الان که دارم مس افکت دو رو دوباره بازی میکنم واقعا به افتضاح بودن مس افکت 3 پی میبرم!
تو تمام جهات به جز یکی دو مورد مثل سیستم مبارزات مس افکت سه یه افتضاحه به تمام معنائه! البته این بین توی سیستم مبارزه melee باید یه چیزی فراتر از افتضاح به کار برد!!
اول از همه از گرافیکش شروع میکنیم که بعد از این همه سال تغییر و پیشرفت اون چنانی نمیبینیم! حتی جزئیات گرافیکی مثل تخریب و... توی 2 خیلی بهتر بودن... بدترین جاش که توی ذوق میزد اون صحنه ای بود که بعد از پایگاه گت ها شپرد با دسترویر ریپرها داشت حرف میزد...تقریبا میشه گفت ریپره از روز اولش هم سالمتر بود بعد از خوردن اون همه آتش سفینه ها!
.gif)
چیزی به نام تخریب تو این بازی جائی نداشت! توی نسخه دو باز یه تعداد جعبه بود که خراب مبشدن ولی اینجا از اونها هم خبری نبود! *_*
موزیک ها زیبا بودن ولی صداگزاری بازی هیچ تعریفی نداشت...توی نسخه دو حتی میتونستی صدای دشمنها رو که موقعیتشون رو اعلام میکردن بشنوی مثلا taking cover..reload ... ولی توی این نسخه جز صدای شلیک گلوله از زمین صدا درمیومد از کاراکترها نه!!
دیگه اثری از خون هم حتی نبود! توی نسخه دو چهره کاراکترها ضعیف بود و هیچ حسی رو منتقل نمیکردن و امید داشتیم که توی این یکی این قضیه اصلاح بشه ولی زهی خیال باطل!
کمبود مراحل از نقاط ضعف دیگه بود که بدجور توی ذوق میزد...نزدیک 60/70درصد مراحل توی ستادل بودند و شامل خرید یه چیزی و تحویلش به یه نفر میشد!! فکر کنم شپرد پستچی میشد بیشتر به تفعش میبود!!
دوستان اگه یادشون باشه توی نسخه دو حتی با اسکن کردن سیاره ها و رفتن به کهکشان هائی که حتی توشون ماموریتی نداشتی میتونستی ماموریت های جانبی جالبی پیدا کنی.
تنوع دشمنها هم آزاردهنده بود که نمیشه زیاد به سازنده ها ایراد گرفت چون به جز ریپرها و چندتا سایبروس بدبخت کس دیگه ای رو نمیشد کشت و باید به اصطلاح هندی بازی میشد و اتحاد و ازاین حرفا........
.gif)
اون کروگان مونث که ته خنده بود!
.gif)
کروگان مذکر که فقط یه لباس تنش کرده بودن!!
پایان بازی هم من چیزی نگم خیلی بهتره
:| . اساتید گفته هارو گفتند.
بقیه مسائل هم که برگرفته از نسخه های قبل بودند و هیچ نوآوری توشون دیده نمیشد!
در نهایت باید به بیوار و صد البته به الکترونیک آرتز بابت اینگونه به پایان رسوندن افسانه شپرد تسلیت گفت و فقط تاسف خورد!
البته به EA بیشتر چون با بستن دست سازندش بیووار و کم کردن بودجه عمده تقصیرها گردنه اونه!
درنهایت بگم که این فقط یه اظهار نظر شخصی یه طرفدار مس افکت بود (البته طرفدار تا نسخه 2 ـش
.gif)
)