تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 303 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان کمکم کنید :(
    مدل تلویزیون ما ue40d5500rr است بعد توی منوهاش پیدا کردن دیجیتالو اینا داره یعنی به نظر میرسه تو تلویزیون کارت دیجیتال هست که دیجیتالو بگیره بعد من طبق راهنمایی هاتون رفتم تو منوی مخفی همین local set و tuner رو عوض کردم ولی درست نشد بعدشم این front color رو دستکاری کردم یادم نمیاد چی بود :(
    حالا هر چی آنالوگم سرچ میکنم نمیگیره کمکم کنید
    بعد ریستم کردم درست نشده
    type:40a6uf0e
    localset: ed_iran
    model:ud5500
    front color:?

دوست عزیز
    تلویزیون شما مدل اروپایی است اگر در ایران زندگی می کنید طریقه فعال سازی زیر را انجام دهید و
    لطفا از دستکاری ورفتن به جاهای که کفته نشده اکیدا خودداری کنید

Front Color: U-T-C-BK مدل تلویزیونتان این است

این طریقه دیجیتال
    طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

اینم سایت دانلود فریمورتان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 24-03-2013 at 16:37.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام ...
    مشکل من av هست . من از hdmi استفاده نمی کنم ... من از ----- ماهواره کانالها رو میبینم . اگه بتونی راه حل برای av یا اعدادی که باید در قسمت acd target - acd result - white balance بدی ممنون میشم.... بعد این فریممور رو دانلود کردم و داخل فلش اینیستال هم کردم و به قسمت بروز رسانی برنامه هم رفتم ولی آپ نشد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا متین ممنووون ممنوون مشکل آنالوگ رو حل کردم tuner رو عوض کردم گذاشتم رو sec_atv اومد ولی میذارم رو auto وقتی خاموش میکنم تلویزیونو تا این منو پنهان بره و تنظیمات اعمال بشه بعد دوباره میرم تو منو پنهان tuner میره رو sec_tc یعنی خودش عوض میکنه بعد تو این حالت نه آنالوگا رو میشناسه نه دیجیتال ولی تو یه تلویزیون دیجیتال دیگه دیدم تنظیماتش tuner رو sec_tc بود هم دیجیتال میگرفت هم آنالوگ
    بعد نوشتید ch table اصلا چنین گزینه ای نیست بعد suboption هم اون گزینه ها که گفتید نداره ولی راستی این منوش فارسیم میشه فکر نکنم suboption رو نیاز داشته باشه بعد عکس منوشو میذارم ببینید لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون

Last edited by omidtimes; 25-03-2013 at 15:40.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام ...
    مشکل من av هست . من از hdmi استفاده نمی کنم ... من از ----- ماهواره کانالها رو میبینم . اگه بتونی راه حل برای av یا اعدادی که باید در قسمت acd target - acd result - white balance بدی ممنون میشم.... بعد این فریممور رو دانلود کردم و داخل فلش اینیستال هم کردم و به قسمت بروز رسانی برنامه هم رفتم ولی آپ نشد .
    دوست عزیز

در بهترین حالت white balance تمامی اعداد آن 128 می باشد . و acd result عدد اول آن 257 و باقی آیتمهای روشن سه تای اول 138 و سه تای بعدی 68 می باشد و معمولا acd target هیچ تغییری نمی کند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا متین ممنووون ممنوون مشکل آنالوگ رو حل کردم tuner رو عوض کردم گذاشتم رو sec_atv اومد ولی میذارم رو auto وقتی خاموش میکنم تلویزیونو تا این منو پنهان بره و تنظیمات اعمال بشه بعد دوباره میرم تو منو پنهان tuner میره رو sec_tc یعنی خودش عوض میکنه بعد تو این حالت نه آنالوگا رو میشناسه نه دیجیتال ولی تو یه تلویزیون دیجیتال دیگه دیدم تنظیماتش tuner رو sec_tc بود هم دیجیتال میگرفت هم آنالوگ
    بعد نوشتید ch table اصلا چنین گزینه ای نیست بعد suboption هم اون گزینه ها که گفتید نداره ولی راستی این منوش فارسیم میشه فکر نکنم suboption رو نیاز داشته باشه بعد عکس منوشو میذارم ببینید لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون

دوست عزیز

اینطور که می بینم منوهای شما بطور کامل باز نشده است یعنی شما کنترول مخصوص را ندارید. و اگر هم دارید واستفاده کردید منوهای شما محدوداست . tuner را بجای auto ببینید این کزینه را دارد SI-ATC2 روی آن بگذارید و اگر منوهایتان بطور کامل باز شود (با کنترول مخصوص) باقی مسایل نیز حل می شود

7. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز

در بهترین حالت white balance تمامی اعداد آن 128 می باشد . و acd result عدد اول آن 257 و باقی آیتمهای روشن سه تای اول 138 و سه تای بعدی 68 می باشد و معمولا acd target هیچ تغییری نمی کند
    ممنون از راهنمایت تصویر تلویزیون بهتر شد . فقط یه سئوال دیگه داشتم . با این کنترل سرویس ( مادر ) سامسونگ میشه این گیرنده دیجیتال رو تبدیل به auto کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان امكان تغيير رنگ زير نويس تو اين تلويزوينها وجود داره يا فقط بايد از همون رنگ سفيد استفاده كرد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان امكان تغيير رنگ زير نويس تو اين تلويزوينها وجود داره يا فقط بايد از همون رنگ سفيد استفاده كرد؟
    دوست عزیز

خیر از تلویزیون نمی شود تغییر داد باید به وسیله کامپیوتر این کار را انجام دهید

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمایت تصویر تلویزیون بهتر شد . فقط یه سئوال دیگه داشتم . با این کنترل سرویس ( مادر ) سامسونگ میشه این گیرنده دیجیتال رو تبدیل به auto کرد.
    دوست عزیز

tuner را بجای auto ببینید این کزینه را دارد SI-ATC2 روی آن بگذارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز

tuner را بجای auto ببینید این کزینه را دارد SI-ATC2 روی آن بگذارید
    چنین گزینه ای نداره ............ گزینه های دیگرش هم

AUTO
    SEC_---_TC
    SEC_TC
    SEC_TC3
    SEC_TC2
    SEC_T2T
    SEC_ISDB
    AVI_T2S2
    SEC_T
    SEC_SI2173
    NXP_HALF
    SEC_SA_NT
    SEC_JP
    SEC_CN
    ALPS_TCS

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •