از این Y کابل ها تو بازار هست؟ رو همه ی هارد ها میخوره؟ ممنون
از این Y کابل ها تو بازار هست؟ رو همه ی هارد ها میخوره؟ ممنون
دوستان من یه هارد WD My Passport Essential SE 1TB دارم.امروز که وصلش کردم به پی سی،دیدم کلا 931 گیگ فضا داره.
این مگه 1 ترا نیست،پس چرا 70 گیگش پریده؟؟یعنی این همه فایل سیستمی هستن؟
نه.همیشه همینطوری هست.فلش هارد رم گوشی .همه حجمشون از حجم گفته شده کمتره.![]()
سلام
دوستان بهترین هارد برای برای ارشیو کردن فیلم و سریال چیه؟
سرعتش زیاد مهم نیست فقط حجم در میونه و قیمت پایینش
الان یه هارد ترانسند 640gb usb 3 دارم که خیلی خوبه ولی خوب پر شدبرا همین یه هارد دیگه لازمه
اینم جواب :
* 1GB=1,000,000,000 Bytes. In OS system, it would be displayed as 1,000,000,000 Bytes/1024/1024/1024 = 0.93GB.
سلام
فرق این 2 تا هارد در ظرفیت 500 گیگابایتیشونه ولی قیمتشون خیلی باهم فرق نداره چرا؟
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلاFreeAgent یعنی چی؟ و موارد کاربردش چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون تا اینجا شما پول تکنولوژی و هزینه های دیگه رو دادید و با 17هزار تومن هزینه بیشتر میتونید 500گیگ بردارید. البته یه فرقی دارن، سرعت دسترسی توی توی هارد 1.5ترا کوتاه تر از دسترسی توی هارد 2ترا هستش، چون 500گیگ فضای اضافی هستش که باید مورد بررسی قرار بگیره.
Free Agent، کد یک سری از محصولات Seagate هستش. این نوع هاردها به گفته ی خود Seagate:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSeagate، سری Free Agent:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by resident; 21-05-2011 at 16:17.
ممنون دوست خوبم
کسی خبر نداره که "آیا تکنولوژی ساخت هاردها کی میخواد تغییر کنه"؟
الان هاردها دیسکی هستند درسته؟
شنیده بودم نسل جدید هاردها قراره با تکنولوژی IC ساخته بشه.
سلام و شرمنده از بابت تاخیر
برام مشکل پیش اومده بود .
تا اونجایی که بررسی کردم هیچ کدام از مدلهای وسترن این کابل رو ندارن .
حتی مدلهای پرتابل یکترابایت که مسلما مصرف برق بالایی دارن از این کابلهای دو سر ندارن.
اگر بتونی y-cable پیدا کنی خیلی راحت میتونی برای هارد استفاده کنی مثل عکس زیر
نکته مهم یک : اگر هارد رو به پورت usb3 وصل میکنین هیچ نگرانی از بابت کمبود ولتاژ نداشته باشین چون پورت usb3 چهارونیم وات هست ولی پورت usb2 دوونیم وات هست .
نکته مهم دو : اگر هاردتون usb3+usb2 باشه ولی اگر شما y-cable بخرین که usb2 ساپورت باشه دیگه نمیتونین از مزایای usb3 بهرمند بشین گرچه اکثر رسیورها usb2 ساپورت هستن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)