من نحول و حوش 7 الی 8 ماهه این گوشی رو خریدم. تنها مشکلی که باهاش داشتم این بود که همون اوائل در اثر ناشی گری خودم کاسپر9 را از یه سایت فله ای ریختم رو گوشی و دچار ریست دائم کردمش و بردم Nokia Care تا فلشش کنند. در حالیکه کاسپر9 Ovi Store که نصب کردم هیچ مشکلی نداشت جز نبودن کرک واسش!!
مشکل دیگه ای نداشتم. توقعاتم هم از یه گوشی معقوله نه نامعقول. آخه بعضیها گوشی خریدن انتظار دارن مثل pc یا لپتاپ بتونن همه جور بازی روش بریزن و همه جور برنامه های عجیب غریب هم براش پیدا کنن. یه بخشیش توقعات الکیه. متأسفانه بعضیها همینجوری نق میزنن. مثلاً یه آقایی بی توجهی کرده گوشیشو انداخته توی اب و نمیدونسته سریع باید گوشی را خاموش کنه. حالا که گوشیش به مشکل خورده هی توی این فروم و موبایلستان میاد به نوکیا و N8 فحش میده!!! مقایسه با اندروید و گالاکسی هم باعث شده یه عده هی بیان غر بزنن که اندروید فلان امکانات رو داره چرا S3 نداره. خبر ندارن که همون اندروید چقدر اذیتها و پیچیدگیها در جای خودش داره یا همون گالاکسیS2 چقدر صدای صاحبانش رو دراورده چه از لحاظ کیفیت ساخت و چه حرارت در حد بخاری برقی!!!
آقا توقع از گوشی باید معقول و بجا باشه و با شناخت کامل از انتظاراتی که از گوشی دارین باید برین خرید. مثل اینکه یه کسی میخواد بار زیاد جابجا کنه بره سوپر اسپرت بنز SLR بخره!!! خودش مقصره باید همون اول میرفت وانت یا کامیون(شایدم درشکه!!!) همون اول میخرید نه یه سوپراسپرت!!
حرفت درسته ولی خب از حق هم نگذریم که در تالار های دیگه هم ممکنه اچ تی سی یکی بره تو آب !!! همین ان ایت بیشترین تلفات رو داره. باز نسبت بگیریم از همه چی میبینیم غر های ان ایت بالاتر از حد نرماله . در واقع ضمن تایید بحثات و حرفات بازم نظرم اینه که اینجا ایراد بیشتر میبینیم .
حالا این بحثو کردی من یه نکته ی خیلی جالبی رو بگم در حیرتم از بچه ها به خدا. بچه های اینجا نه حالا بهشون بر میخوره !!دوستای خودمو مثال میزنم
یه سری ببو گلابی هایی هستن که معیار با کیفیت بودن عکس رو دیدن از تو گوشی میدونن !!!طرف از یه اچ تی سی عکس گرفته تو گوشی عکس خیلی خوشکل نشون میده میگه پنج این عین دوازده نوکیائه !!!! دیروز یکی بم داشت همینو میگفت. گفتم چطور فهمیدی میگه عکسو تو گوشی دیدم !!!!!
به خدا بعضی از افرادو میبینم که اطلاعاتی میدن که آدم شاخ در میاره. طرف میاد میگه عکس توی گوشی خیلی زنده بود !!!!! اصلا نمیدونه همین زنده بودن عکس یعنی دستکاری کردن توی تنیمات اصلی دوربین و همین یعنی گند زدن به کیفیت عکس و تخدیش جزئیات و واقعیت در عکس
از اینا مثلا یک عده باکلاس تر اونایی هستن که میگن ما تو کامپیوتر عکسو باز کردیم خوب بود !!!!
این حرفا جوکه. ما خودمون تو خونمون یه دوربین 2 داریم یه دوربین 3 یه دوربین 5 . شغل منم طوریه که با دو تا دوربین 14 و 12 دیجیتالی کار کردم .
حتی کار توی فتوشاپ هم به نظر من برای میزان کیفیت عکسی که دوربین میگیره کافی نیست .
دوربین دوی من عکسا رو یه جوری میگرفت که پنج کم می آوورد . یعنی تو کامپیوتر هم باز ایرادات فهم کیفیت داریم
تا عکسه پرینت نشه ؛ اونم در قطع بزرگ هیچ چی نیمتونیم اظهار نظر کنیم در مورد کیفیت.
من توی این صفحات فقط یه دوستمون رو دیدم که در مورد کیفیت دوربین ان ایت بحث درست و حسابی کرد . بقیه ی بچه ها همین جوری فله ای یه نظری دادن
توی پرینت یه عکس اونم در قطع های a3 و بالاتر تازه میفهیم دوربین چقده کار کرد داره و کجا می لنگه. در مورد پیکسل پیکسلش میتونیم نظر بدیم
یا راه ساده تر اینه که عکس رو با پینت باز کنیم و پیکسل هاشو دقیق نگاه کنیم .
طرف میاد شکمی میگه این عکس رو تو شب گرفتم نیگا چقده خوب شده !!!!!برای من در تمام طول عمرم دو سه بار پیش اومده که بخوام تو تاریکی شب عکس بگیرم فقط !!!! حساب کنید با این اطلاعات میایم نظر یک نفر رو عوض میکنیم
ضمن اینکه اصلا مگا پیکسل هم ملاک نیست تازه. خودش یک جوک بزرگیه که به خورد ما دادن
بدتراز همه ی اینا اینه که بعضی از دوستان ملاک عکس خوب ان ایت یا مثلا ساتیو عکسیه که تو سایت رسمی خود گوشی گذاشته هستش !!!!
طرف هزار تا عکس میگیره پنج تای خوبشو سوا میکنه میذاره تو سایت. ما که بناید گل اینا رو بخوریم
حالا فیلم برداری که یه داستان دیگه ای داره. من با چند تا دوربین فیلم گرفتم. یه گوشی 3.2 سامسونگ بود که توی تبدیل خراب نشد. اکثر گوشی ها و دوربینای دیجیتال وقتی فیلمشونو میخوای تبدیل کنی به cd یا dvd یا dvix تازه می فهمید چه کلاهی سرتون رفته .
علی ای حال میخوام بگم بیشتر بچه ها در مورد نرم افزار و سخت افزار گوشی خیلی مطلع هستن و استادی هستن برای خودشون . منتها در تشخیص دوربین من یکی دو سه نفرو کار درست دیدیم. اما در همین مورد اظهار نظر بیشتر از هر چیز دیگه ای بوده !!!!