تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 212 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

... ولی خدائیش روی ایکس باکس سخت تره سوروایول چون لاک اسیستانس نداره توی این مود... فعال نیست نشونه گیری سریع با آنالوگ سخت تر از ماوس هست... دلیلش همینه که تکی تا 34 سوروایو میشی منو داداشم به زور میرسیم به 27 توی رزیستانس
    دقیقا منم به همین دلیل این بازی رو با PC بازی می کنم !

یه مپ و یه متد جدید رو میگم برو انجامش بده ارمین .......تا 40 ما رسیدیم تو این مپ :

مپ seatown.......تمامی هر سه مهماتش نزدیک هم هست و در این مکان که من میگم بیس تشکیل بدین به هر سه دسترسی دارین.... .

میرین زیر طاق بازارچه.....یه sentory میذاری زیر طاق درست روبروی کوچه طولانی(که اخرش منتهی میشه به مهمات هوایی)و یه sentury رو هم میذاری اون طرف زیر طاق که متقاطع باشه با sentury قبلی(کنار ورودی پلکانی)
    یه نفر وایمیسه کنار sentury اولی و نفر دوم اون طرف......... با اینروش براحتی میتونین به wave های بسیار بالابرسین(wave 60 هم خیلی دور از دسترس نیس)
    وقتی هم heavy armor ها اومدن.......شروع به دویدن در مپ کرده(زیاد از نردبان و پلکان های خونه های مپ استفاده کنید) و باقی ماجرا............

راستی بهترین ترکیب اسلحه در این مپ :
    یه اسلحه lighting و اسلحه stalker که بهترین شاتگان و خوراک heavy armor هاس.... .البته با پکیج ریلود سریع... .

+

کسی هم خواست بیاد انلاین بزنه (تو ایکس باکس) بیاد که هواشو ما داریم و تو match نمیزاریم دست خالی بره بیرون....... .

.
    منم تو این مپ به ویو 19 رسیدم ! می دونم خیلی داغونه ولی خوب اون موقعه هنوز خفن بازی نمی کردیم الان هم فعلا حالش نیست بازی کنم مپ دووم رو رفتن رسیدم به ویو 20 که سر لجبازی با یه جاگرنیت خودمو به کشتن دادم

ولی کلا این مودش خیلی حال میده
    فعلا که منتظر آنلاینش موندیم ! (شیطونه می گه برو یه سی دی کی بخر و خودتو راحت کن)

2. 2 کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی جواب مارو نمیده؟
    چه طوری تو ایکس باکس مود Special Ops رو Co-Op بازی کنم؟دونفره split screen

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من Underground بازی می کنم تا 26 بیشتر نرفتم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز سیو این بازی 130 مگابایت هست !!! وگرنه بنده می ذاشتم براتون !
    150مگ؟
    اوپس
    من یه سیو 5مگی پیدا کردم،پس این نیستش
    هی وای من
    من که حوصله ندارم دیگه دوباره از اول برم

ویرایش:
    هی وای من،الان بازیو اجرا کردم دیدم همه چی سر جاشه
    ببینم مگه سیوا توی C ذخیره نمیشده؟عجیبا غریبا

بردیا من لول 50 خیلی وقته رسیدم رو ایکس باکس بازی می کنم متاسفانه
    ولی خدائیش روی ایکس باکس سخت تره سوروایول چون لاک اسیستانس نداره توی این مود... فعال نیست نشونه گیری سریع با آنالوگ سخت تر از ماوس هست... دلیلش همینه که تکی تا 34 سوروایو میشی منو داداشم به زور میرسیم به 27 توی رزیستانس
    اره با آنالوگ ناجوره
    من تا ویو 32 رفتم دیگه بابام اومدش با فحش بلندم کرد مجبور شدم برم خودمو بکشم

با پی سی چطوری میشه 2نفره بازی کرد؟
    باید شبکه کرد با یه لپ تاپ؟

2نفره تو مپا حالش خیلی بیشتره

6. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببینم مگه سیوا توی C ذخیره نمیشده؟عجیبا غریبا
    نه تو نسخه های قبلشیم همیشه تو پوشه خود بازی سیو میشه

main
    players
    یا همچین چیزی

8. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه the great killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

یه مپ و یه متد جدید رو میگم برو انجامش بده ارمین .......تا 40 ما رسیدیم تو این مپ :

مپ seatown.......تمامی هر سه مهماتش نزدیک هم هست و در این مکان که من میگم بیس تشکیل بدین به هر سه دسترسی دارین.... .

میرین زیر طاق بازارچه.....یه sentory میذاری زیر طاق درست روبروی کوچه طولانی(که اخرش منتهی میشه به مهمات هوایی)و یه sentury رو هم میذاری اون طرف زیر طاق که متقاطع باشه با sentury قبلی(کنار ورودی پلکانی)
    یه نفر وایمیسه کنار sentury اولی و نفر دوم اون طرف......... با اینروش براحتی میتونین به wave های بسیار بالابرسین(wave 60 هم خیلی دور از دسترس نیس)
    وقتی هم heavy armor ها اومدن.......شروع به دویدن در مپ کرده(زیاد از نردبان و پلکان های خونه های مپ استفاده کنید) و باقی ماجرا............

یه اسلحه lighting و اسلحه stalker که بهترین شاتگان و خوراک heavy armor هاس.... .البته با پکیج ریلود سریع... .

+

کسی هم خواست بیاد انلاین بزنه (تو ایکس باکس) بیاد که هواشو ما داریم و تو match نمیزاریم دست خالی بره بیرون....... .

.
    من تو همین رده مپ dome می زنم خیلی سخته وقتی اون شیمیاییا میان مپ خیلی کوچیکه هرجا بری میری رو مین حالا درجه سختی های دیگه م بد نیستن من فقط دو درجه سختی اولو رفتم برم ببینم چی میشه

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام دوستان هنوز برای بخش multiplayer این بازی سی دی کی نیومده ؟؟؟

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام دوستان هنوز برای بخش multiplayer این بازی سی دی کی نیومده ؟؟؟
    باید بخری....................

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

خب بحث سی دی کی هست خوبه الان یکی بگه از کجا بخوام بخرم اطمینان میشه کرد نخوره پول رو؟
    بعد مورد دیگه کسی اینجا هست داشته باشه سی دی کی؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

+

.

من تک نفره تو این مپ تا ویو 26 رسیدم

یه ساختمون نزدیک مهمات نارنجک و.... هستش که طبقه دومش برای سنگر گرفتن عالیه
    فقط دو تا راه ورود داره یکیش از یه راه پله باریک از طبقه اول و یکیشم نردبوم میخوره از پنجره
    من طبقه اول رو مین گذاری میکنم،2تا سنچری گان میزارم بالا،یکی روبروی پنجره برای ورودی از نردبوم و یکی هم روبروی راه پله،خودمم وسطشو کاور میکنم از هر طرف بیان میزنمشون.وقتیم جاگرنیتا میومدن میپریدم بیرون تو فضای آزاد داغونشون میکردم
    ولی دیگه راند آخر مثل مور و ملخ ریختن سرم و تا اومدم یه خشاب عوض بکنم حتی با ریلود سریع،نشد دیگه
    ولی اونجا هم به نظرم عالیه برای سنگر گیری 2نفره.

14. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •