اگه لینکشو بدی که خوب میشه.ممنون.
بهترین رام 2.2 چیه بچه ها؟(که توش فیلمبرداری لگ نداشته باشه)
رام فرانسه Orange که هنگ می کرد!!!!!
اگه لینکشو بدی که خوب میشه.ممنون.
بهترین رام 2.2 چیه بچه ها؟(که توش فیلمبرداری لگ نداشته باشه)
رام فرانسه Orange که هنگ می کرد!!!!!
من 2.2 JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 رو ریختم همه چی عایه فارسی هم ساپورت میکنه کیبورد فارسیم داره با گ ژپ چ..این رام برا عربستانه فکر کنم چون یه برنامم داره به اسم arabware
سلام بچه ها!
شما همه بعد از 183 صفحه حرفه ای شدید و گوشی رو هم دارید ؛)
من تازه میخوام بخرم این هفته. مشخصات و رویو و ... اینها را خوندم. از نظر شما که بطور واقعی مصرف کننده هستید نکات منفی و مثبتش چیه؟ قیمتش الان میدونید چنده؟ از گالاکسی ایس که بهتره حتما؟ راستی اندروید 2.1 که خوبه؟ فلاش هم که پخش میکنه. دایوایکس نه...
یکم راهنمایی کنید ممنون
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
سه تا چیز یادم رفت بپرسم:
احتیاجی به روت کردن و از این کارا داره؟
آموزش عوض کردن سیستم و رام و ... توی همین فروم هست؟ کدوم صفحه؟
نحوه آپدیت به اندروید 2.2 چطوری هست؟ (من تا حالا این کارو نکردم) راحته؟ توی این فروم آموزش داره؟ فایل هاش هست؟
Last edited by dimoqwe; 29-06-2011 at 00:15.
احسنت به این انتخاب
شاید بهتر باشه بزرگتر های فروم جوابتو بدن ولی هرچه میدونم میگم بت
نکته منفی خداییش من ندیدم توش ولی:
--- با اندروید 2.1 و 2.2 نتونستم به وایفای لپتاپ وصلش کنم و ازش اینترنت بکشم البته میگن توی 2.3 و سیناژن امکانش هست ولی از اون رام ها خوشم نمیاد نریختم. توی همین 2.2 (که الان روش هست و آپدیت رسمی خود موتورولا هستش وای فای لپتاپ رو میشناسه ولی کانکت نمیشه) گرچه در هر حال مودم وای فای رو میشناسه و نت میگیره --- دایویکس هم نشون نمیده که با کانورت کردن فایل یا نصب نرم افزار میتونی این امکان رو بهش اضافه کنی
--- نکته مثبتش که زیاده چی بگم! اولینش اینه که تک هست گوشیت و اینکه اگر دستت خیس بود بدون هیچ نگرانی بهش دست میزنی و کارت رو انجام میدی --- بقیه موهبات این گوشی رو باید ببینی و بگیری دستت تا متوجه بشی ولی همین قدر بگم که توی این 183 صفحه نه کسی ناراضی بوده نه پیشنهاد فروش دست دومش رو داده ... تا بوده و نبوده هم همه دنبالش بودن. اون اوایل که خیلی کم بود یادمه یکی از بچه های فروم سفارش کرد به فامیلشون از تهران براش خرید و یک ماه بد براش فرستاد خوزستان. خیلی ها هم از دوستمون توی اصفهان خریدن که از دوبی میاورد... پس اطمینان داشته باش که پشیمونی نداره خرید این گوشی
فلش پلیر آخری آدوب که واسه انروید هست الان روی گوشی من نصبه 10.3 هست یا 11.3 دقیق یادم نیست ولی به هر حال از فلش پشتیبانی میکنه
قیمتش هم یکم زیادی در هر شهر و فروشگاهی متفاوته. بهترین حالت 490 گیرت میاد فکر کنم (اگرم نیومد من شیرازم و میتونم برات بگیرم)
با گلکسی ace مقایسه میکنی؟ آخه چی داره اون! (به جز کیفیت فیلم برداریش که انصافا از دیفای بالاتره میتونی توی mobile9 چک کنی ولی هیچ وقت از نظر دوام و کیفیت به پای دیفای نمیرسه (رسما مقایسه کردم چون توی یک رنج قیمت بودن 1-2 ماه قبل) و البته ممکنه از نظر مشخصات باطنی و اون هم روی کاغذ بتونی با گلکسی اس مقایسه کنی
دیفای: 854x480 پيکسل / حافضه داخلی 2 گيگابايت / 800 مگاهرتز / GPRS Class 12 / باطری 1540 mAh
گلکسی ایس: 480x320 پيکسل / حافضه داخلی 158 مگابايت / 800 مگاهرتز / GPRS Class 10 / باطری 1350 mAh
اس8530 ویو 2: 800x480 پيکسل / حافضه داخلی 2 گيگابايت / 1000 مگاهرتز / GPRS Class 10 / باطری 1500 mAh
حالا خودت مقایسه کن! البته دوباره میگم توی عکاسی و فیلمبرداری کم میاره. البته فراموش نکن که زمان مکالمه ای که واسه دیفای گذاشته توی gsm.ir مربوط به شبکه 3g هست و توی شبکه 2g میشه همون 11:30 ساعت. اینو هم میتونی توی mobile9 بخونی
روت کردن یه امر تقریبا غیر قابل اجتناب هست اگر عادت به انگولک کردن گوشی داشته باشی و دنبال نرم افزار های عجق وجق بری (مثل خیلی از ما ها) و آموزش روت و نصب رام و هرچیز دیگه بخوای همینجا اساتید خبره توضیحات مفصل دادن. حالا شما بخر صفحه رو هم برات پیدا میکنیم دادا
همه فایلهایی هم که نیاز داشته باشی واسه رام فلش زدن و روت کردن و ... همینجا بچه ها حداقل توی 3-4تا آپلود سنتر زحمتش رو کشیدن (خداییش کاملترین فروم ایرانی هست به لطف دوستان واسه اونایی که دیفای دارن) سایت ... رو دیدین؟ فروم دیفای اونجا 3 صفحه هست
good job
mad-defy اشتباه تایپ کردی - منظورت 390 بود دیگه .
در رابطه با مقایسه دیفای با گالاکسی اس هم درست فرمودن . که اونم تنها برتریش در ال سی دی هست .
و گالاکسی ایس که یک گوشی با سخت افزار از رده خارج هست ولی متاسفانه خیلی ها گول ظاهرش رو خوردن .
خيلي ممنون از جوابتون، اين فروم خيلي كامله، تا 2 صبح بيدار بودم و خوندم! البته تا صفحه 50 بيشتر نرسيدم. اما همه چيز توش هست. كلا پيشنهاد ميكنم يكيم مرتبش كنيد بخصوص مديرانش. از سفارش گوشي تا مشكلاتش و معرفي و مشخصات و آموزش و بازي و تجربه شكست در روت كردن و ... ( انتقاد سازنده كردم دي: )
خب بريم سر اصل مطلب!
من هم كاملا موافقم كه ديفاي خوبتره اما سوال و شك اصليم اينه:
چون دنبال آيس بودم تا همين پريروز، اون بايد روت ميشد بخاطر حافظه كمش. من گوشي باز و بازي باز نيستم، بيشتر دنبال اينترنت واي فاي و برنامه هاي كاربردي و گوگل مپ اينا هستم حالا يكم هم بازي. خيلي هم وارد نيستم :( البته وارد ميشم اگه هلپ باشه ؛) فيلم و عكس هم زياد مهم نيست. چون ميدونم اندرويد با 2.2 ميشه راحت انتخاب كرد كه برنامه ها روي كارت حافظه نصب شه و با 2.1 نميشه. اين بزرگترين شك من هست كه نكنه نشه روي كارت حافظه نصب كنم و حافظه كم بياره يا سرعت گوشي بياد پايين. همين. اگه راهي باشه كه بشه روي كارت حافظه ريخت با همين 2.1 كه روش هست يا اين 2.2 اكي باشه و راحت بتونم نصبش كنم همين امروز من هم به جمع شما مي پيوندم!
Last edited by dimoqwe; 29-06-2011 at 07:48.
ممنون فرهاد خان که اصلاح کردی. آره همون 390 منظورمه (خودم گرفتم 387)
موافقم با سر و سامون دادن به فروم. مخصوصا پستهای من که 70% اسپمه) ضمنا یکم دیگه وقت بذاری و فروم رو بخونی کلا راه میافتی. من دو بار خوندمش
روت بشه به خاطر حافظه کمش؟! ربطی نداره. اگه حافظه کم واسه آیس منظورت هست که خوب اندروید 2.2 هست و میشه روی کارت نصب کرد ولی به هر حال سرعتش میاد پایین چون فایلهای سیستمیش رو بلاخره روی همون چند مگابایت نصب میکنه. اگه توی دیفای منظورت هست که با اندروید 2.1 که میگیری 2گیگ داخلی داره یعنی مخصوص نصب نرم افزار (من 1.2 گیگ رو الان پر دارم و اگه یه لیست بدم از اسم نرم افزار هایی که روش نصبه سرت سوت میکشه و واقعا میگم نصبت به روز اول سرعت گوشی کوچکترین تغییری نکرده) ضمن اینکه آپدیت رسمی 2.2.2 واسه دیفای اومده که مال خود موتورولا هست و به دو روش آپدیت میشه:
1- دانلود رام و فلش زدن رام روی گوشی بدون روت کردن خیلی ساده - پست 1774
2- دانلود نرم افزار آپدیتور از سایت موتورولا به حجم 20 مگابایت و اتصال گوشی به واسطه اون به سایت موتورولا و آپدیت کردن سیستم عامل گوشی به 2.2.2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- و حتی از رام های دیگه میتونی استفاده کنی که ساپورت فارسی هم دارن و نخوای بعدش دیگه فارسی سازی کنی - پست 1695کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4- با برنامه app2sd هم به راحتی میتونی برنامه ها رو حتی روی همون رام 2.1 فابریک که داره گوشیت روی مموری نصب کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از الان مبارک باشه. دیگه دست دست نکن
یه سر هم به این پست بزن مشخصات رو چک کن قبل از خرید - پست 1779 - پست 1782
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mad-defy; 29-06-2011 at 08:40.
خب خيالم راحت شد از بابت سرعت و رم و ميرم كه بخرم
دستتون درد نكنه و با اين پيشنهاد خريد ، حتما بازهم سوال پيش مياد بعد از خريدش ؛)
(راستي من فعلا نميتونم تشكر كنم بصورت سيستمي)
با درود دوباره خدمت دوستان
یه سوال داشتم می خواستم بدونم این مشکل قفل صفحه به صورت زمان راندوم رو دوستان دارند ؟
منظورم اینه که دارین کار میکنی با گوشی یه دفعه صفحه لاک می شه باید دوباره با دکمه پاور لاک آنلاک بکنی تا مشکل حل بشه ولی بازم ...
راه حلی نیست واسش؟
نبايد اينطور باشه...چه رامي اسفاده ميكنيد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)