم که تصميم فيفا به نفع من خواهد بود و بار ديگر اجازه بازي با الکويت در رقابت‌هاي بين‌المللي را به من خواهد داد. بار ديگر تاکيد مي‌کنم که براي لژيونر شدن بايد شرايط مهيا باشد اما متاسفانه اين باشگاه ايراني حتي ساده‌ترين و پيش‌پا افتاده ترين شرايط رار براي من مهيا نکرد.

ورزش 3

8. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مظلومی با بخشیدن جباری ثابت کرد مربی بزرگی نیست ، این افتضاح مدیریتی رو به جامعه استقلالی ها تسلیت می گم.

10. 3 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خداوكيلي هركي جباري رو از اين به بعد تو استاديوم تشويق كنه نه استقلاليه نه غيرت داره...آخه اين حكم بود دادن اينا من بعنوان طرفدار واقعي اس اس ميگم حاضرم تيمم از پرسپوليس بخوره تا باوجود اين آقا اونا رو شكست بديم من براي بار هزارم ميگم براي من اول تعهد و تعصب بازيكن روي تيم مهمه بعد مهارت و تخصص و درستشم همينه و السلام.

12. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

14. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

از این عکس معلومه که فرمالیتست......... این جوری به نظر شما آشتی می کنن؟

16. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض رای به کاپیتان محبوب استقلال

فرهاد مجیدی سال گذشته به عنوان محبوب ترین فوتبالیست جهان انتخاب شد اما علیرغم دعوت فدراسیون آمار و ارقام فوتبال، لغو مراسم باعث شد کاپیتان مجیدی همچنان منتظر جایزه خوداز این فدراسیون بین المللی باشد.
    او امسال هم در جمع برترین های فوتبال دنیاست. اگر هنوز به فرهاد مجیدی رای نداده اید، برای ثبت رای خود به لینک زیر بروید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ابتدا نام مجیدی را در لیست آسیایی ها پیدا کنید و او را انتخاب کنید. حالا به پایین صفحه بروید، و پس از وارد کردن کد امنیتی، رای خود را ثبت نمایید. به یاد داشته باشید از لیست بلند بالای پیش رویتان تنها می توانید یک نفر را انتخاب کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 4 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

یه راهی پیدا کنیــد بتونیم چند با رای بدیــم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •