تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 231 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من یه مشکلی دارم قبل از اینکه گوشیمو ریست کنم نقشه ها رو با ovi map خیلی عالی دیده می شد ولی الان سیاه نشون می ده نمی دونم مشکلش چیه هم دیگه نمی توندارم
    یه مشکلی دیگه وارد اینترنت بشم هر صفحه ای که باز می کنم پیغام page not found میده ولی با کامپیوتر راحت وارد میشم

در ضمن اپرا مین هم واسه من کار نمی کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام من گوشی n8دارم ولی جای که من زنگی میکنم داخل اتاق انتن ضعیف است نمدانم چه باید کنم میشه راهنمایم کنید یا د ر تنظیمات خود گوشی یا برنامه برای تقویت آنتن معرفی کنید ممنون میشم باتشکر تروخدا زوتر اگه میشه برام ایمیل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

روی n8 میشه symbian anna ریخت؟ چجوری؟

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

روی n8 میشه symbian anna ریخت؟ چجوری؟

سلام...

به زودی ریلیز میشه و برای n8 هم میاد

در پناه حق

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بروبچز بهتون بر نخوره !!!

ولی جالبه برام من هر چی نقد گوشی نوکیا خوندم مال وقتی که این مدل گوشی داشت می اومد یا اوایل اومدنش همش n8 رو در حد تیم ملی آرژانتین تو سال 86 معرفی کرده بودن !!!

اما بچه های اینجا رو که میبینم هر کی میاد یه ناله ای گوشی داره. من دقیقا متوجه نمیشم تا این حد اشکال برای یه گوشی زیاد نیست ؟

من چند وقتیه که دارم مطالعه میکنم تایپیک های گوشی رو الان مثلا برای ویواز میان بحث میکنن تم رو چجور عوض کنیم وی پی ان چطور بگیریم

اما اینجا توی بیس سی صفحه ی اخیرش اکثرا اومدن گفتن باطری ضعیفه؛ آنتن نمیده؛ هندزفری وصل نمیشه ؛ زیر نویس نمیخونه ؛دوربین چشم نواز نیست و ....

کلا این گوشی برخلاف تمام مدلای دیگه عجیب مشکل سخت افزاری داره

الان هر چی نقد هم در مورد این گوشی میخونم واقعا بدو بیراه میگن بهش .

ولی خب من به خاطر usb خاصی که داره و هم چنین دوربین فوق العادش عجیب پا گیرش شدم . میخوام بخرمش .خوبیش اینه که برای من برنامه خور بودن گوشی زیاد مهم نیست.به هیچ وجه هم اهل بازی با گوشی نیستم خدارو شکر .

بزرگترین ایرادش از نظر من صفحه نمایش و رزولوشن کمشه نسبت به هم ریشاش !!!

حالا بحث من اینه 1 ماه پیش قیمتش بود 520 تومن .الان تقریبا 470 تومن هم گیر میاد.

قیمتش با کله داره میاد پایین.دیگه عملا روزانه داره افت پیدا میکنه . به نظرتون تا 420 می رسه یک ماه دیگه ؟

بعد خبر ندارین ماه رمضون گوشی ها افت قیمت پیدا میکنه یا نه ؟

آها یه مورد دیگه اینکه من گوشی رو بخرم بعد میشه سیمبینشو آنا کرد یا نه باید صبر کنم خود symbian anna بیاد روی گوشی ؟کار منه تغییر سیمبیان یا دنگ و فنگ خاص خودشو داره تغییر سیستم عامل ؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...

به زودی ریلیز میشه و برای n8 هم میاد

در پناه حق
    این سیمبین Anna چی هست؟ چه تفاوتهایی با ورژن قبلیش داره؟

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این سیمبین Anna چی هست؟ چه تفاوتهایی با ورژن قبلیش داره؟
    هسته همون S^3 هست ولی با پوسته و رابط کاربری یک مقدار ویرایش شده!! البته شخصً از قیافه ی ایکونهاش خوشم نمیاد. امکانات جزئی هم بهش اضافه شده. یه ذره سرعت اجرای دستورات و رابط لمسی هم بهبود پیدا کرده.
    به احتمال زیادی با آپدیت جدیدی که برای S^3 در راهه اون جزئی امکانات و تغییرات به خود S^3 اضافه شه و نیازی به رفتن بطرف آنا نداشته باشی. توی عکس زیر تفاوت ایکونها را میتونی در دو تا N8 ببینی:

8. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اما بچه های اینجا رو که میبینم هر کی میاد یه ناله ای گوشی داره. من دقیقا متوجه نمیشم تا این حد اشکال برای یه گوشی زیاد نیست ؟

من چند وقتیه که دارم مطالعه میکنم تایپیک های گوشی رو الان مثلا برای ویواز میان بحث میکنن تم رو چجور عوض کنیم وی پی ان چطور بگیریم ؟
    من نحول و حوش 7 الی 8 ماهه این گوشی رو خریدم. تنها مشکلی که باهاش داشتم این بود که همون اوائل در اثر ناشی گری خودم کاسپر9 را از یه سایت فله ای ریختم رو گوشی و دچار ریست دائم کردمش و بردم Nokia Care تا فلشش کنند. در حالیکه کاسپر9 Ovi Store که نصب کردم هیچ مشکلی نداشت جز نبودن کرک واسش!!
    مشکل دیگه ای نداشتم. توقعاتم هم از یه گوشی معقوله نه نامعقول. آخه بعضیها گوشی خریدن انتظار دارن مثل pc یا لپتاپ بتونن همه جور بازی روش بریزن و همه جور برنامه های عجیب غریب هم براش پیدا کنن. یه بخشیش توقعات الکیه. متأسفانه بعضیها همینجوری نق میزنن. مثلاً یه آقایی بی توجهی کرده گوشیشو انداخته توی اب و نمیدونسته سریع باید گوشی را خاموش کنه. حالا که گوشیش به مشکل خورده هی توی این فروم و موبایلستان میاد به نوکیا و N8 فحش میده!!! مقایسه با اندروید و گالاکسی هم باعث شده یه عده هی بیان غر بزنن که اندروید فلان امکانات رو داره چرا S3 نداره. خبر ندارن که همون اندروید چقدر اذیتها و پیچیدگیها در جای خودش داره یا همون گالاکسیS2 چقدر صدای صاحبانش رو دراورده چه از لحاظ کیفیت ساخت و چه حرارت در حد بخاری برقی!!!
    آقا توقع از گوشی باید معقول و بجا باشه و با شناخت کامل از انتظاراتی که از گوشی دارین باید برین خرید. مثل اینکه یه کسی میخواد بار زیاد جابجا کنه بره سوپر اسپرت بنز SLR بخره!!! خودش مقصره باید همون اول میرفت وانت یا کامیون(شایدم درشکه!!!) همون اول میخرید نه یه سوپراسپرت!!

10. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من نحول و حوش 7 الی 8 ماهه این گوشی رو خریدم. تنها مشکلی که باهاش داشتم این بود که همون اوائل در اثر ناشی گری خودم کاسپر9 را از یه سایت فله ای ریختم رو گوشی و دچار ریست دائم کردمش و بردم Nokia Care تا فلشش کنند. در حالیکه کاسپر9 Ovi Store که نصب کردم هیچ مشکلی نداشت جز نبودن کرک واسش!!
    مشکل دیگه ای نداشتم. توقعاتم هم از یه گوشی معقوله نه نامعقول. آخه بعضیها گوشی خریدن انتظار دارن مثل pc یا لپتاپ بتونن همه جور بازی روش بریزن و همه جور برنامه های عجیب غریب هم براش پیدا کنن. یه بخشیش توقعات الکیه. متأسفانه بعضیها همینجوری نق میزنن. مثلاً یه آقایی بی توجهی کرده گوشیشو انداخته توی اب و نمیدونسته سریع باید گوشی را خاموش کنه. حالا که گوشیش به مشکل خورده هی توی این فروم و موبایلستان میاد به نوکیا و N8 فحش میده!!! مقایسه با اندروید و گالاکسی هم باعث شده یه عده هی بیان غر بزنن که اندروید فلان امکانات رو داره چرا S3 نداره. خبر ندارن که همون اندروید چقدر اذیتها و پیچیدگیها در جای خودش داره یا همون گالاکسیS2 چقدر صدای صاحبانش رو دراورده چه از لحاظ کیفیت ساخت و چه حرارت در حد بخاری برقی!!!
    آقا توقع از گوشی باید معقول و بجا باشه و با شناخت کامل از انتظاراتی که از گوشی دارین باید برین خرید. مثل اینکه یه کسی میخواد بار زیاد جابجا کنه بره سوپر اسپرت بنز SLR بخره!!! خودش مقصره باید همون اول میرفت وانت یا کامیون(شایدم درشکه!!!) همون اول میخرید نه یه سوپراسپرت!!

حرفت درسته ولی خب از حق هم نگذریم که در تالار های دیگه هم ممکنه اچ تی سی یکی بره تو آب !!! همین ان ایت بیشترین تلفات رو داره. باز نسبت بگیریم از همه چی میبینیم غر های ان ایت بالاتر از حد نرماله . در واقع ضمن تایید بحثات و حرفات بازم نظرم اینه که اینجا ایراد بیشتر میبینیم .

حالا این بحثو کردی من یه نکته ی خیلی جالبی رو بگم در حیرتم از بچه ها به خدا. بچه های اینجا نه حالا بهشون بر میخوره !!دوستای خودمو مثال میزنم

یه سری ببو گلابی هایی هستن که معیار با کیفیت بودن عکس رو دیدن از تو گوشی میدونن !!!طرف از یه اچ تی سی عکس گرفته تو گوشی عکس خیلی خوشکل نشون میده میگه پنج این عین دوازده نوکیائه !!!! دیروز یکی بم داشت همینو میگفت. گفتم چطور فهمیدی میگه عکسو تو گوشی دیدم !!!!!

به خدا بعضی از افرادو میبینم که اطلاعاتی میدن که آدم شاخ در میاره. طرف میاد میگه عکس توی گوشی خیلی زنده بود !!!!! اصلا نمیدونه همین زنده بودن عکس یعنی دستکاری کردن توی تنیمات اصلی دوربین و همین یعنی گند زدن به کیفیت عکس و تخدیش جزئیات و واقعیت در عکس
    از اینا مثلا یک عده باکلاس تر اونایی هستن که میگن ما تو کامپیوتر عکسو باز کردیم خوب بود !!!!

این حرفا جوکه. ما خودمون تو خونمون یه دوربین 2 داریم یه دوربین 3 یه دوربین 5 . شغل منم طوریه که با دو تا دوربین 14 و 12 دیجیتالی کار کردم .

حتی کار توی فتوشاپ هم به نظر من برای میزان کیفیت عکسی که دوربین میگیره کافی نیست .

دوربین دوی من عکسا رو یه جوری میگرفت که پنج کم می آوورد . یعنی تو کامپیوتر هم باز ایرادات فهم کیفیت داریم

تا عکسه پرینت نشه ؛ اونم در قطع بزرگ هیچ چی نیمتونیم اظهار نظر کنیم در مورد کیفیت.

من توی این صفحات فقط یه دوستمون رو دیدم که در مورد کیفیت دوربین ان ایت بحث درست و حسابی کرد . بقیه ی بچه ها همین جوری فله ای یه نظری دادن

توی پرینت یه عکس اونم در قطع های a3 و بالاتر تازه میفهیم دوربین چقده کار کرد داره و کجا می لنگه. در مورد پیکسل پیکسلش میتونیم نظر بدیم

یا راه ساده تر اینه که عکس رو با پینت باز کنیم و پیکسل هاشو دقیق نگاه کنیم .

طرف میاد شکمی میگه این عکس رو تو شب گرفتم نیگا چقده خوب شده !!!!!برای من در تمام طول عمرم دو سه بار پیش اومده که بخوام تو تاریکی شب عکس بگیرم فقط !!!! حساب کنید با این اطلاعات میایم نظر یک نفر رو عوض میکنیم

ضمن اینکه اصلا مگا پیکسل هم ملاک نیست تازه. خودش یک جوک بزرگیه که به خورد ما دادن

بدتراز همه ی اینا اینه که بعضی از دوستان ملاک عکس خوب ان ایت یا مثلا ساتیو عکسیه که تو سایت رسمی خود گوشی گذاشته هستش !!!!

طرف هزار تا عکس میگیره پنج تای خوبشو سوا میکنه میذاره تو سایت. ما که بناید گل اینا رو بخوریم

حالا فیلم برداری که یه داستان دیگه ای داره. من با چند تا دوربین فیلم گرفتم. یه گوشی 3.2 سامسونگ بود که توی تبدیل خراب نشد. اکثر گوشی ها و دوربینای دیجیتال وقتی فیلمشونو میخوای تبدیل کنی به cd یا dvd یا dvix تازه می فهمید چه کلاهی سرتون رفته .

علی ای حال میخوام بگم بیشتر بچه ها در مورد نرم افزار و سخت افزار گوشی خیلی مطلع هستن و استادی هستن برای خودشون . منتها در تشخیص دوربین من یکی دو سه نفرو کار درست دیدیم. اما در همین مورد اظهار نظر بیشتر از هر چیز دیگه ای بوده !!!!

12. این کاربر از behnam21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نوشتی ان ایت!!! تعجب کردم! بار اول بود دیدم کسی اینجوری تلفظ کرد البته بعد از اون آقای فروشنده که گوشی رو ازش خریدم! میگم شما مثلاً ویندوز 98 رو هم ویندوز ناینتی ایت تلفظ میکنی؟؟

دیگه عدد رو که میشه فارسی خوند که!
    به هر حال....

ضمن اینکه اصلا مگا پیکسل هم ملاک نیست تازه. خودش یک جوک بزرگیه که به خورد ما دادن
    ببین عزیزم من خودم با پاناسونیک FZ38 که تا همین اواخر بهترین سوپرزوم SLR Like بازار بود مدت زیادیه دارم کار میکنم و بیشتر هم raw میگیرم تا توی فوتوشاپ روی اون کار کنم.... با اطمینان بشما میگم در کارایی دوربین ان هشت نباید اصلاً شک کرد. صرف رزولوشن حسگر یا بقول شما مگاپیکسل رو هم میدونیم که ارزشمند بودن دوربین رو نمیتونه ثابت کنه. ولی در N8 ما با حسگر بزرگ, عدسی بسیار با کیفیت و بزرگ و در کنارش رزولوشن بالا طرفیم نه اینکه پیسکلهای زیادی رو در یک فضای کوچک جا داده باشند(عیب بقیه ی گوشیهای 12MP).
    بحث دوربین رو در اینجا فعلاً مطرح نکردم چون به اندازه ی کافی بحثهای فنی زیادی توی موبایلستان داشتیم و دیگه حالش نیست اینجا هم ادامه بدم.
    Last edited by Penryn; 19-07-2011 at 22:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •