تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 646 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان میخوام در عرض یه ماه (حداقل تا بعد بحران زلزله و پس لرزه های تبریز) یه گوشی بخرم و نمیدونم چی ولی سیستم عامل اندروید خیلی جالبه برام
    ولی قبلا یه گوشی سامسونگ گالاکسی جیو خریدیم که کلا افتضاحه و با این که انواع سایوژنهارو روش امتحان کردم نتیجه مطلوبی از سرعت اتصالش به وایرلس و جی پی اس(این که کلا وصل نمیشه<یه چند بار شده!>)نگرفتم
    و هیچوقت نتونست نیاز منی که با نوکیا ان 73 که خوشدست ترین گوشی هست با اون دوربین عکاسی شفافش رو برآورده کنه.
    من حتی گوشی فعلیم نوکیا 5530رو هم حاظر به تعویض با جیو نیستم چون با این که صفحه نمایش بزرگی داره ریزولیشن افتضاحی داره!
    و با این توصیفات میخوام راهنماییم کنید که واقعا یه گوشی اندروید بخرم که مث نوکیا بی منت واسه امکانات سطحی با مشتریهاش رفتار کنه و با هذینه اندکی بتونه نیاز من از یه گوشی رو براورده کنه!
    (شاید حدود سیصد چارصد تومن بتونم خرجش کنم)
    بهترین انتخاب برای شما Sony Ericsson Xperia ray هست که سرعت پردازش 1 گیگاهرتزی رو هم داره به علاوه امکانات مناسب و ظاهر خوب قیمتش هم حدود 380 هزار هست. البته اگه بتونید کمی بودجه‌تون رو افزایش بدید می‌تونید Sony Xperia U بگیرید با قیمتی حدود 450 هزار که پردازنده دوهسته‌ای هم داره ولی مشکل بزرگ Xperia U اینه که حافظه داخلی 8 گیگ (که 6 گیگش قابل استفاده‌اس) داره و مموری کارت هم نمیخوره! ولی Xperia ray مموری کارت هم می‌خوره. این دو گوشی که گفتم رزولیشن بالای صفحه (854x480 پیکسل) رو دارند و آپدیت اندروید 4 هم براشون اومده (برای Xperia ray اومده و برای U هم بزودی می‌آد)

2. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من يه گوشي مي خوام ، تا 500 تومان ، كه اينارو داشته باشه:
    اول اينكه باتريش و انتن دهيش دردسر نشه
    با دوام باشه
    سرعتش خوب باشه ، و هنگ نكنه ، خيلي كم حوصله ام نسبت به سرعت پايين گوشي يا كامپيوتر.
    استفاده پيچيده اي هم ندارم از گوشي:
    امكان نگهداري و دسته بندي فايل هاي پي دي اف و نوت و صوتي و تصويري و استفاده راحت از اونها رو داشته باشم.( صفحش كوچيك نباشه)
    وبگردي قابل قبولي هم داشته باشه ، طبيعتا واي فاي هم ساپورت كنه.واگه امكانش هست skype.
    يه ديكشنري خوب ، نقشه ، ماشين حساب هم روش نصب مي كنم.
    ايا با اين قيمت گوشي هست كه به خوبي اندرويد جواب بده روش؟ با سرعت مناسب و بدون هنگ؟ نسخه هاي پايين اندرويد مشكل خاصي ندارن؟
    من تا حالا با اندرويد كار نكردم، برام مهمه كه روون و خوش دست باشه ، و نمي خوام خيلي درگير گوشي بشم.
    قديم كه اندرويد نبود، من منوهاي نوكيا و اچ تي سي رو بيشتر از سامسونگ و سوني اريكسون مي پسنديدم ، احساس مي كردم روون ترن و خوش دست تر!
    اصلا با اين شرايط اندرويد گزينه مناسبيه براي من؟

شما اگر بتونید 40 تا 50 تومن بودجه‌تون رو افزایش بدید می‌تونید سامسونگ Galaxy Ace2 بگیرید که پردازنده دوهسته‌ای هم داره و تمام چیزهایی رو که گفتید هم داره صفحه نمایشش هم با کیفیت از نوع PLS (نوعی پنل IPS) هست (آپدیت اندروید 4 هم قراره براش بیاد) اما گزینه دیگری هم هست و اون هم Sony Xperia U هست که پردازنده دوهسته‌ای هم داره و آپدیت اندروید 4 هم بزودی براش می‌آد اما مشکل بزرگی که Xperia U داره اینه که حافظه داخلی 8 گیگ (6 گیگ قابل استفاده) داره و مموری کارت نمیخوره، قیمت Xperia U حدود 450 - 460 هزاره اگه 6 گیگ حافظه براتون کافیه یکی از بهترین گزینه هاست اما اگر کافی نیست با کمی افزایش بودجه می‌تونید Ace2 سامسونگ رو بگیرید که صفحه‌اش هم کمی بزرگتره و مموری کارت هم میخوره.

4. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

منم بازی!!!
    میخوام تا وسطای شهریور یه گوشی بگیرم (میخوان واسم بگیرن- تولدمه)
    کلا بین اکسپریا و گلکسی موندم، یکی میگه گلکسی شصتا دلیل میاره که من هیچ کدومو سردرنمیارم، اونیکی میگه نه اکسپریا باز یه سری دلیل میاره که باز من سردرنمیارم!!!
    رنج قیمت 500تومنه، حالا 50بالا و پایین عیب نداره، ولی بالاغیرتاً نیاید بگید 200 بزار روش اینو بگیر، 93.500 بزار روش اونو بگیر... میخوام پُره پُرِش با نصب فارسی وبرنامه و... زیر 600دربیاد...
    خوب، حالا انتظاراتم از گوشی:
    صفحه ش متوسط باشه، نه خیلییییییی بزرگ، نه کوچیک، دورو بر 4 فکر کنم خوب باشه،
    دیگه اینکه دوربین خوبی داشته باشه، ب
    اطری هم نمیگم عااالی،ولی قابل تحمل باشه دیگه، مجبور نشم هی باخودم شارژر اینور و اونور ببرم،
    با وای فای مشکل نداشته باشه
    دوربین دوم داشته باشه که یه موقع اپراتور سوم اومد نشینم غصه بخورم

فقط یکی دوتا نکته که لطفا حتما بهش توجه کنید: اکسپریا ها رو میگن باطریش درنمیاد... یه فروشنده اینو بزرگترین ایراد میدونست و میگفت کلا بیخیال اکسپریا شو، یکی دیگه میگفت اصلااااااا مشکلی نیست...! خوب تکلیف من چیه بالاخره؟
    دیگه اینکه میخوام حتما رمش دربیاد! خوب پس فردا یه ایرادی پیدا کرد خواستم بدم بیرون نمیتونم همه ی اطلاعات شخصیمو دودستی بدم به کسی که! واسه همین اینایی که فقط رم داخلی دارنو دوس ندارم
    نکته ی دیگه اینکه من از Ace2 خوشم اومده بود، بیشتر بخاطر اینکه تو این رنج قیمت تنها دوهسته ای بود که به دلم نشست، اما اینور و اونور خوندم و یه مغازه دار هم بهم گفت که بااینکه دوهسته ایه ولی ضعیفه! گلکسی دبلیو از اون قویتره!
    هدفم از اینکه میخواستم برم دنبال دو هسته ای هم این بود که تا چندییییییییییین سال آینده نمیخوام گوشی بخرم،میخواستم یه گوشیه تکمیل بگیرم، اما از اونجایی که خیلی هم اهل بازیهای خفن و سنگین نیستم، به نظر شما تک هسته ای کارمو راه میندازه که دیگه الکی یه فاکتور دوهسته ای بودن رو هم اضافه نکنم؟
    ببخشید دیگه خیلی حرف زدم، فقط لطفا علما یه جوری باهم توافق کنید و یه جواب نهایی به من بدید که باز رفتم بخرم سرم گول نمالن...
    مرسیییی
    خیلیییییی ممنون دوستای خوبم
    خوب به سلامتی علما به توافق رسیدند که من چی باید بگیرم بالاخره؟
    آخرش این ایس2 خوبه یا بده؟
    یه جواب درست درمون بدین من برم به زندگیم برسم، خدا از برادری کمتون نکنه
    راستی دوتا سوال!
    1- ایس2 همون ایس پلاسه یا باهم فرق دارن؟؟؟
    2- گوشی گرون شده؟؟؟ یکی از آشناها که تو کار گوشیه گفت ایس پلاس 650 تومن!
    دو هفته پیش که ایس2 رو علاالدین قیمت کردم گفتن 540!
    بعد یه سوال دیگه از دوستانی که گفتن پول به برنامه نده، من که کلا با برنامه هایی که اینا میریزن حال نمیکنم، خودم میرم چیزایی که دوست دارم رو دانلود میکنم، اما مشکل فارسی کردنشه، چون میخوام حتما قابلیت تایپ فارسی رو داشته باشم.
    یک دنیااااااا تشکر از جواباتون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی دوتا سوال!
    بعد یه سوال دیگه از دوستانی که گفتن پول به برنامه نده، من که کلا با برنامه هایی که اینا میریزن حال نمیکنم، خودم میرم چیزایی که دوست دارم رو دانلود میکنم، اما مشکل فارسی کردنشه، چون میخوام حتما قابلیت تایپ فارسی رو داشته باشم.
    1- ایس پلاس وجود خارجی نداره ، اس پلاس هست که اون هم بسیار ضعیف تر از ایس 2 هست.
    2- یه مقدار ، ولی ایس 2 هنوز همون حدودای 550ــه.
    در رابطه با فارسی هم خیالتون راحت باشه ، بعد از خرید اگه مشکلی بود همینجا مطرح کنین دوستان راهنمایی میکنن.
    موفق باشید.

7. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

مچچچکرم Par3a عزیز
    پس به نظر شما همون ایس2 بگیرم؟ این قیمتی که دادین با گارانیته؟ نرم طبقه های بالا یدونه بدون گارانتی بگیرم ولی مدل بهتر؟
    پس فقط گوشی رو بگیرم و سلامتشو چک کنم، بعد بیام اینجا خودم فارسی بریزم روش؟ اینکه میگن خودمون با نمیدونم چی چی (فکر کنم میگن باکس،یا فلش و...) فارسی روش میریزیم حرفه ای، بهش توجه نکنم و بدوبدو بیام بیرون از مغازه؟؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مچچچکرم Par3a عزیز
    پس به نظر شما همون ایس2 بگیرم؟ این قیمتی که دادین با گارانیته؟ نرم طبقه های بالا یدونه بدون گارانتی بگیرم ولی مدل بهتر؟
    پس فقط گوشی رو بگیرم و سلامتشو چک کنم، بعد بیام اینجا خودم فارسی بریزم روش؟ اینکه میگن خودمون با نمیدونم چی چی (فکر کنم میگن باکس،یا فلش و...) فارسی روش میریزیم حرفه ای، بهش توجه نکنم و بدوبدو بیام بیرون از مغازه؟؟؟
    قیمت بدون گارانتیه ، کلا پول برای گارانتی ندید تحت هیچ شرایطی.
    توصیه میکنم برای خرید هم برید طبقه 5 و 6 علاالدین ، اونا خودشون اون قضیه های نمیدونم چی چی رو ندارن کلا. قبل از باز کردن هم با طرف هماهنگ کنین که هیچ گونه پول اضافه تری از خود گوشی نمیدین که اینا سابقه دعوا درست کردن تو این موارد و دارن.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی دوتا سوال!
    بله همون ایس2 عالی هست (نسبت به قیمتش)، گوشی رو هم به نظر من بدون گارانتی (البته از یک جای مطمئن) بگیرید بهتره چون در ایران شرکت‌های ضمانت‌کننده آن‌چنان پاسخگو نیستند و نمی‌ارزه پول بیشتر برای گارانتی‌ای که کارایی‌ای نداره بدید.

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11 درخواست راهنمایی جهت خرید یه گوشی! (با مسئولیت محدود - یعنی محدودیت بودجه - حداکثر 420)

سلام.
    دوستانی که LG Optimus Black P970 را دارند، ازش راضی هستند؟
    من یه mini pro داشتم که یکم لغی داشت و بی کیفیت بود و یه چندتا خط و خش و یه ترکم داشت. دیروز دادمش رفت (219 تومان، خوبه؟)
    دنبال یه گوشی بزرگ و باکیفیت هستم. قیمت LG Optimus Black P970 تا قبل گرونی تابستانه حدود 410 تا 420 بود. نظرتون چیه یکم صبر کنیم ببینیم ارزون میشه؟ (صبر عیوب!)
    ساخت کره هست، نه؟
    یه 3D زده بود این LG من وقتی دیدمش عاشق LG شدم. خلیی باکیفیت بود. تمیز و خوش قیافه!
    در هر صورت من از این گوشی خوشم اومده. حتی حاضر بیام تهران بخرمش (توی شهر ما از اینا خیلی کم هست و خیلی گرون!) ولی از اینترنت خرید نمی کنم. در حال حاضر کسی قیمت این گوشی را در علائدین (اصولاً تهران) داره؟ (پایین ترین قیمت - نمیدونم طبقه بالا، یا پایینش باید رفت)
    Last edited by atlas-m; 17-08-2012 at 18:45.

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها

من بین nexus و xperia s موندم کدومو بگیرم. میشه یه خورده راهنمایی کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان تو رنج قیمت 800 یا900 تومن چی پیشنهاد میدید که زود در پیت نشه و تا 3 یا 4 سال آپدیت بشه؟؟
    galaxy SII چطوره ؟؟ مشکلی نداره
    به نظرتون چی بخرم که پشیمون نشم؟؟؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •