اين رو كسي توجه نكرد . در همون صحنه بعد از برخورد رضايي با محمدي رضايي با كف پاش به صورت محمدي زد كه حداقل جريمه اخطار داشت . البته تو فيلم خوب معلومه ولي اين عكس هم بد نيست ...
![]()
اين رو كسي توجه نكرد . در همون صحنه بعد از برخورد رضايي با محمدي رضايي با كف پاش به صورت محمدي زد كه حداقل جريمه اخطار داشت . البته تو فيلم خوب معلومه ولي اين عكس هم بد نيست ...
![]()
دوست عزیز بعد از ضربه شدید محمدی و خطای وب روی رضایی،رضایی کنترلش رو از دست داد !اين رو كسي توجه نكرد . در همون صحنه بعد از برخورد رضايي با محمدي رضايي با كف پاش به صورت محمدي زد كه حداقل جريمه اخطار داشت . البته تو فيلم خوب معلومه ولي اين عكس هم بد نيست ...
چرا فرافکنی می کنید !
حرف ما سر قبل از این اتفاق هست !
دوست من!!!!این دیگه از اون حرکات تاریخی شما بودا....بعد اون برخورد تو اون شرایط رصایی دمر خوابیده باید پشتش رو نگاه کنه که ببینه ایا پاش به کسی میخوره یا نه؟؟!!!دیگه تو اون شرایط قدرت تصمیم گیری که نیست...یه برخورد خشن از سوی دروازه بان باعث شد که کله پا شه رضایی....حالا یه نگاه به جفت پاهای محمدی بنداز...قشنگ رضایی رو قیچی کرده!!!واقعا انقدر سخته که بگین این پنالتی درست بوده؟!
تازه 1 دروازه خالی رضایی و 1دونه هم ارفی نزدن....بردید تبریک میگم....اما بازی استقلال منطقی نبود...دفاع از 1گل هیچوقت منطقی نیست....میتونید خیلی دوستانه بیاید بگید درسته این پنالتی بود و پرسپولیس بهتر بازی کرد...ما هم میگیم اقا تبریک که بردین...ولی واقعیت ها رو زیر سوال نبرید....
حالا خداییش این بازی بود استقلال کرد؟؟؟همش دفاع کوچکترین فرصت هم محمدی مصدوم میشد....
ولی به هر حال....همش دنیا همونطوری که میخوایم نیست....من به عنوان یه پرسپولیسی بهتون تبریک میگم![]()
پس با این حساب داور می تونه در مواردی که روی بازیکن صاحب توپ در محوطه جریمه خطا شد اعلام خطا نکنه به شرطی که توپ از بازیکن خیلی فاصله گرفته باشه یا صاحب توپ نباشه؟!!!
اگه ما هم یه بازیکن تعصبی عین مجیدی داشتیم که بعد از گل داشت رگ گردنش از زیر پوستش میزد بیرون(از فرط خوشحالی و فریاد)اوضاع خیلی فرق می کرد.فعلاً که پرسپولیس شده محله برو بیا مخصوصاً تو دروازه.اگه عابدزاده بود دیروز روی همون صحنه ای که گل شد یه خروج از اون خروجهای مخصوصش داشت احتمال گل شدن توپ خیلی کمتر بود
من خودم شخصا میخوام سر به تن فوتبال ایران نباشه, ولی چون این دربی استقلال و پرسپولیس رفته تو خون ما ایرانیهادوست عزیز اون صحنه به گفته ی کارشناسان داوری که حتی روزنامه استقلال همیشه از نظراتشون استفاده می کنه و رو سرشون قسم میخوره هم تایید کردند که پنالتی بوده و ترکی میتونست اخراج کنه حدا اقل یک بازیکن رو و نکرد
مجبور میشم در موردش پست بدم.
اون حرکت به نظر من پنالتی نمیتونست باشه چون رضایی قبل از برخورد کنترلشو از دست داد, حالا اگه کارشناسا میگن
پنالتی بوده حتما بوده دیگه!!
ولی دوستان اینقدر تعصب روی این فوتبال مسخره خرج نکنید, فوتبالی که برای رفتن به جام جهانی باید یه دوره حذفی با
مالدیو بازی کنه اصلا ارزش مگاه کردن داره؟!!
تعجب ميكنم از دوستاني كه ميگن رضايي تعادلش رو از دست داه
دوستان عزيز
يه پي دي اف روي سايت فيفاست مربوط به قوانين داوريه پر از عكس آموزشيه ببينيد بعد اظهار نظر كنيد
خيال همه رو راحت كنم طبق قوانين داوري اگه مهاجم از قبل تعادلش رو از دست بده و كاملا روي زمين افتاده باشه و مدافع به همين صورت شبيه تكل محمدي روي پاي مهاجم بره يكي از خطاهاي 9 گانه اتفاق افتاده و پنالتيه
بعد هم قانون داوري بازيكني كه تعادلش رو از دست داده از بازي خارج نميدونه
يه بازيكن ميتونه در برخورد با حريف بيفته و دوباره بلند بشه اگه در همين حين بازيكن مدافع پاشو بگيره يا پيرهنشو بكشه يا مانع ادامه حركتش بشه بازم خطا اعلام ميشه
يه استقلاليه منطقي البته اگه پيدا بشه لطف كنه و بگه محمدي براي چي تكل رفت اصلا محمد توي اون صحنه چيكار ميكرد؟
حركت محمدي و نوع تكلش صرفا باعث شد حركت رضايي به طور كامل متوقف بشه يعني رضايي امكان بازگشت به بازي رو از دست داد
انصاف هم خوب چيزيه
آخه با اون حالت بري توي سينه مهاجم و باهاش گره بخوري ولي سرپرست كميته داوران بدون توجه به قوانين داوري و بدون توجه به نظر اكثر كارشناساي داوري حتي استقلالياشون ميگه اين صحنه پنالتي نيست و بهترين لحظه رو براي تمرين منطق از حدود 40 درصد جامعه كه استقلالي هستن رو ميگيره
دوستان باسابقه انجمن نظرات من رو در مورد فوتبال ميدونن
فوتبال به عقيده بسياري از جامعه شناسا بهترين فضا براي تربيت جمعيه مردمه
توي فوتبال حرفه اي از هرلحظه ويژه اي در فوتبال و حواشيه اون براي تربيت جامعه استفاده ميشه
يه مثال به عنوان يه طرفدار بارسا
در ديدار معروف بارسا با چلسي در نيمه نهاي CL اشتباهات داوري به ضرر چلسي بود بعد از بازي دروگبا كه خيلي عصباني بود به سمت داور رفت و....
فكر كنم همه طرفداراي چلسي يادشون باشه فرداي اون روز دروگبا اومد و از جامعه فوتبال عذرخواهي كرد
دليلش واقعا براي من به يادموندني بود
دروگبا گفت اون حركات من براي كودكان و نوجوانان بدآموزي داشت
اين عذرخواهي يعني يه كلاس درس چندصد ميليوني كه به اندازه ده ها سال فرهنگ سازي جامعه رو جلو ميبره
يعني تربيت جمعيه يك جامعه كه جزء ماندگارترين و ثابت ترين نوع يادگيريهاست
اما توي جامعه ما بهترين لحضه هارو براي بالا بردن فرهنگ جامعه كه فردا سودش توي كوچه و خيابون و مدرسه و دانشگاه به خودمون ميرسه از دست ميديم
نگيد اونا حرفه اي هستن و ما جهان سومي نه
اونا با از دست ندادن همين لحظه ها به اين جامعه متمدن رسيدن
جهش تربيتي جامعه چيز كاملا ساده ايه و كاملا علمي و ثابت شده
با يه حركت ميشه ره صد ساله رو يك شبه طي كرد
ميشد با قبول خيلي از مسائل و منطقي برخورد كردن پيامهاي آموزنده اي به سمت جامعه فرستاد
البته اين حرفا فقط شامل استقلاليا نميشه اكثر تيمهاي ما و در مجموع جامعه ما دچار اين فرصت سوزيهاست
ويرايش: اگه اينجوري ميشد ديشب در برنامه نود 38 درصد حدود 600 هزار آدم بي منطق نداشتيم
Last edited by گرافيكار; 31-03-2011 at 12:31.
البته مثل اینکه هواداران پرسپولیس اعتقاد دارن خوب بازی کرد و استقلال بحرین نامیده شد.
بارسا-چلسی که چلسی با ناداوری و سبک ... رفت امتیاز گرفت شما (هوادار چلسی) ناراحت شدید که بدون گل خورده نیو کمپ رو ترک کرد؟ ترجیح می دادید داوری به نفع چلسی نبود یا متفاوت بازی می کرد؟! : دی
..........
Last edited by bolek; 07-04-2011 at 17:12.
عسگري: قضاوت ترکي عالي بود و نمرهاش 9 است/ کارشناسان قانون را تفسير نکنند// سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال با تعريف و تمجيد از عملکرد محسن ترکي در قضاوت هفتادمين شهرآورد تهران بار ديگر تاکيد کرد، دروازه بان استقلال روي مهاجم پرسپوليس مرتکب خطاي پنالتي نشده و در آن صحنه داور به درستي راي به ادامه بازي داده است. حسین عسگری ضمن بیان این مطلب افزود: قضاوت محسن ترکی در هفتادمین شهرآورد تهران فوق العاده بود. در این بازی ترکی مسلط و عالی قضاوت کرد به ویژه در سه صحنه مشکوک به پنالتی که در هر دو نیمه رخ داد. در این بازی تصمیم گیریهای ترکی درست و به موقع بود و وظایفش را به نحواحسن انجام داد. وی در ادامه افزود: پرسپولیس در شهرآورد تهران نمایشی تهاجمی داشت و بارها صاحب موقعیت گلزنی شد. شاید اینکه تیم پرسپولیس نتوانست از شانسهای متعدد خود برای گلزنی استفاده کند، باعث شده تا هواداران، بازیکنان و مربیان این تیم نسبت به داوری جبهه گیری کرده و متعرض به این باشند که محسن ترکی برای تیم آنها یک پنالتی نگرفته است. سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: در نیمه اول دو مورد در محوطه جریمه استقلال رخ داد که در هر دو مورد برخوردی که خطا باشد بین مدافعان استقلال با حسین بادامکی و غلامرضا رضایی دیده نشد. عسگری در خصوص صحنه برخورد محمد محمدی با غلامرضا رضایی نیز گفت: در مورد این صحنه برخی کارشناسان اظهارنظر کردهاند که لازم است نکتهای را به آنها گوشزد کنم. این کارشناسان با اصلاحاتی غلط تاکید کردهاند که دروازه بان استقلال روی مهاجم پرسپولیس مرتکب خطای پنالتی شده است، در حالیکه به هیچ عنوان در قانون نکاتی که آنها بدان اشاره دارند، ذکر نشده است. وی افزود: از سوی این کارشناسان عنوان شده است، دروازه بان استقلال با بی احتیاطی مهاجم پرسپولیس را متوقف کرده است. من باید به این کارشناسان بگویم، کجای قانون از بی احتیاطی یاد شده است؟! در قانون به صراحت عنوان شده 10 مورد خطا وجود دارد که اگر در محوطه جریمه رخ دهد، براساس قانون داور باید رای به پنالتی به سود تیم مهاجم دهد. خطاهایی چون لگد زدن، گرفتن، هل دادن، تکل خشن و ... . در بازی روز چهارشنبه کدام یک از این 10 مورد خطا را دروازه بان استقلال روی مهاجم پرسپولیس انجام داد؟ سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال با تاکید براینکه بی احتیاطی و بی پروایی برای تعیین جرایم شخصی از سوی داور در نظر گرفته می شود، تصریح کرد: آنهایی که معتقدند دروازه بان استقلال خطای پنالتی کرده است، بگویند کدام یک از 10 مورد خطایی که قانون به صراحت از آن یاد کرده را مرتکب شده است. هر دو بازیکن یک عمل را انجام دادند، در حالت بی تعادلی هر دو تکل رفتند و بهم برخورد کردند. در آن صحنه مهاجم پرسپولیس تعادل نداشت و روی زمین لیز خورد و دروازه بان استقلال هم تکل رفت که منجر به برخوردی سهوی بین دو بازیکن شد. آیا این برخورد بی احتیاطی است؟ این برخورد خطاست؟ من که چنین اعتقادی ندارم. عسگری عملکرد کمک داوران هفتادمین دیدار پرسپولیس - استقلال را نیز مطلوب ارزیابی کرد و گفت: کمکهای ترکی نیز خیلی خوب پرچم زدند، به ویژه حیدر شکور که با عملکرد خوبش باعث شد تا گل استقلال به درستی وارد درواه تیم پرسپولیس شود. در آن صحنه مهاجم استقلال در آفساید نبود و کمک داور به خوبی رای به ادامه بازی داد. سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال که ناظر داوری بازی هفتادم پرسپولیس و استقلال بود در خصوص نمره محسن ترکی در این بازی گفت: صحیح نیست من نمره ترکی را اعلام کنم اما زمانی که می گویم قضاوت او عالی و فوق العاده بود، قطعا نمره این داور از 10 کمتر از 9 نیست. هفتادمین شهرآورد تیمهای تهرانی استقلال و پرسپولیس با برتری یک برصفر آبی پوشان به اتمام رسید. منبع»ورزش3 دات کام پ.ن:عجب>>>(!) فقط شما درست میگید جناب عسکری جان(!)iهمه کارشناسا اشتباه میکنن فقط شما درستی(!)
Last edited by Sepehr2010; 31-03-2011 at 13:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)