تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 184 از 265 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان شما کانکشن برای اینترنت مخابرات رو چطوری میسازید؟؟؟من هر کاری میکنم نمیتونم وصل کنم.خطم هم رانژه شده فقط نمیتونم کانکت بشم...کمک کنید...مودم دی لینک دی اس ال 200 که یو اس بی هست...موقع نصب باید لن رو بزنم یا ون؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان شما کانکشن برای اینترنت مخابرات رو چطوری میسازید؟؟؟من هر کاری میکنم نمیتونم وصل کنم.خطم هم رانژه شده فقط نمیتونم کانکت بشم...کمک کنید...مودم دی لینک دی اس ال 200 که یو اس بی هست...موقع نصب باید لن رو بزنم یا ون؟
    دوست عزیز چرا کانکشن بسازی؟ برو توی خود مودم ست کن مقادیرتو تا راحت بتونی بدون دردسر از اینترنتت لذت ببری

مقادیر مورد نیاز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمناً مودم‌های D-Link یک حالت کانفیگ خودکار هم داره که میتونه خودش تنظیمات مورد نیازو دیتکت کنه که توی اغلب اوقات هم بخوبی از عهده‌ش بر میاد ولی بازم من خودم کانفیگ دستی رو ترجیه میدم چون همیشه تک تک مقادیر رو چک میکنم و دقیقاً میتونم بفهمم مشکل از کجاست.

ضمناً اون Lan یا Wan هم بذار روی همون Lan باشه.

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

دوست عزیز، همونطور که دوست عزیزمون-جناب raeesi-فرمودن، بهتره تنظیمات رو به خود مودم بدید که با روشن کردن مودم، ارتباطتون به صورت اتوماتیک برقرار بشه و نیازی به کانکت شدن دستی نداشته باشید. اینطوری در مواقعی مثل بعد از نصب ویندوز هم نیازی به ساختن کانکشن دوباره نیست چون تنظیمات روی خود مودم Save میشن.
    موفق باشید...

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز، همونطور که دوست عزیزمون-جناب raeesi-فرمودن، بهتره تنظیمات رو به خود مودم بدید که با روشن کردن مودم، ارتباطتون به صورت اتوماتیک برقرار بشه و نیازی به کانکت شدن دستی نداشته باشید. اینطوری در مواقعی مثل بعد از نصب ویندوز هم نیازی به ساختن کانکشن دوباره نیست چون تنظیمات روی خود مودم Save میشن.
    موفق باشید...
    چطوری تنظیمات رو بدم به خود مودم؟؟/الان صفحه 192.168.1.1. نمیاد برای من..من کانکشن رو هم ساختم...راستی مودم من usb هست...بعد الان با 1 مودم دیگه تست کردم بازم ارور 691 میده...چیکار کنم؟؟مخابرات زنگ زدم میگه پسورد همینه و از این به بعد به ما هیچ ربطی نداره...پشیمونم از مخابرات گرفتم

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

چطوری تنظیمات رو بدم به خود مودم؟؟/الان صفحه 192.168.1.1. نمیاد برای من..من کانکشن رو هم ساختم...راستی مودم من usb هست...بعد الان با 1 مودم دیگه تست کردم بازم ارور 691 میده...چیکار کنم؟؟مخابرات زنگ زدم میگه پسورد همینه و از این به بعد به ما هیچ ربطی نداره...پشیمونم از مخابرات گرفتم
    اینکه 192.168.1.1 رو نمی تونید باز کنید 2 تا دلیل میتونه داشته باشه:
    1- درایور کارت شبکه تون نصب نیست.
    2- درایور USB مودم رو نصب نکردید.
    چک کنید ببینید کدوم یکی از دو مورد بالاست و حلش کنید.
    چه زود پشیمون شدید! حالا یه کم استفاده کنید بعد پشیمون بشید!

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز هیچ ISP نمیاد تنظیمات مودم رو براتون انجام بده و مسئله‌ای هم که بهتون گفته حرفیه که همه ISPها میگن باز خدا پدر و مادرشونو بیامرزه که برای فروش مودم‌های خودشون بهتون نگفتن که مودم خرابه!
    ISPهای خصوصی تا میبینن مودمی جز مودم‌های خودشون تهیه کردین، سریعاً میگن که مشکل از مودمتونه!

دوست عزیز شما فکر کن اصلاً مودمتون کابل USB نداره و بیخیال ساخت کانکشن شو.

چک کن که کانکشن LAN شما IP دستی نداده باشین و روی DHCP باشه. حالا مودم رو از طریق کابل LAN به کامپیوتر وصل کنین و مودم روشن کنین و صبر کنین تا کاملا بالا بیاد و کامپیوترتون IP بگیره.
    حالا توسط مرورگر وب وارد
    کد:
    بشین و با یوزرنیم و رمز admin وارد پنل بشین.

اگه نشد، توصیه میکنم در حالتی که مودم روشنه و بالا اومده (حتماً حتماً باید مودم روشن باشه) با یه سوزنی چیزی دکمه ریست پشت مودم رو فشار بدین بسمت داخل و 30 قانیه نگه دارین و بعد ولش کنین تا ریست بشه.
    عملیات ریست حدود 2 دقیقه طول میکشه و بعد از اون مودم کاملاً بالا میاد و سیستمتون باید بتونه IP بگیره.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز هیچ ISP نمیاد تنظیمات مودم رو براتون انجام بده و مسئله‌ای هم که بهتون گفته حرفیه که همه ISPها میگن باز خدا پدر و مادرشونو بیامرزه که برای فروش مودم‌های خودشون بهتون نگفتن که مودم خرابه!
    ISPهای خصوصی تا میبینن مودمی جز مودم‌های خودشون تهیه کردین، سریعاً میگن که مشکل از مودمتونه!

دوست عزیز شما فکر کن اصلاً مودمتون کابل USB نداره و بیخیال ساخت کانکشن شو.

چک کن که کانکشن LAN شما IP دستی نداده باشین و روی DHCP باشه. حالا مودم رو از طریق کابل LAN به کامپیوتر وصل کنین و مودم روشن کنین و صبر کنین تا کاملا بالا بیاد و کامپیوترتون IP بگیره.
    حالا توسط مرورگر وب وارد
    کد:
    بشین و با یوزرنیم و رمز admin وارد پنل بشین.

اگه نشد، توصیه میکنم در حالتی که مودم روشنه و بالا اومده (حتماً حتماً باید مودم روشن باشه) با یه سوزنی چیزی دکمه ریست پشت مودم رو فشار بدین بسمت داخل و 30 قانیه نگه دارین و بعد ولش کنین تا ریست بشه.
    عملیات ریست حدود 2 دقیقه طول میکشه و بعد از اون مودم کاملاً بالا میاد و سیستمتون باید بتونه IP بگیره.
    خیلی ممنون دوست عزیز...ولی من که گفتم مودمم دی اس ال 200 هست...مودم من اصلا جای لن نداره که از لن استفاده کنم برای اتصال ...الان از یو اس بی استفاده میکنم...بعد ریست هم فکر نکنم این ها داشته باشه...الان هر چی میزنم ارور 691 میده...درایور رو هم تقریبا مطمعن هستم که درست نصب کردم...من از این مودم قبلا هم استفاده کردم..

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب دوست عزیز من که مودم شمارو اصلاً توی عمرم ندیدم و نمیدونم اصلاً چه شکلیه؟
    احتمالاً باید یک ستاپ‌ویزارد داشته باشه مودمتون که توی CD اصلیش موجوده و قابل نصب روی PC که ممنون میشم تصاویری از اون ویزارد کانکشن برامون بذاری تا بشه فهمید کدوم مرحبه از کارتون ایراد داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ته شهرری بهترین شرکت سرویس دهنده چیه ؟
    خواهشا بیخیال تبلیغ
    نظرتون در مورد مودم های edge چیه ؟

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز کافیه دیگه توی هر تاپیکی مثل قارچ داره پیداتون میشه و در مورد مودمهای Edge میپرسین.
    مدیران کجان یه تذکر بدن به ایشون؟ توی تاپیک قبلی جوابشونو دادم حالا اینجا باز همین سوال!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •