باید گیم پلیشو برو بکس ویچر یا اساسین میساختن![]()
باید گیم پلیشو برو بکس ویچر یا اساسین میساختن![]()
قلعه رو فتح کن
من با beast mode رفتم تنهایی کل قلعه رو گرفتم
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
تو منوی امکانات تو قسمت Powers بیست مد رو انتخاب کن و بعد دکمه z رو بزن
بیست مد ندارم...حالا چیکا کنم؟(بجور گیر کردم
)
خوب شما مثلا می ری یه آرمور دراگون می سازی ، بعد لجندری اش می کنی ، ولی هیچ تقویتی نمی تونی روش بزاری یا حداقل تقویت قوی نمی تونی روش بزاری ، خوب به درد که می خوره اسمیتینگ ولی ارزش اصلی خودشو کنار اینچانتینگ نشون می ده، ولی اینکه وریور تا لول 51 بدون اینچانتینگ اومده این خیلی طبیعی مشکلی ام توش نیست
---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------
شما مطمینی که ورولف هستی ؟
شما باید بری تو شهر whiterun عضو companions بشی تا بتونی به بیست مد بری
اونجا رو هم باید با تلاش بری دیگه راهی نداره
من اونجا کلی مجیک و پوشن استفاده کردم تا تونستم فرار کنم
راهش هم یه راه زیرزمینی هست موقع فرار اونجایی که از یه نفر دارن اعتراف میگیرن
کلیدش دسته نگهبان هاست باید از جیبشون بزنی
دقیقا یکی از اون 2 تا نگهبانی که بعدا با دستگیر کردن کسی که کمکت کرد بری تو (اسمش یادم نیست همونی که از تو اشپزخونه ردت کرد) کلید رو دارن
کلید رو میگیری و فرار میکنی
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
اصل کاریش بیرون قلعست
کشتن اون یه مشت الف هم کاری نداره گفتم که من با بیست مد دروشون کردم با انسانی یکم سخته...!
کلم رو انداختم رفتم تو همشونر یختن سرم ولی آخر زدمشون.![]()
خونه از کجا و کی میشه خرید؟اجاره ای زیاده ولی خریدنی پیدا نکردم!
کوئست های Jarl ( شهردار ) اون شهر رو همشون رو انجام بده بعد میگه برو از Stewart من ( مشاورش ) یک خونه بخر تا تورو Thane کنم
لول class ـه Illusion رو به ببر بالا ( حدود 75 ) بعد اسپلش ( Invisibility ) رو برو از تو کالج وینترهولد بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)