هنوز مشخص نیست.از لحاظ سخت افزاری وقتی نکسوسS میتونه پس آرک هم میتونه.این دیگه بستگی به سیاست شرکت داره که این آپدیت رو ارائه بده یا نه.یعنی هیچ وقت اندروید 4 واسه ارک عرضه نمیشه؟
هنوز مشخص نیست.از لحاظ سخت افزاری وقتی نکسوسS میتونه پس آرک هم میتونه.این دیگه بستگی به سیاست شرکت داره که این آپدیت رو ارائه بده یا نه.یعنی هیچ وقت اندروید 4 واسه ارک عرضه نمیشه؟
ببين احتمال اين كه آرك بشه خيلي زياده
ولي اون خبر گفته بود همه گوشي هاي 2011
كه كار سختيه! احتمالا هم همين كارو بكنن! ولي براي اين كه توقع مردم بياد پايين و هر روز منتظر نباشن فعلا خبر تكذيب شده
یه گوشی درست و حسابی با usb on the go بالاخره اومد ولی با این طراحی ضایع عمرا من نمیخرمش
همه محبوبیت این گوشی به طراحیش هست ! حالت خوبه شما ؟ولی با این طراحی ضایع عمرا من نمیخرمش
دوستان من یه سوال داشتم خواهش میکنم به من جواب بدین...
منم میخوام arc بخرم ولی واقعا موندم که وایسم arc s بیاد اونا بخرم یا نه.عجله ای ندارم ولی میترسم پای arc s صبر کنم ولی مجبور بشم برم arc را بخرم که با گذشت زمان از کیفیتش کاسته میشه و مثل سری های جدید نیست.
لطفا کمک کنین...
آرک اس فقط کلاک سی پی یوش بالاتره و رنگ سفید هم داره
سی پی یو رو میشه اور کرد .. اگر رنگ برات مهمه صبر کن![]()
سلام دوستان . من چند روز پیش به یکی از دوستا پیشنهاد کردم که نئو بگیره که با قیمت 445 با گارانتی گرفت و کلی از پیشنهادم پشیمون شدم. از نظر صفحه نمایش که واقعاً افتضاحه . شبیه سوپر آمولد سامسونگه اما با این تفاوت که برایتنسش خیلی کمه (خیلی کم) و حسابی صفحه تاریکه . وقتی با صفحه آرک مقایسه کردم واقعاً حال بهم زن بود . با وجود اینکه براتنس آرک کمتر از 50% بود اما نور صفحش از 100% نئو بیشتر بود . همه چیشون عین همه . سرعت اجرای برنامه و ... . اما فرق اساسی اینه که صدای نئو حدود 40% بیشتر از آرکه
با تشکر
عکس هایی که با دوربین ارک قرار بود بگیرم رو اینجا میذارم
عکس زیر خونه مادربزگ
آثار باستانی
عکاسی در شب
![]()
همینه دیگهخلاصه یه تفاوتی با آرک باید داشته باشه یا نه
Aloneboy
ممنون بابت عکس ها ولی ای کاش به صورت لینک میزاشتی کلی صفحه سنگین شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)