این فقط رنگ قالب و بک گراند و تغییر میده
این فقط رنگ قالب و بک گراند و تغییر میده
من الان یکی از اکانت های قدیمی تر رو تست کردم که برای این آیدی قدیمی قالب عوض شده پس این تغییر مربوط به همه ایمیل هاست
و به زودی همه ایمیل ها تغییر می کنه سمت چپ پایین صفحه یه قسمتی هست که با فلش قرمز مشخص کردم :
وقتی موس رو روی ااین دکمه قرار میدین یه لیست از تم ها ظاهر میشه که حداقل می تونید رنگش رو متعادل تر کنید :
تو این عکس فکر می کنم رنگ قالب آیدی شما قسمتی هست که با رنگ قرمز مشخص شده ، شما می تونید قسمتی که با رنگ
سبز مشخص شده رو انتخاب کنید که رنگ قالب یه مقدار متعادل تر بشه :
![]()
یکی یک راهی نشون بده برگردیم به حالت قبلی،این مود جدید خیلی بیخود
در ضمن من قبلا ایمیلی که میخوندم با esc بر میگشتم به inboxام الان کار نمیکنه یا روش دیگه ای داره؟
ممنون
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
سلام
الان هم دقیقاً با Esc بر میگرده به Inbox
در واقع Theme فقط تنظیمات ظاهری رو تغییر میده
موفق باشید.
سلام
این تم های جدید یاهو که اومده رو چطور میشه برای ID های قدیمی هم فعال کرد ؟ داخل تم ها نبود !
فقط ای دی جدید میسازی براش فعال میشه ؟ چون جدید که ساختم قدیمی ها نبود همش جدید بود !
![]()
سلام،خواهش میکنم یکی تا فردا حتما جوابمو بده،میخوام به تعداد نامحدودی از افراد ایمیل بفرستم بدون اینکه کسانی که ایمیل رو دریافت میکنند متوجه بشند که این ایمیل به کسان دیگه هم فرستاده شده.با تشکر![]()
دوستان برای شما هم مقداری از متن ایمیل توی عنوان ایمیل میاد؟؟؟؟؟البته واسه اونایی که قالبشون مثل اونی شده که vesta گذاشته؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ایمیلی که از صندوق ارسال حذف بشه قابل برگشت هست؟
یه ایمیل بود اشتباهی حذف کردم اما می خوامشون.
میشه کاری کرد که برگزدند سر جاشون؟؟
ممنون
سلام
قبلا ایمیل های خونده نشده بصورت boldنشون داده میشد،الان اینطور نیست.
چی کار کنم برای حل این مشکل
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)