تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 184 از 287 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خبر رو شنیدین ؟
    سایت wwe اعلام کرده است که kid rock و لیدر گروه pussycat dolls نیکول سکیرزینگر (Nicole Scherzinger) در رسلمینیا امسال برنامه خواهند داشت
    اعلام شده است که kid rock که 5 بار نامزد جایزه گرمی بوده است چندی از آهنگ های خود مثل cowboy..Bawitdaba و so hott رو اجرا خواهد کرد
    همچنین نیکول سکیرزینگر همانند سنت هرساله در قالب آهنگ america the beautiful که در آغاز رسلمینیا برگزار می شود برنامه ای اجرا خواهد کرد

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

24 بازی برتر تاریخچه ی رسلمنیا :

سلام

24 بازي برتر تاريخ رستلمنيا رو ميتونيد مشاهده كنيد .
    THE TOP 24 MATCHES IN WRESTLEMANIA HISTORY

1.
    “Macho Man” Randy Savage vs. Ricky “The Dragon” Steamboat for the Intercontinental Championship – WrestleMania III
    1986

در این بازی savage اینترکانتیننتال بود و باید از کمربندش در مقابل ریکی دفاع میکرد.

برنده ی بازی : Ricky “The Dragon” Steamboat

2.“Macho Man” Randy Savage vs. Ric Flair for the WWE Championship – WrestleMania VIII

در این بازی Savage دارنده ی WWE Champion بود و باید به مصاف Ric Flair میرفت.

برنده ی این بازی :Randy Savage

3.Shawn Michaels vs. Kurt Angle in an Interpromotional Match - WrestleMania 21

برنده ی این بازی : Kurt Angle

4.
    Shawn Michaels vs. Bret “Hit Man” Hart in a WWE Iron Man Match for the WWE Championship – WrestleMania XII

این بازی آیرون من مچ 60 دقیقه ای و بر سر کمر بند WWE Championship بود که بین برت هارت که دارنده ی این کمر بند بود و شان مایکلزانجام شد.

برنده ی این بازی : Shawn Michaels

5.Shawn Michaels vs. Razor Ramon in a Ladder Match for the Intercontinental Championship – WrestleMania X

این بازی بین شان مایکلز دارنده ی کمربند اینترکانتیننتال و رازور رامون انجام شد.

برنده ی این بازی : شان مایکلز

6.Bret “Hit Man” Hart vs. Owen Hart – WrestleMania X

برنده ی بازی : Owen Hart

7.Stone Cold Steve Austin vs. The Rock for the WWE Championship – WrestleMania X-Seven

بازی بین Stone Cold دارنده ی WWE Championship و THE ROCK انجام شد.

برنده ی بازی :STONE COLD

8.Hulk Hogan vs. Andre the Giant for the WWE Championship – WrestleMania III

بازی بین هولک هوگن دارنده ی WWE Championship و Andre the Giant انجام شد.

برنده ی بازی : Hulk Hogan

9.Stone Cold Steve Austin vs. Bret “Hit Man” Hart in a Submission Match – WrestleMania 13

برنده ی بازی : Bret Hart

10.“Macho Man” Randy Savage vs. Ultimate Warrior in a Retirement Match – WrestleMania VII
    برنده ی بازی :Ultimate Warrior

11.

Kurt Angle vs. Chris Jericho vs. Chris Benoit in a Triple Threat Match for the European and Intercontinental Championships – WrestleMania 2000

بازی بر سر دو کمربند بود.
    برنده ی بازی : برنده ی کمربند اینترکانتیننتال ,کریس بنوا و برنده ی کمربند اروپا , کریس جریکو

12.

Edge & Christian vs. The Hardy Boyz vs. The Dudleys in a Tables, Ladders and Chairs Match for the World Tag Team Championship – WrestleMania X-Seven

برنده ی بازی : برای هفتمین بار Edge & Christian

13.

Hulk Hogan vs. Ultimate Warrior for the WWE Championship and Intercontinental Championship – WrestleMania VI

در این بازی هوگن که دارنده ی کمر بند بود باید به مصاف Warrior میرفت.

برنده ی بازی :Ultimate Warrior

14.

Triple H vs. Shawn Michaels vs. Chris Benoit in a Triple Threat Match for the World Heavyweight Championship – WrestleMania XX

در این بازی باید تریپل اچ که دارنده ی کمربند WHC از کمربندش در مقابل برنده ی رویال رامبل یعنی کریس بنوا و شان مایکلز دفاع می کرد.

برنده ی بازی : Chris Benoit

15.Hulk Hogan vs. “Macho Man” Randy Savage for the WWE Championship – WrestleMania V

برنده ی بازی :Hulk Hogan

16.Kurt Angle vs. Chris Benoit – WrestleMania X-Seven

برنده ی بازی : Kurt Angle

17.Bret “Hit Man” Hart vs. “Rowdy” Roddy Piper for the Intercontinental Championship – WrestleMania VIII

برنده ی بازی : Bret Hart

18.

Stone Cold Steve Austin vs. Shawn Michaels with Mike Tyson as the Special Enforcer for the WWE Championship – WrestleMania XIV

برنده ی بازی : Sone Cold

19.Undertaker vs. Triple H – WrestleMania X-Seven

برنده ی این بازی : The Undertaker

20.The Rock vs. Hulk Hogan in an Icon vs. Icon Match – WrestleMania X8

برنده ی بازی : The Rock

21.
    Kurt Angle vs. Brock Lesnar for the WWE Championship
    WrestleMania XIX

برنده ی بازی :Brock Lesner

22.Undertaker vs. Kane – WrestleMania XIV

برنده ی این بازی :The Undertaker

23.
    Undertaker vs. Batista – WrestleMania 23

برنده ی بازی :The Undertaker

24.Shawn Michaels vs. Ric Flair, Career-Threatening Match – WrestleMania XXIV

برنده ی بازی :Shawn Michaels

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چه بازي هايي انجام شد تو رسل منيا 19؟
    تریپل اچ vs بوکر تی
    براک لسنر vs کورت انگل
    آندرتیکر vs بیگ شو & آر ترین
    و...

کلا رسل منیا خیلی قشنی بود
    رسل منیا 17 هم خیلی قشگ بود مخصوصا مسابقه استون کلد و راک که استون کلد راک باتم زد و راک هم استانر!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رسل منیا 20 هم بد نبود و خیلی مسابقه داشت ولی زیاد مسابقاتش جذاب نبود
    قشنگ ترین مسابقش بین براک و گلدبرگ بود که داور هم استون کلد بود مسابقه ادی و کورت هم بد نبود
    مسابقه 3 نفره بین شان و تریپل اچ و بنوا هم قشنگ بود
    مسابقه دیوا هم خیلی قشنگ بود!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه saman_dexter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا من الان فقط از رندی اورتون خوشم میاد !!! هر دفه دیدم این آندرتیکر رو داغون کرده ! من نمی گم بده ها ! ولی آندرتیکر الان خیلی کند شده و دیگه پیر شده !!! راستی بچه ها یه کشتی کج کار باحالی قبلا ها بود به نام استینگ ! صورتش رو سفید می کرد ! کسی خبری ازش نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا من الان فقط از رندی اورتون خوشم میاد !!! هر دفه دیدم این آندرتیکر رو داغون کرده ! من نمی گم بده ها ! ولی آندرتیکر الان خیلی کند شده و دیگه پیر شده !!! راستی بچه ها یه کشتی کج کار باحالی قبلا ها بود به نام استینگ ! صورتش رو سفید می کرد ! کسی خبری ازش نداره ؟

والا رندی توی چند مسابقه آخرش از جمله با
    undertaker , مثل ... داشت کتک ميخورد تا اينکه اون 2 تا احمق اومدن کمکش!!!

شما اون مسابقه shawn michael با bred hart که من معتادش شدم رو ببين حتما (ironman)
    اين فن هايی که اين 2 تا روی هم اجرا ميکنن اگه يکيش روی اين بچه ها اجرا بشه حتما توی wrestlemania با ما مانشون ميان !!!

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : اسمکدان

تاریخ برگزاری : جمعه ، 27م مارچ سال 2009

محل برگزاری : کرپس کریستی ، تگزاس

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

بدون هیچ گونه مراسمی [آتش بازی و ...] به ورزشگاه میریم و جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن .

مسابقه اول :: مارک هنری ، کینگستن ، ام وی پی ، سی ام پانک برابر کین ، فینلی ، شلتن بنجامین ، کریسچن

هفت تا از استار های حاضر در مانی اینده بنک داخل رینگ هستن و فقط یکی مونده که وارد بشه . سی ام پانک وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه . کریسچن و کوفی با هم درگیر میشن . کریسچن دوبار رسلاک میکنه اما هر دو بار کوفی سریعا بلند میشه . ریورسد بک البوء از کریسچن اما در جواب جامپینگ بک البوء دریافت میکنه . کمی بعد ، کریسچن تورنیدو دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی به بازی برمیگرده و سوپلکس میزنه . او جای خودش رو به پانک میده . پانک میاد و اسلینگشات میزنه . پانک به کیفی کهبالای رینگ معلق هست اشاره میکنه و سپس منتظر میمونه کریسچن از جاش بلند شه . پانک میخواد چندین مشت و کیک بزنه اما کریسچن از سرعت بالاش استفاده میکنه و یه ضربه ی محکم به صورت پانک میزنه . او ویپ میکنه و پانک میره برای یه پرش اما کریسچن به زیبایی تارانتورا لاک رو اپلای میکنه . پانک در میره و سپس میره بالای طناب ها و فلایینگ کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کریسچن جای خودش رو به فینلی میده . فینلی میاد و پانک رو میزنه . او میره برای یه حمله ی دیگه اما پانک ، فینلی رو روی شونه اش میبره و میخواد جی تی اس بزنه که کین بدون تگ وارد میشه و یه بوت به صورت پانک میزنه . سپس کین ، گلوی فینلی [که همتیمیش هست] رو میگیره و او رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . جیم راس با تعجب فریاد میزنه : " اینجا چه خبره ، کین و فینلی تو یه تیم هستن . " میریم برای کامرشال . پانک و بنجامین با هم درگیر هستن . پانک جای خودش رو به هنری و بنجامین جای خودش رو به کین میده . دو استار سوپر سنگین وزن وارد میشن تا با هم بجنگن . کین کلوزلاین میزنه . آپرکات از او . هنری جای خودش رو به ام وی پی میده . ام وی پی چند مشت و کیک میزنه اما او هم یه آپرکات دریافت میکنه . کین جای خودش رو به بنجامین میده . بنجامین میاد و خوب کار میکنه . او یه قفل رو اجراء میکنه و تماشاگرا ام وی پی رو تشویق میکنن . ام وی پی بلند میشه اما اسلم دریافت میکنه . کین دوباره وارد میشه [به جای بنجامین] . ام وی پی رو به گوشه ی رینگ میفرسته ولی ام وی پی نی اسمش میزنه . ام وی پی جای خودش رو به پانک میده . پانک به طرف کین - که در گوشه ی رینگ هست - میره و رانینگ نی میزنه . کین روی زانو هاش میره و سپس پانک کیک میزنه . پانک میره برای اسپرینگبورد کلوزلاین اما کین او رو تو هوا میگیره و یه چوکسلم قوی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : کین ، فینلی ، بنجامین ، کریسچن

بعد از مسابقه ، همه ی استار ها میرن داخل رینگ و درگیری رخ میده . کریسچن میره و یه نردبون برمیداره . او با نردبون همه رو میزنه و سپس نردبون رو وسط رینگ تنظیم میکنه . کریسچن میره بالای نردبون اما در همین لحظه هورنسواگل میاد و حواس او رو پرت میکنه . فینلی وارد میشه و نردبون رو کج میکنه . کریسچن میفته روی بقیه ی استار ها که بیرون رینگ وایسادن . فینلی و هورنسواگل میرن بالای نردبون وایمیسن و جشن میگیرن .

کامرشال .

ویدئویی از رایولری هاردی ورسز هاردی پخش میشه .

مسابقه دوم :: تو آن وان هندیکپ مچ :: جسی و فستس برابر بیگ شو

جسی و فستس داخل رینگ هستن و منتظرن حریفشون بیاد . بیگ شو وارد میشه و در حین ورود او ، هایلایت هایی از درگیریش با اج پخش میشه . بیگ شو وارد شده و مسابقه آغاز میشه . زمانی که زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد ، فسنس مثل همیشه به هم میریزه و به طرف حریفش [بیگ شو] حمله میکنه اما بیگ شو مشت و هدبات میزنه . جسی سعی داره کمک کنه اما چاپ دریافت میکنه . فستس هم چند چست چاپ میخوره . ساید کیک از بیگ شو . بیگ شو با زانو ضربه ای به صورت فستس میزنه و سپس او رو به بیرون پرت میکنه . جسی تگ میشه و میره داخل رینگ ، میره بالای طناب ها و شولدتکل میزنه اما تاثیری نداره و بیگ شو همچنان ایستاده . حالا فستس وارد میشه و حمله میکنه . کاور میکنه ، یک.. . بیگ شو بلند میشه و به فستس ، کی او پانچ میزنه . سپس به جسی چوکسلم میزنه . بیگ شو ، جسی رو بلند میکنه و به او هم کی او پانچ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : بیگ شو

کامرشال .

فیلم جدید جان سینا - 12 راندز - در حال حاضر روی پرده ی سینماست .

ویدئویی دیگه از درگیری های مت و جف پخش میشه .

در بک استیج ، مت هاردی حضور داره . مت میگه : " جف زمانی که جوون هم بود ، همین ابر های سیاه بالای سرش بودن . مسابقه ی ما در رسلمینیا 25 ، دقیقا همون چیزی هست که من سال ها دنبالش بودم . من اکستریم خواهم بود تا نشون بدم که جف یه بچه ی خودخواه هست . میدونم که جف الان در خودش داره آتیش میگیره اما من در رسلمینیا این آتیش رو خاموش خواهم کرد تا شاید ، شاید این ابر سیاه از بالای سر جف بره . "

کامرشال .

مسابقه سوم :: ری میستریو برابر چاوو گررو

ری میستریو وارد میشه . سپس شاهد ورود چاوو گررو هستیم . مسابقه آغاز میشه . چاوو تیک داون میکنه اما ری با استفاده از سرعتش به بازی برمیگرده و چاوو رو با یه هدسیزرز به بیرون رینگ پرت میکنه . چاوو به رینگ برمیگرده و ری میره بالای طناب ها اما چاوو هاریکنرانا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چاوو آپرکات میزنه و هدلاک میکنه . ری با چند کیک به بازی برمیگرده . چاوو تری آو ووء میزنه و سپس میره برای اسپیر اما موفق نیست و به میله های گوشه ی رینگ برخورد میکنه . ری ، اسپرینگبورد سنتن و اسپرینگبورد کراس بادی میزنه . دراپ کیک و هاریکنرانا از ری . ری میره برای سیکس وان ناین اما موفق نیست و چاوو میخواد تری آمیگوئز بزنه . چاوو سر سومین سوپلکس موفق نشون نمیده ولی بلی تو بک میزنه . چاوو میره برای فراگ اسپلش اما موفق نیست . ری بعد از جاخالی ، دراپ توء هولد میکنه و سیکس وان ناین میزنه . ری اسپرینگبورد اسپلش میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : ری میستریو

بعد از مسابقه ، ری میستریو بر میگرده و جی بی ال وارد میشه و بهش بیگ بوت میزنه . جی بی ال کمربندش رو بالا میبره و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن .

در بک استیج ، جان سینا دیده میشه که داره خودش رو آماده میکنه تا به رینگ بیاد .

کامرشال .

موزیک ورودی جان سینا نواخته میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سینا میره داخل رینگ ، میکروفون میگیره و بعد از کمی مکث شروع به صحبت میکنه : " همه میدونن که رسلمینیا چه ایونت فوق العاده مهمی هست . ویکی ، اج و بیگ شو هر کاری کردن تا من رو از این مسابقه دور کنن اما من بالاخره وارد این مسابقه شدم و در رسلمینیا عنوان قهرمانی سنگین وزن رو تصاحب خواهم کرد . " در همین لحظه موزیک بیگ شو نواخته میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . بیگ شو میره داخل رینگ ، میکروفون رو میگیره و میگه : " تو میتونی هر چقدر میخوای عشق من و ویکی رو مسخره کنی اما این رو نمیفهمی که این رابطه من رو قوی تر میکنه . برای اینکه من دهن تو رو ببندم ، تو رو در راء هفته ی بعد به مسابقه دعوت میکنم . " سینا قبول میکنه . بیگ شو میره تا رینگ رو ترک کنه اما سینا یکی از پاهای بیگ شو رو میگیره و بیگ شو بشدت به زمین [بیرون رینگ] برخورد میکنه .

راء ریباند پخش میشه .

مسابقه چهارم :: آر تروث برابر مت هاردی

آر تروث از بین تماشاگرا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود مت هستیم که تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . مسابقه آغاز میشه . لاک آپ میشن و مت بهتر کار میکنه . تروث میخواد به بازی برگرده اما مت الکتریک چیر میزنه . چند مشت ، البوء و دابل اکس هندل از مت . مت در گوشه ی رینگ کلوزلاین میزنه و میره برای بولداگ اما موفق نیست . تروث سعی داره بازی رو کنترل کنه اما مت به بازی برمیگرده ، میره بالای طناب ها برای یه پرش اما تروث بلاک میکنه و کورک اسکروء دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کورک اسکروء فور آرم از او . تروث میره برای یه حمله اما مت نمیذاره . مت میره برای توئیست آو فیت اما او هم موفق نیست . تروث میره برای اکس کیک اما مت جاخالی میده و توئیست آو فیت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : مت هاردی

ویدئویی از شان مایکلز پخش میشه .

آخرین ایونت امشب : قدردانی شان مایکلز از آندرتیکر خواهد بود !

مسابقه پنجم :: کارلیتو ، پریمو و بری بلا برابر جان مورسن ، میز و نیکی

کولونز به همراه بری وارد میشن . میریم برای کامرشال . شاهد ورود مورسن و میز به همراه نیکی هستیم . مسابقه آغاز میشه . پریمو و میز مسابقه رو آغاز میکنن . پریمو بهتر کار میکنه اما میز با یه البوء به بازی برمیگرده . داور حواسش پرت میشه و مورسن کلوزلاین میزنه . میز جای خودش رو به مورسن میده و این دو روی پریمو دابل تیم انجام میدن . کاور میکنه ، یک..دو.. . نی از مورسن . کاور میکنه ، یک..دو.. . پریمو ، جاء بریکر میزنه و کارلیتو رو تگ میکنه . کارلیتو میاد ، کلوزلاین و نک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما میز دخالت میکنه . میز و پریمو هم داخل رینگ درگیر میشن و سپس کارشون به بیرون رینگ میکشه . نیکی و بری هم با هم درگیر میشن و میرن بیرون رینگ . مورسن بعد از ریکاوری روی کارلیتو اسکول بوی رو اجراء میکنه ، یک..دو.. . مورسن میره برای سوپلکس روی کارلیتو اما کارلیتو کونر میکنه و بک استبر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

» برنده ی مسابقه : کارلیتو ، پریمو و بری بلا

بعد از مسابقه ، بری وارد رینگ میشه و پریمو و کارلیتو رو بقل میکنه . سپس به خواهرش - نیکی - میخنده .

کامرشال .

تبلیغی از کید راک پخش میشه .

در بک استیج ، جف هاردی دیده میشه . جف بسیار عصبانی هست . او میگه : " قبل از اینکه من بدنیا بیام ، مت ، تو روی این سیاره زندگی میکردی . تو بزرگ تر من بودی . اولش برام یخورده سخت بود . اما فهمیدم همه از این کارات دیوونه شدن . مت ، تو همه چیز من رو ازم گرفتی . پس منم ازت چیزی رو میگیرم ، من دیگه برادر تو نیستم ، نه الان ، نه هیچ وقت ! "

تز و جیم راس مسابقات رسلمینیا 25 رو اعلام میکنن .

کامرشال .

مسابقه ششم :: دیواس چمپینشیپ مچ :: ماریس © برابر میشل مک کول

ماریس وارد میشه . سپس شاهد ورود میشل مک کول هستیم . مسابقه آغاز میشه . مک کول و ماریس لاک آپ میشن و کم کم مسابقه به دعوا تبدیل میشه . کار به بیرون رینگ کشیده میشه و این دو بشدت همدیگه رو میزنن . سپس آروم به رینگ برمیگردن . تماشاگرا برای هر دو دست میزنن . مک کول تیک داون میکنه . ماریس سعی داره با چند کیک به بازی برگرده اما باز هم مک کول لگ تیک داون میکنه . مک کول با کمک طناب ها روی پای ماریس فشار وارد میکنه . ماریس ، مک کول رو به بیرون پرت میکنه . ماریس خودش هم میره بیرون رینگ و مک کول رو به دیواره ها میکوبه . کار به رینگ کشیده میشه و این دو باز هم با هم درگیر میشن . کمی بعد دوربین نشون میده که یه زن بالای طناب هاست و او با یه دراپ کیک ماریس رو میزنه . داور دستور میده زنگ رو بصدا در بیارن .

» برنده ی مسابقه : -

بعد از مسابقه ، دوربین دوباره نشون میده و مشخص میشه این زن گیل کیم هست . گیل کیم به مک کول ، استریتد جکت نک بریکر اسلم میزنه . سپس گیل کیم کمربند دیواس رو برمیداره و بالا میبره ، تماشاگرا او رو تشویق میکنن .

ایونت بعدی ، قدر دانی شان مایکلز از آندرتیکر .

کامرشال .

ویدئوی دیگه ای از فیلم " 12 راندز " پخش میشه .

موزیکی ناآشنا نواخته میشه ، فردی با لباس سفید دیده میشه که داره به رینگ میاد . او تمام حرکات آندرتیکر رو تقلید میکنه اما دوربین هنوز چهره ی او رو نشون نداده . اون فرد میره داخل رینگ ، کلاهش رو بر میداره و مشخص میشه که شان مایکلز هست . بیشتر تماشاگرا از این کار خوششون نمیاد و شان رو هو [بو] میکنن ، اما گروهی هم او رو مورد تشویق قرار میدن . شان میکروفون میگیره و درباره ی ساخته شدن دنیا صحبت میکنه [خیلی کوتاه] . سپس میگه : " آندرتیکر و من قسمت تاریک و روشن دنیا رو نشون میدیم . " شان موضوع رو به طرف رکورد میکشونه و میگه : " در رسلمینیا ، مرد شکست نخورده ، فینام بالاخره شکست میخوره و من پیروز میشم . " شان سرش رو پائین میندازه ، کمی بعد موزیک اصلی شان پخش میشه و او شروع به رقصیدن میکنه . در همین لحظه - در وسط رینگ - رینگ شکافته میشه [!] و آندرتیکر پای شان رو میگیره . شان ترسیده و سعی داره در بره اما نمیتونه . آندرتیکر پای شان رو گرفته و حالا خودش میاد روی رینگ و گلوی شان رو میگیره . او شان رو بالا میبره اما شان با کمک طناب ها از دست تیکر در میره و از رینگ خارج میشه . سپس شان در قسمت ورودی ورزشگاه وایمیسه و موزیکش بار دیگه نواخته میشه . شان دوباره شروع به رقصیدن میکنه و آندرتیکر او رو از داخل رینگ نگاه میکنه .

-----------------------------------

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی بچه ها یه کشتی کج کار باحالی قبلا ها بود به نام استینگ ! صورتش رو سفید می کرد ! کسی خبری ازش نداره ؟
    استینگ بیشتر تو wcw کشتی میگرفت و الان هم تو tna هست و قهرمان سنگین وزن این لیگ هم هست

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

راستی بچه ها یه کشتی کج کار باحالی قبلا ها بود به نام استینگ ! صورتش رو سفید می کرد ! کسی خبری ازش نداره ؟
    استينك الان تو ليگ TNA ipmact كمربند سنگين وزن تي ان اي رو داره.قيافشم همون جوريه.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

واقعا داره بازی ها مسخره میشه!!!!!!!!!!!!!!!!
    خدایا چی میشه بهترین بازیه تاریخ بشه بازیه Shawn Michels vs The Undertaker !!!!
    اگه این WWE فقط این یک بازی رو تقلبی نکنه واقعا فوق العاده میشه!!!!!!!!!!!!!
    فکرشم میکنم دهنم کف میکنه!
    فکر کن 3 تا سوییت چین موزیک میزنه شاون آندرتیکر Hell's Gate میزنه
    واقعا جالب میشه!
    یا اگه بشه تیکر از بالای نردبون به شاون تومپ استون بزنه خیلی حال میده ( آرزومه آندرتیکر یک بار یک همچین کاری رو بکنه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •