زودی با کسی پسر خاله نشو.
سعی کن به دیگران احترام بذاری.
جواب خوبی رو با بدی نده
زودی با کسی پسر خاله نشو.
سعی کن به دیگران احترام بذاری.
جواب خوبی رو با بدی نده
سعی کنید برای همدیگه اسم مستعار درست نکنید.
اگه یه گروه پسر هستید وقتی دخترها رو دیدی جو گیر نشد و خودتو رو لوس نکنید چوندخترها از این رفتارها خوششون نمیاد
یه تجربه در زمینه کتاب خونی . وقتتون رو با کتاب های تخیلی و عرفانی مثل کارلوس کاستاندا و قدر ت های فرا روانی و متافیزیک و این جور چیزا بیهوده هدر ندید هیچ کدوم توی زندگی به کارتون نمیان .کتاب هایی رو بخونید که امتحانشو پس داده باشه و بتونه توی زندگی روز مره و روابط اجتماعی واقعا" موثر باشه و بهتون کمک کنه
کتاب های روانشناسی و کتاب های واقع بینانه تر بخونید
سلام اگه با کسی مشکلی داری خیلی مودبانه اما قاطع برو باهاش بشین صحبت کن و مشکل رو حل کن
بگو من با فلان کار شما مشکل دارم و اذیتم میکنه
مودبانه رفتار کردن خیلی مهمه .......
واقعیت اینه که مشکلات خودشون یه پیچ اند
اگر شما بخوای غیر مستقیم به این پیچیدگی جواب بدی (مثلا اگه از دست کسی ناراحتی بهش کم محلی کنی و .... )
دقیقا میشه پیچ تو پیچ
چون ممکنه طرف هم نیت بدی نداشته باشه اما متوجه نباشه رفتارش یکی ر. آزار میده
سعی کنید رفتار بزرگان رو الگو قرار بدید نه زندگی ظاهریشون رو.در ضمن از تقلید کردن رفتار دیگران پرهیز کنید و مطمئن باشید اصل بودن بهتر از کپی بودنه
همیشه قبل از دانلود یک برنامه از اینترنت به بخش نظرات آن لینک دانلود مراجعه کنید و نظرات کاربرانی که آن فایل رو دانلود کرده اند بخوانید... شاید اصلا فایلش خراب باشه یا کار نکنه یا سریال نامبر بخواد و نتونید استفاده کنید.
اینم من اضافه کنم که امکان داره ویروسی باشه که این برای من گرون تموم شده
اعتبار و آبرو یه عمر واسش زحمت میکشی توی جامعه به دست میاد ولی ممکنه با یه کلمه یا یه حرکت اشتباه کل اعتبار تون زیر سوال بره . پس عادت کنید همیشه در جامعه سنجیده رفتار کنید و روی رفتارتون کنترل داشته باشید...
انسان موجودیست اجتماعی همیشه اونهایی برنده هستند که روابط عمومی بالایی دارند و ارتباطات مثبت برقرار میکنند.
یه مسئله مهم اینه که بیش از 70% زندگی انتخاب خود شماست و به عملکرد خودتون بستگی داره و شاید حدود 30% اتفقاتی میوفته که در کنترل شما نیست و اجبار و تقدیره . پس راه درست و عاقلانه رو انتخاب کنید
با سلام .
اگه يه موقعي خواستيد پولي به كسي بديد با مبلغ نسبتا زياد حتما بهش بگيد كه جلوي خودتون شمارش كنه كه از درست بودن مبلغ مطمئن بشه اگه هم تعارف تيكه پاره كردكه من به شما اعتماد دارم و از اين جور حرف ها زير بار نريد بگيد كه حتما بشماره
![]()
همیشه وقتی که چایی یا قهوه و با هرچیز داغ دیگه ای رو تو لیوان میریزید مخصوصا اگه شیشه ای بود سعی کنید دسته لیوان رو بگیرید نه خوده لیوان رو که اگه شیشه ای باشه بد چوری داغه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)