تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 645 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیزم هیچ فکر کردی که اگه برق بره و این چندین بار تکرار بشه دیگه به جای خراب شدن باتری لپ تاپ خراب میشه تازه من از همه ی اساتید شنیدم بهتره باتری روی لپ تاپ باشه
    آخه یکی دیگر از اساتید اطراف ما ، بمون گفت خب وقتی لپ تاپ خاموش میشه و سیستم هم وصله به برق ، خب

خراب میشه باتری. منم حال و حوصله قطع و وصل نداشتم، باتری رو دراوردم. ولی به قول شما بله، لپتاپ مهمتره
    Last edited by nirvana.12345; 07-03-2009 at 20:53.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخه یکی دیگر از اساتید اطراف ما ، بمون گفت خب وقتی لپ تاپ خاموش میشه و سیستم هم وصله به برق ، خب

خراب میشه باتری. منم حال و حوصله قطع و وصل نداشتم، باتری رو دراوردم. حالا ضمن ابراز خشوع در برابر اساتید

p30worldy ایشون از درجه استادی ساقط گردیده و کلیه راهنمایی های قبلیش هم به حالت تعلیق در می آیند.

آخه چیزی رو که گفتی تا حالا چندین بار تکرار شده و احتمالا تاثیر نا محسوسش رو هم گذاشته.
    دوست گلم ادابتور لپ تاپ سیستمه سویچینگ داره شما بزار روش باشه این حرف من نیست حرف شرکت های سازندشه اگه بگردی گفتوگوهای جالبی در باره ی حرف من پیدا میکنی که درستی اون رو تایید میکنه حالا خود دانی

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست گلم ادابتور لپ تاپ سیستمه سویچینگ داره شما بزار روش باشه این حرف من نیست حرف شرکت های سازندشه اگه بگردی گفتوگوهای جالبی در باره ی حرف من پیدا میکنی که درستی اون رو تایید میکنه حالا خود دانی
    خب معلومه که اساتید و دوستان p30worldy برای من ارجحیت دارند. همون طور که گفتی عمل میکنم ، اون آقا رو

هم از درجه استادی ساقط گردانده و کلیه راهنمایی های قبلیش رو هم به حالت تعلیق در میارم.

در طول روز که باهاش کار نداری در لب تاپ رو ببند و بزار رو دو ناتینگز که خاموش یا هایبر نشه
    خب این طوری که روشن میمونه، هایبر بشه بهتر نیست؟ منظورم مثلا حداقل 30 دقیقه کار نداشتن با لپتاپه
    Last edited by nirvana.12345; 07-03-2009 at 21:26.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب معلومه که اساتید و دوستان p30worldy برای من ارجحیت دارند. همون طور که گفتی عمل میکنم ، اون آقا رو

هم از درجه استادی ساقط گردانده و کلیه راهنمایی های قبلیش رو هم به حالت تعلیق در میارم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خب این طوری که روشن میمونه، هایبر بشه بهتر نیست؟ منظورم مثلا حداقل 30 دقیقه کار نداشتن با لپتاپه
    خواهش میکنم واسه 15 دقیقه معمولا sleep و بیشتر هایبر و یک روز معمولا خاموش کردن بهترین کاره

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خواهش میکنم واسه 15 دقیقه معمولا sleep و بیشتر هایبر و یک روز معمولا خاموش کردن بهترین کاره
    شرمنده کم سوادی به خرج میدیم، حالت sleep چه جور حالتیه و چه طور به وجود میاد؟ همون استند بای که نیست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شرمنده کم سوادی به خرج میدیم، حالت sleep چه جور حالتیه و چه طور به وجود میاد؟ همون استند بای که نیست؟
    چرا یه جور استند بای هم به شمار میره چون برق به سیستم میره و قطع نشده به وجود اومدنش هم کنار کلمه ی خاموش رو نگاه کنی و بزنی به وجود می اد

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چرا یه جور استند بای هم به شمار میره چون برق به سیستم میره و قطع نشده به وجود اومدنش هم کنار کلمه ی خاموش رو نگاه کنی و بزنی به وجود می اد
    log off منظورته؟ اگر آره یعنی بهتره به جای استندبای log off کرد ؟

ویرایش : نه فکر کنم منظورت دگمه خاموش رو کیبورد بود. اونجا یک دگمه هست با عکس یک خونه، تا حالا نمیدونستم

چیه، وقتی میزنمش اتفاقی نمی افته. اونجا رو هم که مربوط به پرسیدن نوع عمل دگمه هاست چک کردم.
    Last edited by nirvana.12345; 07-03-2009 at 21:52.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

log off منظورته؟ اگر آره یعنی بهتره به جای استندبای log off کرد ؟
    نه ما داریم درباره ی کلمه ی sleep بحث میکنیم

9. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

دوستان یکم مراعات کنید ... این تاپیک چت روم نشه ....
    مرسی
    ..............
    یعنی منظور اینه وقتی در رو میبندم روشن باقی بمونه؟

ضمنا استفاده چندانی بیرون از منزل ندارم و باتری هم معمولا بیرون است.
    اره بذار روشن بمونه ... کار لب تاپ اینه .. نگرانش نباش .... اگه مثلا یک ساعت باهاش کار نداری درش رو ببند و بذار همونجوری روشن بمونه
    باتری هم همون که بیرونه خوبه ...
    ولی سعی کن مثلا هفته ای یک بار از باتری استفاده کنی ... بذار شارژش خالی بشه ... بعد دوباره شارژش کن و حدود 80% درش بیار و بذار تا هفته ی بعد
    دوست عزیزم هیچ فکر کردی که اگه برق بره و این چندین بار تکرار بشه دیگه به جای خراب شدن باتری لپ تاپ خراب میشه تازه من از همه ی اساتید شنیدم بهتره باتری روی لپ تاپ باشه
    البته اونجوری ها هم نیست ...
    ولی اگه خیلی نگرانی یه محافظ بگیر خوب

........................
    اسلیپ هم معمولا خیلی پیشنهاد نمیشه

11. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یکم مراعات کنید ... این تاپیک چت روم نشه ....
    مرسی
    ..............

اره بذار روشن بمونه ... کار لب تاپ اینه .. نگرانش نباش .... اگه مثلا یک ساعت باهاش کار نداری درش رو ببند و بذار همونجوری روشن بمونه
    باتری هم همون که بیرونه خوبه ...
    ولی سعی کن مثلا هفته ای یک بار از باتری استفاده کنی ... بذار شارژش خالی بشه ... بعد دوباره شارژش کن و حدود 80% درش بیار و بذار تا هفته ی بعد

البته اونجوری ها هم نیست ...
    ولی اگه خیلی نگرانی یه محافظ بگیر خوب

........................
    اسلیپ هم معمولا خیلی پیشنهاد نمیشه
    دوست عزیزم ممنون از تذکرت ولی من که نفهمیدم چی رو گفتی چون بالاخره باید جواب کاربر رو داد و اگه یه بار دیگه متن تایپ شده رو بخونی متوجه میشی که من چی گفتم من گفتم اگه رو سیستم باتری نباشه و برق بره اونوقت لپ تاپ یه دفعه خاموش میشه و به هزارو یک جاش اسیب میرسه این در حالی که اگه باتری روش باشه خوب از اون استفاده میکنه واسیبی بهش نمی رسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •