تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 320 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

12 یک روز خوب میاد اینو میدونم

من نمیدونم این همه نا امیدی دوستان از کجا نشات میگیره؟آیا اگه ما هزار بار به بارسا ببازیم یعنی بی عرضه ایم؟یا تاکتیک مورینیو به درد نمیخوره؟نه دوستان همونجور که تو صحبتهای قبلی هم گفتم تیم اعتماد به نفسش رو مقابل بارسا از دست داده و در هر بازی ال کلاسیکو نسبت به قبل بهتر شده.بیاید یک کم منطقی باشیم نه اینکه از روی احساسات حرف بزنیم.من قبول دارم اگه یک سری بازیکنها رو نگه داشته بودیم و بعضی ها رو اصلا نخریده بودیم بهتر بود ولی حالا که در این شرایطیم فعلا و با همین مهره ها هم مطمئنم میتونیم بارسا رو شکست بدیم.پس بیاید امیدوارتر باشیم.

یک روز خوب میاد اینو میدونم

2. 2 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب این آزمون و خطاها همش به ضرره تیمه فقط شکست پشت شکست ریسکش زیاده هر گلی که رئال خورده سر اشتباه دفاع بوده اکثرشم ارسال از کرنر و کناره ها 2 گل بازی با مالاگا یه گل بازی با مایورکا گل اول بارسا همش ضربه سر به گوشه دروازه گل شده اگه مورینیو 2 نفر رو میذاشت کنار تیرکها اینطوری این گلهای مفت رو نمیخوردیم په په هم که فقط بلده کارت بگیره خدا رحم کرد اونجا داور ندید 10 نفره نشدیم گل دوم همه ریخته بودن سر مسی آدم به اون گندگی رو کسی ندید از دفاع تشریف آورد گل زد مورینیو مشکل اولش بازیکن درست و حسابی برای دفاعه الان میفهمه که اول فصل باید فکر دفاعش می بود به خریدش خب بوده اونم کونترائو بود هر چی مقابل بارسا تاکتیک بریزه جواب نمیده
    قبول دارم که مدافع خوب نداریم و مشکل خیلی حاده !!
    وسط رو نمیگیریم مسی میاد میزنه ! مسی رو میگیرن از کناره ها ضربه سر میخوریم

رائول نسبت به رئال متعصب بود مثل بازیکنانی که به تمیمشون متعصبن مثل استیون جرالد مثل پویول مثل جان تری( که الان بازیکنان قدیمی چلسی با ویاس بواس هم همین مشکل رو دارند نمونه اش هم آنلکا بود که ول کرد رفت یکی از تیمهای ژاپنی) دلیل جدایی رائول بد بازی کردنش نبود با مورینیو مشکل داشت جدا شد رفت شاکله خداوکیلی اشنایدر بهترین بازیساز برای رئال بود خوشم دلش نمیخواست بره اما مورینیو بیرونش کرد انصافا مگه روبن بد بازیکنی بود فان نیستلروی همینطور درنته و فن در فارت و گاگو الان رئال پر شده بازیکن پرتغالی چیزی مورینیو میخواست
    چرا انقدر مدافع به درد بخور جا به جا شد مثل لیشنایدر که یونتوس از لاتزیو خریدش گائل کليشي که به من سیتی رفت جاناتان مدافع سانتوز که رفت اینتر رئال سراغ یکیشون نرفت خصوصا این آخری که خیلی به درد بخور بود
    تنها تعصب رائول که کافی نبود
    این بازیکن مخصوصا تو اواخر قبل از اومدن مورینیو خیلی معمولی کار میکرد و اصلا تو حد و اندازه های خودش ظاهر نمیشد و حتی چندین سال بود که به تیم ملی هم دعوت نمیشد ! (برخلاف جرارد و پویول و تری )
    کاکا و اوزیل زمین تا آسمون فرق دارند تو میلان کاکا بهترین بازیکن اورپا بود اومد تو رئال مورینیو نابودش کرد آخه بازیکن به اون تکنیک و خلاقیت باید بشینه رو نیمکت جاش یه مشت بازیکن بی تجربه برن تو بازی گواردیولا یه خصلت خوبی که داره قدر بازیکناش رو میدونه خدا وکیلی اگه ژاوی هم الان تو رئال بودن به سرنوشت کاکا دچار میشد جاش هم وطن پرتغالی مورینیو میرفت بازی میکرد شانس آوردیم که هیگایین از رئال نرفت چلسی و میلان نشسته بودن به کمینش مورینیو بفروشه بره یه بازیکن پرتغالی دیگه بخره
    نمیشه گفت کاکا چون تو میلان اونطوری بود تو رئال هم باید همیشه خوب می بود و مورینیو باعث شده این بازیکن نیمکت نشین بشه
    تو همین تایپک خودمون از همون اوایل ورود کاکا به رئال که هنوز نیمکت نشین نشده بود ببین تو چند بازی کاربران گفتن که کاکا خوب بازی نمیکنه !
    در عوض اوزیل اون موقع عالی کار میکرد و مورینیو چاره ای جز نیمکت نشین کردن کاکا نداشت

در مورد اون پرتغالی بودن بازیکنها که نمیشه یک ایراد دونست ؟!
    الان 4 تا پرتغالی داریم که فقط په په یه مقدار مورد داره ! بقیه شون که خوب کار کردن

یه مروری به اول فصل تا اینجا بکنیم رئال همش 2 باخت و یه مساوری آورده کلا تو همه ی مسابقه ها تو جام قهرمانان که عالی بوده اما بارسا یه مساوی جلو میلان اونم تو نیوکمپ یه باخت جلو ختافه یه مساوی جلو والنسیا یه مساوی جلو سویا یه مساوی جلو اسپانیول کلا 1باخت و 4 مساوی پس انقدر مالی هم نیست که نشه شکستش داد
    نقطه همینجاست دیگه
    بارسا مقابل تیم های بزرگ از جون مایه میزاره ولی مقابل تیم های دیگه نه !
    البته تو اون 4 مساوی بارسا بیشتر از 50 درصد شانسشون هم دخیل بوده

4. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه michaelkp1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض رئال

نمیشه گفت کاکا چون تو میلان اونطوری بود تو رئال هم باید همیشه خوب می بود و مورینیو باعث شده این بازیکن نیمکت نشین بشه
    تو همین تایپک خودمون از همون اوایل ورود کاکا به رئال که هنوز نیمکت نشین نشده بود ببین تو چند بازی کاربران گفتن که کاکا خوب بازی نمیکنه !
    در عوض اوزیل اون موقع عالی کار میکرد و مورینیو چاره ای جز نیمکت نشین کردن کاکا نداشت

در مورد اون پرتغالی بودن بازیکنها که نمیشه یک ایراد دونست ؟!
    الان 4 تا پرتغالی داریم که فقط په په یه مقدار مورد داره ! بقیه شون که خوب کار کردن
    درسته خوب کار نکرده ولی دلیل نمیشه برداره بندازتش کنار الان همین رونالدو اصلا مثل فصل پیشش نیست خب باید اونم وردارن بندازن کنار دیگه همین په په مقصر گل اول که خوریم (اگه یادتم باشه گل دوم ال کلاسکیو قبلی هم خور به په په مسیرش عوض شد رفت تو دروازه) چقدر تو هر بازی داره سوتی میده بازی نیست که کارت زرد نگیره پس چرا مورینیو کنار نمیذارتش قبول کن مورینیو نسبت به بعضی بازیکنها خیلی بی انصافه همین مقاله ای که دوستان گذاشتند صحبتهای آقای رامون کالدرون دقیقا عین واقعیته دلم برای رائول میسوزه که از خونه خودش بیرونش کردند انصافا بعضی بازیکنان توی رئال حق آب و گل دارند مثل کاسیاس مثل رائول نمیدنم چرا کاکا با این وضع هنوز تو رئال مونده بگرده بره همون میلان چقدر از روزهای اوجش دور شده مورینیو مربی موفقی بوده ولی یه سری اخلاق داره که اصلا جالب نیست
    امیدوارم تو الکلاسیکو برگشت یه فکر درست حسابی بکنه اختلاف 2 گل لازم داریم

6. 2 کاربر از michaelkp1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

زیدان: مگر دیوانه ایم که مورینیو را عوض کنیم؟ / دو تیم بزرگ هستند که یکی کمی بالاتر از دیگری است

در مقاطعی شما باید قید اصول را بزنید و برای برخی چیزهای دیگر تلاش کنید . روز چهارشنبه ، تاکتیک این تیم بود که بپذیرد که توپ را ندارد و راه های دیگری را پیدا کند .

سایت گل – زین الدین زیدان ستاره سابق فوتبال جهان در مصاحبه با روزنامه آس به حمایت از سرمربی رئال مادرید پرداخته است. او روزنامه اس را برای مصاحبه انتخاب کرده ؛ روزنامه ای که امسال به نسبت مارکا مواضع نزدیکتری با کلیت رئال دارد. این مصاحبه را به نقل از مرجع خبری رئال بخوانید:
    می دانیم که زیاد اهل مصاحبه نیستید ، چطور خودتان خواستار این مصاحبه شدید ؟
    از شب بازی کوپا برابر بارسلونا ، مدام به رئال مادرید ، مربی و بازیکنانش حمله شد . انتقاداتی که از سیستم مورینیو در مقابله با بارسلونا شد را نمی توانم ترک کنم . اگر تیمی که مقابل شما قرار می گیرد ، یک درجه از شما بالاتر باشد ، نمی توانید از سیستم همیشگی که داشته ایم استفاده کنیم . رئال مادرید 1-0 برده بود و هواداران خوشحال بودند چرا که از بارسلونا پیش افتاده بودیم . من در برنابئو بودم و نشنیدم که هیچ کس از سیستم مربی انتقاد کند . پیش از بازی ، همه نگران بودند که ترکیب رئال مادرید را کشف کنند اما پس از نیمه اول همه آرام بودند چرا که فهمیدند جواب داده است . سپس روی یک اشتباه ، پویول گلزنی کرد . اتفاقی که واقعا به ما لطمه زد .

خب ، چطور تیمی که آرام پشت درهای والدبباس تمرین می کند ، باز هم برای چندمین بار این اشتباه را تکرار می کند ؟
    ما تیمی بودیم که گلهای زیادی از روی ضربات آزاد نخورده ایم . آمار این را نشان می دهد و خوب بوده است . بازیکنان ، مربیان و هر کس دیگری هم این را می داند . بله ، آن یک اشتباه بود . همه تیمهای بزرگ در هر لحظه می توانند که چنین اشتباهی داشته باشند . اما برای من ، چیزی که آزار دهنده است این است که این حملات را به تاکتیک تیم در جریان بازی بشنوم . بی تردید کل مربیان دنیا هم می دانند که این تاکتیک درستی برای غلبه بر بارسلونا بوده است .

اما خود شما به عنوان یکی از اسطوره های تاریخ فوتبال هم می دانید که این سبک برای بازی کردن ، زیاد زیبا نیست .
    با شما مخالف هستم . زمانی می رسد که تنها زیبایی بازی این است که برنده باشید . در ابتدا شما باید برای بردن ، بردن و بردن بازی کنید . البته که باشگاهی نظیر رئال مادرید نیاز به زیبا بازی کردن هم دارد اما در شرایط فعلی و در مقابل یک حریف فوق العاده مشکل ، باید شرایط را طوری چید که پیروزی در اولویت باشد . چهارشنبه شب ، با سه مهاجم بازی کردیم که کارهای بزرگی صورت داده اند . تردیدی نیست که این طور نبود که پنجاه موقعیت ایجاد کنند اما حرکات خوب و بازی خوبی را ساختند .

یعنی رئال مادرید می تواند این گونه بازی کند و اتفاقی پیش نیافتد ؟
    چرا که نه ؟ چرا ؟ در مقاطعی حتی رئال مادرید هم می تواند که نتیجه را به سبک بازی ترجیح دهد . مادریدیسمو ها هم این حق را دارند که بگویند :" باشد ، حالا همه تلاشمان را می کنیم تا این بازی را ببریم و برخی چیزها را برایش فدا می کنیم . " نه تنها در فوتبال ، بلکه در زندگی انسان ها هم این اتفاقات می افتد . در مقاطعی شما باید قید اصول را بزنید و برای برخی چیزهای دیگر تلاش کنید . روز چهارشنبه ، تاکتیک این تیم بود که بپذیرد که توپ را ندارد و راه های دیگری را پیدا کند .

این به معنی محدود کردن توانایی های بازیکنان نیست ؟ پذیرش آن برای بازیکنان قابل قبول است ؟
    منظورتان از پذیرش چیست ؟ ما با سبک مشخصی بازی کردیم که در نیمه اول جواب داد . یک پاس بلند از سوی کریم ، یک شوت عالی از کریستیانو و گل ! ما جلو بودیم . قدرت رئال مادرید این است که بتواند در چنین سبکی هم بازیهایش را ارائه دهد . اگر بخواهیم خود را از این اسلحه محروم کنیم ، نمی توانیم راه را پیدا کنیم .

اگر نگوییم عصبانی ، واقعا ناراحت به نظر می رسید .
    برایم قابل درک نیست که برخی افراد در مطبوعات ، از رئال مادرید مورینیو انتقاد می کنند در حالی که در ابتدا خودشان از تاکتیک هایش تمجید کردند . چطور می توان پذیرفت که می گویند باید مربی را عوض کرد . مگر دیوانه شده ایم ؟ آن هم وقتی که با مورینیو خوشبخت هستیم ، او مربی ایست که خوب درگیر کار می شود و یک رئال مادرید قدرتمند تر ساخته است . حمله کردن به مورینیو ، حمله کردن به رئال مادرید است . من زیاد به والدبباس می روم و با چشمان خودم می بینم که با بازیکنان چطور کار می کند . مورینیو یک شخصیت بزرگ برای رئال مادرید است . او شخصیت زیادی به تیم داده است . نمی توان تصور کرد که چه میزان توان فنی به تیم ، پروژه و بازیکنان داده است .

همه در موردش مطمئن هستید ؟
    البته که همین طور است . برایم ناراحت کننده است که به او و به بازیکنان حمله می شود . آنها به خاطر کاری که کرده اند ، شایسته احترام در کل دنیا هستند . این همه انتقاد خصمانه را نمی فهمم .

از مورینیو دفاع می کنید ، از بازیکنان دفاع می کنید ، چرا ؟
    مورینیو در حال ساختن راه های رسیدن به موفقیت است . به آماری که تیم از زمان حضور او کسب کرده نگاه کنید ، فوق العاده هستند . همه عالی . او عامل اصلی این آمار است . برای آنهایی که نسبت به تلاشش برای باشگاه تردید دارند و می گویند او فقط دو سال در این جا بوده باید صادق باشم و بگویم که ترجیح می دهم دو ، سه سال در این جا باشم و دست به کار بزرگی بزنم تا این که ده سال دیگر باشم و هیچ کاری صورت ندهم . به اینتر میلان نگاه کنید که فقط دو سال در آن جا بود و هنوز هم وقتی که از آن زمان صحبت می کنید ، با احترام زیادی حرف می زند و اهمیت زیادی برای این باشگاه و دستاورد هایش در آن جا قائل است .

دوست داشتید که روزی مربی شما باشد ؟
    مطمئنا ، همچون تمام بازیکنانی که زیر نظرش کار کرده اند . درست است که سختگیر است اما باعث می شود که به دانش بردن برسید . او یک برنده است . ممکن است که شیوه هایش را دوست داشته باشید یا نداشته باشید ، اما می توانم حتم بدهم که همیشه از بازیکنانش دفاع می کند و حرفهای لازم را برایشان می زند . من حالا در جایگاهی هستم که به من اجازه می دهد که ببینم که دقیقا چه اتفاقی در والدبباس رخ می دهد و می توانم بگویم که می بینم کار ، عالی انجام شده است . همچنین اتفاقی که در حال حاضر رخ می دهد این است که دو تیم بزرگ هستند که یکی کمی بالاتر از دیگری است .

نظرتان در مورد حرکت په په در چهارشنبه گذشته برابر بارسا چیست ؟
    په په بازیکنی است که در این جا به ندرت کسی صدایش را شنیده است . یک فرد دوست داشتنی و بسیار مودب است . اما وقتی که وارد زمین می شود به دنبال بردن است و این عزمش برای برد می تواند باعث اشتباهاتی هم شود . طبیعتا خودش هم از اتفاقاتی که افتاده ناراحت است اما په په بازیکنی است که همه تلاشش را درون زمین می دهد و گاهی اوقات از حد و حدودش تجاوز می کند .

نظرتان در این باره که برخی می گویند په په با ارزشهای رئال مادرید ، سازگار نیست ، چیست ؟
    به آن افراد می گویم که نگاه کنید که په په چه دستاوردهایی برای رئال مادرید داشته است . مثل تمامی بازیکنان دیگر ترکیب ، می داند که وجهه رئال مادرید چه ارزشی دارد . درون زمین ، هر برخوردی که پیش می آید مربوط به درگیری های درون زمین است .

چه زمانی انتقاد از رئال مادرید مورینیو متوقف می شود ؟
    فوتبال مثل زندگی است ، مملو از چرخه هاست و شرایط عوض می شوند . من به عنوان یک بازیکن صحبت می کنم . به نظرم حمله به بازیکنان و مربی ، ناعادلانه به نظر می رسد . ناعادلانه است که پس از یک شکست ، سریال فوق الاعده موفقیت ها و پیروزی های پیاپی را زیر سوال ببریم . همین طور بامزه هم است چرا که آنهایی که می گویند که مسی و برخی بازیکنان دیگر بارسلونا خودشان نبودند به این معناست که مورینیو سیستم درستی را مورد استفاده قرار داده است . این باعث شده بود که کار برای انها خیلی مشکل می شود .

نظرتان در مورد انتقادات از کریستیانو چیست ؟
    مردم باید بفهمند که کریستیانو چه کسی است . او یک حرفه ای است که الگوی هر کسی است . هیچ کس نمی تواند به تعصب و عشق او به رئال مادرید تردید کند . دروغ است که می گویند خودخواه است .

اما وقتی که پس از گلش خوشحالی نکرد ، حس خوبی دیده نمی شد .
    خب که چه ؟ مگر او روز دیگری به خاطر پروازش مطرح نشد ؟ او شخصیت خاص خود را دارد که خیلی هیجان دارد . باید این را بپذیریم و او را همین گونه که هست دوست داشته باشیم ، با نقاط ضعف و قوتش . کریستیانو ، منافع بیشتری دارد تا معایب .

در پایان ، از کریم بنزما سورپرایز نشدید ؟
    او حالا توانایی هایش را نشان می دهد ، سخت تلاش می کند و فهمیده که در بزرگترین باشگاه جهان است و مورد اعتماد مربی و هم تیمی هاست و چیزهای زیادی یاد می گیرد . اما باید یک چیز بگویم : کریم هنوز جوان است و می تواند بهتر از این باشد .

خیلی ممنون زیزو .
    مرسی از شما

نیمار: در حال حاضر پاسخ من به بارسا و رئال، منفی است

در چند ماه گذشته شایعات مختلفی در مورد پیوستن این ستاره جوان به یکی از دو غول اسپانیایی منتشر شد

سایت گل- نیمار، ستاره سانتوس، اعلام کرد قصد ندارد در ژانویه از باشگاه فعلی اش جدا شود و به رئال یا بارسا بپیوندد.
    در چند ماه گذشته شایعات مختلفی در مورد پیوستن این ستاره جوان به یکی از دو غول اسپانیایی منتشر شد اما نیمار بار دیگر تاکید کرد که از بودن در سانتوس راضی است و در حال حاضر می خواهد در این باشگاه بماند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در حال حاضر، پاسخ من به هر دو باشگاه رئال و بارسا منفی است. من در حال حاضر به جدایی از سانتوس فکر نمی کنم. همه می دانند که بازی در یک باشگاه اروپایی یک رویاست اما من هنوز در این باشگاه کارهایی دارم که باید انجام دهم.
    من تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارم و می خواهم حداقل تا آن زمان در این باشگاه بمانم. هنوز نمی دانم در سال 2014 به اروپا خواهم رفت یا نه."
    نیمار به تازگی قراردادش را با سانتوس تمدید کرد و براساس این قرارداد جدید، به یکی از پردرآمدترین بازیکنان دنیا تبدیل شد.

8. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب انگار په په رو هم تا 15 روز از دست دادیم + دی ماریا هم نمیتونه برسه

یه خبر خنده دار تو سایت ورزش 3 هم بود که به نوعی به رئال مربوط میشه !!

درخواست ژاوي از نکونام: رئال را شکست دهيد

ژاوي از نکونام دعوت کرده است تا در جشن پايان فصل بارسلونا به نيوکمپ بيايد.

ورزش سه : پس ازگذشت چند هفته از بازی اوساسونا و بارسلونا روزنامه دی ناوارا اسپورت از درخواست ژاوی ستاره بارسلونا خبرداده است که از جواد نکونام بازیکن ایرانی اوساسونا خواسته است که رئال مادرید را در پامپلونا شکست دهند.

پس از پایان بازی جام حذفی نکونام و ژاوی در سالن منتهی به رختکن باهم صحبت می کردند و نکونام بتدا از ژاوی خواسته است که اجازه ندهند تا رئال قهرمان کوپا دل ری شود و ژاوی اطمینان داده است که این اتفاق هرگز رخ نمی دهد .

جالب اینکه ژاوی هم از نکو خواسته است که در بازی با رئال شکست را برای مادریدی ها رقم بزنند که با این نتیجه حتما بارسلونا قهرمان لالیگا خواهد شد. نکونام هم به ستاره بزرگ بارسا اطمینان داده که رئال در بازی با اوساسونا برنده نخواهد شد چون مردم پامپلونا که ضدیت ویژه ای با رئال دارند اجازه برد به مادریدی ها نمی دهند اما شرایط قهرمانی در لالیگا پس از باخت رئال در پامپلونا برعهده خود بازیکنان است .

در این خبر آمده که ژاوی از نکونام دعوت کرده است تا در جشن پایان فصل بارسلونا به نیوکمپ بیاید.
    -------------------------------------------------------------------------------
    پوکیدم از خنده !!!
    عوض اینکه ارزو کنن 5 تا بیشتر نخورن هنوز انتظار دارن رئال رو شکست بدن !
    به قول معروف :شتر در خواب بیند پنبه دانه که گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه

10. 9 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

محتوای مخفی: ... 
    نکونام بازیکن خوبیه و واقعا به درد تیم ملی میخوره
    ولی یه سری از این کارا میکنه که من اصلا خوشم نمیاد
    نکونام گفته رئال رو ببرید ژاوی گفته باشه
    ژاوی گفته رئال رو ببرید جواد گفته بعد ازون جا که جواد زرشک رو به اسپانیولی هنوز یاد نگرفته طبق نظر شاهد عینی همینجوری سری تکون میده
    دی استفانو :" یک مادریدیسمو ، هیچگاه نا امید نمی شود "

هنوز چیزی از دست نرفته است . زمان بازیابی آرامش است . نتیجه ای که حاصل شده اهمیتی ندارد . چیزی که با ارزش تر است این است که از تلاشهایی که داشته ایم نهایت بهره را ببریم و عسبانی نشویم . رئال مادرید با مورینیو ماه ها کار کرده تا بتواند به بهترین ها دست یابد . سه جام پیش روست ، ما نباید از کمک به تیم دست بکشیم ، حالا نه .
    حالا زمان انتقاد یا پیدا کردن مقصر نیست . من همیشه به تیمم افتخار کرده ام . وقتی که به نظر می رسد همه چیز در حد کمال است ، ممکن است که ناراحتی ها پدید بیایند . جمعیت نباید متفرق شود و ایمانش را از دست بدهد ، باید همه در کنار یکدیگر باشیم . نباید خشممان را بر سر همدیگر خالی کنیم .
    یکی از موثرترین اسلحه ها این است که بدون ترس به مصاف هر چالشی برویم ، که این چالش ، بازگرداندن نتیجه است . باید به بچه ها و مورینیو آرامش داد . امید کامل ، چرا که نه ؟ هر تیمی فرازها و نشیب هایی دارد .
    می توان اشتباهات را تصحیح کرد . تردیدی نیست که بالاخره راهی برای مهار بارسلونا هست . نیاز به یک بازیکن با توانایی های اینیستا در تیم است . حالا وقت آن رسیده که توانایی های تیم گواردیولا را بسنجیم و از طرفی به این بیاندیشیم که یک مربی شایسته و بسیار باهوش داریم . طبیعی است که در برابر بارسا وقتی گل مساوی را خوردیم ، تیم دیگری شدیم و نتوانستیم خودمان باشیم . اما حالا تیم باید با اشتیاق و انگیزه به میدان برود .
    ما یک تیمی هستیم که توانایی های تهاجمی بالایی داریم و می توانیم از ابتدا برای بردن بجنگیم . اما چهارشنبه این اتفاق نیافتاد . تیم پس از گلش عقب کشید در حالی که باید برای زدن گل دوم می جنگید .
    به هر حال من اعتماد کامل دارم . مورینیو برای چالش های بزرگ بزرگ شده ، شجاع است ، مثل کسی که باید مربی رئال مادرید باشد . هیچ گاه حمایت از او را انکار نکرده ام ، همیشه با او هستم . برایم ناراحت کننده است که همیشه مورینیو مقصر همه چیز است ، برایم به اندازه یک جوک بد ، بی مزه است .
    باید ایستاده با هم متحد بمانیم . هیچ گاه نباید نا امید شد . رئال مادرید یک تیم برنده است . تاریخ هم این را نشان می دهد . بیائید خوشبین باشیم . سخت نیست چرا که همه یک چیز را می خواهیم . خود را حذف شده نمی دانم ، هنوز 90 دقیقه مانده است .
    بارسلونا تیم بزرگی است ، خوب بازی می کند اما اگر آنها ما را در برنابئو شکست دادند ، ما هم می توانیم در نیوکمپ برنده باشیم . ما بارها باختیم . در بارسلونا هم می توان خوب بازی کرد و برد . یک مادریدیسمو هیچ گاه نا امید نمی شود .
    آلفردو دی استفانو - مدیر افتخاری رئال مادرید
    منبع:مرجع خبر رئال مادرید
    Last edited by CRIS Joon CR7; 21-01-2012 at 07:20.

12. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مربی سابق په په : :« مردانگی، رفتاری انسانی است و په په مرد است

بعد از انتقادات میچل، آلفونسو پرس و آلکورتا از په په، مربی سابق این بازیکن پرتغالی به دفاع از او برخاسته

سایت گل- مانوئل کاخودا، مربی پرتغالی دنیای فوتبال که در فصل 4-2003 در تیم ماریتیموی پرتغال مربیگری په په را برعهده داشت در صحبتهایی از «مردانگی» سبک بازی شاگرد سابقش دفاع کرد و په په را جوانی قابل تحسین نامیده

کاخودا مربی سابق په په در صحبتهایی به افه گفت:« مردانگی، رفتاری انسانی است. په په مرد است. و اکنون سعی می کنند تا رفتار او در لگد کردن دست مسی را تعبیر کنند. فوتبال پراز شرایطی این چنینی بین بازیکنان بزرگ است.»

این مربی پرتغالی در ادامه به یادآوریخطای گویکوئتسئا بازیکن اتلتیک بیلبائو در سال 1983 برروی دیگو آرماندو مارادونا و ضربه سر زیدان به سینه ماتراتزی در فینال جام جهانی 2006 پرداخت و مجددا به تعریف از په په ادامه داد.

کاخودا گفت:« په په جوان ستودنی است که هرزمان که به زمین می آید آماده مبارزه است و هرچه دارد به کار می گیرد.او به عنوان یک انسان کاملا می توانم بگویم که او پسر من است و از این بابت و به خاطر رفتار اخیرش احساس شرم نمی کنم. گاهی وقتها حتی یک بازیکن فوق العاده هم اندکی زیاده روی می کند.»

این درحالی است که این اولین باری نبود که په په رفتاری خشن داشت. قبل از آنکه په په در دیدار ال کلاسیکو دست مسی را لگد کند درسال 2009 هم برخوردهای خشنی با کاسکرو و آلبین داشته و اکنون کاخودا دراین باره گفت:« فرزندان من ، با اینکه اشتباه می کنند ولی همیشه فرزندان من هستند.»

این مربی 60 ساله در دفاع از مدافع خشن رئال چیزی کم نگذاشته است.

گزارش روز: بکام از مادرید تا لس آنجلس؛بکس در ال ای ماندگار شدند

بكام 36 ساله كه همراه با همسر و 4 فرزندش در محله مرفه‌نشين بورلي‌هيلز در غرب لس‌آنجلس زندگي مي‌كند گفت تصميمش براي ماندن در گلكسي را در آستانه سال جديد و در لندن نهايي كرد

سایت گل- با وجود چشيدن طعم قهرماني در MLS و پيشنهادهاي پرزرق برق از پاريس و لندن، ديويد بكام قراردادش را با لس آنجلس گلكسي تمديد كرد تا يك ماموريت جديد را به همراه گلكسي شروع كند. بكام، 2 سال ديگر خود را به گلكسي متعهد كرد تا علاوه بر پايان دادن به شايعاتي كه از زمان پايان قرارداد 5 ساله‌ قبلي‌اش با اين تيم به وجود آمده بود، علاقه‌اش به خانواده اش را نشان دهد.
    كاپيتان سابق تيم ملي انگليس يك روز بعد از تاييد بازگشتش به گلكسي، در استپلزسنترآرنا از انگيزه‌هايش براي ماندن در گلكسي گفت: «تا به حال هرگز نشده بود كه بعد از قهرماني (در MLS) دوباره در اين ليگ بازي كنم. مي‌خواهم اين حس را هم تجربه كنم و ببينم بازي در MLS به‌عنوان قهرمان چه مزه‌اي دارد. علاوه براين كار ما هنوز تمام نشده است. يك قهرماني براي من كم است.من بيشتر از اينها مي‌خواهم.» بكام كه 6 قهرماني در ليگ برتر انگليس را به همراه منچستر يونايتد تجربه كرده و در اسپانيا هم با رئال مادريد به اين افتخار دست پيدا كرده، در حالي به خاطر خانواده‌اش قيد بازي در اروپا را زد كه در ماه دسامبر تا پاي امضا كردن قراردادش با پاري‌سن ژرمن هم رفت.در واقع خو گرفتن خانواده و فرزندان بكام به زندگي در جنوب كاليفرنيا مانع از آن شد كه او در سال‌هاي آخر دوران حرفه‌اش يك بار ديگر بازي در اروپا را تجربه كند.خود او مي‌گويد راحتي خانواده‌اش آنقدر براي او اهميت داشته و در اولويت بوده كه خيلي راحت توانسته چشمش را روي پيشنهاد تيم‌هاي اروپايي ببندد:«بله، تصميم آساني بود.در سن و سال من، براي اينكه بتواني پيشنهادهايي كه داري را رد كني بايد همه چيز را مدنظر داشته باشي.من هم همين كار را انجام دادم اما براي من هميشه مهمترين چيز اين بوده كه كجا خانواده‌ام از زندگي‌اش لذت مي‌برد و شاد است.در 5 سال گذشته اينجا در لس‌آنجلس روزهاي خوشي داشتيم.كار من همين جا بود و فرزندانم هم از زندگي در اين شهر لذت مي‌بردند.همين براي من كافي بود تا تصميم نهايي‌ام را بگيرم.»
    بكام 36 ساله كه همراه با همسر و 4 فرزندش در محله مرفه‌نشين بورلي‌هيلز در غرب لس‌آنجلس زندگي مي‌كند گفت تصميمش براي ماندن در گلكسي را در آستانه سال جديد و در لندن نهايي كرده:«خانواده‌ام را جمع كردم وهمان جا به آنها گفتم كه چه تصميمي گرفته‌ام. مي‌دانم كه كلي شايعات درباره رفتن من از اين تيم و از اين شهر وجود داشته اما من و خانواده‌ام مي‌خواستيم به زندگي‌مان در لس‌آنجلس ادامه دهيم.اينجا آنقدر به ما خوش مي‌گذرد كه نمي‌توانيم تركش كنيم.»
    زندگي آمريكايي بكام از سال 2007 آغاز شد، زماني كه مادريد را با كلي جنجال و حاشيه در ازاي 32 ميليون دلار به مقصد لس‌آنجلس ترك كرد.او كه پيش از اين چندين بار به خاطرسفرهاي پي درپي ‌اش به انگليس براي به دست آوردن فرصت بازي در تيم ملي و بعد ازآن حضور موقت در ميلان – اتفاقي كه به مصدوميت شديد او منجر شد – از سوي هواداران گلكسي مورد انتقاد واقع شده بود بالاخره خيال همه آنها را راحت كرد.
    بكام دو ماه قبل براي اولين بار طعم قهرماني در MLS‌ را چشيد و به واسطه بازي‌هاي خوبش – به خصوص براي پاس گل‌هايش كه از اين حيث در ليگ دوم شد - در تيم منتخب فصل قرار گرفت.با اينكه قبول پيشنهاد پاري سن ژرمن مي‌توانست جام قهرماني لوشامپيونا را هم به ويترين افتخارات او اضافه كند، او به مالكان ثروتمند باشگاه پايتخت فرانسه جواب رد داد:«من عاشق فوتبال بازي كردن هستم براي همين هر پيشنهادي كه دريافت مي‌كنم مرا وسوسه مي‌كند اما براي من خانواده از هر چيز ديگري مهمتر است.نمي‌خواستم به خاطر خودم آنها را هم از شرايطي كه به آن عادت كرده‌اند دور كنم.خوشحال بودن آنها براي من مهمترين چيز است.» بكام قهرماني در MLS‌ را هم تجربه كرده اما آيا باز هم چيزي هست كه او براي رسيدن به آن انگيزه داشته باشد:«بله، هنوز كارهاي زيادي براي انجام دادن در اين باشگاه هست.اصلا اين يكي از دلايل اصلي من براي برگشتن به اينجا بود چون احساس مي‌كنم كه كارم تازه شروع شده است.بعد 5 سال، ديدن رشد تيم، اضافه شدن امتيازات بيشتر به ليگ، بيشتر شدن علاقه مردم به فوتبال، آمدن تيم‌هايي مثل رئال مادريد، بارسلونا و منچستر يونايتد به اينجا براي برگزاري اردوهاي پيش فصلشان همه و همه به تو انگيزه مي‌دهند كه بماني.من مي‌خواهم بخشي از اين روند رو به رشد باشم.»
    بكام كه بعد از اسطوره‌هايي مثل، پله، فرانتس بكن‌باوئر و يوهان كرويف(در دهه هفتاد)، بزرگترين ستاره‌اي بود كه در ليگ آمريكا بازي كرده معتقد است كيفيت بازي‌هاي MLS از زماني كه او به اين ليگ آمده سال به سال بيشتر شده است:«در يكي دو سال اول، بخش‌هاي به خصوصي از آن نااميد كننده بودند اما در دو سال اخير با آمدن كساني مثل تيري آنري، رابي كين و رافا ماركس خيلي چيزها تغيير كرده است. اينها بازيكنان بزرگ و بااستعدادي هستند پس تعجبي ندارد كه سطح ليگ بالا رفته باشد.همه مي‌دانند كه من در اينجا از يكسري امتيازات خاصي بهره مي‌برم و همين موضوع مرا هيجان زده مي‌كند. براي همين نمي‌خواستم و نمي‌خواهم از اينجا بروم.»

ششصدمین بازی کاسیاس برای رئال مقابل اتلتیک بیلبائو

دروازه بان رئال مادرید در حال حاضر ششمین بازیکن تاریخ رئال از نظر شمار بازی است

سایت گل- ایکر کاسیاس ، دروازه بان رئال مادرید ، یکشنبه در برابر اتلتیک بیلبائو به رکورد 600 بازی رسمی در رئال مادرید می رسد تا در یک قدمی رکورد 601 بازی فرناندو ایه رو قرار گیرد . دروازه بان رئال مادرید در حال حاضر ششمین بازیکن تاریخ رئال از نظر شمار بازی است که سیزدهمین فصلش در تیم اصلی را سپری می کند .
    پس از فرناندو ایه رو باید نفراتی نظیر فرانسیسکو خنتو (602) ، کارلوس سانتیانا (645) ، مانولو سانچیس (709) و رائول گونزالس (741) را بالاتر از خود داشته باشد که به نظر می رسد در این فصل به رتبه چهارم ارتقا یابد . کاسیاس در لالیگا هم با 438 بازی ، پنجمین بازیکن تاریخ رئال از نظر حضور در این تورنمنت است . او 118 بازی در چمپیونزلیگ ، 27 تا در کوپا ، 9 تا در سوپرکاپ اسپانیا ، 3 تا در جام باشگاه های جهان ، 2 تا در جام بین قاره ای و 2 تا در سوپرکاپ اروپا ، انجام داده است .
    بهترین رکورد او مربوط به فصل 02-2003 است که 55 بازی انجام داد . او در حال حاضر 31 سال دارد که با توجه به مدت باقیمانده از قراردادش با رئال می تواند تمامی رکوردها را بشکند . او چهار سال است که توسط کمیته آمار و تاریخ فوتبال به عنوان بهترین دروازه بان جهان انتخاب می شود .
    ایکر در تیم ملی اسپانیا هم با 127 بازی ملی ، رکورد دار است که می تواند این رکورد را همچنان بهتر کند.

14. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اون زمان که بارسایی ها پشت هم می باختن از رئال, به اندازه ی کافی رئال عقده هاش خالی شده. نیازی نیست ما چند سال پشت هم بارسایی هارو ببریم. چون رئال 86 بار بارسارو برده, بارسایی ها هم تازه دیشب به این تعداد برد رسیدن. مهم تاریخچست که برداشون برابره. مهم تعداد برده نه آخرین برد.
    رئال یه بازی رو ببره همه چیز به روند عادیش برمی گرده. تا الانم چیزیو از دست ندادیم.
    ببین دوست عزیز در حال حاضر کسی گذشته رو نگاه نمیکنه حالا چون ما یه برد 11 بر 0 هم جلو بارسا داریم بیاییم بگیم اشکال نداره یه روزم نوبت ما میشه اون زمان اونا عقده داشتن الان ما داریم شک دارید در این حرف
    مثل وضعیت الان استقلال و پرسپولیس یه زمانی برگه عوض میشه و دوران ما ماله ما میشه هر چند گفتم الان ما تنها تیمی که میتونه شکستمون بده بارسا هست بقیه تیمهای اروپایی باید بوق بزنن
    تمام دلایل انتقاد هم بر این هست که بد بازی میکنیم و بد میبازیم اگه یه بازی خوب و شناور و با برنامه بازی کنیم و ببیازیم هیچکس ناراحت نیست خوردیم به تکرار حتی خوزه هم نمیدونه چیکار کنه
    در ضمن نظر به صحبت دوست عزیز AMIR-AIRGUNNER باید بگم اگه اینقدر این بازی اهمیت نمی داشت برا طرفداران خواستار برکناری مورینیو نمی شدند چون تو تنها بازی که می بازه و بد بازی میکنه همین بازی هست

16. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازی های پیش روی رئال مادرید

رئال مادرید در هفته 22 لالیگا در روز شنبه ، 15 بهمن ساعت 22:30 به مصاف ختافه در استادیوم کولیسئوم
    می رود .هفته بعدش ، در روز یکشنبه 23 بهمن ساعت 24 ، رئال مادرید ، میزبان لوانته در برنابئو خواهد بود و هفته بیست و چهارم هم برابر راسینگ در برنابئو در روز شنبه 29 بهمن ساعت 22:30 برگزار می شود .
    رئال مادرید سه روز پس از بازی آخر به مسکو خواهد رفت تا در دور رفت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ ، به مصاف زسکا مسکو روسیه می رود . "

مدیر سابق بارسا :" دست بازیکن را شکسته و تازه می گوید اگر ناراحت شده است "
    بیا کردنش پیرهن عثمان

خوان گاسپارت ، مدیر سابق بارسلونا اعتقاد دارد که عذرخواهی په په به خاطر لگد کردن دست مسی ، خیلی سرد بوده است :" هنوز زمان برای عذرخواهی هست . حرفهایش کامل نبود . او گفت که اگر مسی ناراحت شده است . عجیب است ، داشت دستش را می شکست و تازه می گوید اگر ناراحت شده است . به نظرم این نوع عذرخواهی توهین آمیز بود و سبب کوچک شمردن این ستاره آرژانتینی شده شده است. او هنوز زمان برای عذرخواهی واقعی دارد ."

AS
    کریم به بازگشت برابر بارسا اعتقاد دارد
    "چندین بار نشان دادیم که در شرایط برابر قادر به مقابله با آنها هستیم."
    "همه چیز در نیوکمپ ممکن است."
    - کاسیاس ، 600 بازی
    در برابر اتلتیک به آن می رسد
    یک بازی تا هیرو
    افرادی که پیش رو دارد: خنتو،سانتیلانا،سانچیس و رائول
    MARCA
    ستارگانی که تعویض نمیشوند
    ایکر،راموس،ژابی و کریستیانو در هر ترکیب 11 نفره ای فیکس هستند
    تمام دقایق بازی کرده اند با اینکه مربی اعلام کرده بود در ژانویه ترکیب چرخشی است
    تنها راموس به دلیل مصدومیت یک بازی را از دست داد.

منبع:مرجع اخبار رئال

18. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو رو خدا این الان مثلا روزنامه طرفدار رئاله؟!
    روزنامه ای که میاد میگه چرا بهترین بازیکنامون، فیکس هستن؟!
    روزنامه ای که برای فروش، حاضره هرکاری کنه جز حمایت از تیم؟!
    ایکاش ما هم روزنامه های کاتالانی رو داشتیم که حتی وقتی میبازن، یه جوری به سود بارسا تمومش میکنن...
    اما اینجا با یه باخت، همه چی فراموش میشه...!

20. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •