تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 421 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه amir--khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.بالاخره واسه حدودا 900 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
    لطفا مشخصاتش رو کامل بنویسید.

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

می شه در مورد قسمت اول یکم بیشتر توضیح بدید که کجای سایت DELL باید سرویس تگ را چک کنم.
    در مرود نکته دوم در مورد RAM و HDD توضیح بدید.
    ببخشید که سوالم مبتدیانه هست بالاخره تازه کارم.
    با تشکر.
    باسلام
    دوستانی که با سرویس تگ مشکل دارند,ابتدا وارد این آدرس بشید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد گزینه ی مشخص شده در عکس را بزنید:

و بعد سرویس تگ مربوطه را که روی جعبه لپ تاپ نوشته در قسمت مربوطه وارد کنید و نتیجه را مشاهده کنید...

در مورد رم و هارد نیز می تونید با نصب support center اطلاعات کاملی کسب کنید..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by naseresmaeily; 23-11-2010 at 15:56.

3. 5 کاربر از naseresmaeily بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

درود
    این چیزایی که سایته دل واسه دانلود گذاشته چیه؟
    حتما باید دانلود کنم؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقایون من می خوام این لپ تاپ را تهیه کنم.
    به نظرتون چه کانفیگی بخرم بهتره.
    بودجه هم یک میلیون.
    بیشتر برای وبگردی، کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و Dreamweaver و یکی دیگه هم خیلی با برنامه Nero کار می کنم.
    بازی زیاد مد نظرم نیست چون X360 دارم ولی دوست دارم بازی هایی مثل SHANK و... را بتونم به راحتی مثل آب خوردن اجرا کنم.
    در ضمن گارانتی هم برام مهمه فقط داخل جعبه ی لپ تاپ چه چیزهایی داخل جعبه لپ تاپ هست (منظورم اینه که WIN 7 ارجینال داخل جعبه هست یا نه) و یکی دیگه که خیلی برام مهمه دمای لپ تاپ هست.
    اگر این لپ تاپ ر ا بخرم می شه دومین لپ تاپی که تا حالا خرید اولیش هم :

DELL INSPIRON 1300 بوده!!!
    با تشکر.
    از نظر من بهتره کانفیگ i5 رو بخری ولی اینکه گرافیک 5470 رو انتخاب کنی یا 550v با خودت، من فقط این اطلاعات رو بهت میدم، جستجو و انتخاب با شما
    550v برا اجرای بازی ها از نظر قدرت قویتره اما 5470 ضعیفتره (نه خیلی) ولی از تکنولوژیه جدیدتر استفاده میکنه
    یه مورد که شاید برا شما در آینده مهم بشه اینه که 5470 از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه اما 550v نه و فکر کنم ار ورژن 10 پشتیبانی کنه
    سی دی ویندوز همراهش نیست اما گمونم بعضی کانفیگ ها ویندوز اورجینال روشون نصب باشه که حتما باید ازش بک آپ بگیری
    در مورد دماش هم بعدا اطلاعات بیشتری میذارم اما فعلا یه عکس در حالت عادی(جستجو در وب و بعد از حدود 3 ساعت) قرار میدم
    به مدل cpu وگرافیک توجه کن
    از بچه هام میخام دمای لپ تاپ شونو قرار بدن

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

باسلام
    دوست عزیز ویندوز اورجینال که توی جعبه نیست.غیر از یک نسخه لینوکس .فقط کابل برق و شارژر و اگه شانس بیاری تبدیل پریز تو جعبه است.گارانتی هم شاید برای شما مهم باشه ولی برای اون شرکت گارنتی کننده خیلی مهم نیست. ولی در کل به نظرم دیجی کالا با گارانتی طلایی گزینه ی خوبی هست.کارهایی که شما می خواهید انجام بدید را
    CI3 - 4G Ram - 320 hard جواب میده ولی میل خودتونه - امکانات کمتر هزینه ی کمتر و امکانات بیشتر هزینه ی بیشتر.
    در مورد دما و .. باید بگم این لپ تاپ عملکرد خوبی داره و برای بازی ها اگه گرافیکش از نوع ATI باشه هیچ مشکلی نخواهید داشت...
    موفق باشید
    شما تا حالا تجربه ای در مورد گارانتیه دی جی کالا داشتید؟
    بنده چیزایی شنیدم که مثل بعضی گارانتی های دیگه در این مواقع جون خریدار رو میگیرن

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

سلام بچه ها
    ديشب خواستم بايوس رو ابديت كنم كه لب تاب هنگ كرد و فن به سرعت وحرارت زياد كار ميكرد منم باطري لب تابو در اوردم الان وقتي power رو ميزنم هيچي نمي ياره و بوق ممتد ميزنه لطفا كمك كنيد كه مشكل از چيه
    ممنون ميشم پاسخ بدين
    چیکار کردی پسر بدترین کار ممکن رو انجام دادی، خوب معلومه که نباید چیزی نشون بده، چون بایوس مشکل پیدا کرده، امیدوارم به سخت افزار صدمه ای نرسیده باشه
    اگه فقط از بایوس باشه راحت باید درست شه
    ببر گارانتی
    قبل آپدیت بایوس تمام برنامه ها از جمله آنتی ویروس رو غیرفعال کنید و در هنگام آپدیت هم بهتره کاری انجام نیدید تا آپدیت تموم شه(حواستون باشه لپ تاپ به حالت sleep نره البته فکر نکم چون در حال کاره این اتفاق بیفته)

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

خیلی ممنون دوست عزیز که جواب دادید.
    حالا ببینم با بودجه یک میلیون چه کانفیگی بگیرم بهتر هست. (می خوام CPU لپ تاپ i5 باشه.)
    اصلا این مدل لپ تاپ تا چه قیمتی در بازار موجوده فکر کنم آخرین مدلش بین 1.100.000 تا 1.200.000 باشه.
    کانفیگ i7 هم هست اما با قیمت 1,380 و گارانتی زیگورات

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

من دیروز مدل core i3 با گرافیک 5470 رو خریدم ولی دمای کارت گرافیک در حالت عادی هم از 55 درجه کمتر نمیشه این طبیعیه؟
    ولی وقتی برنامه ای باز می کنم فنش شروع به چرخش می کنه چند لحظه ای که می چرخه دما به 47 درجه کاهش پیدا می کنه اما بلافاصله بعد خاموش شدن فن حتی اگه هیچ برنامه ای باز نباشه دما دوباره به 55 و بالاتر برمیگرده
    از کول پد هم استفاده میکنی؟
    من بدون کول پد دماشو گذاشتم ، فکر نمیکنم مشکلی باشه

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

سلام.بالاخره واسه حدودا 900 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
    لطفا مشخصاتش رو کامل بنویسید.
    کانفیگ i5
    انتخاب گرافیک و گارانتی با خودت، اطلاعات لازم درباره گرافیک گفته شده

---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

بابا شما که همه 5010 دارید و استاد سوال به این راحتی رو چرا کسی جواب نمیده؟
    آیا تاچ پد لپ تاپ شما scroll داره و میشه باهاش zoom کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست من جواب شما قبلا داده شده
    بله داره
    برا استفاده از این قابلیت ها باید درایور تاچ پد رو نصب کنی
    Last edited by sheytoon001; 23-11-2010 at 17:27.

6. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درود
    این چیزایی که سایته دل واسه دانلود گذاشته چیه؟
    حتما باید دانلود کنم؟
    اگه منظورتون درایوراست ، اگه از فروشنده نگرفتید ، بله باید دانلود کنید

8. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

ci3 بدون گارانتی 680 (پاساژ علاءدین )

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شما تا حالا تجربه ای در مورد گارانتیه دی جی کالا داشتید؟
    بنده چیزایی شنیدم که مثل بعضی گارانتی های دیگه در این مواقع جون خریدار رو میگیرن
    باسلام
    دوست عزیز اون قضیه ی جون گرفتن که دیگه واسه همه ی ماها عادی شده... بله من خرید های زیادی از دیجی کالا داشتم.اولش اینه که واقعا کالای مطمینی دست مردم میدن .دوم هم اینکه اگه خودتون صدمه ای به جنس خریداری شده نزده باشید و خرابی در چهارچوب موارد گارانتیشون باشه واقعا پاسخگو هستند..
    موفق باشید

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

باسلام
    دوست عزیز اون قضیه ی جون گرفتن که دیگه واسه همه ی ماها عادی شده... بله من خرید های زیادی از دیجی کالا داشتم.اولش اینه که واقعا کالای مطمینی دست مردم میدن .دوم هم اینکه اگه خودتون صدمه ای به جنس خریداری شده نزده باشید و خرابی در چهارچوب موارد گارانتیشون باشه واقعا پاسخگو هستند..
    موفق باشید
    دوست عزیز تموم گارانتیا اگه همچین شرایطی که شما فرمودید رو رعایت کنید جوابگو هستند.حالا تک و توک هستند(زیگورات) که هیچ جوره جوابگو نیستند!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز تموم گارانتیا اگه همچین شرایطی که شما فرمودید رو رعایت کنید جوابگو هستند.حالا تک و توک هستند(زیگورات) که هیچ جوره جوابگو نیستند!
    اتفاقا تو گوگل سرچ کنی همین دیجی کالا هم از این موارد داشته، من اول میخواستم از اونا لپ تاپ بخرم اما با خوندن نظر چند نفر که دچار مشکل شده بودن تصمیمم عوض شد، به قول میلاد کلا گارانتی در این کشور یعنی کشک خدا نیاره اون روز رو که کارمون به اونجا برسه
    نگران نباش ، اگه بچه ها به مطالبی که مینویسیم توجه کنن، گارانتی هایی مثل زیگورات نمیتونن بهشون کلک بزنن

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

باسلام
    خب دوست عزیز مشکل ما هم با همین تک و توک هاست دیگه....
    در کل من ترجیح میدم وارد بحث گارنتی نشم.چون هر شرکت گارانتی کننده ای توی شرایط زمانی خاص ممکنه عملکردش و قیمت هاش و کلا سرویس دهیش تغییر پیدا کنه...
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •