سال پیش 520 تا RP دادن با چند تا اسکین Limited Time
دو سال پیش هم فقط 520 تا RP دادن
می خوای سال قبلشم بگم![]()
سال پیش 520 تا RP دادن با چند تا اسکین Limited Time
می خوای سال قبلشم بگم![]()
دمش گرم همون اولی امسال بدن فوق العادس، On sale چی؟ یعنی باندل چمپ یا.... ران پیچ ...سال پیش 520 تا RP دادن با چند تا اسکین Limited Time
می خوای سال قبلشم بگم
دوستان شما هم با چیز پی ان بازی میکنید ؟ چون من بدون اون Dly دارم ...
( اگه آره و راضی هستید ازش لینک خریدش رو هم برای من پیغام خصوصی کنید .
من به این نتیجه رسیدم که هیچ به طرف نگی بهتره .
چون اولا ممکنه گزارشت کنن عوضی ها و از یه طرف ممکنه یارو خوب ناوارد باشه که kill میده . وقتی تو هم بری روی اعصابش بدتر kill میده . خودت وقتی هنوز نوب بودی یادت رفته ؟![]()
سلام اون لینکش خرابه که گذاشتین اگر اره بگین من کل نکنم از یه جا دیگه دانلود کنم لطفن یعنی اینجا همه ایرانیا شبیه همن یکدومتون مرد نیستین کمک کنین؟ یه اصیل مثله ما باشه با این ابهتو قدرت که داریم باز به همه کمک میکنیم بگیرینم ادد کنین کمکم کنین دیگه تو همین بازیایدی یباهو هم میدم 5دقیقه که بیشتر نمیشه انقدر دارین اینجوری میکنین اوناییم که میبیننو نمیان یه یزی هست که نمیش اینجا گفت ولی لطفن ادد کنین parmidapapi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا !!! اسپم نکن دوست عزیز!!!
هرکی خواست کمک میکنه هر کی نخواست کمک نمیکنه!!!
زوری که نیست!
اخه مشکله من بازی نورمال نیست .نورمال که مهم نیست اصلا .اما رفتم رنک یاره akali ورداشته رفته mid بعد دقیقه 15 بازی state رو میبینم زده akali 0/16 باورت میشه؟؟؟؟؟0/16 خوب الان چی باید بگه به این ادم ..والا من lvl 5 هم بودم اینطوری فید نمیدادم. چه برسه به رنک.
shaiya که به این تاپیک مربوط نیستش اینجا پست میدید اخه
محتوای مخفی: shaiya!
===================================
من گذاشتم اپدیت شه با ایرانسل client حداقل اپدیت جدیدش رو ببینم .همه چی برا درسته فقط صفحه لوگین که باید یه عکسی چیزی باشه مثل اینکه فایلش خراب دانلود شده.اگر پچ بعدی بیاد به نظرتون درست میشه یا باید repair کنم بعدا؟مثل اینکه champion بعدی support هستش خیلی خبر خوبیه!![]()
مردن تا یه ساپورت اضافه کردن!!! خودمونو جررررر دادیم تو پیجشون آقا ساپورتم بیارین بجای Jungler
ultش خیللللللللللی باحالیه این Nami .... حتما ببینین
راستی TF رو خریدم عجب چمپ خوبیه خوشم اومد
راستی Ctrl + 3 بزنین Gangnam Style میرقصه![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)