تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 227 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من دیروز بازی رو تموم کردم. البته نسخه یک و دو رو بازی نکردم.
    به نظر من مهم ترین نکات مثبت بازی داستان جذاب، شخصیت پردازی عالی و دیالوگ های فوق العاده بود. حتی دیالوگ های پس زمینه هم تو ستادل جالب بودن.
    هنوزم صدای "تالی" وقتی با لهجه ی روسی می گفت "کیلا سالای" توی گوشمه. متاسفانه توی مرحله که رفتیم سیارشون رو نجات بعدیم آخر مرحله گول اون "گس" رو خوردم و اجازه دادم که کدشو آپلود کنه و وقتی به اشتباهم پی بردم که نژاد کواریین از بین رفته بود و تالی جون هم خودکشی کرد. تقریبا اشکم درامد.

بعد از مدرن وارفیر 2 تا حالا از یه بازی اینقدر لذت نبرده بودم.

2. 3 کاربر از ashitaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان که دارم مس افکت دو رو دوباره بازی میکنم واقعا به افتضاح بودن مس افکت 3 پی میبرم!
    تو تمام جهات به جز یکی دو مورد مثل سیستم مبارزات مس افکت سه یه افتضاحه به تمام معنائه! البته این بین توی سیستم مبارزه melee باید یه چیزی فراتر از افتضاح به کار برد!!
    اول از همه از گرافیکش شروع میکنیم که بعد از این همه سال تغییر و پیشرفت اون چنانی نمیبینیم! حتی جزئیات گرافیکی مثل تخریب و... توی 2 خیلی بهتر بودن... بدترین جاش که توی ذوق میزد اون صحنه ای بود که بعد از پایگاه گت ها شپرد با دسترویر ریپرها داشت حرف میزد...تقریبا میشه گفت ریپره از روز اولش هم سالمتر بود بعد از خوردن اون همه آتش سفینه ها! چیزی به نام تخریب تو این بازی جائی نداشت! توی نسخه دو باز یه تعداد جعبه بود که خراب مبشدن ولی اینجا از اونها هم خبری نبود! *_*
    موزیک ها زیبا بودن ولی صداگزاری بازی هیچ تعریفی نداشت...توی نسخه دو حتی میتونستی صدای دشمنها رو که موقعیتشون رو اعلام میکردن بشنوی مثلا taking cover..reload ... ولی توی این نسخه جز صدای شلیک گلوله از زمین صدا درمیومد از کاراکترها نه!!
    دیگه اثری از خون هم حتی نبود! توی نسخه دو چهره کاراکترها ضعیف بود و هیچ حسی رو منتقل نمیکردن و امید داشتیم که توی این یکی این قضیه اصلاح بشه ولی زهی خیال باطل!
    کمبود مراحل از نقاط ضعف دیگه بود که بدجور توی ذوق میزد...نزدیک 60/70درصد مراحل توی ستادل بودند و شامل خرید یه چیزی و تحویلش به یه نفر میشد!! فکر کنم شپرد پستچی میشد بیشتر به تفعش میبود!!
    دوستان اگه یادشون باشه توی نسخه دو حتی با اسکن کردن سیاره ها و رفتن به کهکشان هائی که حتی توشون ماموریتی نداشتی میتونستی ماموریت های جانبی جالبی پیدا کنی.
    تنوع دشمنها هم آزاردهنده بود که نمیشه زیاد به سازنده ها ایراد گرفت چون به جز ریپرها و چندتا سایبروس بدبخت کس دیگه ای رو نمیشد کشت و باید به اصطلاح هندی بازی میشد و اتحاد و ازاین حرفا........
    اون کروگان مونث که ته خنده بود! کروگان مذکر که فقط یه لباس تنش کرده بودن!!
    پایان بازی هم من چیزی نگم خیلی بهتره :| . اساتید گفته هارو گفتند.
    بقیه مسائل هم که برگرفته از نسخه های قبل بودند و هیچ نوآوری توشون دیده نمیشد!
    در نهایت باید به بیوار و صد البته به الکترونیک آرتز بابت اینگونه به پایان رسوندن افسانه شپرد تسلیت گفت و فقط تاسف خورد!
    البته به EA بیشتر چون با بستن دست سازندش بیووار و کم کردن بودجه عمده تقصیرها گردنه اونه!

درنهایت بگم که این فقط یه اظهار نظر شخصی یه طرفدار مس افکت بود (البته طرفدار تا نسخه 2 ـش)
    من نسخه های قبلی رو بازی نکردم اما قبول دارم که فیزیک بازی می تونست خیلی بهتر باشه. از نظر گرافیک هم برای من نورپردازی مشکل داشت، خیلی جاها یه طرف صورت تاریک بود و چیز زیادی معلوم نبود. نمی دونم برای همه اینتوریه یا نه. البته نکات مثبتی هم داشت مثل اشک ریختن شخصیت ها.

چهره ها به نظر من خیلی خوب طراحی شده بودن مثلا اول فکر می کردم "اساری"ها همه مثل همن اما بعد فهمیدم که مثل انسان ها قیافه ها شون متفاوته. البته تفاوت نقاشی های روی صورتشون رو نمیگم، چهره ها متفاوت بود.

سبک بازی "اکشن-رول پلی" هست. اینکه بیفتی دنبال کار مردم توی این سبک طبیعیه.

توی مرحله ای که میریم اون کروگن مونث رو نجات بدیم یه جایی فکر کنم یه کروگن مونث بدون اون لباس به یه سرباز سایبرس حمله میکنه و در میره. مطمئن نیستم اما فکر کنم با کروگن های مذکر خیلی تفاوت داشت.

مگن بازی 16 تا پایان متفاوت داره. راست میگن یا نه؟

4. این کاربر از ashitaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من نسخه های قبلی رو بازی نکردم اما قبول دارم که فیزیک بازی می تونست خیلی بهتر باشه. از نظر گرافیک هم برای من نورپردازی مشکل داشت، خیلی جاها یه طرف صورت تاریک بود و چیز زیادی معلوم نبود. نمی دونم برای همه اینتوریه یا نه. البته نکات مثبتی هم داشت مثل اشک ریختن شخصیت ها.

چهره ها به نظر من خیلی خوب طراحی شده بودن مثلا اول فکر می کردم "اساری"ها همه مثل همن اما بعد فهمیدم که مثل انسان ها قیافه ها شون متفاوته. البته تفاوت نقاشی های روی صورتشون رو نمیگم، چهره ها متفاوت بود.

سبک بازی "اکشن-رول پلی" هست. اینکه بیفتی دنبال کار مردم توی این سبک طبیعیه.

توی مرحله ای که میریم اون کروگن مونث رو نجات بدیم یه جایی فکر کنم یه کروگن مونث بدون اون لباس به یه سرباز سایبرس حمله میکنه و در میره. مطمئن نیستم اما فکر کنم با کروگن های مذکر خیلی تفاوت داشت.

مگن بازی 16 تا پایان متفاوت داره. راست میگن یا نه؟
    پایان های متفاوتی نداره. کلا 7 تاست. توی 3 تا زمین و کهکشان نابود میشن و شپرد میمره. توی 3 تا دیگه زمین سالمه و شپرد هم مرده و توی 1 دونه شپرد زندست زمین هم سالمه. البته این ها نمای کلیه. در یک سریش یارهات هم زنده نمیمونن.

6. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    چند باری دیدمش و واقعا عالی بود
    این کسی که این ویدئو رو تهیه کرده خیلی نکات ریزی از بازی دیده
    خب راستش با این استدلال هایی که داره میشه گفت بیشتر این چیزایی که اشاره میشه درسته
    حالا جدای از این نشون هایی که وجود داشت آخرای بازی یه جورایی از زبان خود اندرسون هم به طور مستقیم به این قضیه اشاره میشه. هر چند که براساس این تحلیل ها در اصل این اندرسون نبودش!

یه چیزی هم که برام جالب بود و بار اولی که بازیو تموم کردم بهش زیاد دقت نکردم این بود که وقتی آخر بازی اون سه انتخاب رو در اختیار داریم توی تصویر هر کدوم رو با یه رنگی نشون میده و در اصل ریپرها با این کار می خوان آخرین حیله خودشون رو برای فریب شپرد به کار ببرن...

ولی خب یه سری مشکل ها هم هنوز حل نشدن
    مثلا یکی اینکه در نهایت سه تا انتخاب وجود داره و در هر صورت همه هم همون سه انتخاب رو دارن. بعد جالبه میشه سیو قبلی رو اورد و راحت یه انتخاب دیگه داشت و نتیحه اونو دید! به نظر من باید جوری بودش که تاثیرات انتخاب های شماره قبلی بیشتر بود و کارکتر هر کسی جوری ساخته میشد که دیگه آخرای بازی راه اون مشخص شده باشه و اینجوری نباشه که مثلا یه نفر بره سیو قبلیش رو بیاره و راحت بعد از چند دقیقه پایان های دیگه رو هم ببینه!

پول مسعود جان. مس افکت 1 و 2 به خاطر این خوب بود که بایو ور در ساخت مجبور نبود حرف صد نفر رو گوش کنه.

بزار جزیان extended cut رو بگم برات: کیسی هادسون گفته ما فکر نمیکردیم اینقدر نیاز باشه این صحنه های اضافه و تقاضا زیاد باشه! (صحنه هایی مثل سرنوشت یاران، کهکشان،....) یکی از ضعیف ترین اظهارات تاریخ بازی های کامپیوتر! حالا چرا این اتفاق افتاد و این بخش کوچک حذف شد؟ همش برای سود بیشتر و معنا پیداکردن dlc ها صورت گرفته! برای مثال قبل از پخش بازی اعلام شد که در طول بازی راز پشت پرده کیپر ها فاش میشه! شما در طول بازی به codex ، مرحله و یا intel دست پیدا نمیکنی که در مورد کیپر ها باشه. وقتی به منشا کیپر ها پی ببری خود به خود به منشا ریپر ها هم میرسی. این بخش در بازی اصلی وجود نداشت و احتمال زیاد به صورت dlc بیااد. حالا شما تصور کن چند دیالوگ اضافی که به خاطر همین dlc به extended cut اضافه میشه. همه این ها باعث میشه که گیمر ها مجبور شن تمامی dlc هارو بخرن تا به همه چیز در extended cut برسن! در همین حین هم بایو ور یک سری تغییراتی که هوادارا میخوان رو میده و در نهایت extended cut میاد و خیلی از هواداران از خدا بی خبر رو راضی میکنه.
    خب مشکل اساسی همینه
    اون چیزی که مشخصه EA توی اینجور مسائل نقش اساسی داشته ولی خب نمی تونیم بگیم Bioware هم بی تقصیر بوده
    به طور کلی اشتباهات بزرگ اونا در این زمینه این موردها هستن:

1- انتشار اون dlc که جنجال به پا کرد و دیگه برای طرفدارا مشخصه که این فقط برای سرکیسه کردن اوناست و معلومه که باعث عصبانیت اونا میشه! خب درسته برای ما که همه dlc های بازی ها رو به طور رایگان تهیه می کنیم این برامون فرقی نداره ولی مشخصه برای خیلی ها این فرق داره....
    این dlc نیازی نبود که عرضه بشه و این می تونست راحت توی خود بازی قرار بگیره و یه چیزیه که جزو داستان بازیه و نیازه که همه اونو بدونن. تازه علاوه بر اون یه سری امکانات خیلی مفید هم اضافه می کنه مثلا یه اسلحه از طریق همین dlc بدست میاریم که اون قدر عالیه که به نظر من بهترین اسلحه بازی بود!

2- قرار دادن اکشن مد که دیگه واقعا شاهکار بودش! وقتی یه بازی رو از اول به عنوان اکشن نقش آفرینیه دیگه معنی نداره که یه دفعه همچین مدی برای اون گذاشته بشه. مسئولان EA فکر نکنم توی عمرشون اون نقش آفرینی های کلاسیک Bioware رو رفته باشن!
    هدف از این کار هم اینه که افراد بیشتری جذب بازی بشن و در نهایت EA پول بیشتری نصیب اون بشه که این واقعا یه کار خیلی حرفه ایه...

3- به نظرتون اصلا بخش مولتی پلیر نیاز بود؟! من که میگم این قسمت برای بازیی مثل مس افکت اصلا نیازی نیست ولی EA از طریق همین قسمت هم دنبال جذب مخاطب بیشتر و در نهایت بازم انباشته کردن پوله. این در حالیه که بعضی شرکت ها خود بازی ها براشون مهمتره و حاضر نیستن اصالت یه بازی رو با پول عوض کنن...

4- اینی که بخش مولتی پلیر توی سینگل پلیر تاثیر داشته باشه یکی از عجیبترین قسمت های بازی بود!
    شاید یکی نخواد بخش مولتی پلیر رو بره دلیل نمیشه که اون توی داستان بازی تاثیر بذاره!

5- این که سرنوشت افراد آخر بازی مشخص نمیشه و این کار از قصد بوده هم باز جزو شاهکارهای بازیه! نمی دونم آخه این چه سیاستیه. وقتی خیلی راحت میشه همون چیزایی که توی extended cut قراره روشن بشه همون اول توی خود بازی نشون بدن دیگه چرا باید دوباره برای درآمد بیشتر اون قسمت ها نشون داده نشن و بعد برای همین یه dlc منتشر بشه؟! خب طبیعیه همین باعث خشم طرفدار میشه...

در کل اون چیزی که مشخصه مس افکت سری هستش که پتانسیل خیلی بالایی داشت و داره مخصوصا در زمینه شخصیت پردازی و داستان که میشه گفت کمتر سری بازی هست که از این لحاظ اینقدر قوی باشه ولی وقتی EA به عنوان ناشر از راه های مختلف که اشاره کردم روی کیفیت بازی تاثیر می ذاره دیگه نباید توقع داشت که بازی حاشیه های زیادی نداشته باشه...
    واقعا دلم برای Bioware می سوزه که باید با سیاست های EA سر کنه

8. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اون که شما دیدید کروگان نیست. نژادی هست به اسم Yahg . توی مس افکت 2 Shadow broker DLC با یکیشون می جنگیم

10. این کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فروش نسخه XBOX 360 بازی مس افکت 3 از مرز 2 میلیون گذشت. همچنین این بازی در کنسول PS3 650000 نسخه فروش داشته و برای پی سی در حدود 400000
    Last edited by alirezajah; 29-04-2012 at 12:50.

12. 2 کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من در صفحه های پیش توضیحی در مورد پایان مس افکت نوشتم که از خودم بود حالا هم یک توضیح دیگری مینویسم که نظارت دیگری در مورد پایان بازیه که پس از خوندم نظرات یوز های مختلف به این جمع بندی رسیدم

این توضیحات قبلیم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکم پایانش رو عوض میکنم.

قضیه کنترل ذهن شپرد همچنان سر جاشه. در بازی 3 شخصیت تعیین کننده توسط ریپر ها به صورت ناقص به طوری که فرد باور نداره کنترل میشه ، کنترل ذهن میشند: سارن در نسخه 1 ، ایلوسیو من در نسخه 3 و شپرد در نسخه 3.

کنترل ذهن این سه نفر هم به این علت ناقصه که با تصمیم گیری ها و حرکاتی که در طول مسیر زندگیشون میکنند میتونند خیلی بیشتر به ریپر ها در جهت هاروست کردن موجودات این چرخه کمک کنند. همونطور که سارن بدنبال فعال کردن کاتالیست در نسخه 1 و بازکردن مس ریلی بین کهکشان و فضای تاریک بود تا ساورین و ریپر ها به حملشون بپردازند ، حمله ای که بدلیل دستکاری پروتئون های مخفی شده در Ilos بر روی keeper ها به تعویق افتاده بود.

در نسخه 1 تا 3 هم بارها نشون میده که ایلوسیو من چقدر راحت انسان ها رو قربانی میکنه تا به اهداف خودش برسه.

حالا در نسخه 3 و کنترل ذهن شپرد از ابتدای بازی. همون طور که درپست قبلی گفتم ، ذهن شپرد از ابتدای بازی توسط ریپر کنترل میشه و مشانه این کنترل کابوس های متمادی شپرده .همچنان درباره واقعی بودن یا نبودن اون پر بچه شک و شبهه وجود داره ولی اگر بخوایم به خود بازی رجوع کنیم پسر بچه زنده بوده و نشانه کوچکی از تمام انسان هاییه که در زمین میمیرند و در کابوس های شپرد هم نشانه تلاش بی هدف شپرد برای نجات این چرخست.

توجه داشته باشین که طبق پایان بازی و مطالب داخل codex شپرد و یارانش به هیچ صورتی امکان نداره به پیروزی 100 % برسند و از دست چرخه یا ریپرها راحت شن.

در دو پایان که بازهم ریپر ها حضور دارند و به نوعی ما سلطه ریپر ها رو قبول میکنیم و در تخریب هم کهکشان رو در خطر نابودی توسط روباتیک ها در آینده قرار میدیم که دور از ذهن هم نیست.(توضیح آخر متن)

اما چرا ما باید گول کاتالیست رو بخوریم؟ و آیا واقعا گزینه های دیگری که به شپرد داده میشه واقعین؟

کاتالیست به شپرد سه پیشنهاد میده که در هر کدوم باید ها و نباید های زیادی در ذهن شپرد ایجاد میشه.از زبان کاتالیست بهترین انتخاب تلفیق و بدترین انتخاب تخریبه.

آیا شپرد با کنترل کهکشان را از دست ریپر ها نجات میده؟

جواب سوال خیر، در طول بازی 2 دلیل برای نفی این انتخاب وجود داره و 2 دلیل برای اثبات درستیش.

در طول بازی بارها ایلوسیو من به عنوان یار در نسخه 2 کنترل رو راه نجات از خطر ریپر ها میدونه و بارها پیشرفت و آینده درخشانی که انسان ها در صورت کنترل بدست میارن رو به شپرد گوش زد میکنه.

در جای دیگه پس از صلح کواریون ها و گت ها تالی اشاره میکنه که گت ها با کواریون ها در بازسازی رناچ همکاری میکنند و حتی با بارگذاری خودشون در سیستم لباس کواریون ها به هماهنگ شدن بدن کواریون ها به آب و هوای رناچ کمک میکنند کاری که بدون گت ها شاید سالهای زیادی طول میکشید.

با این انتخاب میشه ایدی و گت هار زنده نگه داشت.

اما دو دلیل منتفی شدن این گزینه:

دشمنی شدید ایلوسیو من با شپرد در نسخه 3. و آگاه شدن از کنترل ذهن ایلوسیو من در نسخه 3

جاویک و Protheon VI که در تسیا بود یک نکته خیلی مهمی رو به شپرد گوش زد میکنند.در هر چرخه ای گروهی بودند که فکر میکردند راه رهایی از دست ریپر ها کنترله و همیشه برای افرادی که در پی نابودی ریپر ها بودند دردسر درست میکردند اما در آخر متوجه میشدند که خودشون توسط ریپر ها کنترل میشند.و این ایده کنترل توسط ریپر ها در ذهنوشن ایجاد شده. حتی جاویک پس از مرحله پناهگاه که میراندا و خواهر و پدرش رو در اون ملاقات میکنیم اعلام میکنه که ایلوسیو من با این کارهاش فقط کار ریپر هارو راحت تر میکنه .
    البته ایلوسیو من به نتیاج خوبی هم رسید و تونست در کنترل نیروهای ریپری اختلال ایجاد کنه و گروهی رو خودش کنترل کنه ، نتایجی که باعث شد ریپر ها به پناهگاه حمله کنند،

دلیل دیگر اینه که ما در طول نسخه 3 علاوه بر رپیر با سربروس در حاله جنگیم چرا باید راهی رو بریم که سربروس برای رسیدن بهش پیشگام شده بود.

در جای دیگه در آخر بازی ایلوسیو من بارها تلاش میکنه که به شپرد بقبولونه که کنترل بهترین گزینست ، حتی شپرد از ایلوسیو من میپرسه که اگر به نظر تو بهترینه چرا مارو نمیکشی که کارت رو انجام نمیدی ، که ایلوسیو من میگه که من میخوام تو باور کنی! از اونجایی که ایلوسیو من توسط کاتالیست کنترل میشه پس این تلاش کاتالیسته که شپرد رو به این باور برسونه که کنترل بهترین راهه.

آیا تلفیق راه نجات کهکشانه؟

بازهم خیر:

دلیل هایی که در ذهن گیمر ایجاد میشه که این انتخاب بهترین انتخابه:

جاویک درر یک همکلامی با شپرد صحبت های جالبی میکنه که میتونه شپرد رو به فکر فرو ببره. جاویک از نقص اورگانیک ها و روباتیک ها میگه، از نظر جاویک روباتیک ها حتی با هوش مصنوعی کامل بازهم هدف ندارند ،( حتی از دید ایدی عشق یا از خود گذشتگی، ترس ، ادامه نسل در برنامه های او معنی نداره) ،زمان براشون ارزش نداره ، اورگانیک ها اما به تمام خوبی هایی که دارند زمان محدودی برای زندگی دارند و پس از مدتی میمیرند ، حال با تلفیق اورگانیک ها و روباتیک ها میشه محدودیت ها روبرداشت و کهکشانی پر از صلح و زندگی جاودانه داشت.

سارن در نسخه 1 هم به این مساله تاکید داره که حیات اورگانیک پوچه و در صورت تلفیق و یکی شدن با ریپر هاست که میشه زندگی کرد و از زندگی لذت برد.

با این انتخاب میشه ایدی و گت هار زنده نگه داشت.

چرا این دلایل هم مورد قبول نیست:

سارن دشمن اصلی شپرد در نسخه 1 بوده چطور میشه حرف یک دشمن رو قبول کرد و پا در پای او گذاشت و بدنبال ایده های او رفت؟ دشمنی که در پایان نسخه 1 هم متوجه میشیم توسط ریپر ها کنترل میشه و این ایده توسط ریپر ها در ذهنش گماشته شده.

در طول 3 نسخه بازی بارها با husk میجنگیم موجوداتی که توسط ریپرها تغییر ژنتیکی پیدا کردند و نیمه اورگانیک و نیمه روباتیک هستند ، تغییراتی که به گفته ایلوسیو من خیلی قوی و حتی سودمند هستند ، اما سوالی که پیش میاد اینه که آیا ریپر هایی که نابود نشدند و یا حتی کاتالیست که هنوز ریپر ها رو کنترل میکنه دست به شیطنت نمیزنه و سعی در کنترل و هاروست کردن موجودات نمیزنه؟ خود کاتالیست هم در آخر توضیحاتش در مورد این زینه میه که شما بخشی از ما میشین.

حتی اگر بگیم پس از فعال شدن crucible و نابودی کاتالیست در پروسه تلفیق کردن موجودات ، آیا افراد دیگری مثل ایلوسیو من به فکر کنترل موجودات نمی افتند؟ ( توجه داشته باشین که حتی پس از آپلود کد ریپر ها توسط لگیون بازهم با گت ها توسط ریپر ها تماس برقرار شده که گت ها بی محلی کردند ، پس امکانش هست با یک اشتباه یا حتی با پذیرش تماس(منظور تماس تلفنی نیستا) همه چی مثل قبل بشه)

در جای دیگه شپرد به کاتالیست میگه ما در فرم ریپر ها امید و هدفی نداریم ، که کاتالیست میگه اینطور نیست همین که تو به عنوان اولین اورگانیک به اینجا رسیدی حرفت رو نهی میکنه! اما سوال اینجا پیش میاد که این چه هدفیه؟ تنها هدفی که بوجود میاد همینه : نابودی اورگانیک های چرخه بعدی برای جلو گیری از نابودیشون توسط روباتیک های ساخته شده توسط خودشون ، ادامه حیات و ایجاد فرصت برای موجودات تازه به تکامل رسیده. پس هدف میلیاردها انسان با تفکرات مختلف و هدف های مختلف تنها یک چیز میشه نابودی خود برای ایجاد فرصت برای چرخه بعدی ، که این خودش ثابت میکنه این گزینه اصلا مناسب نیست.

دو گزینه بالا آخرین تلاش های ریپرها در ذهن شپرد بوده تا شپرد با یک انتخاب اشتباه به ریپر ها اجازه زندگی مجدد بده. کاملا حتی میشه به این بخش نظریه کنترل ذهنی که توسط هواداران ایجاد شده رجوع کرد که شاید تمامی تصاویری که پس از انتخاب این دو گزینه زده میشه هم تخیلاتی باشه که توسط ریپر ها ایجاد شده( که فکر کنم با عرضه extended cut این نظریه منتفی باشه)

اما گزینه تخریب تنها راه نجات کهکشان حتی به مدتی کوتاه:

دلایلی که برای بد نشون داده شدن این انخاب هست:

گزینه های تلفیق و کنترل جالب تر به نظر میان

در طول بازی کلی تلاش میکنیم تا گت ها زنده بمونند یا با کواریون ها صلح کنند. حالا با این گزینه همه نابود میشن.

ایدی میمیره و حتی خود شپرد هم میمیره.

با این انتخاب کهکشان رو در خطر نابودی کامل توسط روباتیک ها میزاریم.

هزاران رپیر میمیرند که شاید برای ساخت هر کدوم میلیاردها اورگانیک استفاده شده پس با این انتخاب دست به یک جنایت بزرگ میزنیم.

دلایلی که این انتخاب رو بهترین میکنه:

گروس در جایی اعلام میکنه که حالا میفهمم که چرا حضور دیکتاتور در دنیا واجبه! شپرد میپرسه چرا؟ گروس میگه : چون با یک تصمیمش شاید 10 میلیون نفر رو میکشه ولی 20 میلیون نفر دیگه رو زنده نگه میداره و اصلا هم بابت اتخاذ این تصمیم ناراحت نمیشه.

کاری که ریپر ها در چرخه های متمادی میکردند ، اورگانیک پیشرفته رو میکشتند تا باعث نابودی خودش و اورگانیک های غیر پیشرفته نشه( جاویک جایی اعلام میکنه که از نظر امپراطوری پروتئون موجوداتی که پیشرفته نبودند و ضعیف بودند ارزشی برای زنده موندن ندارند پس بهتره نابود شن تا قوی تر ها زندگی کنند ، این خودش نشون دهنده تفکرات بده اورانیک هاست) و کاریه که شپرد باید بکنه، برای نجات کهکشان از دست رپیر ها مجبوره برای مثال 1 میلیارد گت رو نابود کنه تا 10 تیلیارد موجود اورگانیک به حیات ادامه بدن.

با این انتخاب شپرد حق انتخاب رو از آیندگان و موجودات فعلی نمیگیره. صلح آمیز بودن ایدی و گت ها خودش نشون میده امکان اینکه در آینده روباتیک ها خطرجدی برای اورانیک بشه خیلی کمتره.

در جایی جاویک اعلام میکنه( آخر بازی در زمین) که با نابودی ریپر ها انتقام همه موجوداتی که در چرخه های مختلف نابود شدن گرفته میشه و همه موجودات پیروز میشن ، و از طرفی که شپرد هم در طول صحبتش با کاتالیست میگه که اگر به انتخاب ما باشه دوست نداریم در فرم ریپر ها قرار بیگیرم و فرم خودوم رو ترجیح میدیم و کاتالیست هم میگه شما این اجازه رو ندارین، نشون دهنده اینه که شاید با نابودی ریپر ها به طور کلی هر نژادی که هاروست شده هم نابود شه ولی چون هاروست شدن اونها به انتخاب خودشون نبوده پس از نابودی کلی خودشون هم ناراحت نمیشن.

با نابودی گت ها حداقل میشه مطمئن بود تا سالیان سال طول میکشه که یک روباتیک قوی با ai کامل که توانایی نابودی اورگانیک رو داره ساخته شه، از طرفی پس از جنگ کواریون ها و گت ها در 300 سال گذشته ساخت ai توسط کنسول سیتادل غیر قانونی شمرده شد.

این تنها انتخابیه که شپرد از اول سه گانه بدنبالش بوده و تنها انتخابیه که توسط یک ذهن سالم بوجود میاد .

اما حالا توضیحاتی در مورد بازی:

یکی از نکات جالب بازی ( حالا شاید به علت کمبود بودجه) عدم هاسک شدن کواریون ها و کروگن ها بود

کواریون ها که به خاطر اشتباهشون در معرض نابودی بودند و بهعنوان یک نژاد ابله از طرف رپیر ها بی ارزش شمرده میشدند و بدرد هاروست شدن نمیخوردند.

کروگنها هم در حال نابودی کلی به دلیل جنوفیج بودند ، شاید به علت عمر طولانی هر کروگن (نزدیک به 1000 سال مثل آساری ها) عمر این نژآد اینقدر طولانی شد و اگر مثل سالارین ها 30 تا 40 سال عمر میکردند تا الان منقرض شده بودند.

دقت هم کنید در سزمین های کواریون و کروگن (رناچ و توچانکا) فقط رپیر تخریب گر destroyer حضور داشت تا مطمئن از نابودی این نژاد ها و نبود شاهد زنده برای چرخه بعد شوند و در زمین تسیا و پاولان ریپر هایی میومدن که بدنبال هاروست این موجودات این سرزمین ها بودند.

در مورد فرار نورمندی هم یکبار گفتم که پس از اتصال crucible به سیتادل و بدلیل مطمئن نبودن از نحوه کار این دستگاه و احتمال انفجار شدید همه جنگنده هایی که برای نجات زمین اومده بودند به سرزمینشون برگشتند تا نابود نشوند. حتی دقت کنید نورمندی در تونل انتقال یک مس ریلی قرار داره که قبل از انتقال کامل به مقصدش از مسیر خارج میشه و تونل نابود میشه.

اما نکاتی برای مس افکت 4 !!!!

معلوم نیست که آیا در extended cut سرنوشت هاربینجر هم توضیح داده بشه. از طرفی در طول بازی و آخرش از سرنوشتش آگاه نمیشیم! امکان داره هاربیجر به فضای تاریک فرار کرده بشه و از طرفی که موج انفجار crucible احتمالا تاثیری بر روی فضای تاریک نداشته پس ریپر های باقی مونده در اون فضا کاملا سالم هستند.

یادمون نره شپرد در تخریب زنده میمونه و چون تخریب پایه بازی های بعدی مس افکته پس فرصتی برای ساخت یک بازی دیگر با شخصیت شپرد از بین نرفته. همچنین درآخر بازی ذکر میشه که شپرد یک داستان دیگه برای گفته شدن داره!! شپردی که ما میشناسیم تنها همین داستان رو داره و حتی اولین ماموریت مهمش در آکوز هم اونقدر اهمیت نداره و در طول خود بازی و بارها گفته شده و بخش مهمی از شخصیت شپرده.

این چه داستان مهمیه که میشه بازهم گفته بشه؟ آیا شپرد برای خلق این داستان نباید زنده باشه؟ شاید گفتن همین حرف هم باعث میشه که مطمئن شیم باقی انتخاب ها غیر تخریب پوچ هستند.

کهکشانی پر از درسر ، جنگ های احتمالی کروگن ها با سالارین ها ، حتی امکان داره گروهی از کروگن ها تحت رهبری هر کسی غیر از رکس بدنبال خونخواهی 1000 سال ناباروری نژادشون باشند.

گت هایی که دیگر صلح طلب نیستند. شاید گت ها الان خوب باشند ولی یادمون نره اونها ai های کاملی شدن و هر فردی میتونه برای خودش تصمیم بگیره . گروهی از این موجودات میتونن خطارات جدیدی برای کهکشان بسازند.

قدرت گرفتن yahg . مطمئنا اولین نژادی که قدرت میگیره yahg ها هستند که فوق الهاده برای کهکشان خطرناکند و بدنبال کنترل همه کهکشان خواهد افتاد.

کهکشان های دیگر ، مطمئنا در نسخه های بعدی از راه شیری خارج میشیم و به کهکشان های دیگر میریم شاید در اون کهکشان ها هنوز رپیر باشه یا هنوز پروتئونی زنده باشه ، یادمون نره که در بازی گفته میشد که الاینس در حال ساخت فضا نوردی هایی هست که بدون مس ریلی کار میکنه و لیارا از ایدی خواسته بود که تخمین بزنه چند درصد احتمال داره ریپر ها در کهکشان های دیگه باشند.

شپرد و مشکلات دوباره: اگر شپرد زنده بمونه میتونه بازهم متوجه زنده موندن هاربینجر بشه و از سیتادل درخواست کمک کنه ولی بازهم حرفش رو باور نکنند، شپرد و تیمش بازهم راهی ماموریت خودکشی دیگری در فضای تاریک شوند تا هاربینجر رو در اونجا نابود کنند و ریپرها برای همیشه به تاریخ بپیوندند.( اگر هم دقت کنید سیستم مس افکت 3 از شروع تا آخر مخصوصا مرحله آخر کاملا شبیه نسخه 1 بازیه، در اون نسخه هم میشد سارن رو مجبور کرد خودکشی کنه تا مجبور نشیم باهاش بجنگیم ، امکانش هست حالا شپرد باز بره فضای تاریک و مثل2 که با ریپر انسانی جنگید با هاربینجر بجنگه)

چند نکته در مورد بازی:

این بازی تاکید بسیاری بر نظریه تکامل داروین داره، همچنین رجوعی به کتاب ارابه های خدایان داره، در این کتاب گفته میشه که همه پیشرفت های گذشتگان انسان ها به علت حضور آدم های فضایی بر روی زمین و راهنمایی های اونها بوده ، در مرحله تسیا هم میبینیم که علت پیشرفته بودن آساری ها حضور یک پروتئون برای راهنمایی این نژاد برای جلوگیری حمله ریپر ها در چرخه بعده.

پاپان....!

این هارو هم من در فروم های دیگگه با خود بایو ور خوندم :

گفه باشم این مطلب پایین از من نیستا نریزین سرم جاهای مختلف خوندم گفتم جالبه بگم

گت ها و کواریون ها مانند فلسطینی ها و اسراییلی ها هستند، کواریون ها هم مانند اسراییلی ها سالهاست از سرزمینشون آوارند.

در جایی دیگه گفته بود یوزری که که مثل شیعه و سنی میمونند که بی جهت باهم مشکل دارند.

یوزر دیگری گفته بود که کروگن ها مانند ژاپنی ها هستند و جنوفیج مانند بمب اتمی بود که در ژاپن زده شد.

در جای دیگری من نقد خوندم که نوشته بود کاتالیست همون خداست و مانند خدا از نوره، ریپر ها نشانه همون عزراییله که بدون اینکه تو بخوای میاد میکشتت( reaper در فرهنگ انگلیسی ها هم نشانه فرشته مرگه) ، نژاد های نابود شده قبلی نشانه انسان ها و سلسله ها و حکومت های نابود شده قبلیه ، و این بازی تلاش انسان هارو نشون میده که میخوان جای خدا رو بگیرن و جلوی مرگشون رو بگیرند و به زندگی جاودانه برسند و دوست ندارند در فرم روح در بهشت خدا باشند !
    Last edited by AlexMercer; 29-04-2012 at 06:09.

14. 12 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این بازی تاکید بسیاری بر نظریه تکامل داروین داره، همچنین رجوعی به کتاب ارابه های خدایان داره، در این کتاب گفته میشه که همه پیشرفت های گذشتگان انسان ها به علت حضور آدم های فضایی بر روی زمین و راهنمایی های اونها بوده ، در مرحله تسیا هم میبینیم که علت پیشرفته بودن آساری ها حضور یک پروتئون برای راهنمایی این نژاد برای جلوگیری حمله ریپر ها در چرخه بعده.
    این موضوع در باره بازی شاید درست صدق کنه ولی در عالم واقعیت فکر نمی کنم همچین چیزی واقعیت داشته باشه
    خیلی باید رو این نظریه تحقیق کنم...جالبه

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

دوستان تو مرحله ای هستم که نیاز به کمک دارم تو مرحله ای که با kragon comapny رفتیم تو یه تونل پر از تخم و جک و جونور حالا رسیدم به قسمتی که ملکه رو ریپر ها زندانی کردن و ملکه ازمن می خواد که آزادش کنم تا با ریپر ها بجنگه اما خوب سابقش بده و من دو گزینه دارم یا آزادش کنم یا بذارم همون جا بمونه و در هر 2 صورت هم گروه کراگون ها کشته میشن ،کدوم رو انتخاب کنم؟

18. این کاربر از mehdiporbaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان تو مرحله ای هستم که نیاز به کمک دارم تو مرحله ای که با kragon comapny رفتیم تو یه تونل پر از تخم و جک و جونور حالا رسیدم به قسمتی که ملکه رو ریپر ها زندانی کردن و ملکه ازمن می خواد که آزادش کنم تا با ریپر ها بجنگه اما خوب سابقش بده و من دو گزینه دارم یا آزادش کنم یا بذارم همون جا بمونه و در هر 2 صورت هم گروه کراگون ها کشته میشن ،کدوم رو انتخاب کنم؟
    اگه مس 1 روبازی کردی و ملکه رو اون جا نجات دادی وسیو رو انتقال دادی باید نجاتش بدی....اگه فقط مس2 روبازی کردی یا اصلانسخه های قبلیو بازی نکردی نباید نجاتش بدی

20. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •