اینکه رو دو گوشی یا یه خط در یک روز بیش از سه بار جایگزین شماره کردید.دقیقت 24 ساعت کارش نگیرید.درست میشه 24 ساعت .حتما فولدر وایبرو از حافظه حذف کنید و دوباره نصب کنید وایبرو بعد 24 ساعت.
اینکه رو دو گوشی یا یه خط در یک روز بیش از سه بار جایگزین شماره کردید.دقیقت 24 ساعت کارش نگیرید.درست میشه 24 ساعت .حتما فولدر وایبرو از حافظه حذف کنید و دوباره نصب کنید وایبرو بعد 24 ساعت.
سلام
اول مدل گوشی تون ذکر کنید و دوم اینکه تز تنظیمات usb گزینه های متفاوت رو چک کنید و یک دفعه هم در حالت usb debug تست کنید .از اتصال کابل و درگاه مطمئن بشید
چند تا سئوال مبتدی داشتم :
1. چطور برنامهایی را که در گوشی نصب شده حذف کنیم؟
2. من فایل apk یک برنامه را در پوشه دانلود گوشیام دارم (با کامپیوتر دانلود کردم و با رم دیدر روی کارت حافظه گوشی ریختهام) اما نمیتوانم به آن پوشه دسترسی پیدا کنم تا بتوانم آنرا برای دیگری بلوتوث کنم! چطور این کار را کنم؟
برای گوشی HTC
سلام
چطوری میشه فایل های دیتا دارو توی گوشی های آندرویدی رخت؟
uuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppp
1. Setting --> App Manager
دنبال این گزینه باید بگردین گوشی بنده سامسونگ هست ممکنه تو HTC یه تغییرات ظاهری باشه ولی با کمی گشتن تو تنظیمات همین گزینرو پیدا میکنین و از اونجا میتونین برنامه هاتونو پاک کنین
روش دیگه هم استفاده از گوشی منیجر های اندروید هست که میتونین رو کامپیوتر نصب کنین و با اتصال گوشی به کامپیوتر از طریق کامپیوتر اقدام به نصب و حذف برنامه کنین برنامه SnapPea هست برنامه زیاده
2. شما بهتره برا راحتی یه فایل منیجر رو گوشیتون داشته باشین من بتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو معرفی میکنم با فایل منیجر فابریک گوشی نمیتونین برنامه هارو ارسال کنین
یا از این برنامه برای ارسال برنامه و فایل استفاده کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته برای استفاده از این نرم افزار باید این برنامه روی هردو گوشی که تبادل بینشون میخواد انجام بشه نصب داشته باشن
شما باید فایل نرم افزار و دیتای نرم افزار رو دانلود کنین
باید توجه کنین اصلا اون برنامه دیتاش قرار داده شده یا نه!؟
Last edited by runner; 15-08-2014 at 11:44.
galaxy grand 2
سلام خسته نباشید
گوشی من Xperia Spـه،اط طریق Update Center خودِ گوشی میخواستم آندرویدشو آپدیت کنم به 4.3 (آخرین آپدیتی که اومده واسش) بعد 400مگابایت رو دانلود کردم گوشیم خاموش و روشن و شد و یک نوار پر شد و بعد گوشی دوباره روشن شد،داخل تسک مسنجر نوشت کهcould't inestall ، به نظرتون مشکل از کجاس؟
من خودم 2 تا احتمال میدم
اول اینکه گوشیم روت شده ، چون این آپدیت سنتر اصله با گوشی روت شدم مشکل داشته
دوم اینکه وسطای دانلود روی 9 گیر کرد،من چندبار کنسل زدم ولی کنسلش کارنمیکرد،دیگه گوشیو خاموش روشن کردم دیدم دانلود شده 18 دیگه گذاشتم ادامش بره
دوست عزیز شما فقط تو حالت استوک کامل می تونید از آپدیتOTA استفاده کنید. روت کردید نمیشه
شما یه ریست فکتور بکن و آپدیت رو از سر بگیر
قبل از ریست کردن پشتیبان گیری از اطلاعات فراموش نشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)